-
[quote][i]Originally posted by CaTiShinYSaMa[/i]@Jan 17 2009, 07:13 PM
[b] הפורום הזה מצויין ביחס לפוקיבלוק.
בפוקיבלוק,מפרסמים תלונות במשוב,המשתמשים נכנסים ומתייחסים לתלונה ולמשתמש אל זבל וכך גם המנהלים הגלובאלים,בסופו של דבר נוצר מהנושא הזה זבל גדול של כמה עמודים והכוונה היא שהנושא הופך לספאם רציני ואז נועלים אותו והמתלונן לא זוכה להתייחסות רצינית לתלונה שלו וככה זה מתנהל שמה.
המשתמשים בפוקיבלוק מקבלים יחס רע מהביריונים כמו ספיר לדוגמה.
בגלל זה אני פרשתי משמה מזמן מזמן,כי הביריונים האלו השתלטו על הפורום ונכנסו איכשהו לצוות הניהול.הם עשו שטיפת מוח לדן XDDD [/b][/quote]
WORD
סתם...
אתה צודק...
אבל מה לעשות,אנשים נשארים שם בגלל האנשים הטובים שיש שם כמו מנהל חת"מ,מנהל סיפורים ועוד כמה...
-
כן אבל עדיין גם אם מישהו מקלל אותם והם מתלוננים,לא שמים עליהם כלום.כתוצאה מכך,אווירת הרוח בפורום היא גסה ומגעילה.
כולם אומרים שמה לכולם קישטה,מכנים כולם את כולם בשמות גנאי.בקיצור ילדים קטנים.
ד"א,גם דן הפך להיות ילד קטן בגלל שהוא נכנס לחבורת הילדים ה"רעים".
אבל מה שכן,בלעדי הפורום הזה לא הייתי הופך להיות מה שאני היום ממממממיאו ^^
-
[quote][i]Originally posted by The Legend[/i]@Jan 17 2009, 07:13 PM
[b] אפשר אותו? O: [/b][/quote]
[email]koren523@hotmail.com[/email]
-
-
תראו דן נולד בגיל 99 ואז הוא יורד מטה ומטה
-
-
אף אחד לא התגעגע אלייך חזר מפוקיבלוק והי ילד שאנני מכיר
-
-
כל הכבוד שאתהמתנהג ככה לאנשים, ככה תבריח את כולם מפה *קריצה*
איזה כיף המשחק דול מונסטרס שאני משחק(יוגיהו)
-
-
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Jan 17 2009, 07:42 PM
[b] מזה מי ערך לי הודעות [/b][/quote]
לא יודע...
מה רשמת?
-
אלכס - בתור אחד שפעמיים היה שם גלובאלי למשך תקופות ארוכות ופעמיים ירד שם מניהול מסיבות מוצדקות, אין לך מה להתלונן על הפוקיבלוק.
"כולם שמה אומרים קישטה", אז בגלל שאני הייתי בפוקיבלוק לא הרבה פחות זמן ממך, קישטה אלכס.
אלכס, פעם שלישית שאתה קורא לי ילד קטן. אתה חייב להפסיק את זה.
יוסי - כל הכבוד. רק הערה אחת. "קהילה של פדופילים שאוהבים ברביות כאילו הבובות ואוהבים לאונן איתם D: " זה לא בדיוק מתאים למה שאמרת.
The King Of The Werewolf (אלכסי, נכון?) - העקיצה עומדת לי על קצה הלשון אבל אני לא יורד נמוך כל כך.
עצה אחת בשבילכם, תחליטו אתם מה לעשות איתה.
אני ממליץ לכם, עכשיו יותר מתמיד, להתחיל להגביל את הנו"דים ולפתח יותר פורומים אחרים מלבד דיבורים או נושאים אחרים מלבד הנו"ד.
חוץ מזה, אם אתם רוצים לשרוד הרבה זמן, תתחילו לחשוב על מעל פוקימון. אנימות בכללי למשל.
-
[quote][i]Originally posted by metagross[/i]@Jan 17 2009, 07:48 PM
[b] אלכס - בתור אחד שפעמיים היה שם גלובאלי למשך תקופות ארוכות ופעמיים ירד שם מניהול מסיבות מוצדקות, אין לך מה להתלונן על הפוקיבלוק.
"כולם שמה אומרים קישטה", אז בגלל שאני הייתי בפוקיבלוק לא הרבה פחות זמן ממך, קישטה אלכס.
אלכס, פעם שלישית שאתה קורא לי ילד קטן. אתה חייב להפסיק את זה.
יוסי - כל הכבוד. רק הערה אחת. "קהילה של פדופילים שאוהבים ברביות כאילו הבובות ואוהבים לאונן איתם D: " זה לא בדיוק מתאים למה שאמרת.
The King Of The Werewolf (אלכסי, נכון?) - העקיצה עומדת לי על קצה הלשון אבל אני לא יורד נמוך כל כך.
עצה אחת בשבילכם, תחליטו אתם מה לעשות איתה.
אני ממליץ לכם, עכשיו יותר מתמיד, להתחיל להגביל את הנו"דים ולפתח יותר פורומים אחרים מלבד דיבורים או נושאים אחרים מלבד הנו"ד.
חוץ מזה, אם אתם רוצים לשרוד הרבה זמן, תתחילו לחשוב על מעל פוקימון. אנימות בכללי למשל. [/b][/quote]
לא אמרתי כזה דבר...
ואלכס הוא חתול פראנוייד שמגזים D:
-
מה אתה עושה פה אז? רק בגלל שזה נפל אתה באת לפה?
אין לנו צורך בך ואני אמרתי את זה D::