אני שוקל לפרוש... לא יודע אם להישאר
Printable View
אני שוקל לפרוש... לא יודע אם להישאר
[quote=DouBle R;661138]אני שוקל לפרוש... לא יודע אם להישאר[/quote]
רומה אני לא מאמין שאתה באמת כתבת את זה.. דיברתי איתך המון אתה נשמעת סבבה לגמרי אבל לא ככה.. מה היה שם??
אני באמת כתבתי את זה אבל לא בכוונה של מה שכתוב אלה בכונבה של לעצבן אותו ככה שהוא יקל גם תישאלו את מיכאל בקיצור הוא יודע הכל רשמתי לו אפילו את מה שרציתי לעשות...
אז כל זה היה רק בשביל לגרום לו להתעצבן?
אם כן, אתה צריך להבין שלא צריך לרדת לרמה כזו כדי לגרום למישהו להתעצבן, באמת חשבתי שיש משהו מוזר בזה, אני יודע שאתה רוסי והכל אבל אני בטוח שלא היית עושה את זה באמת..
אל תפרוש
[quote=Eustass Kid;660216]בוקר טוב שחר[/quote]
כינוי יפה :P
כל הכבוד לגרמנים!
השנה המונדיאל מעניין
אתה הבאת את זה על עצמך ועליך למצוא דרך לתקן את מה שעשית.
והינה ההוכחה שמיכאל יכול אפילו להעיד עלייה:
01/07/2010
01:25:01
רומה D:
אורוגוואי 3>
[COLOR=#000000][FONT=Arial][B]מיכאלל אל תשים לב ללמה שרשמתי על השואה וזה זה כדי לעצבן אותו[/B][/FONT][/COLOR]
יאללה שמיכאל יתחיל להסביר P:
אני מאמין לך רומה, אני רק רוצה להבין למה הגעת לכזה דבר רק כדי לעצבן אותו?
אוי ואבוי -_-
בוב מרלי שליטע :)
[quote=RockStar:D;661160]בוב מרלי שליטע :)[/quote]
לייק
לא יודע אבל אחרי שקראתי את הקטע דיבור האחרון בין שניכם הגעתי למסקנה.
רומה לא ממש התכוון באמת למה שכתב, אבל הוא ירד לרמה נמוכה מאוד שפוגעת בכולם...
הוא אשם סה"כ כי הוא לא היה צריך לקלל מלחתחילה והוא נגע בדברים ופגע בדברים שנחשבים לכול העם היהודי כלמטרות מאוד מאוד רגישות...
וגם עידוס אשם כי הוא פגע ברומה על ידי הלשנה על משהו שרומה לא התכוון באמת לפגוע בעזרתו והסיט הרבה אנשים נגד רומה על משהו שהוא לא התכוון לפגוע בעזרתו......
שניהם אשמים די באותה מידה, אבל שרומה יזכור:
ליהודים השואה והזכרת השואה כ'חרטא ברטה' היא פגיעה בכול 7.5 מיליון היהודים בארץ ישראל וכול היהודים בכלל!
מסקנה - אל תלך אבל תזהר במילים שלך בתור רוסי עולה חדש...
מה ארווין שקד אני מפגר אין מה לעשות אני מודה שאני שיש לי בעיות נפשיות קשות של עצבים .. מרוב שאני נותן בוקסים לקיר הצבע כבר מתחיל להיסדק והקיר האמיתי נחשף שדרך אגב הוא נראה כמו אבן חול עם בטון...
זה היה מגעיל מצידו וזהו
[quote=darkon10000;661162]לא יודע אבל אחרי שקראתי את הקטע דיבור האחרון בין שניכם הגעתי למסקנה.
רומה לא ממש התכוון באמת למה שכתב, אבל הוא ירד לרמה נמוכה מאוד שפוגעת בכולם...
הוא אשם סה"כ כי הוא לא היה צריך לקלל מלחתחילה והוא נגע בדברים ופגע בדברים שנחשבים לכול העם היהודי כלמטרות מאוד מאוד רגישות...
וגם עידוס אשם כי הוא פגע ברומה על ידי הלשנה על משהו שרומה לא התכוון באמת לפגוע בעזרתו והסיט הרבה אנשים נגד רומה על משהו שהוא לא התכוון לפגוע בעזרתו......
שניהם אשמים די באותה מידה, אבל שרומה יזכור:
ליהודים השואה והזכרת השואה כ'חרטא ברטה' היא פגיעה בכול 7.5 מיליון היהודים בארץ ישראל וכול היהודים בכלל!
מסקנה - אל תלך אבל תזהר במילים שלך בתור רוסי עולה חדש...[/quote]
עולים חדשים שליטע XD.
אני לא עולה חדש אבל אני יודע שזה סבבה להיות עולה חדש.
אין לי מה להגיד יותר, אין לי איך להגיב לך על מה שאמרת עכשיו על הקיר ובעיות העצבים שלך
למה לא ללכת למפגש פורום?
מי שיגע בו אני אדאג שיטפלו בו.
לא פיזית,כנראה נפשית.
תאמת מה שקיללתי אותו בהתחלה זו זכותי המלאה כל עוד זה לא בכותלי הפורום.. למה מישו יכול להגיד לי על זה מה שהוא?
המפגש פורום סתם רעיון דפוק לדעתי..
וכן רומה, בהתחלה שקיללת אותו, זה לא קשור בשיט לפורום לא צריכים לעשות לך כלום..
[QUOTE=DouBle R;661165]מה ארווין שקד אני מפגר אין מה לעשות אני מודה שאני שיש לי בעיות נפשיות קשות של עצבים .. מרוב שאני נותן בוקסים לקיר הצבע כבר מתחיל להיסדק והקיר האמיתי נחשף שדרך אגב הוא נראה כמו אבן חול עם בטון...[/QUOTE]
אז כך לך עצה:
תתאמן באיזה אומנות לחימה או סתם תקנה כמה בובות אימונים/שק איגרוף ובכול פעם שאתה רותח מזעם תבוא אל השק איגרוף ותדפוק לו כמה מכות רצח שוברות עצמות (XD)
תאמין לי גם אני רוצה להרוג בני אדם לפעמים (XD שוב.)
וזה ממש עוזר לי לפוצץ כמה ראשי קש (XDDDD)
Double R, לא אכפת לך שאני אכניס כאן הערה מתמטית מוזרה ולא קשורה בכלל (למראית עין) לדיון, נכון?
[quote=DouBle R;661171]תאמת מה שקיללתי אותו בהתחלה זו זכותי המלאה כל עוד זה לא בכותלי הפורום.. למה מישו יכול להגיד לי על זה מה שהוא?[/quote]
אין לי מושג
[quote=darkon10000;661173]אז כך לך עצה:
תתאמן באיזה אומנות לחימה או סתם תקנה כמה בובות אימונים/שק איגרוף ובכול פעם שאתה רותח מזעם תבוא אל השק איגרוף ותדפוק לו כמה מכות רצח שוברות עצמות (XD)
תאמין לי גם אני רוצה להרוג בני אדם לפעמים (XD שוב.)
וזה ממש עוזר לי לפוצץ כמה ראשי קש (XDDDD)[/quote]
יודע מה קרה לי כשקניתי שק אגרוף לעצבים? קרעתי אותו אחרי יומיים..
אני מתכוון שהוא נקרע מהמכות.. XD
מי שלא יודע גם לי יש בעיות עצבים קשות.
ואני לא ממש נשלט כשאני עצבני.
אני עושה פעולות בלי לחשוב לפני.
זה קורה להמון, גם לי האמת.. אבל רק כשאני ממש מעוצבן..
שנה שעברה שברתי למישהו את הלסת ועשיתי איזה 3 סימנים על הבטן.. ><
אנחנו דומים מאוד בקטע של עצבנות Xdddddddd
אני ממש שובר גולגולת ביד אחת כשאני כועס, אני הולך על ארבע ורץ במהירות 20 קמ"ש, או משהו כזה.
ואני ממש לא חושב, הופך לחיה ממש...
אני היחיד כאן שהוא זהותית רגוע? ההבעה היחידה שניתן לראות על הפנים שלי זה הפתעה ושמחה. פשוט צריך לא לחיות חיים טרגיים כן לשחק משחקי גיימבוי של יוגי הו.
[quote=DouBle R;661165]מה ארווין שקד אני מפגר אין מה לעשות אני מודה שאני שיש לי בעיות נפשיות קשות של עצבים .. מרוב שאני נותן בוקסים לקיר הצבע כבר מתחיל להיסדק והקיר האמיתי נחשף שדרך אגב הוא נראה כמו אבן חול עם בטון...[/quote]
תפסיק להתנהג כמו ערס ותשלוט בעצבים שלך.
רק לפני איזה שבועיים שברתי לילד את האף כי הוא ממש עצבן אותי זרקתי עליו כדור בייסבול שהיה יכול לעשות לו אפילו נזק לעיינים.
קיצר אני יכול פשוט לשלוף סכין לדקור ואחרי זה לא להבין מה עשיתי.
[quote=darkon10000;661183]אנחנו דומים מאוד בקטע של עצבנות Xdddddddd
אני ממש שובר גולגולת ביד אחת כשאני כועס, אני הולך על ארבע ורץ במהירות 20 קמ"ש, או משהו כזה.
ואני ממש לא חושב, הופך לחיה ממש...[/quote]
הופך לסופר סאיה?XDD
[QUOTE=SexStyle;661189]הופך לסופר סאיה?XDD[/QUOTE]
מזה לעזאזל?
[quote=darkon10000;661183]אנחנו דומים מאוד בקטע של עצבנות Xdddddddd
ואני ממש לא חושב, הופך לחיה ממש...[/quote]
חחח XD
אני באגרוף עכשיו וזה נותן לי עוד סיבות למה לקנות שקי אגרוף חדשים ולהרביץ להם.. XD
ומי ששואל לי מאיפה לי סכין
אז אני אענה לכם:
במקום לחפש סכין אני פשוט אקח סכין מטבח...
אני לא חושב על כלום והדבר הראשון שאני רואה אני לוקח.
אם למשל אני הכנתי שיעורים בגאימוטריה באותו זמן אני אקח מחוגה Xd
תפסיקו לדבר שטויות,כל מה שאתם אומרים אלו הם רק מילים..
חח לשבור למישהו את הגוגלגולת? מה זה השטויות האלו??
[quote=~Tyrael~;661193]תפסיקו לדבר שטויות,כל מה שאתם אומרים אלו הם רק מילים..
חח לשבור למישהו את הגוגלגולת? מה זה השטויות האלו??[/quote]
רוב הזמן אני בחור רגוע.
אבל כשממש מעצבנים אותי אני נהיה לחסר מוח שלא שולט בעצמו.
קיצר זאת בעית עצבים רצינית.
ואני ממש לא אוהב לריב מכות וכו'.
[QUOTE=~Tyrael~;661193]תפסיקו לדבר שטויות,כל מה שאתם אומרים אלו הם רק מילים..
חח לשבור למישהו את הגוגלגולת? מה זה השטויות האלו??[/QUOTE]
צחקתי בקשר לשורה הזו XDDDDDDDD
אבל אני באמת הופך לעצבן..
[quote=~Tyrael~;661193]תפסיקו לדבר שטויות,כל מה שאתם אומרים אלו הם רק מילים..
חח לשבור למישהו את הגוגלגולת? מה זה השטויות האלו??[/quote]
~Tyrael~ ידידי, מה עוד אפשר לאמר חוץ ממילים? שמעת פעם מישהו מדבר פילים? לא, כי ניתן לאמר/לדבר רק מילים.
[quote=LordAbizi;661198]~Tyrael~ ידידי, מה עוד אפשר לאמר חוץ ממילים? שמעת פעם מישהו מדבר פילים? לא, כי ניתן לאמר/לדבר רק מילים.[/quote]
משפט נחמד
הפעם תוצרת כחול לבן :)
[URL]http://www.pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=23892[/URL]
הנושא הרשמי של הבית ספר לעיצוב נפתח.