המכונה מולך והיא נראת כמו פוקדור ואז את חושבת איך תוכלי להשתחרר
Printable View
המכונה מולך והיא נראת כמו פוקדור ואז את חושבת איך תוכלי להשתחרר
אני יחשוב לעצמי ואדע שאין לי דרך לברוח אז אכנס למכונה בשקט ואנסה להתנגד להשפעתה,אני אחשוב לעצמי שהאזיקים חוסמים מתקפות אבלסינטזה זו לא התקפה ברגע שאכנס אנסה סינטזה בתקווה תרפא את שטיפת המוח
את נכנסת עושה מה שחשבת עליו ומצליחה
את יוצאת מהמכונה
ורון אומר לך "הגיע הזמן למות קרן סולארית עליך"
אחייך אל רון ואומר בשמחה ''אין בעיה אדוני קרן סולרית [b]עלייך[/b] מיד מגיעה ואז אשתמש עליו בקרן סולארית ואחליט שזה הזמן לנהל שיחה עם רון
תקוללי הוא אומר לך ואז את רואה
חייל אחד קופץ משמאל
אחד מימן
אחד מהדרום
ואחד מהצפון
טוב..... הורדתם ממני את האזיקים כדי שוכל לתקוף את עצמי כלומר.... ואשתמש בעלי תער
[QUOTE=Totodail;1229548]טל-
את לא מצליחה ואת רואה שרון רחוק מידיי
"טוב הגענו"
ג'ק-
כולם מתאמנים[/QUOTE]
אני אומר להם להמשיך.
אני מחייך חיוך קטן ופותח את הפוקידע כדי לבדוק את המתקפות של טרטוויג. (הוא בן או בת)
לאחר מכן אני אומר לטרטוויג:"שלום טרטוויג לי קוראים מייקי, מהיום אני אקרא לך ליף".
אני ממשיך בדרך 1 לעיר הראשונה.
נ.ב. תערוך
טל-
את תוקפת ואת שומעת מרחוק את דיוקסיס מתקרב
ג'ק-
הם ממשיכים
מייקי-
הפוקידע אומר
"טרטוויג פוקימון הצב מתקפות:דחיפה וצווחה מין:נקבה"
אני אצעק לדיוקסיס שלא יתערב ושזה הקרב שלי,אני אתקוף שוב ואומר לרון להיכנע
רון נכנע עוזב את המקום
אני ממשיך ללכת בדרכי לעיר הראשונה
לפני שרון ילד אני אומר לו ''תפנה את כל האנשים שלך מפה רק אתה נשאר!!'' לאחר שכולם יילכו אני אגרור אותו לחדר אטום,בעזרת עלי תער אני יעשה חור קטן בדלת,אני אנעל את הדלת ודרך החור שיצרתי אשגר קרן על
[QUOTE=Totodail;1229710]
ג'ק-
הם ממשיכים
[/QUOTE]
חברה עכשיו אני רוצה שתילחמו בקרב רב משתתפים אחד נגד השני.
מייקי-
אתה הולך בדרכך ואתה רואה מרחוק את העיר הראשונה
טל-
את עושה מה שרצית ורון הולך משם עם המשפט הקבוע "תקוללי"
ג'ק-
הם נלחמים אחד בשני
[QUOTE=Totodail;1230264]מייקי-
אתה הולך בדרכך ואתה רואה מרחוק את העיר הראשונה
טל-
את עושה מה שרצית ורון הולך משם עם המשפט הקבוע "תקוללי"
ג'ק-
הם נלחמים אחד בשני[/QUOTE]
את מי הם תוקפים, עם מה הם תוקפים? תן לי מידע.
אשאר במקום ואומר רון,רון,רון משפט חדש לא יזיק נכון? אני אתן לך בחירה טוב? נמאס לי מזה שאתה לוכד אותי האפשרויות-
1.אני הורגת אותך
2.אני הורגת אותך
אני ממשיך לעיר הראשונה והולך לאחות ג'וי
ג'ק-
גרוטל תוקף את פלוסל בכדור קפוא
פיגי תוקף את סלאמנס בניקור
קרוסגייר תוקף את דריטיני במערבולת
טל-
"שכחת אפשרות" הוא אומר "את באה איתי"
ואז מלא חיילים מקיפים אותך ושמים לך את האזיקים
מייקי-
אתה מגיע לעיר הראשונה גוי מרפא ושואלת אותך עם אתה רוצה חדר ללילה
מה לעזעזל?! אצעק ואומר ''איך הם הגיעו לכאן???????????????!!!'' ואז אומר לרון ''אני יודעת לעקוף את שטיפת המוח של אז מה תעשה לי בדיוק?
טל-
רון אומר "שום שטיפת מוח רק תא מיוחד ניסינו על ריקוזאה הוא לא הצליח לברוח אז גם את לא"
רק רגע אחד אחשוב לעצמי ואומר ''רק הרגע אמרתה שאתה רוצה לעשות לי שטיפת מוח איך כבר בניתה תא מיוחד? ואז אומר ,תוכנית גיבוי?!'' אני אחשוב לעצמי שכרגע אין לי דרך לברוח אז עדיף לי להיות בתא ולרגל קצת
טל-
רון אומר "ידענו שתשתחררי מהמכונת שטיפת מוח אז בנינו תא מיוחד ואם את חושבת שתצליחי לרגל את טועה התא אטום לגמריי"
''אוקיי'' אחשוב לעצמי ואז אומר ''עוד לא נבנה תא שאני לא יכולה להשתחרר ממנו'' ואחייך ואז אשאל ''מה תעשה בי בכלל? הריי לא תשאיר אותי סתם כלואה,כמו שאני מכירה אותך תנסה לשות משהו לא?''
טל-
"תתפלאי דווקא כן אני ישאיר אותך סתם ומדי פעם אפתח לך חלון מחוזק בזכוכית ואראה לך איך אני מתעלל בפוקימונים אגדיים"
''אנחנו עוד נראה'' אחשוב לעצמי ואז אומר לו בקול רם ''יאלה בוא נראה את התא שאני [b]כה[/b] יצליח לברוח ממנו'' ואלך אחרייו
[QUOTE=Totodail;1231112]ג'ק-
גרוטל תוקף את פלוסל בכדור קפוא
פיגי תוקף את סלאמנס בניקור
קרוסגייר תוקף את דריטיני במערבולת
[/QUOTE]
דרטיני התפתח לדרגונייט.
הוו פוקימונים שלי למה אתם תוקפים במתקפות שחלשות על מי שאתם תוקפים אחשוב לעצמי.
טל-
את הולכת איתו לתא והוא מכניס אותך לתוכו ואז הוא פותח לך חלון ואת רואה אותו מתעלל בגורדון וקיוגר
ג'ק-התבלבלתי
הם ממשיכים לתקוף ואז אתה רואה שפיגי מתפתח לפיגיגיוטו ומשתמש במתקפה מהירה
אני אחשוב לעצמי ''אוי לא.. זה נורא!!!'' ואתחיל לבכות,אבל תוך כדי אזכ במיתוס על כך שחיבירים יכולים להפוך לפוקימונים שהם חיבירים שלהם..אני אדע שזהרק מיתוס אבל אנסה וכך אקווה לבלבל את שון''
[QUOTE=Totodail;1231156]
ג'ק-התבלבלתי
הם ממשיכים לתקוף ואז אתה רואה שפיגי מתפתח לפיגיגיוטו ומשתמש במתקפה מהירה[/QUOTE]
יפה מאוד פיג'י תמשיכו עכשיו מי שיעלף פוקימון יצא וכאשר שלושה פוקימונים יתעלפו נתחיל סיבוב חדש של השלושה שניצחו.
טל-
את חושבת על זה אבל אז את רואה מרחוק פוקימונים שמתקרבים ואת רואה מי אלה
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/255.gif[/IMG] תינוק [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/393.gif[/IMG] תינוק ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/172.gif[/IMG] תינוק
הולכים לכיונך עם מפתח בידייים
ג'ק-
פיגיוטו מתעלף פלוסל מתעלף וקרוסגייר מתעלף
אסתכל לכיוון רון שמתעלל בפוקימונים המסתכנים ואז אסתכל על התינוקות ואומר בלי מילים ''קדימה חמודים בואו''
[QUOTE=Totodail;1231191]ג'ק-
פיגיוטו מתעלף פלוסל מתעלף וקרוסגייר מתעלף[/QUOTE]
אז סלמנס, דרגונייט וגרוטל נשארו מה קדימה חברה.
אני עונה לה כן, ואומר לה תודה.
טל-
הם באים אלייך ובמאמץ משותף הם פותחים את הדלת
ג'ק-
הם נלחמים ונלחמים עד שכולם מתעלפים ואתה רואה את סלאמנס עומד אבל בקושי רב
מייקי-
האחות גוי נותנת לך מפתח לחדר 267
אתה נכנס לחדר ועל השידהאתה רואה מכתב ואז אתה קורא אותו
מייקי ידענו שתגיע לכאן
תעמוד ליד הקיר ותגיד צוות טיי מים
יש לנו הפתעה בשבילך
בברכה סוזי"
כל הכבוד חמודים!! אלש להם ואז אלך מאחוריי רון ואפגיז אותו ב3 קרני על ואשחרר את האגדיים
נ.ב עוד רבע שעה באה אני מתקלחת
[QUOTE=Totodail;1231216]
ג'ק-
הם נלחמים ונלחמים עד שכולם מתעלפים ואתה רואה את סלאמנס עומד אבל בקושי רב
[/QUOTE]
סלאמנס יפה ניצחת ואתה מקבל שאני אבריק את הכנפיים שלך ואשתמש בך בקרב המכון הבא.
טל-
את משחררת את האגדיים אחרי שאת מפגיזה את רון ואז דיוקסיס יוצא מהפוקדור ואומר לריקוזאה
"הרבה זמן לא נפגשנו וגם אז לא הצלחנו לסיים את הקר אז מה אתה אומר על שלום" ומושיט את ידו ומחכה שריקוזאה יושיט את זנבו
ובאותו זמן את רואה את פיפלאפ פיצו וטורציק אומרים לך בלי לומר כלום "אפשר להצתרף אלייך?"
אני אפנה בשימחה אל התינוקות אמר שכה,אני אסתכל על ראקוויזה,גראודון וקיוגר ואומר ''ראקוויזה,אין צורך להילחם תדלימו'' ואזס אומר לכל האגדיים ''למען שלומכם האם תצתרפו אלי?22
טל-
את דבר ראשון זורקת פוקדור על השלושה הקטנים ואז ריקוזאה אומר לך
"לכל אחד משלושתנו יש מקום מתאים בעולם וקשה לתפוש אותנו אני גבוה בשמיים קיוגר עמוק בלב הים וגוראדון עמוק בלב כדור הארץ עם היטראן"
ג'ק-
סלאמנס מהנהן באושר ומחכה שתבריש לו את הכנפיים