-
[quote=Woodpecker;1136718][B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה צועק לאימך לעצור אך היא כבר לא שומעת אותך והיא נלעמת באפלה המולחטת של המערה.אתה מחליט להוציא את אוניקס מתוך קלף התפיסה שלך אך אתה שם לב שקלף התפיסה לא עליך.לאחר כמה שניות האפלה נעלמת מן המערה.אתה מוצא את עצמך ליד למפרט זוראה ואלריק שלך.אתה שומע שאגה אדירה שנשמעת.מולכם מופיע [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/571.png[/IMG] זורארק שיש לו צלקת בעין ימין שלו .אלריק אומר לך " אם נרצה לעבור תמערה נצטרך להביס אותו "[/COLOR][/B]
[/quote]
אבדוק שוב אם קלף התפיסה עליי.
"זורואה תשתמש ביכולת שלך אשליה ותהפוך לזורוארק! אחרי זה תשתמש בצוות כפול ואז בדמעות מזוייפות כדי שהוא ירחם עלייך!" אורה לו.
-
[QUOTE=Woodpecker;1138109][[B][COLOR="Red"]דארן
אוניקס שומע בקולך והוא מתחמק מן פצצת העל קולי של ולטרוב.אתה מבין שמתקפות אדמה יעבדו מצוין על ולטרוב כי אדמה חזק על סוג חשמל.אוניקס מיד משתמש בחפיר.הוא חופר בור במהירות ונכנס אליו.לאחר זאת היוא יוצא מהבור ופוגע בולטרוב.ולטרוב נפגע מן החפירה של אוניקס די קשה.אבי אומר לו " תשמש בבג'ירו בול על אוניקס שלו " ולטרוב מתחיל להשתמש בכדור ג'ירו. הוא משתמש בכדור ג'ירו על אוניקס שלך[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"אוניקס תשתמש בצרחה ותעצור אותו!" אני צועק בחוזקה ומצביע לעבר וולטורב, "ואז תשתמש שוב בזנב ברזל בכל הכוח!" אני צועק בנחישות.
'קדימה אוניקס... אתה יכול לנצח אותו...' אני חושב לעצמי בתקווה.
-
[quote=Woodpecker;1138109][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]איווי משתמש בכדור צל על מתקפת הבילבול.כדור הצל מתנגש במתקפת הבילבול ונוצר פיצוץ חזק שאיוי וג'יראצ'י נפגעים מימנו.לאחר מכן איוי משתמש בנשיכה ובהתקפה מהירה לשילוב 1 ויחיד.איוי רקץ במהירות אל ג'יראצ'י ואז קופץ עלחיו במהירות במתקפת נשיכה מהירה.המתקפה מהירה כול כך שג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מימנה.הנשיכה והתקפה מהירה פוגעים בג'יראצ'י.לאחר ג'יראצ'י מתאושש מהפגיעה שספג ומיד משתמש בראש ברזל על איווי.[/COLOR][/B][/quote]
"תתקוף בכדור צל עם סופת חול!" אורה לאיווי כשג'יראצ'י יהיה קרוב אליו במטרים בודדים ולא יוכל להתחמק
-
[B][COLOR=#4b0082]דרוד
[QUOTE][B][COLOR=#4b0082]אתה מחזיר את קרבי לקלף שלך ואז עם שינקס אתה נכנס דרך הדלת האדומה.אתה מגיע לעוד חדר ענק שבו זירת קרב ענקית מתפרסת לאורך כול החדר.לאחר המתננה קצרה מולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/385.png[/IMG] ג'יראצ'י האגדי.ג'יראצ'י מתחיל לדבר בשפת בני האנוש " שלום הגעת לפה כי הצלחת לעבור את 2 האתגרים.טוב חוקי הקר הם כאלו.הקרב היה 1 על 1 אני אהיה הפוקימון היריב שלך. מותר לך השתמש ביכולת של הפוקימון שלך. אם הפוקימון מתעלף אסור לך להחליף אותו. תוכל לרפא את הפוקימון שלך 3 פעמיים במהלך הקרב אם תרפא יותר אתה תפסיד בקרב. אז אם אתה מוכן תוציא את הפוקימון שתילחם איתו "[/COLOR][/B]
[/QUOTE] בנחישות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4b0082][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4b0082]"טוב,השתמשתי כבר בסטיליקס וקרבי,נשאר רק שינקס,וחוץ מזה היכולת שלו להשתנות על אש תגבור על סוג מתכת!" אסיק לעצמי ואביט על ג'יראג'י "שינקס,תורך!" אומר לו ואחכה שהוא ייכנס לזירה,אז אומר לו "תשתמש בנשיכה ואז ביכולת המיוחדת שלך,אז תשתמש בגחלת!" אומר לו ואקווה שיבצע טוב את ההוראות.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1137116][B][COLOR=red]ג'יסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]זוראה זז הצידה וכך מתחמק מהבילבול של ג'יראצ'י.לאחר מכן זוראה בצורת ג'יראצ'י תוקף במכת בלבול את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י מנסה להתחמק מהבילבול ששולחים אליו אך הוא לא מצליח בזה.הבילבול פוגע בו ומשפיע עליו.ג'יראצ'י מתחיל להיות מבולבל.זוראה מנצל את זה שג'יראצ'י מבולבל והוא שולח לעברו קרן על.קרן העל פוגעת בג'יראצ'י קשה מאוד.הפגיעה ורמת לג'יראצ'י לצאת מהבילבול.שינוי הצורה של זוראה מתבטל.זוראה חוזר להיות זוראה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לזורא: "כל הכבוד זורא על המתקיפה, בוא נמשיך עד שהוא יתעלף, תשתמש בכדור צל כפול הכי חזק שלך ואם תוכל תנסה לעשות שוב את היכולת המיוחדת, אשליה" ואז אני מחכה למהלך שאמרתי לזורא.
-
[quote=Woodpecker;1138109][B][COLOR=Indigo][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בבלייק
הקול ברמקול אומר לך" רגע לפני שתלך אתה צריך לקבל את הפרסים על זה שניצחת את ג'יראצ'י שלנו. טוב הפרס הראשון הוא 200$ שכבר נכנסו לכסף האישי שלך.פרס שני ההוא שאתה יכול ללמד מתקפה אחת שתרצה את ג'יודוד שלך על זה שניצח את ג'יראצ'י.אז איזה מתקפה תרצה שהוא ילמד לך ? הפרס האחרון זה הסמל של קרב האגדי ה1.הוכחה לזה שניצחת בקרב והבסת את ג'יראצ'י ". מולך [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/77/Ani385MS.png[/IMG] הסמל מתעופףף וונוחת בידך.[/COLOR][/B][/quote]
"אני רוצה שהוא ילמד רעידת אדמה" אני אומר שם בלי לדעת אל מי אני מדבר.
"הסמל מכוער רק שתדעו" אני אומר ולוקח אותו איתי, שם בתיק.
אני יוצא החוצה ומרפא את ג'יאודוד, אחרי זה אני מתחיל לחפש מסביב מה יש לעשות עדיין בעיר.
-
[B][COLOR="Black"]בלייק
הקול ברמקול אומר לך " טוב ג'יודוד שלך ילמד רעידת אדמה כמו שביקשת. ג'יודוד שלך למד רעידת אדמה. אני לא ביקשתי שתיתן לנו חוות דעת על הסמל שזכית בו.לא אכפת לי הוא לא מכוער.עכשיו לך מפה.אתהה מחזיר את ג'יודוד לקלף שלך.אתה ביחד עם טוטודיל יוצאיםמן במבנה.כשאתם יוצאים אתם רואים כבר חשוך קצת בעיר.אתה מטייל קצת בעיר ורואה את המעבדה של פרופסור אייזי.אתה נזכר שקוא ביקש מימך להיפגש עם אייזיק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'יסון
זוראה מכין שני כדורי צל.הוא משתמש בכדור צל כפול על ג'יראצ'י.הוא שולח לעברו שני כדורי צל שעפים במהירות גבוהה מאוד.ג'יראצ'י מנסה להתחמק משני כדורי הצל אך הוא לא מצליח בזה.שני כדורי הצל פוגעים בג'יראצ'י י קשה.לאחר מכן זוראה מנסה להשתמש ביכולת שלו.זוראה משנה את צורתו[IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/385.png[/IMG] לג'יראצ'י זוהר. ג'יעראצ'י מחליט לתקוף את זוראה באגרוף אשש.האגרוף שלו עולה בלהבות.הוא עף לעבר זוראה באגרוף אש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
אתה מחליט להשתמש בשינקס מכיון שבו עוד לא השתמשת בקרבות בקרב אגדי.שינקס נכנס לזירת הקרב ומוכן לתקוף.שינקס רץ מיד במהירות אל ג'יראצ'י במתקפת נשיכה.ג'יראצ'י זז במקומו ומצליח להתחמק מן הנשכה של של שינקס.לאחר מכן שינקס משנה את סוגו לאש.כול הגוף שלו הופך לאדום.שינקס תוקף בגחלת את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י אינו מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.ג'יראצ'י משתמש בבילבול על שינקס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
איווי משתמש בסופת חול ומשלב לתוך סופת החול כדורי צל.איווי מחכה שגג'יראצ'י הי קרוב אליו מספיק כך שלא יוכל להתחמק מן המתקפה שלו.איווי מוצא את הרגע הזה ושולח לעבר ג'יראצ'י את סופת החול עם כדורי הצל שלו.סופת החול עם כדורי הצל פוגעת בג'יראצ'י.ג'יראצ'י נפגע מן הסופה קשה מאוד.ג'יראצ'י מנסה לצאת מן הסופה עם אגרוף אש אך הוא לא מצליח.הסופה לא נותנת לג'יראאצ'י לצאת.נראה שזה סוף הקרב מגיע. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
אוניקס משתמש בצעקה.הוא צועק בחוזקה רבה כך שהוא מצליח לעור את ולטרוב מלתקוף בכדור ג'ירו.ולטרוב נפגע מעט מהצעקה של אוניקס.לאחר מכן אוניקס תוקף בזנב ברזל מהיר את ולטרוב.וטלרוב לא מספיק להתחמק מןן זנב הברזל של אוניקס.זנב הברזל פוגע בו די קשה.אבי אומר לוטלרוב" תשמש במכת ברק על אוניקס " ולטרוב שומע לקול מאמנו והוא מיד תוקף במכת ברק את אוניקס שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתה בודק אם קלף התפיסה עליך והוא עליך. זוראה מיד משתמש ביכולת שלו אשליה ומשנה את צורתו [IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/571.png[/IMG] לזורארק זוהר.זוראה משתמש בצוות כפול.הוא משכפל את עצמו 7 פעמיים.אתה רואה 7 זורארק זוהרים .לאחר מכן כולם משתמשים בדמעות מזויפות כדי לגרום לזורארק לרחם עליהם.הדמעות המזויפות משפיעות על זורארק והוא לא מסוגל לתקוף את זוראה שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
כשאתה ניגש אל הגלגל אתה רואה שהזירות ממספרות.זירת אש מס' 1.זירת עשב מס' 2. זירת אדמה מס' 3 וזירת מים מס' 4. אתה מסובב את הגלגל .הגלגל נעצר על מס' 4 זירת המים.מולך מופיעה זירת מים.כול הזירה מלאה במים ועליה יש מצפים מצוקים שאפשר לעמוד עליהם.הקול ברמקול אומר לך " יצא לך זירת מים אז הפוקימון היריב שלך הוא פוקימון מים.אתה רואה שמשהו שוחה בזירת המים.מי שוחה במים יוצא ואתה רואה שזה [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/117.png[/IMG] סידרה.אתה מבין שעליך להביס את סידרה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אקסיו זז במהירות ומצליח להתחמק מן משאבת הידרו של פוליראט.לאחר מכן אקסיו משתמש ביכולת שלו ניב להב.בניבים שלו הופכים כמו לחקרבות.הוא רץ לעבר פוליראט.פוליראט לא מצליח להתחמק מניבו של אקסיו ונפגע מהם.לאחר כמה שניות אור לבן מקיף את אקסיו.אתה מבין שהוא מתפתח לך.כעור כמה שניות מולך מופיע פרקסורו.[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/611.png[/IMG] פרקסורו למד ציפורן דרקון.פוליראט תוקף באגרוף דינאמי את פורקסורו.[/COLOR][/B]
-
[quote]ג'ון
כשאתה ניגש אל הגלגל אתה רואה שהזירות ממספרות.זירת אש מס' 1.זירת עשב מס' 2. זירת אדמה מס' 3 וזירת מים מס' 4. אתה מסובב את הגלגל .הגלגל נעצר על מס' 4 זירת המים.מולך מופיעה זירת מים.כול הזירה מלאה במים ועליה יש מצפים מצוקים שאפשר לעמוד עליהם.הקול ברמקול אומר לך " יצא לך זירת מים אז הפוקימון היריב שלך הוא פוקימון מים.אתה רואה שמשהו שוחה בזירת המים.מי שוחה במים יוצא ואתה רואה שזה סידרה.אתה מבין שעליך להביס את סידרה.[/quote]
"זורזארק תיצא ותנסה להשתמש באשליה ולהיות פוקימון חשמל!" אומר ואז אוציא את זורזארק כדי שהוא ינסה להיות פוקימון חשמל שיוכל לחסל את סידרה.
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מחליט לבחור בזורארק שילחם נגד סידרה.זורארק יוצא מהקלף התפיסה שלו וקופץ אל אחת הטריבונות.הוא משתמש ביכולת שלו אשליה כדי להפוך לפוקימון חשמל.זורארק הופך [IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/025.png[/IMG] לפיקאצ'ו זוהר.זורארק בתור פיקאצ'ו והר תוקף במכת ברק את סידרה.סידרה נכנס במהירות תוך המים.הברק פוגע במים ומחשמל את כול המים. סידרה לא מצליח להתחמק מזה ונפגע די קשה.סידרה יוצא מהמים ומיד תוקף בזעם דרקון את זורארק שלך.[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
אקסיו זז במהירות ומצליח להתחמק מן משאבת הידרו של פוליראט.לאחר מכן אקסיו משתמש ביכולת שלו ניב להב.בניבים שלו הופכים כמו לחקרבות.הוא רץ לעבר פוליראט.פוליראט לא מצליח להתחמק מניבו של אקסיו ונפגע מהם.לאחר כמה שניות אור לבן מקיף את אקסיו.אתה מבין שהוא מתפתח לך.כעור כמה שניות מולך מופיע פרקסורו. פרקסורו למד ציפורן דרקון.פוליראט תוקף באגרוף דינאמי את פורקסורו.[/quote]
"פרקסורו!התפתחת וואוו!" אומר לפרקסורו "תשתמש עכשיו בפרצוף מפחיד כדי שלא יזוז ואז תשתמש בציפורן דרקון!" ואבדוק מידע על הפרוקסורו החדש שלי בפוקידע.
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מתלהב מהפוקסרו שיש לך.פרקסורו מיד משתמש בפרצוףמפחיד על פליראט.הפרצוף המפחיד מופעל על פוליראט וזה מרתיע אותו מלתקוף באגרוף דינאמי את פרקסורו.לאחר מכן פרקסורו מנצל זאת שפוליראט לא יכול לזוז והוא תוקף אותו בציפורן דרקון.היד שלו נהפכת לכחולה.הוא פוגע במרכז הגוף של פוליראט עם ציפורן הדרקון שלו. פוליראט נפגע די קשה מזה ויוצא מהמצב שה בו. אתה בודק מידע על פרקסורו. הפוקידע אומר " פרקסורו התפחות של אקסיו.גם הוא דרקון טהור. היכולת שלו היה בידיוק כמו אקסיו רק שהניבים שלו גם יכלים לפצוע את היריב".[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
אתה מתלהב מהפוקסרו שיש לך.פרקסורו מיד משתמש בפרצוףמפחיד על פליראט.הפרצוף המפחיד מופעל על פוליראט וזה מרתיע אותו מלתקוף באגרוף דינאמי את פרקסורו.לאחר מכן פרקסורו מנצל זאת שפוליראט לא יכול לזוז והוא תוקף אותו בציפורן דרקון.היד שלו נהפכת לכחולה.הוא פוגע במרכז הגוף של פוליראט עם ציפורן הדרקון שלו. פוליראט נפגע די קשה מזה ויוצא מהמצב שה בו. אתה בודק מידע על פרקסורו. הפוקידע אומר " פרקסורו התפחות של אקסיו.גם הוא דרקון טהור. היכולת שלו היה בידיוק כמו אקסיו רק שהניבים שלו גם יכלים לפצוע את היריב".[/quote]
"יופי פרקסורו!" אומר לפרקסורו בביטחון "עכשיו תשתמש בזעם דרקון!"
-
[quote=Woodpecker;1139350][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]איווי משתמש בסופת חול ומשלב לתוך סופת החול כדורי צל.איווי מחכה שגג'יראצ'י הי קרוב אליו מספיק כך שלא יוכל להתחמק מן המתקפה שלו.איווי מוצא את הרגע הזה ושולח לעבר ג'יראצ'י את סופת החול עם כדורי הצל שלו.סופת החול עם כדורי הצל פוגעת בג'יראצ'י.ג'יראצ'י נפגע מן הסופה קשה מאוד.ג'יראצ'י מנסה לצאת מן הסופה עם אגרוף אש אך הוא לא מצליח.הסופה לא נותנת לג'יראאצ'י לצאת.נראה שזה סוף הקרב מגיע. [/COLOR][/B][/quote]
"איווי תגמור אותו עם מתקפה מהירה משולבת עם סופת חול- סופה מהירה!" אגיד לאיווי להתשתמש בסופה כדי לעטוף את איווי כמעין בועת הגנה ולדחוף אותו אף מהר יותר משהמתקפה המהירה דוחפת אותו.
-
[B][COLOR="Green"]אייס
איווי משקיב לך הוא מיד משתמש בסופת חול.הוא מייצר סופת חול ואז משתמש בהתקפה מהירה על סופת החול.הוא משלב את שני המתקפות שלו למתקפה אחת סופה מהירה.הסופה המהירה עוטפת איוי ומגנה עליו.הוא רץ במהירות רבה אל ג'יראצ'י שכלוא בסופת החול.איווי תוקף את ג'יראצ'י בסופה מהירה שלו.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מן הסופה המירה ונפגע מימנה קשה.לבסוף ג'יראצ'י מתעלף על הזירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
פרקסורו מקשיב לך ומיד משתמש בזעם דרקון.הוא תוקף בבזעם דרקון חזק מאוד את וליראט.פוליראט מנסה להתחמק נן זעם הדרקון ך זה לא מצליח לו.זעם הדרקון פוגע בפוליראט די קשה.פוליראט למרות פצעיו עדיין עומד על הזירה.קלי אומר לו " פוליראט הגיע הזמן שתשתמש בקרן קרח . תקפיא את פרקסורו לגוש קרח וזה יגמור אותו ". פוליראט משתמש בקרן קרח.הוא שולח קרן קרח לעבר פרקסורו שלך.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1139498][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]איווי משקיב לך הוא מיד משתמש בסופת חול.הוא מייצר סופת חול ואז משתמש בהתקפה מהירה על סופת החול.הוא משלב את שני המתקפות שלו למתקפה אחת סופה מהירה.הסופה המהירה עוטפת איוי ומגנה עליו.הוא רץ במהירות רבה אל ג'יראצ'י שכלוא בסופת החול.איווי תוקף את ג'יראצ'י בסופה מהירה שלו.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מן הסופה המירה ונפגע מימנה קשה.לבסוף ג'יראצ'י מתעלף על הזירה.[/COLOR][/B][/quote]
"כל הכבוד איווי" ארים אותו בידיי ואחשוב 'וואי, והשתמשתי בריפוי רק פעם אחת'
אעזור לג'יראצ'י לקום ואגיד לו "היה קרב מצויין, לא חשבתי שאני אנצח"
-
[quote]ג'ון
אתה מחליט לבחור בזורארק שילחם נגד סידרה.זורארק יוצא מהקלף התפיסה שלו וקופץ אל אחת הטריבונות.הוא משתמש ביכולת שלו אשליה כדי להפוך לפוקימון חשמל.זורארק הופך לפיקאצ'ו זוהר.זורארק בתור פיקאצ'ו והר תוקף במכת ברק את סידרה.סידרה נכנס במהירות תוך המים.הברק פוגע במים ומחשמל את כול המים. סידרה לא מצליח להתחמק מזה ונפגע די קשה.סידרה יוצא מהמים ומיד תוקף בזעם דרקון את זורארק שלך. [/quote]
"זורזארק תתחמק ואז תשלח שוב מתקפת ברק ואז מתקפת זנב ברזל בכול הכוח!" אפקוד על זורזארק.
-
[quote=Woodpecker;1139350][B][COLOR=Black]בלייק
הקול ברמקול אומר לך " טוב ג'יודוד שלך ילמד רעידת אדמה כמו שביקשת. ג'יודוד שלך למד רעידת אדמה. אני לא ביקשתי שתיתן לנו חוות דעת על הסמל שזכית בו.לא אכפת לי הוא לא מכוער.עכשיו לך מפה.אתהה מחזיר את ג'יודוד לקלף שלך.אתה ביחד עם טוטודיל יוצאיםמן במבנה.כשאתם יוצאים אתם רואים כבר חשוך קצת בעיר.אתה מטייל קצת בעיר ורואה את המעבדה של פרופסור אייזי.אתה נזכר שקוא ביקש מימך להיפגש עם אייזיק.[/COLOR][/B][/quote]
"תקבלו אותה בכל זאת ותעצבו סמלים יפים יותר מהאגדי המכוער הזה" אני אומר לפני שאני יוצא.
'טוב, לא מאוחר מדי כדי להכנס' אני חושב, דופק על דלת המעבדה ומחכה שיפתחו.
-
[quote]סטיב
פרקסורו מקשיב לך ומיד משתמש בזעם דרקון.הוא תוקף בבזעם דרקון חזק מאוד את וליראט.פוליראט מנסה להתחמק נן זעם הדרקון ך זה לא מצליח לו.זעם הדרקון פוגע בפוליראט די קשה.פוליראט למרות פצעיו עדיין עומד על הזירה.קלי אומר לו " פוליראט הגיע הזמן שתשתמש בקרן קרח . תקפיא את פרקסורו לגוש קרח וזה יגמור אותו ". פוליראט משתמש בקרן קרח.הוא שולח קרן קרח לעבר פרקסורו שלך.[/quote]
"תשתמש בזעם דרקון שיגבור על כך!" אומר לפרקסורו בתקווה שזה יעבוד.
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
פרקסורו מיד משתמש בזעם דרקון כמתקפת נגד קרן הקרח של פוליראט.זעם הדרקון וקרן הקרח מתנגשים בעוצמה רבה.זעם הדרקון של פרקסורו גובר על קרן הקרח של פוליראט.זעם הדרקון ממשיך לטוס לעבר פוליראט.פוליראט לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון של פרקסורו ונפגע מימנו די קשה.קליי אומר לו " פוליראט תשמש במשאבת הידרו על פרקסורו ". פוליראט משתמש במשאבת הידרו על פרקסורו שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
אתה דופק בדלת המעבדה של אייזיק.לאחר כמה שניות של התמנה הדלת נפתח ומולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr004.png[/IMG] פרופסור אייזיק.אייזיק אומר לך "בלייק כנס למעבדה שלי ותשב." . אתה נכנס למעבדה שלו ואז יושב על אחת הכיסאות ואיזייק יושב מולך. אייזייק אומר לך" אז ככה אתה בודאי יודע שיש 6 מחוזות בכוכב הזה. ועל 5 המחוזות שולט אחד מלוחמי צוות בלאק. עליך וגם על כול שאר הניצולים להביס את צוות בלאק. תעשה את זה כך : בכול מחוז בעיר האחרונה של המחוז (חוץ מחוז 6 ). נמצאת מפקדה של צוות בלאק. שם במפקדה יושב לו אחד הלוחמים של צוות בלאק. כשתגיע למפקדה תסתנן אליה ותביס את הלוחם מצות בלאק. ואותו דבר בשאר המחוזות. כול שתעבור בין המחוזות הלוחם מצוות בלאק היה קשוח יותר. עליך להתאמן כול פעם. אני ממליץ לך ללכת פה בעיר ל"קרב אגדי ". עוד משהו לצות בלאק אין ממש לוחמים יש להם פוקימונים שנמצאים בשליטתם. הם נמצאים בכל מקום ועוקבים אחרינו. אז אם תפגוש כזה תביס את הפוקימון במהרה. שאלות? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
זורארק בצורת פיקאצ'ו מתחמק מן זעם הדרקון של סידרה.לאחר מכן פיקאצ' תוקף במכת ברק את סידרה.סידרה קופץ מעל המים וכך הוא מתחמק מן מכת הברק ולא נפגע מימנה.פיקאצ'ו קופץ אל סידרה ותוקף אותו בזנב ברזל.סידרה קופץ במהירות אל המים ומתחמק מן זנב הברזל של פיקאצ'ו. לאחר מכן סידרה צולל לעומק הבריכה. כעבור מס' שניות הוא יוצא מהמים בקפיצה ותוקף בפעימת דרקון את פיקאצ'ו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה ניגש אל ג'יראצ'י ועוצר לו לקום. ג'יראצ'י אומר לך " כול כבוד אתה ואיוי נתנתם קרב פשוט נפלא.תודה שעזרת לי לקום.טוב עכשיו אתה תקבל פרסים.אני הולך להתראות אולי עוד ניפגש פעם " .ג'יראצ'י נעלם ואתה לא רואה אותו כבר .הקול ברמקול אומר לך " עכשיו ניגש לפרסים. בחר מתקפה שתרצה שאיוי שלך ילמד. אתה מקבל 200$ שנכנסו לכסף שלך ואתה מקבל את הסמל ש קר אגדי ". מולך מתעופף הסמל של קרב אגדי.[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/77/Ani385MS.png[/IMG] הסמל נוחת בידיך[/COLOR][/B]
-
[quote]ג'ון
זורארק בצורת פיקאצ'ו מתחמק מן זעם הדרקון של סידרה.לאחר מכן פיקאצ' תוקף במכת ברק את סידרה.סידרה קופץ מעל המים וכך הוא מתחמק מן מכת הברק ולא נפגע מימנה.פיקאצ'ו קופץ אל סידרה ותוקף אותו בזנב ברזל.סידרה קופץ במהירות אל המים ומתחמק מן זנב הברזל של פיקאצ'ו. לאחר מכן סידרה צולל לעומק הבריכה. כעבור מס' שניות הוא יוצא מהמים בקפיצה ותוקף בפעימת דרקון את פיקאצ'ו.[/quote]
"תחשמל את הזעם דרקון במכת ברק, תשלח לבריכה גם מכת ברק ואז שסידרה תיצא תשתמש בזנב ברזך זוראזרק!" אפקוד על זוראזרק.
-
[quote=Woodpecker;1139590][B][COLOR=Navy][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
אתה דופק בדלת המעבדה של אייזיק.לאחר כמה שניות של התמנה הדלת נפתח ומולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr004.png[/IMG] פרופסור אייזיק.אייזיק אומר לך "בלייק כנס למעבדה שלי ותשב." . אתה נכנס למעבדה שלו ואז יושב על אחת הכיסאות ואיזייק יושב מולך. אייזייק אומר לך" אז ככה אתה בודאי יודע שיש 6 מחוזות בכוכב הזה. ועל 5 המחוזות שולט אחד מלוחמי צוות בלאק. עליך וגם על כול שאר הניצולים להביס את צוות בלאק. תעשה את זה כך : בכול מחוז בעיר האחרונה של המחוז (חוץ מחוז 6 ). נמצאת מפקדה של צוות בלאק. שם במפקדה יושב לו אחד הלוחמים של צוות בלאק. כשתגיע למפקדה תסתנן אליה ותביס את הלוחם מצות בלאק. ואותו דבר בשאר המחוזות. כול שתעבור בין המחוזות הלוחם מצוות בלאק היה קשוח יותר. עליך להתאמן כול פעם. אני ממליץ לך ללכת פה בעיר ל"קרב אגדי ". עוד משהו לצות בלאק אין ממש לוחמים יש להם פוקימונים שנמצאים בשליטתם. הם נמצאים בכל מקום ועוקבים אחרינו. אז אם תפגוש כזה תביס את הפוקימון במהרה. שאלות? "[/COLOR][/B][/quote]
"כן יש לי שאלה.. יש פה אחד כזה גם כאן שאני יכול להרוג כבר?" אני שואל בקור רוח.
"ועוד משהו.. הייתי קרב בקרב אגדי פה וניצחתי בלי לרפא בכלל.." אני מתקן אותו.
-
[quote=Woodpecker;1139350][B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה בודק אם קלף התפיסה עליך והוא עליך. זוראה מיד משתמש ביכולת שלו אשליה ומשנה את צורתו [IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/571.png[/IMG] לזורארק זוהר.זוראה משתמש בצוות כפול.הוא משכפל את עצמו 7 פעמיים.אתה רואה 7 זורארק זוהרים .לאחר מכן כולם משתמשים בדמעות מזויפות כדי לגרום לזורארק לרחם עליהם.הדמעות המזויפות משפיעות על זורארק והוא לא מסוגל לתקוף את זוראה שלך.[/COLOR][/B]
[/quote]
"זורואה,אני רוצה שתלך אל זורוארק ותאמר לו שאנו לא רוצים לפגוע בו,רק רוצים שהוא יצטרף אלינו" אומר לו.
אלך אל זורוארק "אנחנו צריכים שתצטרף אליינו,ותעזור לנו לטפל בזורואה הקטן,מה דעתך? נעזור לך וניתן לך אוכל" אומר.
-
[quote=Woodpecker;1139590][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה ניגש אל ג'יראצ'י ועוצר לו לקום. ג'יראצ'י אומר לך " כול כבוד אתה ואיוי נתנתם קרב פשוט נפלא.תודה שעזרת לי לקום.טוב עכשיו אתה תקבל פרסים.אני הולך להתראות אולי עוד ניפגש פעם " .ג'יראצ'י נעלם ואתה לא רואה אותו כבר .הקול ברמקול אומר לך " עכשיו ניגש לפרסים. בחר מתקפה שתרצה שאיוי שלך ילמד. אתה מקבל 200$ שנכנסו לכסף שלך ואתה מקבל את הסמל ש קר אגדי ". מולך מתעופף הסמל של קרב אגדי.[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/77/Ani385MS.png[/IMG] הסמל נוחת בידיך[/COLOR][/B][/quote]
"כל מתקפה?" אשאל את הקול ואגיד "ג'יראצ'י, אם אתה עדיין שומע אותי, היית מעולה".
אקח את הסמל ואשים בכיסי.
-
[quote]סטיב
פרקסורו מיד משתמש בזעם דרקון כמתקפת נגד קרן הקרח של פוליראט.זעם הדרקון וקרן הקרח מתנגשים בעוצמה רבה.זעם הדרקון של פרקסורו גובר על קרן הקרח של פוליראט.זעם הדרקון ממשיך לטוס לעבר פוליראט.פוליראט לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון של פרקסורו ונפגע מימנו די קשה.קליי אומר לו " פוליראט תשמש במשאבת הידרו על פרקסורו ". פוליראט משתמש במשאבת הידרו על פרקסורו שלך.[/quote]
"תשתמש בפרצוף מפחיד כדי לעצור זאת ואז תשתמש ביכולת ניב הלהב שלך פרקסורו!" אומר לפרקסורו.
-
[B][COLOR=#4b0082][QUOTE]
[B][COLOR=#4b0082]דרוד
אתה מחליט להשתמש בשינקס מכיון שבו עוד לא השתמשת בקרבות בקרב אגדי.שינקס נכנס לזירת הקרב ומוכן לתקוף.שינקס רץ מיד במהירות אל ג'יראצ'י במתקפת נשיכה.ג'יראצ'י זז במקומו ומצליח להתחמק מן הנשכה של של שינקס.לאחר מכן שינקס משנה את סוגו לאש.כול הגוף שלו הופך לאדום.שינקס תוקף בגחלת את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י אינו מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.ג'יראצ'י משתמש בבילבול על שינקס.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
באסה פיפסתי עוד מרתון..
~~~
"שינקס,תרגע, פשוט תנסה להקשיב לחושים שלך! וכשאתה שם לב אליו תשתמש עליו בדחיפה ואז בשינוי סוג לאש,אז.. תתקיף אותו בגחלת!" אומר לו ואקווה שאצליח.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Woodpecker;1139350][[B][COLOR="Red"]דארן
אוניקס משתמש בצעקה.הוא צועק בחוזקה רבה כך שהוא מצליח לעור את ולטרוב מלתקוף בכדור ג'ירו.ולטרוב נפגע מעט מהצעקה של אוניקס.לאחר מכן אוניקס תוקף בזנב ברזל מהיר את ולטרוב.וטלרוב לא מספיק להתחמק מןן זנב הברזל של אוניקס.זנב הברזל פוגע בו די קשה.אבי אומר לוטלרוב" תשמש במכת ברק על אוניקס " ולטרוב שומע לקול מאמנו והוא מיד תוקף במכת ברק את אוניקס שלך.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
אני לא מגיב למכת הברק של וולטורב, 'אוניקס הוא פוקימון אדמה, מתקפות ברק לא יפעלו עליו...' אני חושב בחיוך ערמומי ומחכה שוולטורב יסיים לתקוף.
לאחר מכן, אני מצביע לעבר וולטורב, "קדימה אוניקס בוא נגמור את זה! תשתמש בהתקשחות, ואז תתקוף בעזרת יכולת הפירוק שלך! גמור אותו!" אני צועק בנחישות ומחכה לראות מה יקרה.
-
[B][COLOR="Red"]דארן
אוניקס לא זז במקומו וסופג את מכת הברק של וטלרוב.הברק לא משפיע על אוניקס מכיון שהוא סוג אדמה וחשמל לא משפיע על אדמה.אוניקס משתמש בקשיחות.הקשיחות מעלה לו את הגנה של עצמו.לאחר מכן אוניקס משתמש ביכולת שלו פירוק.הוא מפרק את גופו לאבנים.הוא מעיף את כול האבניםם שפירק מגופו לעבר ולטרוב.ולטרב אינו מצליח להתחמק ונפגע קשה ואף מתעלף. השופ אומר " דארן המנצח עולה לגמר ". אתה יורד מהזירה. לצפות בקרב השני. כעבור כמה דקות השופט אומר " אור המנצח ועולה לגמר.דארן תעלה לבמה להילחם ".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
לא היה
----------------------------------
שינקס נרגע ומשתמש בחושים שלו. בעזרת החושים שלו הוא מצליח להתחמק מהבילבול של ג'יראצ'י.שינקס רץ לעבר ג'יראצ'י במתקפת דחיפה הכי חזקה שלו. ג'יראצ'י אינו מצליח להתחמק מהדחיפה של שינקס ונפגע מימה קצצת.שינקס משתמש ביכולת שלו שינוי סוג ומשנה את סוגו לסוג אש.עכשיו שהוא בסוג אש הוא יורה גחלת חזקה לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י מצליח להתחמק מהגחלת של שינקס.ג'יראצ'י תוקף באגרוף רעם את שינקס האש שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
פרקסורו משתמש בפרצוף מפחיד על פוליראט.פוליראט במהירות עוצם את עינו וכך לא רואה לאן הוא מכון את משאבת הידרו שלו.בגלל שפוליראט לא רואה לאן הוא מכוון משאבת הידרו מפספסת את פרקסורו ופוגעת בזירת הקרב.פרקסורו משתמש ביכולת שלו ניב להב.ניבים שעל הפה שלו גדלים כמו חרבות.פרקסורו מחזיק אותם בשתי ידו רץ אל פוליראט.הוא פוגע בפוליראט עם ניבו ואף פוצע אותו בביטנו. פוליראט מתעצבן וירה קרן קרח לעבר פרקסורו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה לוקח את הסמל ושם אותו בכיסך. לאחר מכן הקול אומר לך " תוכל לבחור כול מתקפה שאיווי יכול ללמוד ואנחנו נלמד אותו את המתקפה תוך שניה.אז בחר מתקפה ואיוי ילמד אותה " .איוי בפרצוף שמח מחכה לתשובה שלך כי בא לו לדעת איזה מתקפה הוא ילמד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
זוראה ניגש אל ורארק ואומר לו משהו בהשפת הזוראה שאתה לא מבין.אתה ניגש אל זורארק ושואל אותו אם הוא מעונין להצטרף לצוות שלכם. זורארק אומר לך " זור,זור,זור, זור". אתה לא מבין מה הוא אומר לך. אלריק אומר לך " קודאק תרגם את מה שאמר זורארק עם הפוקידע שלך ". אתה מוציא את הפוקידע ובעזרתו מתרגם את מה שאמר זורארק. " אני לא אצטרף אליכם יש לי שבט שלם לטפל ולדאוג בו. אם תרצו תכלו לעבור את המערה מבלי להילחם נגדי "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
אתה אומר לאייזיק שניצחת בקרב אגדי אפילו מבלי לרפא את הפוקימון שלך פעם אחת. אייזיק מתפעל ממך ואומר לך " כול הכבוד לך זה אומר שהפוקימונים שלך חזקים מאוד ואימנת אותם היטב.בקשר לפוקימונים שנשלטים על ידי צוות בלאק.אני לא ממש יודע אם יש אחד כזה בעיר.אבל אם תפגוש פוקימון ומסביבו הילה אפלה זה אומר שהוא נשלט על ידי צוות בלאק.פשוט תחפש בעיר פוקימונים כאלו.יש סיכוי שתמצא"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
זורארק בצורת פיקאצ'ו משתמש במכת ברק על פעימת הדרקון של סידרה.מכת הברק גוברת על פעימת הדרקון ומחסלת אותו.פיקאצ'ו-זורארק תוקף במכת ברק את סידרה.סידרה יוצא מהבריכה במהירות ומתחמק מהברק של פיקאצ'ו.לאחר זאת תוקף בזנב ברזל את סידרה.סידרה מצליח במהירות להתחמק גם מזה.סידרה נופל לבריכה.סידרה תוקף בקרן בועות. מלא בועות יוצאת מהבריכה לכיון פיקאצ'ו זורארק.[/COLOR][/B]
-
[quote]ג'ון
זורארק בצורת פיקאצ'ו משתמש במכת ברק על פעימת הדרקון של סידרה.מכת הברק גוברת על פעימת הדרקון ומחסלת אותו.פיקאצ'ו-זורארק תוקף במכת ברק את סידרה.סידרה יוצא מהבריכה במהירות ומתחמק מהברק של פיקאצ'ו.לאחר זאת תוקף בזנב ברזל את סידרה.סידרה מצליח במהירות להתחמק גם מזה.סידרה נופל לבריכה.סידרה תוקף בקרן בועות. מלא בועות יוצאת מהבריכה לכיון פיקאצ'ו זורארק. [/quote]
"זורזארק פריקה!" אפקוד על זורזארק, "לאחר מכן תשנה לפוקימון עשב שהוא מהיר!" אוסיף.
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
זורארק בצורת פיקאצ'ו תוקף בפריקה את קרן הבועות.הפריקה מפרקת ומפוצצת את הבועות של סידרה.זורארק משנה את צרותו לפוקימון עשב מהיר.זורארק שינה את צורתו [IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/497.png[/IMG] לסרפיור זוהר.סידרה רואה זאת ושוחה במהירות לעבר הטריבונה שעליו עומד סרפיור.הוא מרים את הטריבונה ומעיף אותה לאוויר.סרפיור נופל לתוך הבריכה ומתחיל לשקוע.סידרה תוקף בסעם דרקון את סרפיור שמשיך לשקוע ועד מעט יטבע.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1140773][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה לוקח את הסמל ושם אותו בכיסך. לאחר מכן הקול אומר לך " תוכל לבחור כול מתקפה שאיווי יכול ללמוד ואנחנו נלמד אותו את המתקפה תוך שניה.אז בחר מתקפה ואיוי ילמד אותה " .איוי בפרצוף שמח מחכה לתשובה שלך כי בא לו לדעת איזה מתקפה הוא ילמד.[/COLOR][/B][/quote]
"גם מתקפות שבאופן כללי הוא לא אמור להיות מסוגל ללמוד אותן?" אבדוק ואחשוב לעצמי 'הלוואי... הלוואי... הלוואי...'
-
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מאמין בליבך שהוא יתן לך ללמד את איווי שלך מתקפה שאינו יכול ללמוד. אתה מחכה לתשובה של האיש.לאחר דקה של מחשבה ושקט האיש חוזר אלייך ואומר לך " טוב יא נודניק אני האוותר לך ואתן לך למד את איוי שלך מתקפה שהוא אינו יכול למוד.אז איזה מתקפה תרצה למד אותו תגיד מהר אין לי את כול הזמן שבעולם לזה " .איוי מאוד שמח מהתשובה של האיש והוא מחכה לתשובתך.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1140846][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מאמין בליבך שהוא יתן לך ללמד את איווי שלך מתקפה שאינו יכול ללמוד. אתה מחכה לתשובה של האיש.לאחר דקה של מחשבה ושקט האיש חוזר אלייך ואומר לך " טוב יא נודניק אני האוותר לך ואתן לך למד את איוי שלך מתקפה שהוא אינו יכול למוד.אז איזה מתקפה תרצה למד אותו תגיד מהר אין לי את כול הזמן שבעולם לזה " .איוי מאוד שמח מהתשובה של האיש והוא מחכה לתשובתך.[/COLOR][/B][/quote]
"קרן על חושית" אגיד ללא היסוס "זוהי המתקפה שאני מעוניין שאיווי יילמד"
-
[quote]ג'ון
זורארק בצורת פיקאצ'ו תוקף בפריקה את קרן הבועות.הפריקה מפרקת ומפוצצת את הבועות של סידרה.זורארק משנה את צרותו לפוקימון עשב מהיר.זורארק שינה את צורתו לסרפיור זוהר.סידרה רואה זאת ושוחה במהירות לעבר הטריבונה שעליו עומד סרפיור.הוא מרים את הטריבונה ומעיף אותה לאוויר.סרפיור נופל לתוך הבריכה ומתחיל לשקוע.סידרה תוקף בסעם דרקון את סרפיור שמשיך לשקוע ועד מעט יטבע. [/quote]
"זורזארק תהפוך לפוקימון המים\חשמל לנטרון ואז תתקוף במכת ברק את כול הבריכה!" אפקוד על זורזארק במהירות לפני שהוא ימות בטביע.
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
זורארק משנה את צורתו לנוטרן לפני שהוא יטבע.זורארק הפך [IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/171.png[/IMG] לנטורן זוהר.הוא מתחיל לשחות במהירות והוא מתחמק מן זעם הדרקון של סידרה בקלות רבה.לנטורן משתמש במכת ברק על כול הבריכה.אתה רואה דמוי דרקון מימי שוחה בריכה וחוסם את מכת הברק של לנוטרן.הדרקון המימי פוגע בלנטורן ומוציא אותו מהבריכה. זורארק חוזר לצורתו האמיתית ונופל מעולף על הטריבונה. הקול אומר לך " הפסדת בקרב רוצה קרב חוזר ?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מחליט שאיוי ילמד קרן על חושית. הקול ברמקול אומר לך " אין ביעיה מיד איוי ילמד קרן על חושית. איוי למד קרן על חושית. ברכותי לך. עכשיו בהצלחה במסע שלך ולהתראות לך". איוי מיד מוציא מהפה שלו קרן סגולה ורודה שפוגעת בקיר של המבנה.אתה מבין שאיוי למד קרן על חושית כפי שהאיש אמר והוא לא שיקר.איוי שמח מאוד שלמד קרן על חושית.[/COLOR][/B]
-
[quote]ג'ון
זורארק משנה את צורתו לנוטרן לפני שהוא יטבע.זורארק הפך לנטורן זוהר.הוא מתחיל לשחות במהירות והוא מתחמק מן זעם הדרקון של סידרה בקלות רבה.לנטורן משתמש במכת ברק על כול הבריכה.אתה רואה דמוי דרקון מימי שוחה בריכה וחוסם את מכת הברק של לנוטרן.הדרקון המימי פוגע בלנטורן ומוציא אותו מהבריכה. זורארק חוזר לצורתו האמיתית ונופל מעולף על הטריבונה. הקול אומר לך " הפסדת בקרב רוצה קרב חוזר ?"[/quote]
"איך... הפסדתי?" אשאל את עצמי ואז ארפא את זורזארק בעזרת המכשיר שלי, "ברור שאני רוצה קרב חוזר!" אומר ואז אסובב שוב את הגלגל.
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה תוהה איך בייוק הפסיד זורארק לסידרה.אתה בעזרת הפוקידע שלך מרפא את זורארק.קרל אומר לך " לא נורא אני מאמין שעכשיו תנצח בקרב את היריב " .זירת המים ביחד עם סידרה נעלמת לה ובמקומה מופיע הגלגל שוב.אתה מסובב את הגלגל שוב.הגלגל נעצר על מס' 2 זירת אדמה.מולך מופיעה זירת האדמה ובתוכנה נמצאים סלעים סלעים. הקול אומר לך " אוקי יצאה לך זירת אדמה.אתה נלחם גם נגד פוקימון אדמה.בהצלחה לך ". מולך מופיע [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/232.png[/IMG] דונפן.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1140773][B][COLOR=Red][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
אתה אומר לאייזיק שניצחת בקרב אגדי אפילו מבלי לרפא את הפוקימון שלך פעם אחת. אייזיק מתפעל ממך ואומר לך " כול הכבוד לך זה אומר שהפוקימונים שלך חזקים מאוד ואימנת אותם היטב.בקשר לפוקימונים שנשלטים על ידי צוות בלאק.אני לא ממש יודע אם יש אחד כזה בעיר.אבל אם תפגוש פוקימון ומסביבו הילה אפלה זה אומר שהוא נשלט על ידי צוות בלאק.פשוט תחפש בעיר פוקימונים כאלו.יש סיכוי שתמצא"[/COLOR][/B][/quote]
"בסדר פרופסור, ביי" אני אומר לו ויוצא משם.
'אין משהו אחר לעשות אז אני אחפש את הפוקימונים האלה' אני חושב ומתחיל לחפש בעיר ומחוצה לה.
-
[quote=Woodpecker;1140863][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחליט שאיוי ילמד קרן על חושית. הקול ברמקול אומר לך " אין ביעיה מיד איוי ילמד קרן על חושית. איוי למד קרן על חושית. ברכותי לך. עכשיו בהצלחה במסע שלך ולהתראות לך". איוי מיד מוציא מהפה שלו קרן סגולה ורודה שפוגעת בקיר של המבנה.אתה מבין שאיוי למד קרן על חושית כפי שהאיש אמר והוא לא שיקר.איוי שמח מאוד שלמד קרן על חושית.[/COLOR][/B][/quote]
"מעולה איווי!" אצא מהאתגר ואורה לו לנסות קרן על חושית על עץ
-
[QUOTE=Woodpecker;1140773][B][COLOR="Red"]דארן
אוניקס לא זז במקומו וסופג את מכת הברק של וטלרוב.הברק לא משפיע על אוניקס מכיון שהוא סוג אדמה וחשמל לא משפיע על אדמה.אוניקס משתמש בקשיחות.הקשיחות מעלה לו את הגנה של עצמו.לאחר מכן אוניקס משתמש ביכולת שלו פירוק.הוא מפרק את גופו לאבנים.הוא מעיף את כול האבניםם שפירק מגופו לעבר ולטרוב.ולטרב אינו מצליח להתחמק ונפגע קשה ואף מתעלף. השופ אומר " דארן המנצח עולה לגמר ". אתה יורד מהזירה. לצפות בקרב השני. כעבור כמה דקות השופט אומר " אור המנצח ועולה לגמר.דארן תעלה לבמה להילחם ".[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
'וואו... הגמר...' אני חושב לעצמי בהתרגשות ומחייך.
אני עולה בצעדים מהירים לכיוון הבמה, מוכן לקרב ומוכן לנצח את היריב ולזכות בתחרות.
-
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה מתרגש השגעת כבר לגמר.אתה ביחד עם צ'ארמיליון שלך עולים לזירה ומוכן להילחם.אור נמצא כבר בזירה והוא חיכה לך כדי שקרב הגמר יוכל להתחיל ביניכם. השופט אומר לשניכם " אוקי קרב המר היה שונה משאר הקרבות בתחרות הזאת .הפעם קרב הגמר היה קרב 2 על 2. כול אחד מכם ישתמש בשני פוקימונים במהלך הקרב.אסור להחליף פוקימון באמצע הקרב.הקרבות היו 1 על 1.זה שינצח את שתי פוקימוני היריב ינצח.מותר להשתמש ביכולת של הפוקימון שלכם.אז התחילו בקרב "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה שמח שאיוי שלך למד קרן על חושית. ביחד עם איווי אתה יוצא מן במבנה אל העיר. אתה רואה שעוד מעט השמש כבר שוקעת ויגיע הלילה.אתה רואה עץ מולך ואתה חושב שזה רעיון טב לראות את קרן העל חושית של איוי בפעולה. איוי מבין אותך והוא תוקף בקרן על חושית את העץ. קרן העל חושית פוגעת בעץ ושוברת אותו לשניים. אתה נזכר שפרופסור קוא אמר לך שעליך להיפגש עם איזיק שנמצא בעיר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
אתה נפרד מן איזיק ואז עם טוטודיחל אתה יוצא מהמעבדה של. אתה מחליט למצוא כמה פוקימוינים שעובדים בשביל צוות בלאק. אתה וטוטודיל מתחילים לשוטט ברחובות העיר שכבר חשוך בלילה. אתם מגיעים לרוחב צר ורואים זוג עינים. אתם מתקרבים לראות מה זה ורואים [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/228.png[/IMG] הונדור קטן עם מבט מפחיד בעינו.אתה שם לב שהילה שחור מקיפה את הונדור בדיוק כמו שאיזיק אמר לך.הונדור תוקף בגחלת אותך ואת טוטודיל.למזלכם הוא מפספס.[/COLOR][/B]