גיי
גסטלי הזה שלך ואמצע הלילה. זאת הייתה תגובה תוקעות, תגיד תודה שאני לא דופק אותך
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 4 2009, 09:28 PM
[b] תומאס
"לא צריך להודיע לאף אחד, כל אחד מתקדם בקצב שלו ובדרך שלו. יש פה מכון פוקימונים ותחרות פוקימונים, התחרות מחר והיום המנהיג בחופשה, כך שמחר תוכל להשיג את התג או את הסרט הראשון שלך, לפחות תוכל לנסות להשיג
[/b][/quote]
"אני אוהב את שני המקצועות.
אוקי אפשר לשכור פה חדר?"
תומאס
"לינה בחינם אצלנו.נרשמת לתחרויות ולליגה?"
זה שמנסה להירשם כבר כמה שעות
סוף סוף רשום, תגיב להתחלה
[quote][b]התחלה:
אתה יורד מהאופניים של אחיך ומנופף לו לשלום בזמן שהוא נוסע לעבר מסע חדש ומנופף לך בחזרה. הפרופסור כבר קורא לך לבוא להיכנס ולקבל את הפוקימון שלך, ולידו עומד מדען שמחזיק מגש עמוס בפוקדורים. אתה מרגיש נפלא ושומע את שירת הטיילו כשאחיך נעלם מעינך, ואתה פונה לכיוון המעבדה. אתה מגיע למעבדה והפרופסור שואל אותך "אז, איזה פוקימון תרצה?"[/b][/quote]
"אני רוצה צ'ימצ'אר" אני אומר לפרופסור.
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 4 2009, 11:28 PM
[b] תומאס
"לינה בחינם אצלנו.נרשמת לתחרויות ולליגה?"
[/b][/quote]
"תודה,
האחות ג'וי, היכן נרשמים? אני נתקעתי בדרך במונטריט וגנבו שם המון פוקדורים! לא יכולתי לעצור אותם."
תומאס
"עצרו את הגנבים אין לך מה לדאוג, לא היית צריך לעצור אותם. לתחרויות במתחם התחרויות, המבנה הכחול ליד המרכז, ולליגה אפשר להירשם כאן"
Y-CORE 13
תזכיר לי את השם של הדמות בבקשה
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 4 2009, 10:42 PM
[b] קיט
כשאתה מגיע לעיר אתה רואה התקהלות גדולה מסביב למשהו קטן, לא ברור מה [/b][/quote]
אני מנסה להידחף בין האנשים כדי לראות על מה הם מסתכלים
קיט
אתה מתחיל להידחף ורואה שמה שיש שם זה וופר[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa194.png[/img] ממש קטן, נראה שזה וופר תינוק שהלך לאיבוד.
הוא רועד מפוחד ומתקבץ לתוך עצמו, כשלפתע הוא מתחיל לבכות
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 09:18 AM
[b] קיט
אתה מתחיל להידחף ורואה שמה שיש שם זה וופר[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa194.png[/img] ממש קטן, נראה שזה וופר תינוק שהלך לאיבוד.
הוא רועד מפוחד ומתקבץ לתוך עצמו, כשלפתע הוא מתחיל לבכות [/b][/quote]
"מה קרה"אני שואל אותו ועומד לידו
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 07:52 AM
[b] תומאס
"עצרו את הגנבים אין לך מה לדאוג, לא היית צריך לעצור אותם. לתחרויות במתחם התחרויות, המבנה הכחול ליד המרכז, ולליגה אפשר להירשם כאן"
[/b][/quote]
"אוקיי את יכולה לרשום אותי פה לליגה?"
קיט
אתה לא מסוגל להגיע אליו וכולם מדברים הוא לא ישמע אותך
תומאס
"כן רק תביא לי את הפוקידע שלך כדי שאני אעלה את הנתונים"
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 09:27 AM
[b] קיט
אתה לא מסוגל להגיע אליו וכולם מדברים הוא לא ישמע אותך [/b][/quote]
"בלבאזור,תנסה לדבר איתו" אלחש לבלבאזור ואנסה לדחוף אותו אל תוך מרכז המעגל
קיט
אתה מצליח לדחוף את באלבזור פנימה, אבל הוא עומד שם בלי לעשות כלום, רק מביט עליך מבולבל. נראה שהוא לא שמע מה אמרת לו לעשות
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 09:43 AM
[b] קיט
אתה מצליח לדחוף את באלבזור פנימה, אבל הוא עומד שם בלי לעשות כלום, רק מביט עליך מבולבל. נראה שהוא לא שמע מה אמרת לו לעשות [/b][/quote]
אנסה לסמן לו בעזרת ידיי מה שידבר עם וופר ואם הוא לא יבין אני פשוט אסמן לו שיחזור אליי ואגיד לו את הפקודות מחדש
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 07:52 AM
[b] Y-CORE 13
תזכיר לי את השם של הדמות בבקשה
"תודה רבה"אני אומר להם ויוצא מהמעבדה.אני זורק את הפוקדור לאווויר ומחכה לראות את צ'ימצ'אר.
קיט
הוא מהנהן בראשו אחרי הסימון וניגש לוופר.
הוא אומר "בל בל" ואז יורה עלי טער שמעיפים את וופר לאחור ותופס אותו בגפן מצליפה.
הוא מרסק את וופר לריפצה וכל האנשים מתחילים להיבהל מה שקורה, בזמן שוופר הקטן רק מתחיל לבכות יותר ויותר חזק
מקס
צימצאר יוצא מהפוקדור[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa390.png[/img] בקפיצות, הוא נראה ממש שמח
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 09:54 AM
[b]
מקס
צימצאר יוצא מהפוקדור[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa390.png[/img] בקפיצות, הוא נראה ממש שמח [/b][/quote]
"שלום לך,מה שלומך?"אני שואל את צ'ימצ'אר,"אני מקס,המאמן וחברך למסע"אני אומר לו ומתכופף אליו.
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 4 2009, 11:19 PM
[b] גיי
אתה מצליח לישון קצת אבל אז שוב מגיע החושך המוזר שאחריו אתה קם מזיע, וגסטלי שוב מולך אומר "גססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס"
מקס
צימצאר קופץ לך על הראש ומתחיל לקפוץ שוב ושוב ושוב, הוא ממש שמח
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 09:54 AM
[b] קיט
הוא מהנהן בראשו אחרי הסימון וניגש לוופר.
הוא אומר "בל בל" ואז יורה עלי טער שמעיפים את וופר לאחור ותופס אותו בגפן מצליפה.
הוא מרסק את וופר לריפצה וכל האנשים מתחילים להיבהל מה שקורה, בזמן שוופר הקטן רק מתחיל לבכות יותר ויותר חזק [/b][/quote]
"בזלבאזור עצור!" אני אומר ומוציא את הפוכדור לאות איום,בכל כוחי אני מנסה להידחק בין האנשים ולהגיע לוופר
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 10:00 AM
[b] מקס
צימצאר קופץ לך על הראש ומתחיל לקפוץ שוב ושוב ושוב, הוא ממש שמח [/b][/quote]
אני לוקח את צ'ימצ'אר על הידיים שלי ומתחיל ללכת לחפש פוקימונים בשביל לאמן את צ'ימצ'אר.
קיט
אתה לא מצליח להגיע לתיק שלך אז אתה לא יכול לקחת את הפוקדור, ובאלבזור אפילו לא שומע אותך.
הוא יורה זרע עלוקה על וופר המסכן שמתפתל מצד לצד לכוד, ואתה לא צמצליח להגיע אליו
מקס
מה זה אומר לחפש פוקימונים, בתוך העיר?
תגיב בדייקנות בבקשה
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 10:04 AM
[b]
מקס
מה זה אומר לחפש פוקימונים, בתוך העיר?
תגיב בדייקנות בבקשה [/b][/quote]
אני מתחיל ללכת לחפש שדה או יער שבוא אני אוכל למצוא פוקימונים.
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 10:04 AM
[b] קיט
אתה לא מצליח להגיע לתיק שלך אז אתה לא יכול לקחת את הפוקדור, ובאלבזור אפילו לא שומע אותך.
הוא יורה זרע עלוקה על וופר המסכן שמתפתל מצד לצד לכוד, ואתה לא צמצליח להגיע אליו [/b][/quote]
"בלבאזור,עצור!!!" אצרח עליו בלי אכפתיות שכל מי שנמצא באזור ישמע את זה,אנצל את התדהמה שלהם למשמע הצעקה ואכנס לתוך המעגל
מקס
מחוץ לעיר יש חורשה גדולה מלאה בפוקימונים, אתה הולך לשם?
קיט
אף אחד לא שומע אותך, יש יותר מדי רעש.
בנתיים באלבזור בולם את וופר ווופר המסכן מתעלף, באלבזור נראה מרוצה והאנשים שותקים לרגע מפוחדים, ואז חוזרים להתלחשש על האחרזיות של המאמן של הבאלבזור הזה
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 10:11 AM
[b] קיט
אף אחד לא שומע אותך, יש יותר מדי רעש.
בנתיים באלבזור בולם את וופר ווופר המסכן מתעלף, באלבזור נראה מרוצה והאנשים שותקים לרגע מפוחדים, ואז חוזרים להתלחשש על האחרזיות של המאמן של הבאלבזור הזה [/b][/quote]
מה אני אמור לעשות?
--------------
אנסה להחזיר את בלבאזור לפוקדור ואם אני מצליח "זה לא מה שהתכוונתי שתעשה!" אצעק לו לתוך הפוקדור בתקווה שהאנשים האחרים יבינו שזאת לא הייתה כוונתי
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 10:11 AM
[b] מקס
מחוץ לעיר יש חורשה גדולה מלאה בפוקימונים, אתה הולך לשם?
[/b][/quote]
כן אני מתחיל ללכת לשם
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 10:00 AM
[b] גיי
אתה מצליח לישון קצת אבל אז שוב מגיע החושך המוזר שאחריו אתה קם מזיע, וגסטלי שוב מולך אומר "גססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס" [/b][/quote]
אחר כך אתה אומר שאני תוקע את המשחק
------------------------------------------
"גרסלי מה קרה עם אתה לא מגיב אני מחזיר אותך וזורק את הפוקדור לנהר הכי קרוב לפה!"
קיט
אף אחד לא שומע את הצעקה שלך, וופר לא מפסיק לרעוד
מקס
אתה יוצא לרחבה הגדולה ופוגש 3 זיגזגונים[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa263.png[/img] שמשחקים בתופסת, לפחות ככה זה נראה
גיי
אתה תקעת מקודם, לא את המשחק אבל הגבת תגובה תוקעת, אם אתה היית קולט את המסר בלי שאני אשלח לך עזרה היית מתקדם כבר מזמן
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 10:33 AM
[b]
מקס
אתה יוצא לרחבה הגדולה ופוגש 3 זיגזגונים[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa263.png[/img] שמשחקים בתופסת, לפחות ככה זה נראה
[/b][/quote]
"צ'ימצ'אר מוכן לקרב?"אני שואל אותו,"תקוף אץ הזיגזגון ההוא בגחלת ומיד אחר כך בחפירה" אני אומר לו.
[b] גיי
אתה תקעת מקודם, לא את המשחק אבל הגבת תגובה תוקעת, אם אתה היית קולט את המסר בלי שאני אשלח לך עזרה היית מתקדם כבר מזמן
[b] קיט
אף אחד לא שומע את הצעקה שלך, וופר לא מפסיק לרעוד [/b][/quote]
'במחשבה שניה,זאת יכולה להיות הזדמנות מצוינת' אחשוב לעצמי ואז אצעק "פוכדור צא!" ואזרוק פוכדור על וופר
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 09:27 AM
[b] תומאס
"כן רק תביא לי את הפוקידע שלך כדי שאני אעלה את הנתונים" [/b][/quote]
אתן לה את הפוקידע שלי
מקס
צימאר מביט עליך מבולבל, הוא לא מבין את איזה זיגזגון
קיט
משום מקום מופיע בתוך המעגל היטמולי ששובר את הפוקדור בבעיטה, נראה שיש פה עוד מאמן, וזה שבאלבזור תקף את וופר לא שימח אותו
גיי
האורממשיך לסנוור אותך וקול מוזר אומר "גסטלי הזה חזק יותר ממה שאתה חושב. הוא יודע הרבה יותר מתקפות ממה שאתה חושב שהוא יודע" והאור נעלם
תומאס
האחות גוי מכניסה את הפוקדע לחריץ ליד המחשב ומתחילה להקריא 'תומאס רוס מפינלנד, מאמן פוקימונים מתחיל. פוקימונים: לרוויטר, ארון, ריהורן."
היא מוציא את הפוקדע, מגישה לך אותה ואומר "זהו עכשיו תוכל לאתגר מנהיגי מכון ולזכות בתגים"
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 10:56 AM
[b] קיט
משום מקום מופיע בתוך המעגל היטמולי ששובר את הפוקדור בבעיטה, נראה שיש פה עוד מאמן, וזה שבאלבזור תקף את וופר לא שימח אותו [/b][/quote]
אני מנסה ליצור קשר עין עם בלבאזור ולסמן לו לחזור
[b] מקס
צימאר מביט עליך מבולבל, הוא לא מבין את איזה זיגזגון
[/b][/quote]
"הזיגזגון שבצד שמאל,תקוף אותו בגחלת ומיד אחר כך בחפירה!" אני אומר לצ'ימצ'ר
קיט
באלבזור בתוך הפוקדור שלו
מקס
הם משחקים תופסת הם לא עומדים במקום או הצד ימין אמצע צד שמאל
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 11:19 AM
[b]
מקס
הם משחקים תופסת הם לא עומדים במקום או הצד ימין אמצע צד שמאל [/b][/quote]
"צ'ימצ'ר פשוט תתקוף אחד מהם בגחלת ובחפירה."
[b] גיי
האורממשיך לסנוור אותך וקול מוזר אומר "גסטלי הזה חזק יותר ממה שאתה חושב. הוא יודע הרבה יותר מתקפות ממה שאתה חושב שהוא יודע" והאור נעלם [/b][/quote]
"גקסלי מה קורה כאן?!"
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 11:19 AM
[b] קיט
באלבזור בתוך הפוקדור שלו [/b][/quote]
אני רץ מרחק מסוים כדי להתרחק מההמון ואז מוציא את בלבאזור שוב,והולך איתו לכיוון המכון הראשון