ליאור אתה פה?
Printable View
ליאור אתה פה?
כע בדיוק
חבר שלי היה בהופעה שלה ואמר לי שהיא חרמנית בטרוף!
והיה שם איזה זקן שעשה חור בשרותים ועשה ב** מול הופעה וששוטר בא לשם הוא שאל אותו מה אתה עושה אז הוא אמר לו אני עושה ב**
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 28 2009, 06:11 PM
[b] כע בדיוק
חבר שלי היה בהופעה שלה ואמר לי שהיא חרמנית בטרוף!
והיה שם איזה זקן שעשה חור בשרותים ועשה ב** מול הופעה וששוטר בא לשם הוא שאל אותו מה אתה עושה אז הוא אמר לו אני עושה ב** [/b][/quote]
כיף לו..
הוא אמר לי שהוא\היא עשה\עשתה מי רוצה לגעת לי בתחת[באנגלית] והיסתובבה והיתקופפה ואחר זה היא הפליקה לי בתחת ואחר כך היא עשתה מי רוצה לגעת לי בשד נגעה לעצמה בשדיים
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 28 2009, 06:14 PM
[b] הוא אמר לי שהוא\היא עשה\עשתה מי רוצה לגעת לי בתחת[באנגלית] והיסתובבה והיתקופפה ואחר זה היא הפליקה לי בתחת ואחר כך היא עשתה מי רוצה לגעת לי בשד נגעה לעצמה בשדיים [/b][/quote]
בכיף
לעדכן את המשחק או לא לעדכן זאת השאלה
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 28 2009, 06:17 PM
[b] לעדכן את המשחק או לא לעדכן זאת השאלה [/b][/quote]
תעדכן @:
חחחח כל הקטע של הבן זה רק טמבלים זה כולה תחתון יא דיסלקטים
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Aug 28 2009, 04:04 PM
[b] סלאש!#@^#$%&%$
ליאור, תעדכן את המשחק שלך @: [/b][/quote]
איזה משחק?
ואת לידי גאגא אני בחיים לא יעצב, לא סובל אותה ולא את השירים שלה, וכמובן שלא הבולבול החבוי שלה.
נדב
אין לי כוחח! הגבתי 4 שעות בירציפות ופיתחתי לכול אחד פוקימון היה רגעי שפל ועם אני יגיב עכשיו אני צריך לתת לכול אחד פוקימון כי הוא צריך לקבל פוקימון ביגלל המרתון אתה יודע איזה מבאס זה להגיב 4 שעות והיום אני רוצה עוד מרתון שיהיה מהיר בטרוף כי מחר אני לא יהיה מחובר עד 6 ככה
אז למה אתה מפתח לכולם זה דפוק ככה תפתח למי שיש פוקימוון חלש כמו שאני עשיתי לך כי איווי לא מפותח חלש ולא שווה להשקיע בו.
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 28 2009, 06:24 PM
[b] אז למה אתה מפתח לכולם זה דפוק ככה תפתח למי שיש פוקימוון חלש כמו שאני עשיתי לך כי איווי לא מפותח חלש ולא שווה להשקיע בו. [/b][/quote]
כי זה הקטע של המרתון תתגובות אני במרתון הזה פיתחתי אותם ועכשיו במרתון הזה לא ניראה לי שאני יפתח מישו וחוץ אני פיתחתי לכולם את ההתחלתיים החלשים לכול הלא שיש להם חזקים ישארתי
הינה הוכחה שללידי גאגא אין זין חבוי והיא לא שום גבר !!
[url=http://www.popculturepost.com/wp-content/uploads/2009/02/lady-gaga-2-5-09-2.jpg]http://www.popculturepost.com/wp-content/u...ga-2-5-09-2.jpg[/url]
תגיד אתה חושב שבעיה לעסתיר את זה וחוץ מיזה
יש לי שחן שהיה פעם גבר והוא אמר לי שמה שהם עושים הם הופחים את הבולבול ואז הם מחניסים את הביצים ואז יוצא איבר דמוי כ**
מי רוצה להצתרף לטיפש מוד?
אני עושה מבחני קבלה ^^
כניסה לטיפשים בלבד!
אז למה כולם אומרים שהיא גבר??
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 28 2009, 04:38 PM
[b] אז למה כולם אומרים שהיא גבר?? [/b][/quote]
מה אכפת לי מה יש לה מתחת לתחתון.
היא לא שרה טוב
השירים שלה גורמים לי להקיא.
טוב אתה כנירא בקטע של רוק מטאל וכל החו***ה הזאת אני כאילו לפעמים זה ליפעמים זה אני זורם מה שאני יפה אני שומע אני לא תקוע על דבר אחד אתמול עומר[מנהל של חת"מ]סתם שלח לי פע שיר אהבתי אז אני שומע ונכון לא כל השירים שלה יפים יש רק כמה במיוחד JUSTDANCE זה הכי אהבתי=]
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 28 2009, 04:47 PM
[b] טוב אתה כנירא בקטע של רוק מטאל וכל החו***ה הזאת אני כאילו לפעמים זה ליפעמים זה אני זורם מה שאני יפה אני שומע אני לא תקוע על דבר אחד אתמול עומר[מנהל של חת"מ]סתם שלח לי פע שיר אהבתי אז אני שומע ונכון לא כל השירים שלה יפים יש רק כמה במיוחד JUSTDANCE זה הכי אהבתי=] [/b][/quote]
זה לא מוזיקה מה שהיא עושה.
אתם יודעם שלידי געגע היא\הוא היחידה\יחד [ודנה הינטייושנל] שיכול\ה לשיר לעצמה\לעצמו אני לא יכולה בילדייך
האמת... ליידי גאגא הזאת יכולה להיות בן (לשעבר), פשוט מורידים את האיברי מין (החיצוניים) ולא יודע מה עושים עוד... אבל בכללי המערכת המינית הגברית נשארת (אם היא הייתה גבר היא עדיין יכולה להוציא זרע של גבר)
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 28 2009, 05:00 PM
[b] האמת... ליידי גאגא הזאת יכולה להיות בן (לשעבר), פשוט מורידים את האיברי מין (החיצוניים) ולא יודע מה עושים עוד... אבל בכללי המערכת המינית הגברית נשארת (אם היא הייתה גבר היא עדיין יכולה להוציא זרע של גבר) [/b][/quote]
דיייייייייייי לדבר על זה!!
מאיפה הבתם את זה שהיא גבר ??
לא יודע סיפרו לי ואז מצאתי באינטרנט אבל זה היה מיזמן
לכול השחקנים שלי עידכנתי את המשחק
[quote][i]Originally posted by Expelliarmus[/i]@Aug 28 2009, 07:03 PM
[b] דיייייייייייי לדבר על זה!! [/b][/quote]
הפסקתי...
יש בעולם הזה אנשים כאלה מעצבנים וקנאים.
קנאים על מה? ואני חושב שאני הולך לשחק בAOE2 ואז לראות טלוויזיה... ממילא יבש כאן.
מיי קנאיי??
איך אני אוהב את החתימה החדשה שלי ! בהתחלה לא הכי אהבתי אותו אבל איזה כוסית האישה הזותי!
תודה עומר וליאור!
דודי אני מציע לך להתחיל את המרתון ב10 או 9 לפחות-לא כדאי..
וגם אתה אמרת שזה מתיש 4 שעות..
וגם.. אני הולך לאכול ונראה לי גם הרבה פה..
סאפ O:
מה אתה עושה עוד מרתון איזה מסכן אתה תמות משיעמום
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 28 2009, 07:54 PM
[b] מה אתה עושה עוד מרתון איזה מסכן אתה תמות משיעמום [/b][/quote]
מה אכפת לך שהוא עושה מרתון אם הוא רוצה :huh:
שלום? אנשים?
יאווווווו אני עושה עוד מרתון כי אני רוצה להיתקדם מהר
חוץ מיזה זות הזכותי שאתה אמרת מרתון עסיתה 3 עמודים שאני אמרתי מרתון עסיתי 8 עמודים או יותר
חזרתי עכשיו מהטלוויזיה (המשחק לא עובד לי)... ועדיין יבש כאן מאוד..
מתן 3>
מה קורה?
אני כבר במכון השישי בפלאטינה D=
אהלן P:
דודי אל תשווה תמשחקים שלנו טוב.
אני משקיע בתגובות וגם המרתון היה יבש כי לא הרבה היו מחוברים.