היי יש מיילי למעלה
Printable View
היי יש מיילי למעלה
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1500644]היי יש מיילי למעלה[/QUOTE]
אה נכון
היא ביטחה את הלשון שלה או משהו
[QUOTE=TheHeliolisk;1500645]אה נכון
היא ביטחה את הלשון שלה או משהו[/QUOTE]
[IMG]http://img.ifcdn.com/images/a7c09c5d42600740b659bebdd4a3c1634d91fbb322cf7507b6b1de21dd497af0_1.jpg[/IMG]
עוד מעט 10,000.
רבבה שלמה
[QUOTE=just a Popplio;1500642]אני ספרתי שבע עשרה[/QUOTE]
אתה לא סופר טוב ו@Sharpedo מסנן אותי. איזה יום יפה.
הגעתי לשלב הזה בחיים שבו אני צופה בריאליטי סטייל "הרווקה" כדי למלא את החור בלב. חיי כאופרת סבון.
אתמול בטעות יצאתי גאון טקטי.
היה לי abductor landing site, שידעתי שאם אני אצליח את זה אני אקבל טונה של חומרים ואני צריך 200 alloys בשביל פרוייקט מחקרי armored fighters. אז אני שולח לשם הרכב די בינוני-חזק. אני נוחת במקום די מוזר, ואני מנסה להתגנב לתוך החללית. הבעיה היא שאיך שאני נכנס בערך אני מפעיל את 3 הoutsdier שיש שם, וקבוצה עם mechtoid. מכיוון שהoutsider הופעלו אז אני יודע שעכשיו חללית שלמה של חייזרים תתחיל לנסות למצוא אותי, ושמעתי גם שיש cyberdisk וmuton במשימה הזו, ואני ממש לא רוצה להילחם גם בmechtoid וגם בcyberdisk ביחד. במשך כמה תורות אני די מסתרבל בתוך החללית ולא מצליח באמת להילחם בשום דבר, כי ממש לא נוח להילחם שם, ואני חושב שהגיע הזמן לscrew this im outta here ואני מתחיל לסגת לכיוון המטוס שלי כדי לברוח מהמשימה. אני יוצא מהחללית ואז אני חושב "טוב כרגע אני לא יכול לראות שום חייזר, אז בוא נחכה בעמדות האלו כמה תורות נראה מה יקרה". כל מיני חייזרים מנסים למצוא אותי, יוצאים מהחללית, ומתים כתוצאה מזה שהייתי בoverwatch. אז באו שני outsider ונעמדו מאחורי מחסה מלא, ובמקום לא נוח מבחינת רוב הקבוצה שלי. מה אני עושה? משגר עליהם טיל, הורס להם את המחסה, ואז קוצר אותם בקלות. מחכה עוד כמה תורות, ואז מגיע באמת הcyberdisk עם 3 drones. אני לא מתרגש, כי אני יודע שלטילים יש רש"ק חום שסופר אפקטיבי נגד רובוטים, אז אני משגר טיל על הקבוצה הזו, משמיד 2 drones ועושה נזק רציני לcyberdisk, ואז מחסל אותו בתור הראשון שהוא מופיע. בסופו של דבר לאט לאט חייזרים מתקרבים אליי ומתים, עד שפחות או יותר המצב לא השתנה, אבל הmechtoid עדיין היה בפנים. אמרתי טוב אם זה רק mechtoid עכשיו בפנים אז אני יכול להתמודד איתו. אני מתחיל להיכנס חזרה לחללית, מוצא מקומות סבירים להתמקם בהם, ואז מופיע הmechtoid, מבצע עליו ירי מרוכז של כל הקבוצה בערך, והורג אותו. אחרי זה היה עוד sectoid אחד שהתחבא איפשהו, אבל זה לא היה בעיה, הרגתי אותו וסיימתי את המשימה. קיבלתי 120 alloys. עכשיו אני רק מחכה לסוף החודש כדי לקבל כסף ואז אני אוכל להתחיל את הפרוייקט הזה. אמנם חייל אחד נפצע קריטית במהלך המשימה, אבל הרופא היה ליד והחייה אותו באותו התור (הוא עדיין נפצע ל-36 ימים, אבל הוא בדרגה נמוכה אז הוא לא כזה חשוב)
אז מה למדנו? אם אנחנו נמצאים באזור שלא כל כך נוח להילחם בו מבחינת קו ראייה / מחסה, כדי לברוח למקום שבו יותר קל להילחם, ואז החייזרים כשהם ירדפו אחריך יגיעו למקום שבו לך לא היה נוח להילחם, ואז יהיה קל מאוד להרוג אותם אחד אחד, ובטח שלא להילחם בספינה מלאה בחייזרים ביחד בו זמנית.
בינינו, מי קורא את ההודעות של אביזי? אני תמיד חולף עליהן כאילו זה שטח רדיו-אקטיבי.
ובצדק אתה עושה, גם אני לא טורח לקרוא את ההודעות שלי.
הייתי קרוב מידי ללהיות בפיגוע של אתמול.
מפחיד.
אני גם הייתי במרחק 200 מטר משם אתמול בזמן הזה.
טוב עכשיו בדקתי על מפה וזה 900 מטר. אז זה פחות מפחיד, כי ביום יום אני נמצא חמישה שישה קילומטרים משם, אז זה לא כזה חריג מבחינתי. # שקרים סטטיסטיים.
[QUOTE=LordAbizi;1500659]אני גם הייתי במרחק 200 מטר משם אתמול בזמן הזה.
טוב עכשיו בדקתי על מפה וזה 900 מטר. אז זה פחות מפחיד, כי ביום יום אני נמצא חמישה שישה קילומטרים משם, אז זה לא כזה חריג מבחינתי. # שקרים סטטיסטיים.[/QUOTE]
לא קרוב מהבחינה הזו, אלא קרוב מבחינת זה שיכולתי להיות בדיוק שם בדיוק בעת הפיגוע.
אבל משהו קטן שינה את הגורל הזה
נו גודררה חזר לאש?
[QUOTE=monster;1500662]נו גודררה חזר לאש?[/QUOTE]
האמת שהפרק הסתיים בצורה מוזרה
ובגלל שזה יפנית לא יודע אם כן או לא
BTW
[IMG]http://image.prntscr.com/image/b34e5c6a6b8f4df4b61fb71d4e71831f.png[/IMG]
פאקינ 500 התראות חחח