[B]פרק 120
[/B]פרק מאכזב, ציפיתי שאיווי של קלואי תפתח לצןרה חדשה בפרק הזה אבל נאדה.
הנה עוד פרק נדיר שאש לא הופיע( לא כולל פלאשבקים)
פרק הבא עוד ריקאפ.
Printable View
[B]פרק 120
[/B]פרק מאכזב, ציפיתי שאיווי של קלואי תפתח לצןרה חדשה בפרק הזה אבל נאדה.
הנה עוד פרק נדיר שאש לא הופיע( לא כולל פלאשבקים)
פרק הבא עוד ריקאפ.
אני אדלג על הplay by play כי כבר צפיתי בפרק כשהפורום מת. רק אחזור על הסיכום שכתבתי בצ'אט ונמחק:
באופן כללי נראה שדברים לקראת סיום, קוהארו מצאה איזשהי מוטיבציה למשהו, אש מסיים את הטורניר, ואז גו יעשה משהו בפרוייקט מיו, והסדרה תיגמר. מעניין לאן זה יילך מכאן.
וסך הכל אני די אהבתי את קוהארו בסדרה הזאת, היא הייתה אחת הדמויות היותר מציאותיות ואוטנתיות שיש.
[QUOTE=LordAbizi;1514570]אני אדלג על הplay by play כי כבר צפיתי בפרק כשהפורום מת. רק אחזור על הסיכום שכתבתי בצ'אט ונמחק:
באופן כללי נראה שדברים לקראת סיום, קוהארו מצאה איזשהי מוטיבציה למשהו, אש מסיים את הטורניר, ואז גו יעשה משהו בפרוייקט מיו, והסדרה תיגמר. מעניין לאן זה יילך מכאן.
וסך הכל אני די אהבתי את קוהארו בסדרה הזאת, היא הייתה אחת הדמויות היותר מציאותיות ואוטנתיות שיש.[/QUOTE]
אש יילך למחוד פלאדיה( המחוז של דור 9)
[B]פרק 121
[/B]
פרק ריקאפ נוסף.
נראה שריקאפ, אז אני אצפה ואדלג קצת קדימה. מה, זה היה המגה התפתחות הראשונהשל גבילייט של סינתיה בקרב רשמי? מוזר. אני לא יודע למה, אבל הרצף הזה שבו אש זורק לפיקאצ'ו חבול ופצוע את הכובע שלו עם חיוך גורם לי לhype. זה נראה כל כך awesome. אה, עכשיו האנליזה. הקטוגריות הן התקפה, הגנה, מהירות, טקטיקה, ניסיון ו"הפתעות". דנדה הוא מקסימום בהתקפה הגנה ומהירות, וכמעט מקסימום בטקטיקה ניסיון והפתעה. קרנה מתמחה בהגנה וטקטיקה, וכמעט מקסימום בשאר הנתונים. סינתיה מתמחה בהנגה, התקפה, טקטיקה, וניסיון, ואחד פחות מהמקסימום בשאר. לא, למעשה היא 2 פחות מהמקסימום ב"הפתעות". לול הסטאטס של אש. מקסימום בהתקפה והפתעות (לא מפתיע שהוא מקסימום בהפתעה) ומהירות, ניסיון של 1 שזה קצת מעליב כי הוא בכל זאת השתתף בהמון תחרויות, טקטיקות של 1, והגנה של 2 פחות מהמקסימום. חזרה לרנג'י מאזין לרדיו. כן כן כל מיני אנשים שאש התאמן איתו שולחים לו את המחשבות הטובות שלהם. וסוף.
בפרק הבא:
[spoiler]
אוקיי ממשיכים בתכנית. ספויילר למצב בקרב של אש וסינתיה:
גסטדון, רוזרייד, טוגקיס וספיריטומב ינצחו את גנגר דרגוניט ופיקאצ'ו של אש, במחיר של ספיריטומב וגסטודון. מסקרן.
Hype
[/spoiler]
[B]פרק 122
[/B]אז לאחר המתנה של כחודש אנחנו חוזרים לטורניר. פרק נחמד, נחמד לגלות על העבר של סינת'יה.
לאון פשוט חייתי, התחלתי העשב שלו פאקינג הביס 5 פוקימינים.
יאללה פרק הבא הקרב של אש!
חוזרים לעניינים. דנדה נגד קרנה. נו באמת, אש משתתף בטורניר כזה יוקרתי ואקסקלוסיבי, לא יכלו לתת חדר נפרד ל"צוות" שלו (כלומר, גו)? תזכורת לזה שגם לגו יש את העניין שלו שצריך לחזור אליו. תצוגת כח של סינת'יה וגבילייט מול אש. ילד שקוראים לו vic וילד שקוראים לו toria. וואו איזה יצירתיות. סיפורי היסטוריה על סינת'יה.. זה נחמד אני מניח. אוקיי אבל למה אנחנו רואים את זה במקום את דנדה נגד קרנה? עם שני פוקימונים הוא הביס חמישה של קרנה, seems legit. נומלגון בחוץ. עוד פוקימון אחרון של קרנה... סוף סוף גורילנדר הפסיד. טוב עכשיו יצא צ'ריזרד ועכשיו זה לא יהיה כוחות. קרב של דברים op - מגה גרדוויור נגד דאימקס צ'אריזרד. ואז דנדה ניצח. איזו תוצאה חד צדדית... המילים שהם החליפו בסוף הקרב זה ממש כמו בטניס, אני מאשר. וזהו, עכשיו לאש נגד סינתיה.
בפרק הבא:
[spoiler]
הקרב, כמובן. ספיריטומב נגד דרגונייט, פיקאצ'ו נגד טוגקיס, ורוזרייד נגד גנגר.
[/spoiler]
[B]פרק 123
[/B]
פרק בכלל לא מאכזב.
סינת'יה מוכיחה שלא סתם היא אלופת סינו. הביסה לאש 3 פוקימונים עם פוקימון אחד.
ספירומטוב באמת פוקימון מפחיד- הביס לאש 3 פוקימונים!
מצד שני פיקאצ'ו הביס פוקימון אדמה.
הקרב הולך להיות בעל 3 חלקים- אני מניח שהקרב האחרון יהיה מגה לוקאריו נגד מגה גארמצ'ומפ.
אללה hype, אש נגד סינתיה! כל הנחברת ערוכה היטב במנהרה. לול קארנה מעודדת את סינת'יה כי היא חושבת שסינת'יה היחידה שיכולה נגד דנדה. מה זה שירת הברבור של סינת'יה??? Wtf. Dam. עכשיו אני קצת לא רוצה שאש ינצח... כולם בחווה צופים באש, כרגיל. יאללה, מתחילים. דרגונייט נגד ספיריטומב. מה, למה אף אחד לא צפה את זה שלסינת'יה יש ספיריטומב, הוא פוקימון סטנדרטי שלה בgen 4. ודרגונייט נרדם. הstatus effect של שינה הוא כל כך לא כיף -.-'... ודרגונייט הפסיד. הופעה מאכזבת של דרגונייט. היה צריך להחליף אותו... גנגר נגד רוזרייד. סינת'יה מחזירה מיד את רוזרייד הבוער... ומחזירה את ספיריטומב. קיבלנו חזרה על הכמה שניות שהיו לפני הפרסומות... גנגר מת. אבל הburn יימשך על רוזרייד גם בהמשך.. הנה הלך הdaimax של גנגר. והיא שולחת את טוגקיס. אש שולח את פיקאצ'ו. סינת'יה פשוט מחליפה כל רגע מה זה הדבר הזה. והנה גסטודון. אש עושה שטויות, כהרגלו בקודש. ואיכשהו היה מספיק כדי להכניע את גסטיודון.... אוקיי, זה היה מוזר. ספיריטומב בפעם השלישית. אוקיי, אבל פיקאצ'ו סתם בזבז אנרגיה לחינם. אני במקום סינת'יה פושט עומד במקום ונותן לו להתיש את עצמו.. תראו פלאשבאק, אל תסתפקו סתם בלומר את זה! הם לא הראו את זה. זה היה כנראה destiny bond. כן. אז עכשיו לאש נשאר רק מגה התפתחות. בסך הכל אש במינוס אחד, המצב לא כזה גרוע...
פרק בסך הכל מעולה, בחלק מהקרבות הכתיבה קצת עצלנית, אבל בסך הכל זה הולך טוב.
בפרק הבא:
[spoiler]
ההמשך, כמובן. לוקאריו מנקנק את טוגקיס, רוזרייד נגד אוללה, מילטויק נגד נגיגנייט, ונגיגנייט נגד גרצ'ומפ (תודה על התזכורת לאיך קוראים לפוקימון הזה באנגלית...)
[/spoiler]
פרק 124
קרב ממשיך להיות מעניין ומרתק.
אש ממשיך עם הטקטיקות הגאוניות שלו- אשכרה השמיד את Stealth Rock.
אוי אומוגוה מסרב להיכנס לפוכדור, קטע קלאי לפוקימונים של אש.
סינת'יאה השתמשה בדאינמקס! זאת חתיכת הפתעה.
אז עכשיו הכל מונח על כתפיו של מגה לוקאריו- קדימה אתה מסוגל לזה תשתמש בגנקי דמה!
ממשיכים בקרב!
כן, נשימות עמוקות זה דבר טוב כדי להשיב לעצמך את השליטה בכל. בלי נשימה, אין כלום, לכן הדבר הכי חשוב זה תמיד לנשום. גראצ'ומפ נגד אוללה. וסינת'יה השתמשה ב spikes או איך שלא קוראים לזה, ומיד מחליפה חזרה לרוזרייד. נחמד לראות spikes בסדרה! איף רוזרייד מרמה עם יכולות חזקות! אוללה במצב רוח עצבני הא. רוזרייד בחוץ. אבל אוללה בדרך להתפגר. הפוקימונים של אש לא מוכנים לכך שאש ישתמש בטקטיקות מורכבות הא. מילוטיק נגד אוללה. אוללה הצליח להנחית מכה אחת על מילוטיק, אבל זה הסוף שלו. אש עדיין ב-2 נגד שלוש. למה כל הזמן יש קלוז אפים על מורפקו, זה כל כך מיותר. אני לא יודע עד כמה זה מועיל להשמיד את הspike, לאש נותר רק עוד פוקימון אחד, אז לבזבז מהלך על זה בתזמון הזה..? יפה מאוד נגיגנייט, הצליח לנצח את מילוטיק. נותרו טוגקיס וגרצ'ומפ. Wtf, פוקימון שמתעלף בעמידה, זה חדש. זה קצת מצחיק. לוקאריו נגד טוגקיס וגרצ'ומפ. וואט זה לא יהיה מגה גרצ'ומפ???? זה יהיה daimax טוגקיס??? Well shit, האין זאת הפתעה.
אחלה פרק. סוף די מפתיע.
בפרק הבא:
[spoiler]
כמובן, מגה לוקריו נגד גרצ'ומפ וטוגקיס... השם מרמז על shock... נראה מה יקרה!
[/spoiler]
פרק 125
אז לא יצא לי לצפות בפרקים בחודש האחרון, אבל קראתי בערך את מצב הקרבות שהיה
וחייב לומר - שאפו לוקאריו.
איזה קרב הוא נתן. מול טוגקיס ומול גארצומפ.
שמח שסוף סוף אש הולך להילחם בליאון.
עצוב אבל שזה אומר שזה הקרב האחרון של סינת'יה.
אחלה פרק.
אש "קוטל האלופים" - ניצח עוד אלוף.
טוגקסיס של סינת'יה פשוט חייה ששרד מיליון התקפות של מגה לוקאריו.
כמה חבל שהפרק הבא זה ריקאפ.
מסיימים את הקרב??
אנחנו מקבלים תקציר של כל מה שקרה בקרב עד עתה. זה קצת מוגחך לראות טוגקיס בגודל כזה, אבל בוא נראה לאן זה הולך. כמובן, אש עושה מגה התפתחות, זה היה די צפוי. אה כן ולוקאריו מרמה הוא לא מחזיק עליו את ה mega stone כל הזמן. ואנחנו מקבלים מחדש את אנימציית המגה התפתחות, תודה. לוקאריו רץ על האוויר. אש לא היחיד שיכול לעשות דברים שדוחים את ההיגיון הבריא. זה ממש נראה כמו סצינה מfist of the north star עם לוקאריו בתפקיד קנשירו. אש נכנס ל"zone"... שלום גקוגה, מה אתה עושה פה? הדאימקס נגמר, אבל טוגקיס עדיין חי. טוגקיס גמור, אבל גם לוקאריו בקצה גבול היכולת שלו. עכשיו נותר "רק" גרצ'ומפ... לול בפלאשבאק סינת'יה דגה את פיבאס שכנראה הפך למילוטיק שלה..? Ominous latin chnating. פשוט הולכים מכות! תיקו? שניהם מתים בו זמנית, שניהם מודחים ודנדה מנצח מבלי להילחם בגמר? Fuck my shit, גרצ'ומפ הפסיד! אש ניצח גם את סטיבן וגם את סינת'יה, זה מרשים. זה ממש מרשים. אם סינת'יה אומרת let's battle again sometime - האם זה אומר שהיא לא פורשת? אין לדעת... כן, היא חוזרת בה מהפרישה. אז עכשיו הקרב נגד דנדה.
הwishlist שלי? אש מנצח, והסדרה הבאה עם דמות אחרת. כי ללחוץ על הrestart button של אש כשהוא מקום 2 בעולם זה מטופש.
בפרק הבא:
[spoiler]
נראה שכמו שקיבלנו פרקי סיכום של koharu נקבל פרקי סיכום על גו לפני הגמר.
[/spoiler]
[b]פרק 126
[/b]עוד פרק ריקאפ .
סארוני החמוד פרץ בקלות לטלפון של גו.
לגבי הפרק הבא:
אם לאון ישתמש באגדי הזה בקרב שלו מול אש. בספק שאש ינצח אותו גם עם כל plot שהוא יקבל.