-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 20 2009, 01:43 PM
[b]
ירין
דרך אימונים ועבודה קשה, או דרך יריות אקדח, אבל זה לא תמיד עובד.
רעל
[/b][/quote]
אבל זה עם חפץ..ועוד משהו-למה אתה לא שם בעמוד הראשי תמונות?
ובקשה-כל פעם שאני פוגש פוקימון-תן תמונה+סוג
-----
"מנקי צא! תשתמש במכת קארטה ואז שריטות זעם!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 20 2009, 02:43 PM
[b]
תמיר
אולי הוא פסיכולוג מומחה? אני לא יודע. והשם לא משנה, כל עוד אתה אומר לפוקימון את זה.
--
גיבל משתמש בזעם הדרקון, ופוגע בבידוף, והוא נראה די עייף אבל הוא פוגע בכל זאת בגיבל.
"כעת חבטת גוף!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"טופרי דרקון גיבל!"אני קורא אליו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 20 2009, 01:43 PM
[b] מקס
כן
--
ספירו מנסה להתחמק ובכל זאת נפגע ולאחר מכן מנקר את רטיקייט. רטיקייט מתעייף מעט.
"רטיקייט השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"ספירו! השתמש בניקור שוב!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 09:42 PM
[b] ניתאי
באמת? טוב, יש לכל אחד רק 3 מתקפות בערך, אז למה אתה מצפה...
--
"רטיקייט, עבור לחבטת גוף!" אומר פול מורפי, רטיקייט משתמש בחבטת גוף ופוגע במגבי, והלהביור פוגע ברטיקייט. רטיקייט מתעייף מעט, אך גם מגבי. [/b][/quote]
"מגבי,להביור ואז גלגל להבה!"
-
הללויה, שרדתי. אני לא יודע איך, אבל רוב הסיוכיים שאני לא נכשל לצערי.
דודי
רטיקייט נושך פוצ'יאנה, אבל אז פוצ'אינה דוחף ומשתחרר מזה ופוגע בו.
"רטיקייט השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
ירין
אין לי כח לשטויות כאלה. כל הפוקימונים מתפתחים באמצעות עבודה קשה ועינויים, אלא אם כן יש להם התפתחות מרובה, ואז דרוש חפץ.
--
מכת הקארטה פוגעת בנידורן, ונידורן משתמש מכת קרן, ומחטיא ולאחר מכן מנקי שורט אותו מספר פעמים.
תמיר
גיבל פוגע בבידוף, והוא נופל, תשוש, לקרקע.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה, ובוחן את בידוף "בידוף לא יכול להלחם, 3-2 למאמן, המשיכו!" הוא יוצא מהזירה
"צא רטיקייט!" אומר פול מורפי.
מקס
הניקור פוגע ברטיקייט, אבל רטיקייט מצליח לנשוך את ספירו
"רטיקייט השתמש בניב על!" אומר פול מורפי.
ניתאי
"תברח!" אומר פול מורפי, רטיקייט בורח, אבל בכל זאת נפגע, ולאחר מכן הוא מתחמק מגלגל הלהבה "לא נורא, השתמש בניב על!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 20 2009, 08:11 PM
[b] ירין
אין לי כח לשטויות כאלה. כל הפוקימונים מתפתחים באמצעות עבודה קשה ועינויים, אלא אם כן יש להם התפתחות מרובה, ואז דרוש חפץ.
--
מכת הקארטה פוגעת בנידורן, ונידורן משתמש מכת קרן, ומחטיא ולאחר מכן מנקי שורט אותו מספר פעמים.
[/b][/quote]
"אגרופי זעם ואז קפוארהמשולב בבעיטה חזקה!" אני אומר
-
[b] ניתאי
"תברח!" אומר פול מורפי, רטיקייט בורח, אבל בכל זאת נפגע, ולאחר מכן הוא מתחמק מגלגל הלהבה "לא נורא, השתמש בניב על!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"תחסום את ניב העל עם להביור ואז תשתמש בגלגל להבה בכל הכוח!"
-
[b] מקס
הניקור פוגע ברטיקייט, אבל רטיקייט מצליח לנשוך את ספירו
[/b][/quote]
"ספירו! תברח מהניב על ותעשה סיבוב ופגע ברטיקייט עם דחיפה!"
--
כל הכבוד אחי חח
אגב, כמה דקות עברו לי במכון?
-
ירין
קפוארה זה לא מתקפה תוקפת, זה מתקפה שגורמת להתקפה להיות חזקה יותר כי היריב כביכול מופתע.
--
המתקפות פוגעות, ונידורן משתמש בעוקץ רעל.
ניתאי
איך חוסמים ניב על עם להביור? ניב על זה מתקפה שבה היריב רץ אליך, וחותך את אותך עם השניים. איך חוסמים דבר כזה עם להביור? עם חרב, אם כבר אפשר לחסום, אבל עם להביור?
--
מגבי יורה את הלהביור, אבל רטיקייט מצליח להתחמק, ולבסוף פוגע במגבי, ולאחר מכן מגבי פוגע ברטיקייט
"רטיקייט השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי.
מקס
אני לא יודע, אבל כבר יהיה חשוך כשתצא מהמכון, בגלל שאני רוצה לשמור על אחידות בזמן, ולכן ברגע שכל שחקן שלא נמצא ביום 2, יסיים את מה שהוא עושה, הוא מיד יעבור ללילה.
--
ספירו מצליח להתחמק ופוגע ברטיקייט.
"רטיקייט השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי, ורטיקייט פוגע בספירו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 20 2009, 09:41 PM
[b] ניתאי
איך חוסמים ניב על עם להביור? ניב על זה מתקפה שבה היריב רץ אליך, וחותך את אותך עם השניים. איך חוסמים דבר כזה עם להביור? עם חרב, אם כבר אפשר לחסום, אבל עם להביור?
--
מגבי יורה את הלהביור, אבל רטיקייט מצליח להתחמק, ולבסוף פוגע במגבי, ולאחר מכן מגבי פוגע ברטיקייט
[/b][/quote]
התכוונתי שהו ישתמש בזה ויפיל את רטיקייט או משהו
--------------------------------
"להביור שוב,ואז גלגל להבה!"
-----------------------
כמה עמודים הקרב הזה כבר נמשך?
---------
ומה עם לקטיטונג?
-
[b] מקס
אני לא יודע, אבל כבר יהיה חשוך כשתצא מהמכון, בגלל שאני רוצה לשמור על אחידות בזמן, ולכן ברגע שכל שחקן שלא נמצא ביום 2, יסיים את מה שהוא עושה, הוא מיד יעבור ללילה.
--
ספירו מצליח להתחמק ופוגע ברטיקייט.
"רטיקייט השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי, ורטיקייט פוגע בספירו. [/b][/quote]
"ספירו! תעוף קרוב לאדמה כדי שהוא ירוץ אחרייך, אחרי כמה זמן תעלה קצת למעלה ותעשה סיבוב באוויר כדי שתהיה מאחוריו ותפגע בו בניקור!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 20 2009, 09:11 PM
[b] הללויה, שרדתי. אני לא יודע איך, אבל רוב הסיוכיים שאני לא נכשל לצערי.
תמיר
גיבל פוגע בבידוף, והוא נופל, תשוש, לקרקע.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה, ובוחן את בידוף "בידוף לא יכול להלחם, 3-2 למאמן, המשיכו!" הוא יוצא מהזירה
"צא רטיקייט!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
מזל טוב לך
-----------------------
"תחזור גיבל,צא הופיפ!" אני קורא ומוציא את הופיפ
"תשתמש בכדור אנרגיה!"
-
[b] ירין
קפוארה זה לא מתקפה תוקפת, זה מתקפה שגורמת להתקפה להיות חזקה יותר כי היריב כביכול מופתע.
--
המתקפות פוגעות, ונידורן משתמש בעוקץ רעל.
[/b][/quote]
"התכוונתי שהשתמש בקפוארה ואז במתקפה, לא משנה...
----
"מנקי קפוץ והתחמק מהעוקץ רעל ואז תן בעיטות זעם!" אני אומר
-
ניתאי
אתה לא באמת מצפה לקבל אותו באמצע קרב מכון, נכון?
--
מגבי נפגע מהנשיכה, ורטיקייט נפגע משתי המתקפות ונראה הוא די עייף.
"החזק מעמד רטיקייט, השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי
מקס
"רטיקייט, התבונן בו היטב, וכשהוא עומד לתקוף, רק אז השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. בזמן שספירו עף קרוב לאדמה רטיקייט מסתכל עליו, וכשהוא ממריא כדי לתקוף אותו רטיקייט קופץ ונושך את ספירו.
תמיר
"רטיקייט, מהירות!" אומר פול מורפי. רטיקייט בורח במהירות מהמתקפה.
ירין
מנקי מתחמק ופוגע בנידורן עם שתי בעיטות זעם. נידורן משתמש בניקור ופוגע במנקי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 08:18 AM
[b] ניתאי
אתה לא באמת מצפה לקבל אותו באמצע קרב מכון, נכון?
--
מגבי נפגע מהנשיכה, ורטיקייט נפגע משתי המתקפות ונראה הוא די עייף.
"החזק מעמד רטיקייט, השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי [/b][/quote]
לא,פשוט קיוויתי שלא תשכח אותו בגלל החזרה בזמן O:
----------------------------------------------------
"תתנגש בו עם גלגל להבה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 09:18 AM
[b]
תמיר
"רטיקייט, מהירות!" אומר פול מורפי. רטיקייט בורח במהירות מהמתקפה. [/b][/quote]
וזה לא התפוצץ על האדמה או יצר חור?
זה אמור לעשות אפקט כלשהו גם על האדמה...
------------------------------------
"נגיחה!"
-
[b] ירין
מנקי מתחמק ופוגע בנידורן עם שתי בעיטות זעם. נידורן משתמש בניקור ופוגע במנקי. [/b][/quote]
"מנקי מכת קארטה בכל הכח ותגמור אותו!" אנמי אומר
-
ניתאי
הם מתנגשים, ומגבי נראה קצת עייף, ורטיקייט מותש לחלוטין.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה ומסתכל על רטיקייט "רטיקייט לא יכול להלחם יותר, 3-1 למאמן" הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"הסוף רחוק, כמו מהמרחק ממך עד לצד השני של העולם!" אומר פול מורפי "צאי קלפייבל!!" הוא מוציא קלפייבל.
תמיר
אני לא יודע, אף פעם לא ראיתי את המתקפה הזאת במציאות.
--
הופיפ מתנגש עם רטיקייט וההשפעה על הופיפ גדולה בהרבה.
ירין
תחדש על קבוצת ברוק.
--
מנקי נפגע מהניקור, ופוגע בנידורן ונידורן מתחיל להתעייף. נידורן משתמש במכת קרן.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 12:13 PM
[b] ירין
תחדש על קבוצת ברוק.
--
מנקי נפגע מהניקור, ופוגע בנידורן ונידורן מתחיל להתעייף. נידורן משתמש במכת קרן. [/b][/quote]
רק עכשיו ראיתי, איזה כיף!
------
"מנקי תתחמק בקפיצה ואז תן אגרוף ממוקד-רכז את כל הכח ביד שלך ותן את האגרוף הכי חזק וטוב שלך!"מ אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 12:13 PM
[b] ניתאי
הם מתנגשים, ומגבי נראה קצת עייף, ורטיקייט מותש לחלוטין.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה ומסתכל על רטיקייט "רטיקייט לא יכול להלחם יותר, 3-1 למאמן" הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"הסוף רחוק, כמו מהמרחק ממך עד לצד השני של העולם!" אומר פול מורפי "צאי קלפייבל!!" הוא מוציא קלפייבל. [/b][/quote]
מזתומרת 3-1?
ותעדכן בזה של הרשומים,מגבי כבר מסתדר עם פליטת אש
"מגבי,תשתמש בגלגל להבה וכשתגיע אליו תמשיך להתגלגל עליו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 01:13 PM
[b]
תמיר
אני לא יודע, אף פעם לא ראיתי את המתקפה הזאת במציאות.
--
הופיפ מתנגש עם רטיקייט וההשפעה על הופיפ גדולה בהרבה.
"רטיקייט השתמש בניב על!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
אז תכנס ל[url=http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Energy_Ball]כאן[/url],ותרד למטה.
-----------------------------
"שאיבת גיגה!" אני קורא להופיפ
-
ירין
מקני קופץ, ומתאמץ, אבל האגרוף שלו לא יוצא יותר מדי חזק ביחס לאגרוף רגיל, אבל הוא פוגע בנידורן. נידורן משתמש בניקור ופוגע במנקי.
ניתאי
לך 3 פוקימונים, לפול מורפי 1.
--
"קלפייבל, תעצרי אותו עם מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מניעה את האצבעות, ומשתמש במטרונום בזמן שמגבי מתקרב, ולאחר מכן המטרונום הופך לאקדח מים, שעוצר את מגבי ופוגע בו. מגבי מתעייף קצת יותר.
תמיר
התאמצעתי ויגעתי, אך לא מצאתי איזכור לזה שזה משנה משהו באדמה.
--
הופיפ משתמש בשאיבה ופוגע מעט ברטיקייט, אבל הוא ממשיך להתקדם, והופיפ מנסה לברוח אבל רטיקייט בסוף פוגע בו.
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 01:30 PM
[b] ירין
מקני קופץ, ומתאמץ, אבל האגרוף שלו לא יוצא יותר מדי חזק ביחס לאגרוף רגיל, אבל הוא פוגע בנידורן. נידורן משתמש בניקור ופוגע במנקי.
[/b][/quote]
"אדרופי זעם בכל הכח!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 01:30 PM
[b] ירין
ניתאי
לך 3 פוקימונים, לפול מורפי 1.
--
"קלפייבל, תעצרי אותו עם מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מניעה את האצבעות, ומשתמש במטרונום בזמן שמגבי מתקרב, ולאחר מכן המטרונום הופך לאקדח מים, שעוצר את מגבי ופוגע בו. מגבי מתעייף קצת יותר.
תמיר
--
הופיפ משתמש בשאיבה ופוגע מעט ברטיקייט, אבל הוא ממשיך להתקדם, והופיפ מנסה לברוח אבל רטיקייט בסוף פוגע בו.
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
'אוי לא,וויזמיר לא שולט בהצלפה הכפולה וען וורמפל בכלל לא התאמנתי,מגבי חייב לגמור את זה!' אני חושב ואז אומר למגבי "מגבי,תנסה להפיל אותה עם להביור ואז לפגוע בה עם גלגל להבה!"
-
[b]
מקס
"רטיקייט, התבונן בו היטב, וכשהוא עומד לתקוף, רק אז השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. בזמן שספירו עף קרוב לאדמה רטיקייט מסתכל עליו, וכשהוא ממריא כדי לתקוף אותו רטיקייט קופץ ונושך את ספירו.
[/b][/quote]
חח אי אפשר לתחנןS:
--
"ספירו, תעוף ותשתמש ברוח!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 02:30 PM
[b]
תמיר
--
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
לא רשום שם שזה אמור לשנות את האדמה,אבל תחשוב:
כדור של אנרגיה פוגע באדמה.לא קורה משהו?
המשחק אמור להיות די ראיליסטי,אפילו אם הוא רק משחק...
---------------------------------------------------------
'הופיפ לא יהיה מספיק מהר בשבילו...' אני חושב לעצמי,מתכנן אסטרטגיה במהירות שיא במוחי
'אולי לא על האדמה,אבל אם הוא יעוף!...' אני חושב לעצמי,ואסטרטגיה נרקמת במהירות בראשי
"הופיפ,תתחמק מהר לגובה שבו הוא לא יוכל לפגוע בך!ואז תשתמש בכדור אנרגיה!"
-
ירין
אתה לא אמור לטוס היום? כי אני רוצה לדעת האם נוכל לסיים את הקטע עם המשטרה או לא, כי אם לא נסיים אני אסיים אותו בשבילך, לטובת עלילת המשחק.
--
מנקי פוגע בנידורן והוא לא יכול להלחם יותר.
ניתאי
"קלפייבל התחמקי מהלהביור, והשתמשי בחבטת גוף כנגד גלגל הלהבה!" אומר פול מורפי. קלפייבל קופצת הצידה ומתחמק מהלהביור, ולאחר מכן מתנגשת עם מגבי, ושניהם נפגעים, אבל מגבי יותר.
מקס
ניתן לתכנן, אבל גם לי מותר לתכנן, ומה לעשות שמה שאני עושה קובע? אבל אם יש תכנית טובה באמת אז אני כמובן מקבל אותה.
--
ספירו משתמש ברוח, אבל רטיקייט נאחז באדמה, ולא מרפה, אם כי הפרווה שלו קצת נעדפת
תמיר
נתחיל מזה שכדור של אנרגיה זה כבר לא ריאליסטי. עכשיו נניח שכן. כל דבר מאסיבי/"אנרגטי" מספיק יגרום לנזק לאדמה אם הוא יפגע בה.
חוץ מזה ראית בעצמך שאני דואג לריאליסטיות של המשחק, לפחות עד כמה שניתן בהינתן המושג "פוקימון".
--
מכיוון והמכון נמצא בחדר סגור, אין רוח שעוזרת להופיפ, ולכן הוא נאלץ לעוף בכוחות עצמו.
הופיפ ממריא למעלה, ויורה כדור אנרגיה
"רטיקייט, התחמק, ותראה לו את הגובה הלא הגיוני שאתה יכול לקפוץ אליו!" אומר פול מורפי. רטיקייט מנסה לברוח, אבל נפגע מכדור האנרגיה, ולאחר מכן הוא קופץ למעלה, כמעט לגובה של הופיפ.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 02:13 PM
[b] ירין
אתה לא אמור לטוס היום? כי אני רוצה לדעת האם נוכל לסיים את הקטע עם המשטרה או לא, כי אם לא נסיים אני אסיים אותו בשבילך, לטובת עלילת המשחק.
--
מנקי פוגע בנידורן והוא לא יכול להלחם יותר.
[/b][/quote]
היום ב8 אני לא יהיה פה אז... בערך עד 7.
------
"יופי מנקי! פוכדור צא!" אני אומר
-
[b] ניתאי
"קלפייבל התחמקי מהלהביור, והשתמשי בחבטת גוף כנגד גלגל הלהבה!" אומר פול מורפי. קלפייבל קופצת הצידה ומתחמק מהלהביור, ולאחר מכן מתנגשת עם מגבי, ושניהם נפגעים, אבל מגבי יותר. [/b][/quote]
"תערער את איזונו של קלפייבל ואז להביור מטווח אפס!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 03:13 PM
[b]
תמיר
נתחיל מזה שכדור של אנרגיה זה כבר לא ריאליסטי. עכשיו נניח שכן. כל דבר מאסיבי/"אנרגטי" מספיק יגרום לנזק לאדמה אם הוא יפגע בה.
חוץ מזה ראית בעצמך שאני דואג לריאליסטיות של המשחק, לפחות עד כמה שניתן בהינתן המושג "פוקימון".
--
מכיוון והמכון נמצא בחדר סגור, אין רוח שעוזרת להופיפ, ולכן הוא נאלץ לעוף בכוחות עצמו.
הופיפ ממריא למעלה, ויורה כדור אנרגיה
"רטיקייט, התחמק, ותראה לו את הגובה הלא הגיוני שאתה יכול לקפוץ אליו!" אומר פול מורפי. רטיקייט מנסה לברוח, אבל נפגע מכדור האנרגיה, ולאחר מכן הוא קופץ למעלה, כמעט לגובה של הופיפ. [/b][/quote]
אז אתה בעצמך אומר שהכדור אנרגיה עשה חור נכון?
אז למה לא ציינת את זה???
ותפסיק לחשוב בהגדרות של העולם שלנו.פוקימון זה עולם שונה לגמרי,ולא כל חוקי הפיזיקה תקפים בו,וזו עובדה.אם תנסה לשלב את שתיהם ביחד-המשחק מועד להרס.
---------------------------------------------------------
"עכשיו שאיבה!" אני קורא להופיפ
אם הוא תופס אותו,אני אומר לו "תמשוך אותו למטה במהירות בעזרת החוטים של השאיבה!עד שיתנגש באדמה!"
-
[b] מקס
ניתן לתכנן, אבל גם לי מותר לתכנן, ומה לעשות שמה שאני עושה קובע? אבל אם יש תכנית טובה באמת אז אני כמובן מקבל אותה.
--
ספירו משתמש ברוח, אבל רטיקייט נאחז באדמה, ולא מרפה, אם כי הפרווה שלו קצת נעדפת
[/b][/quote]
"ספירו! תעשה עוד רוח ואז במהירות עוף אליו בניקור!"
-
ירין
אז אני מניח שלא נסיים את זה.
--
נידורן נכנס לפוכדור, והפכודר מתנונד מעט ולבסוף נעצר, לכדת נידורן זכר, יעודכן מיד, אין לך עוד פוכדורים.
ניתאי
מגבי מנסה לתופס את הרגל של קלפייבל כדי לערער את האיזון (כי לא הגדרת איך לעשות את זה), וקלפייבל מעיפה אותו עם הרגל. פול מורפי מצחקק מעט מהמחזה.
"קלפייבל אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי.
תמיר
בלי חוקי הפיסיקה שום דבר לא יוכל להתקיים בעולם. אני מנסה לשלב במידת האפשר, ובינתיים אני די מצליח. אני כמובן לא רוצה לסתור דברים כמו מתקפות חשמל, על חושי, אופל וכד' רק כי הם לא מתסדרים עם חוקי הפיסיקה.
חוץ מזה, אמרתי, ""אנרגטי" מספיק יגרום לנזק לאדמה ", עם דגש על מספיק, כלומר כדור האנרגיה לא היה חזק מספיק כדי לפגוע באדמה.
--
חוטים של שאיבה? נגיד
"רטיקייט תחבוט בו!" אומר פול מורפי. רטיקייט נפגע מהשאיבה, אך בכל זאת נופל על הופיפ ומפיל את שניהם על האדמה.
מקס
"ניב על!" אומר פול מורפי, רטיקייט מחכה לבואו של ספירו ואז קופץ אליו, וכל אחד פוגע בשני.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 03:40 PM
[b] ניתאי
מגבי מנסה לתופס את הרגל של קלפייבל כדי לערער את האיזון (כי לא הגדרת איך לעשות את זה), וקלפייבל מעיפה אותו עם הרגל. פול מורפי מצחקק מעט מהמחזה.
"קלפייבל אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"תחכה שתתקרב אליך ואז תתחמד ותתפוס אותה,ואז תשתמש בגלגל להבה כשהיא לפותה בזרועותיך!"
-
[b] ירין
אז אני מניח שלא נסיים את זה.
--
נידורן נכנס לפוכדור, והפכודר מתנונד מעט ולבסוף נעצר, לכדת נידורן זכר, יעודכן מיד, אין לך עוד פוכדורים.
[/b][/quote]
אני ממשיך בדרכי
-
[b] מקס
"ניב על!" אומר פול מורפי, רטיקייט מחכה לבואו של ספירו ואז קופץ אליו, וכל אחד פוגע בשני. [/b][/quote]
"ספירו תעוף למעלה ואז שוב בניקור!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 04:40 PM
[b]
תמיר
בלי חוקי הפיסיקה שום דבר לא יוכל להתקיים בעולם. אני מנסה לשלב במידת האפשר, ובינתיים אני די מצליח. אני כמובן לא רוצה לסתור דברים כמו מתקפות חשמל, על חושי, אופל וכד' רק כי הם לא מתסדרים עם חוקי הפיסיקה.
חוץ מזה, אמרתי, ""אנרגטי" מספיק יגרום לנזק לאדמה ", עם דגש על מספיק, כלומר כדור האנרגיה לא היה חזק מספיק כדי לפגוע באדמה.
--
חוטים של שאיבה? נגיד
"רטיקייט תחבוט בו!" אומר פול מורפי. רטיקייט נפגע מהשאיבה, אך בכל זאת נופל על הופיפ ומפיל את שניהם על האדמה.
[/b][/quote]
תפסיק לנסות להיות איינשטיין או ניוטון.לא אמרתי שלא תשתמש בחוקי הפיזיקה,אבל תפסיק לחשוב שבעולם הפוקימון יש בידיוק אותם חוקי פיזיקה.
אני לא מתווכח עם אלה שאומרים שבלי פיזיקנ שם דבר לא יתקיים,אבל אתה לא מדען,וזה בסך הכל משחק פוקימון דימיוני לחלוטין
רוב השחקים פה בני 8-14,לא בדיוק יבינו על מה אתה מדבר.
ולמרות זאת,בלי לדעת,אנחנו פחות או יותר יודעים את החוקים.
אז תפסיק לדחוף את חוקי הפיזיקה לפוקימון,כי זה לא מסתדר.
וממתי מסה של אנרגיה לא תעשה חור,גם אם לא גדול,באדמה?
----------------------------------------------------------
כשלימדתי אותו את המתקפה לראשונה,הבאתי לך קישור שיש בו תמונות.אם היית מסתכל,היית רואה שGIGA DRAIN נראית כמו חוטים ירוקים שתופסים את היריב ושואבים אנרגיה.
-----------------------------------------------------------
"כדור אנרגיה הופיפ!"
-
ניתאי
הזרועות של מגבי קטנות מדי כדי ללפות את קלפייבל ם.ם קלפייבל די גדולה, ומגבי לא יותר מדי גדול.
--
"קלפייבל, השתמשי בחבטת גוף כשהוא יבוא!" אומר פול מורפי. קלפייבל מחטיאה את האגרוף הממוקד, ולאחר מכן כשמגבי מנסה לתפוס את קלפייבל היא משתמש בחבטת גוף, ולכן מגבי משתמש מיד בגלגל להבה ופוגע בה. מגבי מתעייף עוד יותר.
ירין
אתה הולך מעט, ואתה רואה שבכביש נוסעות שתי ניידות משטרה בכיוון ההפוך לכיוון שממנו באת, כנראה לביתן של אופנועי הים.
מקס
התעופה גורמת לרטיקייט להחטיא שוב, אבל הפעם רטיקייט מתחמק מהניקור
"רקטיקייט השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי.
תמיר
מצוין, אני אוהב וויכוחים כאלה (במלוא הרצינות).
לגבי שאיבת מגה: מהמשחקים, אני מכיר את זה ככדורים שבאים מהאוייב, אם זה חוטים, כדורים, או דרקונים, זה לא עקרוני. אני אבדוק אחר כך.
אני לא מצפה שמישהו באמת יבין מה שאני מנסה לאמר, כי אני מסביר לעצמי למה כך וכך יקרה. אם מישהו אחר ישאל למה, אני אסביר, ואם ההסבר שלי ישמע מפוברק, אז זה בעיה של השחקן, כי אני יודע שזה נכון. אם המשחק הזה היה דימיוני לחלוטין, אז מול תגובה כמו:
אני משתמש בכלב צהוב עם אזניים של שור כדי לאכול את כל מנהיגי המכון ולנצח בליגה, לא הייתי לי ברירה אלא לאשר את התגובה, כי מה לעשות, דמיוני לחלוטין. אני מבין את הטיעון שלך שלחלק מהדברים לא נוח להסתדר, אבל זה סוג של אתגר שלי. לשלב כמה שאפשר בין חוקים אמיתיים לבין חוקים, דמיונים (לא לחלוטין). אבל השורה האחרונה שלך מדחיקה אותי למצב לא נעים, כי בעקרון כדור אנרגיה -- זה אנרגיה. אנרגיה הופכת איכשהו למסה, אבל אני ממש לא בקיא בתהליך, כלומר אני בכלל לא בקיא. אבל אני די יכול לנחש שהתנאים לא מתאמים למקרה כאן. עכשיו בוא נתעלם מהתהליכים המציאותיים ונעבור לחוקים של העולם שלנו, יכול להיות שהיא לא מספיק גדולה כדי שהחור יהיה זניח. אם זה היה כדור קצת יותר מוצק, כמו זריקת אבנים, אז כן, יווצר שקע קטן באדמה, אם זה באמת חומר. אם זה אנרגיה, אז היא צריכה להיות חזקה במיוחד, כדי לגרום לשקע. כדור האנרגיה של הופיפ, מה לעשות לא מספיק חזק כדי שיהיה הבדל מהותי בין האדמה לפני המכה, ובין האדמה אחרי המכה, ואם אתה רוצה שאני אציין כל דבר זניח שקורה במשחק, אז כל תגובה שלי תהיה באורך של החפירה הקטנה הזאת שהכנסתי כאן.
סיכום: אני מנסה לשלב כמה שיותר בין החוקים, ועל ההיגיון של כל אחד מהעולמות, ואני לא מנסה לעוור אף אחד עם מדע.
--
כדור האנרגיה פוגע ברטיקייט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 04:41 PM
[b]
ירין
אתה הולך מעט, ואתה רואה שבכביש נוסעות שתי ניידות משטרה בכיוון ההפוך לכיוון שממנו באת, כנראה לביתן של אופנועי הים.
[/b][/quote]
אני מתעלם מהם וממשיך ללכת
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 04:41 PM
[b] מקס
התעופה גורמת לרטיקייט להחטיא שוב, אבל הפעם רטיקייט מתחמק מהניקור
"רקטיקייט השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"ניקןר!" אני צועק לספירו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 05:41 PM
[b] תמיר
מצוין, אני אוהב וויכוחים כאלה (במלוא הרצינות).
לגבי שאיבת מגה: מהמשחקים, אני מכיר את זה ככדורים שבאים מהאוייב, אם זה חוטים, כדורים, או דרקונים, זה לא עקרוני. אני אבדוק אחר כך.
אני לא מצפה שמישהו באמת יבין מה שאני מנסה לאמר, כי אני מסביר לעצמי למה כך וכך יקרה. אם מישהו אחר ישאל למה, אני אסביר, ואם ההסבר שלי ישמע מפוברק, אז זה בעיה של השחקן, כי אני יודע שזה נכון. אם המשחק הזה היה דימיוני לחלוטין, אז מול תגובה כמו:
אני משתמש בכלב צהוב עם אזניים של שור כדי לאכול את כל מנהיגי המכון ולנצח בליגה, לא הייתי לי ברירה אלא לאשר את התגובה, כי מה לעשות, דמיוני לחלוטין. אני מבין את הטיעון שלך שלחלק מהדברים לא נוח להסתדר, אבל זה סוג של אתגר שלי. לשלב כמה שאפשר בין חוקים אמיתיים לבין חוקים, דמיונים (לא לחלוטין). אבל השורה האחרונה שלך מדחיקה אותי למצב לא נעים, כי בעקרון כדור אנרגיה -- זה אנרגיה. אנרגיה הופכת איכשהו למסה, אבל אני ממש לא בקיא בתהליך, כלומר אני בכלל לא בקיא. אבל אני די יכול לנחש שהתנאים לא מתאמים למקרה כאן. עכשיו בוא נתעלם מהתהליכים המציאותיים ונעבור לחוקים של העולם שלנו, יכול להיות שהיא לא מספיק גדולה כדי שהחור יהיה זניח. אם זה היה כדור קצת יותר מוצק, כמו זריקת אבנים, אז כן, יווצר שקע קטן באדמה, אם זה באמת חומר. אם זה אנרגיה, אז היא צריכה להיות חזקה במיוחד, כדי לגרום לשקע. כדור האנרגיה של הופיפ, מה לעשות לא מספיק חזק כדי שיהיה הבדל מהותי בין האדמה לפני המכה, ובין האדמה אחרי המכה, ואם אתה רוצה שאני אציין כל דבר זניח שקורה במשחק, אז כל תגובה שלי תהיה באורך של החפירה הקטנה הזאת שהכנסתי כאן.
סיכום: אני מנסה לשלב כמה שיותר בין החוקים, ועל ההיגיון של כל אחד מהעולמות, ואני לא מנסה לעוור אף אחד עם מדע.
--
כדור האנרגיה פוגע ברטיקייט.
"רטיקייט השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
א.לא צריך להגזים.כשאמרתי שמשחק דמיוני לגמרי,התכוונתי הרעיון,המתקפות וכו'.
חוקי פיזיקה שדומים לשלנו נשארים.אבל עובדה שהם שונו במקצת.ולכן יש יצורים שיכולים להוציא אש מהפה ולעוף,אבל מצד שני חלק מהחוקים עדין נשארו.
ב.אם כדור אנרגיה היא מתקפה שיכולה גם לפגוע בפוקימון אחר,כנראה שהיא חזקה מספיק כדי לעשות חור קטן באדמה לא?
ג.אני מעדיף שתעשה תגובות ארוכות וחופרות,אבל שיצאו איכותיות.כל משחק תפקידים בשבילי הוא לא רק הנאה,אלא גם דרך להשתפר למשחקי התפקידים הבאים שאשתתף בהם.אבל כבר קראתי מדריכים שאמרו שלא אורך התגובה עושה אותה איכותית,אלא איכות התארים ואיך אתה מכניס את השחק למשחק.
בהצלחה עם זה,כי הדרך שלנו לזה עוד ארוכה....
-----------------------------------------------------------------------------------------
"עוד פעם כדור אנרגיה!אנחנו צריכים להרחיק אותו מעט מאיתנו!" אני קורא להופיפ