בלינק הזה יש לאגים הוא תקעוע עוד תגובות [URL="http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=23573"]פה[/URL]
Printable View
בלינק הזה יש לאגים הוא תקעוע עוד תגובות [URL="http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=23573"]פה[/URL]
[QUOTE=אלמוגסי;650968]הייתי נרשם
אבל עם המשחק כל כך רציני
שאם אפסיד אצטרח לברוח
אז לא יהיה כיף לשחק:([/QUOTE]
חח צחקתי בקטע הזה,אני פשוט מתכוון שאני פשוט הולך להיות רציני ולא "ילדותי" בגישה לזה [:
אני אשמח אם תירשם
Tony Tony
[QUOTE]הנבחר מה השם שלך?
המשחק נשמע מעניין אבל הוא יותר מידי עם רעיונות משוגעים ואני דיי אוהב את זה
רק הבעיה שאני לא ירשם עכשיו כי אני רוצה לראות קצת את הכישורי ההנהלה שלך.[/QUOTE]
כן יש קצת רעיונות משוגעים,אני רואה אבל שאתה בוגר יותר מרוב האנשים פה
(בלי להעליב אף אחד) והייתי מאוד שמח אם היית נרשם,תירשם מתי שבא לך
אני מקווה שתאהב את כישורי הההנלה שלי P:
[QUOTE]משחק מושקע אחי כל הכבוד אני ירשם יורת מאוחר[/QUOTE]
אני שמח לשמוע [:
סרטון חדש על שחור ולבן המשחקים החדשים של פוקימון תיראו בעצמיכם.
[URL="http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?p=650980#post650980"]http://pokemons.co.il/forum/showthre...980#post650980[/URL]
[LEFT][IMG]http://pokemons.co.il/forum/images/bluefantasy/misc/progress.gif[/IMG][/LEFT]
[quote=TheChosenOne;651000]חח צחקתי בקטע הזה,אני פשוט מתכוון שאני פשוט הולך להיות רציני ולא "ילדותי" בגישה לזה [:
אני אשמח אם תירשם
Tony Tony
כן יש קצת רעיונות משוגעים,אני רואה אבל שאתה בוגר יותר מרוב האנשים פה
(בלי להעליב אף אחד) והייתי מאוד שמח אם היית נרשם,תירשם מתי שבא לך
אני מקווה שתאהב את כישורי הההנלה שלי P:
אני שמח לשמוע [:[/quote]
אני הייתי נרשם בשמחה, רבות מהגישות שאני רואה שנקטת דומות לגישות שאני נוקט בעצמי, אבל השורה הראשונה במשחק שלך הרסה כל סיכוי לכך. (הסיבה: "מה היא השקעה?")
הערה: לא באתי להאשים או לתקוף או משהו, אלא סתם מעלה קושי פוטנציאלי לשחקנים לא שפויים כמוני.
[QUOTE=LordAbizi;651006]אני הייתי נרשם בשמחה, רבות מהגישות שאני רואה שנקטת דומות לגישות שאני נוקט בעצמי, אבל השורה הראשונה במשחק שלך הרסה כל סיכוי לכך. (הסיבה: "מה היא השקעה?")
הערה: לא באתי להאשים או לתקוף או משהו, אלא סתם מעלה קושי פוטנציאלי לשחקנים לא שפויים כמוני.[/QUOTE]
אתה צודק שזה קצת נוקשה מידי,אבל השקעה מבחינתי זה לא בהכרח לחפור בתוגבה
זה פשוט להגיב כמה שאפשר (בכול זאת,יש לכולנו פה חיים ואני לא מבקש שתגיבו כול שניה)
ובתגובות להיות רצינים,לא לחפש את הפתרונות הקלים ולמצות את האפשרויות כמה שאפשר
ובאמת יותר מאשמח אם בכול זאת תירשם.
[quote=TheChosenOne;651014]אתה צודק שזה קצת נוקשה מידי,אבל השקעה מבחינתי זה לא בהכרח לחפור בתוגבה
זה פשוט להגיב כמה שאפשר (בכול זאת,יש לכולנו פה חיים ואני לא מבקש שתגיבו כול שניה)
ובאמת יותר מאשמח אם בכול זאת תירשם.[/quote]
זה יותר טוב, שמא חששתי שאתה מאותם פנאטיים שמקבלים 100 בכל מבחן בספרות כי יש להם אובססיה לכתוב יותר מדי.
אבל לחפש את הפתרון הקשה כשיש פתרון קל... איך לאמר... סותר את כל העקרונות המתמטיים על פיהם נבנתה נשמתי?
בכל אופן תודה על ההזמנה.
[quote=TheChosenOne;651014]אתה צודק שזה קצת נוקשה מידי,אבל השקעה מבחינתי זה לא בהכרח לחפור בתוגבה
ובאמת יותר מאשמח אם בכול זאת תירשם.[/quote]
"השקעה" זה לכל אחד משהו אחר , בסוף כולם רוצים להשקיע וכלל אחד יש את ה"השקעה" שלו .
[QUOTE=LordAbizi;651020]זה יותר טוב, שמא חששתי שאתה מאותם פנאטיים שמקבלים 100 בכל מבחן בספרות כי יש להם אובססיה לכתוב יותר מדי.
אבל לחפש את הפתרון הקשה כשיש פתרון קל... איך לאמר... סותר את כל העקרונות המתמטיים על פיהם נבנתה נשמתי?
בכל אופן תודה על ההזמנה.[/QUOTE]
חחח אני החופש הולך לעשות מבחן מעבר בספרות,אז אל תסתכל עלי בענייני חפירות XD
אני יתן דוגמא למה שהתכוונתי,אתה יכול ללכת בדרך הקלה ופשוט ללכת מעיר לעיר לעיר למכון לעיר לזיון שכל הקרוב ביותר
או שאתה יכול לעצור,להסתכל מסביב,לשמוע פתאום קולות של אנשים,להתגנב בין השיחים ולגלות חבורה של חברי צוות רוקטים יושבים סביב מדורה עם רשת ובתוכה..ממ...פיקאצ'ו כפות בחבלים.
אני יודע שהניסוח שלי לא משהו,אבל באמת זאת הכוונה שלי בבחינה הזאת XD
שלום לכולם...
לא פה לשעה הקרובה...
ביי זזתי להתארגן לשינה:)
[quote=TheChosenOne;651032]חחח אני החופש הולך לעשות מבחן מעבר בספרות,אז אל תסתכל עלי בענייני חפירות XD
אני יתן דוגמא למה שהתכוונתי,אתה יכול ללכת בדרך הקלה ופשוט ללכת מעיר לעיר לעיר למכון לעיר לזיון שכל הקרוב ביותר
או שאתה יכול לעצור,להסתכל מסביב,לשמוע פתאום קולות של אנשים,להתגנב בין השיחים ולגלות חבורה של חברי צוות רוקטים יושבים סביב מדורה עם רשת ובתוכה..ממ...פיקאצ'ו כפות בחבלים.
אני יודע שהניסוח שלי לא משהו,אבל באמת זאת הכוונה שלי בבחינה הזאת XD[/quote]
סתם נקודה למחשבה, איזה בן שפוי בדעתו יתחיל לחפש צרות ולדחוף את האף שלו לאיפה שלו צריך, כשהוא יכול לעשות את מה שעשו לפניו ויעשו עוד רבים אחריו? אם השחקן צריך, לפי תכנון המשחק, להתקל בצרות, אז או שמכוונים אותו לצרות האלה בצורה מאוד גסה, או שמכניסים את הצרות למצב שבו אין לו ממש בחירה (למשל במשחק שלי רציתי להביא שחקן למקום מסויים. הוא לא רצה, אז גרמתי לניידת משטרה שנסעה למקום שרציתי שהוא ילך אליו כמעט לדרוס אותו).
שוב אני חוזר, אני לא תוקף או טוען שמשהו טוב יותר, אלא דן בגישות שונות ושוקע בדיונים מעמיקים עם מנהלי משחקים נוספים, כדי שנוכל ליצור אופוזיציה מוצקה כנגד הרוע הצרפתי המאיים להשמיד את עולמנו.
טוב... משעמם אתכם...
הלכתי
חחחח
המשימה שהבאתי היום,מה דעתכם עליה?
אהבתם אותה?
[quote]סתם נקודה למחשבה, איזה בן שפוי בדעתו יתחיל לחפש צרות ולדחוף את האף שלו לאיפה שלו צריך, כשהוא יכול לעשות את מה שעשו לפניו ויעשו עוד רבים אחריו? אם השחקן צריך, לפי תכנון המשחק, להתקל בצרות, אז או שמכוונים אותו לצרות האלה בצורה מאוד גסה, או שמכניסים את הצרות למצב שבו אין לו ממש בחירה (למשל במשחק שלי רציתי להביא שחקן למקום מסויים. הוא לא רצה, אז גרמתי לניידת משטרה שנסעה למקום שרציתי שהוא ילך אליו כמעט לדרוס אותו).
שוב אני חוזר, אני לא תוקף או טוען שמשהו טוב יותר, אלא דן בגישות שונות ושוקע בדיונים מעמיקים עם מנהלי משחקים נוספים, כדי שנוכל ליצור אופוזיציה מוצקה כנגד הרוע הצרפתי המאיים להשמיד את עולמנו.[/quote]
הרוע הצרפתי הוא אולי הגורם המזיק הנורא ביותר אחרי ג' יפית ובני משפחתה.
יש לפעול להשמדתו בכול האמצעים העומדים לרשותינו. (אגב אהבתי את הרעיון עם הניידת משטרה חח)
בכול מקרה רוב בני האדם השפויים לא ידחפו את האף שלהם,אבל משחק תפקידים זה בדיוק המקום לצאת מהשפיות(בגבולות של העולם שנכנסים עליו),
אפשר באמת לדחוף את הבנאדם למצב המסויים אבל המצב האידיאלי מבחינתי זה אדם שיש קו עלילה שמנחה אותו והוא לוקח אותו ומשפר אותו,
סוטה מדרך המלך בכמה מקומות בשביל לחזור אליה במקום הנכון (וואו נכנסתי יותר מידי לדמות של הזיין שכל)
אולי זה דרישה גדולה מידי אבל זה נראה לי המצב הכי טוב שאפשר לקבל
P:
באסה , מתי שרשמת את הרמז השני ראיתי את ההודעה הזאת אחרת הייתי מחפש לפני חחח
את הרמזים וההודעה פרסמתי לפני שפתחתי את האשכול על המשימה.
זה היה עוד מוכן לפני פתיחת האשכול על המשימה.
חח
נו אהבתם את המשימה?
רוצים עוד משימות מסוג זה?
הלחתי למצואה רק את ה1
[quote=~Tyrael~;651056]את הרמזים וההודעה פרסמתי לפני שפתחתי את האשכול על המשימה.
זה היה עוד מוכן לפני פתיחת האשכול על המשימה.
חח
נו אהבתם את המשימה?
רוצים עוד משימות מסוג זה?[/quote]
ברור...
אני שמח על כך D:
אם כך,יהיו בהמשך עוד משימות מסוג זה.
ד"א,הרמז השני נמצא בפורום תוכנה וחומרה בעמוד 3 חח למי שמחפש עוד חחחח
ההודעה עצמה נמצאת בפורום מוסיקה D:
[quote=~Tyrael~;651063]אני שמח על כך D:
אם כך,יהיו בהמשך עוד משימות מסוג זה.
ד"א,הרמז השני נמצא בפורום תוכנה וחומרה בעמוד 3 חח למי שמחפש עוד חחחח
ההודעה עצמה נמצאת בפורום מוסיקה D:[/quote]
תוריד את זה מנעוץ שלא עוד משתמשים ינסו עכשיו לחפש חחח
[quote=TheChosenOne;651048]הרוע הצרפתי הוא אולי הגורם המזיק הנורא ביותר אחרי ג' יפית ובני משפחתה.
יש לפעול להשמדתו בכול האמצעים העומדים לרשותינו.
(אגב אהבתי את הרעיון עם הניידת משטרה חח)
בכול מקרה רוב בני האדם השפויים לא ידחפו את הף שלהם,אבל משחק תפקידים זה בדיוק המקום לצאת מהשפיות
(בגבולות של העולם שנכנסים עליו),אפשר באמת לדחוף את הבנאדם למצב המסויים אבל המצב האידיאלי מבחינתי זה אדם שיש קו עלילה שמנחה אותו והוא לוקח אותו ומשפר אותו,סוטה מדרך המלך בכמה מקומות בשביל לחזור אליה במקום הנכון (וואו נכנסתי יותר מידי לדמות של הזיין שכל) אולי זה דרישה גדולה מידי אבל זה נראה לי המצב הכי טוב שאפשר לקבל P:
אבל ז[/quote]
אני לא בטוח לגבי ג' יפית, שכן לא ראיתי אותה רוצחת אנשים פשוט על ידי שירה. (אם נוסיף אנקדודה בדבר, בני גורן, מתמטיקאי יווני קדום ידוע נאלץ להשחיט את פניו, כי משורר צרפתי ניסה לרצוח אותו על ידי כתיבת שיר בו הוא יתאר את פניו, ובכך יהרוג את בני גורן. זה למה מעולם לא תמצא תמונה של בני גורן.)
בנוגע לגישות ניהול משחקי תפקידים, בסופו של דבר אין כל כך הבדל. זה כנראה פשוט הבדל באופי השחקן שאנחנו מדיימנים. כשאני משחק, אני עושה את מה שהאני האמיתי היה עושה. כמובן שזה קשה יותר לשחק מישהו שהוא לא אני, אבל לא באתי לכאן כדי למרר לעצמי את החיים.
בסופו של דבר יהיה ניתן להכשיר את הפורום הזה כדי שישמש בסיס מבצעי למלחמה כנגד הצרפתים. אני רואה כמה נשמות של מתמטיקאים בכל מיני משתמשים, אם כי הם מסרבים להכיר בקיומם. אך לנוכח האיום הצרפתי שיאיים על השמדת הפורום... אני רואה לעייני רוחי איך במטח נוצץ של טורים מתכנסים בתנאי נשאיף את הרשע לאינסוף. כן.... סוף סוף אני מתקדם!!!
למה?
שיחפשו,שיהיה להם בכיף,התשובות כבר רשומות באשכול חחח
[QUOTE=LordAbizi;651067]אני לא בטוח לגבי ג' יפית, שכן לא ראיתי אותה רוצחת אנשים פשוט על ידי שירה. (אם נוסיף אנקדודה בדבר, בני גורן, מתמטיקאי יווני קדום ידוע נאלץ להשחיט את פניו, כי משורר צרפתי ניסה לרצוח אותו על ידי כתיבת שיר בו הוא יתאר את פניו, ובכך יהרוג את בני גורן. זה למה מעולם לא תמצא תמונה של בני גורן.)
בנוגע לגישות ניהול משחקי תפקידים, בסופו של דבר אין כל כך הבדל. זה כנראה פשוט הבדל באופי השחקן שאנחנו מדיימנים. כשאני משחק, אני עושה את מה שהאני האמיתי היה עושה. כמובן שזה קשה יותר לשחק מישהו שהוא לא אני, אבל לא באתי לכאן כדי למרר לעצמי את החיים.
בסופו של דבר יהיה ניתן להכשיר את הפורום הזה כדי שישמש בסיס מבצעי למלחמה כנגד הצרפתים. אני רואה כמה נשמות של מתמטיקאים בכל מיני משתמשים, אם כי הם מסרבים להכיר בקיומם. אך לנוכח האיום הצרפתי שיאיים על השמדת הפורום... אני רואה לעייני רוחי איך במטח נוצץ של טורים מתכנסים בתנאי נשאיף את הרשע לאינסוף. כן.... סוף סוף אני מתקדם!!![/QUOTE]
אני חייב רק להוסיף,הבעיה הגדולה ביותר שיוצר האיום הצרפתי הוא התיירים הצרפתיים
תיירים אלו מזהמים את חופינו בכול קיץ,הייתי לפני יומיים בחוף מציצים בתל אביב והיו שם יותר צרפתים ממדוזות
וזה כמובן בלתי ניסבל.
ואכן,בשימוש בת,ח,ט (ראשי התיבות של תעמולה,חקיקה וטרור - שלושת האמצעים הטובים ביותר לשליטים הדיקטטוריים)
נוכל להכשיר את הפורום למלחמה באויב הצרפתי.
הלכתי לנשנש 5 דקות חוזר
[quote=TheChosenOne;651074]אני חייב רק להוסיף,הבעיה הגדולה ביותר שיוצר האיום הצרפתי הוא התיירים הצרפתיים
תיירים אלו מזהמים את חופינו בכול קיץ,הייתי לפני יומיים בחוף מציצים בתל אביב והיו שם יותר צרפתים ממדוזות
וזה כמובן בלתי ניסבל.[/quote]
כל עוד הם לא שרים אין לי בעיה איתם. אתה מבין, בהתחלה הצרפתים היו אנשים טובים, במאות ה19-18, עם אנשים כמו לגרנז', לופיטל, קושי, דלאמבר, רול ודומיהם. אך עם התפתחות הזמר הצרפתי המודרני נוצר רשע מאין כמוהו, שהכלי היחידי שיכול להאבק נגדו היא המתמטיקה המופשטת והטהורה. ואני, [B]Άρχιμήδης [/B]באתי הנה כדי לייצר כח המתנגד לרשע הצרפתי, ולהביא שלום עולמי.
[QUOTE=LordAbizi;651077]כל עוד הם לא שרים אין לי בעיה איתם. אתה מבין, בהתחלה הצרפתים היו אנשים טובים, במאות ה19-18, עם אנשים כמו לגרנז', לופיטל, קושי, דלאמבר, רול ודומיהם. אך עם התפתחות הזמר הצרפתי המודרני נוצר רשע מאין כמוהו, שהכלי היחידי שיכול להאבק נגדו היא המתמטיקה המופשטת והטהורה. ואני, [B]Άρχιμήδης [/B]באתי הנה כדי לייצר כח המתנגד לרשע הצרפתי, ולהביא שלום עולמי.[/QUOTE]
אני מזיכור לך ידידי במלומד,השימוש בת.ח.ט הוא אמצעי הכרחי להבאת סיום שלטונו של הזמר הצרפתי.
ואם כבר,מה הסיפור של הרגלי צפרדעים? נוכל לגייס ארגונים התומכים בבעלי החיים
שיפעלו למען מטרתנו המשותפת.
הודעה 22,500
הלכתי לראות השרדות
רוצים רוצים רוצים חחחחחח.....
[quote=TheChosenOne;651080]אני מזיכור לך ידידי במלומד,השימוש בת.ח.ט הוא אמצעי הכרחי להבאת סיום שלטונו של הזמר הצרפתי.
ואם כבר,מה הסיפור של הרגלי צפרדעים? נוכל לגייס ארגונים התומכים בבעלי החיים
שיפעלו למען מטרתנו המשותפת.[/quote]
לא לא לא! אתה מפספס את המטרה! הבעיה היא ברשע הצפרתי, לא בצרפתים! הרשע והזמרה הצרפתית, הם האוייב שמנסה להשמיד עולמינו.
ומתמטיקה אינה דבר שניתן לכפות. מתמטיקה זה דבר שאו שהנפש זקוקה לו ורוצה אותו, או שהנפש לא יכולה להבין. לכן אני מחפש את בעלי הסגולה בעלי הנשמה המתמטית שיוכלו באחרית הימים להלחם כנגד הרשע הצרפתי. אנשים מן השורה (ובפרט אנשי תת רמה כמו ארגונים למען בעלי חיים) לא יכולים לגרום נזק לענקי הרשע הצרפתי כמו אדית פיאף, ז'ק ברל ודומיהם. (ואל תתחיל להגיד לי שכמה מהם מתים, כי רשע אמיתי מעולם לא מת)
שלום
[QUOTE=LordAbizi;651086]לא לא לא! אתה מפספס את המטרה! הבעיה היא ברשע הצפרתי, לא בצרפתים! הרשע והזמרה הצרפתית, הם האוייב שמנסה להשמיד עולמינו.
ומתמטיקה אינה דבר שניתן לכפות. מתמטיקה זה דבר שאו שהנפש זקוקה לו ורוצה אותו, או שהנפש לא יכולה להבין. לכן אני מחפש את בעלי הסגולה בעלי הנשמה המתמטית שיוכלו באחרית הימים להלחם כנגד הרשע הצרפתי. אנשים מן השורה (ובפרט אנשי תת רמה כמו ארגונים למען בעלי חיים) לא יכולים לגרום נזק לענקי הרשע הצרפתי כמו אדית פיאף, ז'ק ברל ודומיהם. (ואל תתחיל להגיד לי שכמה מהם מתים, כי רשע אמיתי מעולם לא מת)[/QUOTE]
אכן, כעת אני רואה את האור
הרשע הוא לא הצרפתי הנחות החולב את פרתו בעודו מזמזם את המנון צרפת
הרשע הוא הזימרה הצרפתית שמשחיטה את מוחות ילדינו!
ואכן רוע הוא כמו פראייר,הוא לעולם לא מת,רק מתחלף
איזה מעוצת שבט סוערת עכשיו הפירסומות מתחילות
טוב אני הולך לראת
אוי פאק שחכתי שיש השרדות
ביי O:
Loradabizi
אתה נרשם למשחק שלי,בלי וויכוחים,אני לא מתחיל עד שאתה שם Xd
מיאו,אעשה עוד משימות כאלה בהמשך!
שמח שאהבתם את המשימה D:
זה רק משתפר ומשתפר D:
דן מנו עף חחח סוף סוף ( עדיין לא בטוח )
[quote=TheChosenOne;651093]
Loradabizi
אתה נרשם למשחק שלי,בלי וויכוחים,אני לא מתחיל עד שאתה שם Xd[/quote]
אחשוב על כך כשראשי יהיה צלול יותר (אני עסוק בטקס טיהור עצמי לקראת מבחן רב עצמה במתמטיקה למחר. לכן אני צריך להתחבר למופשטות הלא נגמרת והשלימות האינסופית (פרט למשפט האי השלמות של גדל)). מחר כשלא אעסוק במתמטיקה בכלל אחשוב על סוגיות כאלו. ואני במקומך כן הייתי מתחיל את המשחק או שהייתי נרמס על ידי צבא זועם של משתמשים שרוצים להעלות את מונה ההודעות.
[quote=LordAbizi;651097]אחשוב על כך כשראשי יהיה צלול יותר (אני עסוק בטקס טיהור עצמי לקראת מבחן רב עצמה במתמטיקה למחר. לכן אני צריך להתחבר למופשטות הלא נגמרת והשלימות האינסופית (פרט למשפט האי השלמות של גדל)). מחר כשלא אעסוק במתמטיקה בכלל אחשוב על סוגיות כאלו. ואני במקומך כן הייתי מתחיל את המשחק או שהייתי נרמס על ידי צבא זועם של משתמשים שרוצים להעלות את מונה ההודעות.[/quote]
בהצלחה במבחן!
מישהו שמע על sniper ghost warior?