מה זאת אומרת כפיל??
Printable View
מה זאת אומרת כפיל??
[quote=the necromancer nilasak;880279]
שחר,אתה כהן,עם המתקפות:
ריפוי.
ברק.
מכת לבה.
זימון שטן.
סיטואציה:
אתם נלחמים מול שד,x נלחם מולו ונפגע קצת.[/quote]
' השד הזה נראה לי מאוד חזק , המקפות שלו דיי חדות נקווה אנצח ' אני מסתכל עליו במבט שכאילו 'אני בסדר' ולא קרה לי כלום.
אני רץ לעברו כאשר הבעות הפנים שלי מבשרות לו 'הלך עליך' בשנייה אחת אני עוצר במקום מסתכל עליו שוב מחייך ושולח לעברו מכת לבה.
[QUOTE=the necromancer nilasak;880279]אני כבר מחכה למשחק שלי,זה לא היה תגובות כמו ב"שלושת הציפורים" (בלי להעליב)
אני בוחר 2 אנשים,ליאור ושחר.
קבלו סיטואציה,אני רוצה תגובת ניסיון.
ליאור,אתה מכשף עם הקסמים:
קללה.
קרן קרח.
ברק.
כדור אש.
שחר,אתה כהן,עם המתקפות:
ריפוי.
ברק.
מכת לבה.
זימון שטן.
סיטואציה:
אתם נלחמים מול שד,x נלחם מולו ונפגע קצת.[/QUOTE]
מה אני ניר, עז?
יופי.
ליאור?
[quote=the necromancer nilasak;880291]מה זאת אומרת כפיל??[/quote]
מישהו שעומד למות במקומך על זה שרצחת את מילין
המשכתי תמשחק
ערכתי את הסיטואציה
[QUOTE=מיכאל 357;880299]מה אני ניר, עז?[/QUOTE]
לא,פרה XD
[QUOTE=monster;880302]מישהו שעומד למות במקומך על זה שרצחת את מילין
המשכתי תמשחק[/QUOTE]
תגיב לסיטואציה.
[QUOTE=Spamer Girl;880263]חברה,רציתי לשאול אותכם משהו .
במשחק שלכם ,יש לכם ארוסה (לאלה שעדיין לא יודעים מה זה ,הכלה שלכם לעתיד)להוציא
אותה מהמשחק,או להשאיר?ואתם בוחרים איך היא נראית.[/QUOTE]
בחייכם זה לטובתכם !
ניר .. אני זוכר פעם אחת הגיע לכאן משהו ושאל מי משחק D&d אמנרו לו ניר.
[quote=Spamer Girl;880309]בחייכם זה לטובתכם ![/quote]
לרצוח בני אדם זו תמיד הדרך הנכונה!
(אין לי מושג על מה את מדברת, ואין זה מראש ענייני כעת)
[QUOTE]אני כבר מחכה למשחק שלי,זה לא היה תגובות כמו ב"שלושת הציפורים" (בלי להעליב)
אני בוחר 2 אנשים,ליאור ושחר.
קבלו סיטואציה,אני רוצה תגובת ניסיון.
ליאור,אתה מכשף עם הקסמים:
קללה.
קרן קרח.
ברק.
כדור אש.
שחר,אתה כהן,עם המתקפות:
ריפוי.
ברק.
מכת לבה.
זימון שטן.
סיטואציה:
אתם נלחמים מול שד,x נלחם מולו ונפגע קצת.[/QUOTE]
אני יורה על השד כדור אש חזק מאוד.ואז לאחר שנפגע יורה עליו קרן קרח שתקפיא אותו למוות
חח. מי?
הוצאתי כבר את הקוביות מהאוטו...
[QUOTE=the necromancer nilasak;880305]לא,פרה XD[/QUOTE]
אוי לא! שיקרו לי כל חיי!
[quote=the necromancer nilasak;880313]חח. מי?
הוצאתי כבר את הקוביות מהאוטו...[/quote]
לא זוכר מי זה היה..
עוש מעט הקדשה
בר תאשירי תארוסה
מזל״ט שחר.
עוד לא.. חסר עוד 30
תודה שבאמת מישהו מגיב על זה.תודה ליאור.
בר לא הבנתי מה רצית
[QUOTE=SysTem;880321]בר לא הבנתי מה רצית[/QUOTE]
במשחק שאני עומדת לעשות תהיה לכם ארוסה(אתם לא יודעים מה זה?הכלה שלכם לעתיד)
להשאיר אותה או לא?
מספיק מובן?
[quote=Spamer Girl;880325]במשחק שאני עומדת לעשות תהיה לכם ארוסה(אתם לא יודעים מה זה?הכלה שלכם לעתיד)
להשאיר אותה או לא?
מספיק מובן?[/quote]
מזאת אומרת להשאיר אותה או לא?
[QUOTE=SysTem;880326]מזאת אומרת להשאיר אותה או לא?[/QUOTE]
זאת אומרת אם להעיף אותה מהעלילה או לא
אההה....
לא ממש אבל הבנתי על מה המשחק
[QUOTE=SysTem;880296]' השד הזה נראה לי מאוד חזק , המקפות שלו דיי חדות נקווה אנצח ' אני מסתכל עליו במבט שכאילו 'אני בסדר' ולא קרה לי כלום.
אני רץ לעברו כאשר הבעות הפנים שלי מבשרות לו 'הלך עליך' בשנייה אחת אני עוצר במקום מסתכל עליו שוב מחייך ושולח לעברו מכת לבה.[/QUOTE]
[QUOTE=monster;880312]אני יורה על השד כדור אש חזק מאוד.ואז לאחר שנפגע יורה עליו קרן קרח שתקפיא אותו למוות[/QUOTE]
שחר: אתה מסתכל על השד באכזריות,ואתם עושים מן קרב עניים,השד מתחיל למלמל משהו ואתה רואה שרוח משתגרת לעברך (גלגול הצלה: 14),אתה מבין שזה אחד מהקללות שהוא יודע. אתה רץ בחדות על השד בהבעת הפנים של "אכלת אותה!" ושולח נגדו מכת לבה קוביה: 13. המשך יבוא.
ליאור:
אתה רואה את השד ממלמל כמה מילים שאה מבין,משהו כמו: "ווקי שטאח נלגדו אובשטעח" (אין לי כוח לתרגם את זה...) ורואה קללה משתגרת נגד שחר. שחר רץ ומצליח להתחמק מהקללה,שפוגעת באדמה. אתה רץ ויורה על השד כדור אש,ופוגע בו חזק. אבל משום ששד,שהיה זד,יש לו 10 הגנה לאש,וזה לא משפיע עליו.
אתה מנסה לשגר מולו קרן קרח,שיכולה לפגוע בו קשות,השד מתחיל שוב למלמל מילים,ואתה רואה כדור אש שפוגע בקרן קרח,וממיס אותה. המשך יבוא.
כולם:
שחר משגר מכת לבה אכזרית נגד השד (לשד יצא גם 13 בגלגול הצלה),אבל בגלל האדים שליאור יצר אתה לא רואה לאן אתה משגר את הלבה,והשד מתחמק בקלות. השד מלמל הרבה מאוד מילים מוזרות,שאפילו ליאור לא מצליח להבין את מה שהוא אומר. לאחר שהאדים עולים אתם רואים שהשד נהיה הרבה יותר גדול,ושרירי. הוא צועק: "[COLOR="Red"]בלתזור[/COLOR]! ומתחיל לשגר להביור נגד כולכם,מה תעשו?
[QUOTE=SysTem;880329]אההה....
לא ממש אבל הבנתי על מה המשחק[/QUOTE]
ארג ><
סבבה,נגלה לך בפרטי בערך
וואו,איזה קושי.
וזה רק ל2 שחקנים,ועוד דימוי.
[quote=the necromancer nilasak;880331]שחר: אתה מסתכל על השד באכזריות,ואתם עושים מן קרב עניים,השד מתחיל למלמל משהו ואתה רואה שרוח משתגרת לעברך (גלגול הצלה: 14),אתה מבין שזה אחד מהקללות שהוא יודע. אתה רץ בחדות על השד בהבעת הפנים של "אכלת אותה!" ושולח נגדו מכת לבה קוביה: 13. המשך יבוא.
כולם:
שחר משגר מכת לבה אכזרית נגד השד (לשד יצא גם 13 בגלגול הצלה),אבל בגלל האדים שליאור יצר אתה לא רואה לאן אתה משגר את הלבה,והשד מתחמק בקלות. השד מלמל הרבה מאוד מילים מוזרות,שאפילו ליאור לא מצליח להבין את מה שהוא אומר. אתם רואים שהשד נהיה הרבה יותר גדול,ושרירי. הוא צועק: "[COLOR=red]בלתזור[/COLOR]! ומתחיל לשגר להביור נגד כולכם,מה תעשו?[/quote]
' השד הזה מסוכן ' אני אומר לעצמי
' חייב להיות איזה שהיא שיטה לנצח אותו ' אני מסתכל על ליאור ואז צץ לי רעיון נוסף.
אני מחכה להתקפה של ליאור וכאשר הוא מתקיף 3 שניות לאחר מכן אני שולח בעוצמה מתקפת ברק , אני מגחח וחושב לעצמי ' השד לא יכול להיות מרוכז עם 2 מתקפות שהם לא באותו זמן '
אה... אתה רוצה עוד?
[quote=the necromancer nilasak;880331]שחר: אתה מסתכל על השד באכזריות,ואתם עושים מן קרב עניים,השד מתחיל למלמל משהו ואתה רואה שרוח משתגרת לעברך (גלגול הצלה: 14),אתה מבין שזה אחד מהקללות שהוא יודע. אתה רץ בחדות על השד בהבעת הפנים של "אכלת אותה!" ושולח נגדו מכת לבה קוביה: 13. המשך יבוא.
ליאור:
אתה רואה את השד ממלמל כמה מילים שאה מבין,משהו כמו: "ווקי שטאח נלגדו אובשטעח" (אין לי כוח לתרגם את זה...) ורואה קללה משתגרת נגד שחר. שחר רץ ומצליח להתחמק מהקללה,שפוגעת באדמה. אתה רץ ויורה על השד כדור אש,ופוגע בו חזק. אבל משום ששד,שהיה זד,יש לו 10 הגנה לאש,וזה לא משפיע עליו.
אתה מנסה לשגר מולו קרן קרח,שיכולה לפגוע בו קשות,השד מתחיל שוב למלמל מילים,ואתה רואה כדור אש שפוגע בקרן קרח,וממיס אותה. המשך יבוא.
כולם:
שחר משגר מכת לבה אכזרית נגד השד (לשד יצא גם 13 בגלגול הצלה),אבל בגלל האדים שליאור יצר אתה לא רואה לאן אתה משגר את הלבה,והשד מתחמק בקלות. השד מלמל הרבה מאוד מילים מוזרות,שאפילו ליאור לא מצליח להבין את מה שהוא אומר. לאחר שהאדים עולים אתם רואים שהשד נהיה הרבה יותר גדול,ושרירי. הוא צועק: "[COLOR=Red]בלתזור[/COLOR]! ומתחיל לשגר להביור נגד כולכם,מה תעשו?[/quote]
איזה המשכים מושקעים
אני אומר לזד"תגיד איזה מהתקפות הבאות תפגע בך:כדור אש,קרן קרח,ברק,קללה,אנה בחר אחלד מאלו כדי שתמות"
ברור שעוד Xd
אז אתה רוצה עוד?,ליאור.
כן אחי.
זה מעניין
Nה אתם עושים?
[QUOTE=SysTem;880337]ברור שעוד Xd[/QUOTE]
אז שחר,איך המשחק העתיד להתקיים?
[QUOTE=the necromancer nilasak;880331]שחר: אתה מסתכל על השד באכזריות,ואתם עושים מן קרב עניים,השד מתחיל למלמל משהו ואתה רואה שרוח משתגרת לעברך (גלגול הצלה: 14),אתה מבין שזה אחד מהקללות שהוא יודע. אתה רץ בחדות על השד בהבעת הפנים של "אכלת אותה!" ושולח נגדו מכת לבה קוביה: 13. המשך יבוא.
ליאור:
כולם:
שחר משגר מכת לבה אכזרית נגד השד (לשד יצא גם 13 בגלגול הצלה),אבל בגלל האדים שליאור יצר אתה לא רואה לאן אתה משגר את הלבה,והשד מתחמק בקלות. השד מלמל הרבה מאוד מילים מוזרות,שאפילו ליאור לא מצליח להבין את מה שהוא אומר. לאחר שהאדים עולים אתם רואים שהשד נהיה הרבה יותר גדול,ושרירי. הוא צועק: "[COLOR="Red"]בלתזור[/COLOR]! ומתחיל לשגר להביור נגד כולכם,מה תעשו?[/QUOTE]
אני יוצא מנקודת הנחה שהקסמים ששלחתי לך בפרטי אלה הקסמים שיש לי עכשיו.
אני משתמש בכדור אש כדי שיתנגש בלהביור ויעצור אותו (כנראה שיווצרו אדים).
אחר כך אני ארוץ אל תוך האדים כדי שהשד לא יראה אותי וברגע שאני רואה אותו, אני אשתמש בחזיז ברק מתוך האדים.
אני עושה תגובות ניסיון במשחק שאני עוד יפתח (אמן).
[QUOTE=the necromancer nilasak;880343]אני עושה תגובות ניסיון במשחק שאני עוד יפתח (אמן).[/QUOTE]
אה מגניב(=
[quote=the necromancer nilasak;880338]אז אתה רוצה עוד?,ליאור.[/quote]
א מזל טוב
ב אהבת תהמשך?
ג יפית
ד כן
[quote=gal142536;880340]Nה אתם עושים?[/quote]
מנסה להגיע להקדשה ואז מגיב במשחק שלי
[quote=Spamer Girl;880341]אז שחר,איך המשחק העתיד להתקיים?[/quote]
מבחינתי אחלה
[quote=מיכאל 357;880342]אני יוצא מנקודת הנחה שהקסמים ששלחתי לך בפרטי אלה הקסמים שיש לי עכשיו.
אני משתמש בכדור אש כדי שיתנגש בלהביור ויעצור אותו (כנראה שיווצרו אדים).
אחר כך אני ארוץ אל תוך האדים כדי שהשד לא יראה אותי וברגע שאני רואה אותו, אני אשתמש בחזיז ברק מתוך האדים.[/quote]
מה אתה נדחף XD
זה לא משנה שחר.
מתחיל לכתוב.