[QUOTE=Soul Taker;1263346]למה?[/QUOTE]
הוא 86...
שנה שעברה היה לי 94...
אבל אני מתנחם מהעובדה שההבדל משנה שעברה היא שעברת לכיתת מופ"ת...
Printable View
[QUOTE=Soul Taker;1263346]למה?[/QUOTE]
הוא 86...
שנה שעברה היה לי 94...
אבל אני מתנחם מהעובדה שההבדל משנה שעברה היא שעברת לכיתת מופ"ת...
[QUOTE=Soul Taker;1263346]למה?
זיפזופ נחשב? XD[/QUOTE]
אם אתה כל כך לא מתייחס לספורט אני יכול להבין למה אתה נחשב לחנון בבית ספר שלך
ברצינות, תתחיל לעשות משהו עם הגוף שלך, והכל ישתפר לטובה. אין מינוסים.
[QUOTE=Vepor;1263347]אני דווקא די מרוצה,85 בפיזיקה+ביולוגיה,80 בחשבון תעודה ממוצעת,רק חבל שה-60 בספרות דפק לי את הכול,ואיזה באסה 74 באנגלית עוד קצת והייתי הולך לא'1 הטופ של הא' באנגלית[/QUOTE]
אם תצטרך עזרה באנגלית אני פה..
[QUOTE=Waluigi;1263348]טוב לא הכי אכפת לכם אני רואה >_<
בכל מקרה ביי אני אחזור עוד איזה שנתיים שלוש להגיד שלום (:[/QUOTE]
למה?לי אכפת..
נחמד לי לראות משתמשים מהעבר שאני לא מכיר..
חייב ללכת לישון.
מחר מבחן בביולוגיה,יאללה ביי!
אני גם בכיתה ט
[QUOTE=Soul Taker;1263335]
עדיין זה נחשב XD
מה איתך בימים אלה אביבוס?
אגב-אתה יודע שיש לחברות שלי חבר שגם קוראים לו אביב?נחש מה?הוא גיי..
[/QUOTE]
ואתה מספר לי את זה כי?:O
הלכתי לישון.. לילה טוב...
אביב?! מה קורה??
בסיום כיתה ו' הייתי הנכשל הכי גדול בשכבה,היום אני בא' באנגלית אני מודה למורה הפרטית שלי *השם חסוי* על כך שעזרה לי להגיע מנכשל לא' תוך פחות מחצי שנה!
נראה לי אני הכי צעיר :cry:
עמית, אין לי כוח לצטט, אבל גם אני בכיתת מופ"ת!!! ויש לנו ילד שאומר שחבר שלי הוא דוחף, היום שאלתי אותו מה זה אומר והוא אמר שרק חנונים לא יודעים :) ביררתי בשלוש כיתות מתוך השש שבשיכבה שלי, ורק מי שהיה איתו בכיתה (שזה בערך 3 תלמידים מהשיכבה שלי) ידעו מה זה אומר.
ביום ראשון המורה שלי למתמטיקה נתנה לנו דף עם משוואות של בגרות שלוש יחידות וזה היה קל בטירוף. משוואות זה קל, אני היחיד בכיתה שקיבל מאה בבוחן על משוואות.
היה לנו היום את הבוחן פתע הראשון (!) אי פעם שעברתי, כי הייתה לי מורה ביסודי שכל הזמן אמרה שבוע הבא יש בוחן פתע, נא להכין פרצופים מופתעים ולא להתכונן על החומר.
רק אני ועוד שני ילדים קיבלנו בו מאה.
שאלה: יש גם בגרות בביוכימיה נכון? זה לדעתי המקצוע הכי מעניין שאפשר ללמד בבית ספר (חוץ מסייף, ג'ודו ותופים כמובן) אבל לא מלמדים אותו.
[QUOTE=Vepor;1263355]בסיום כיתה ו' הייתי הנכשל הכי גדול בשכבה,היום אני בא' באנגלית אני מודה למורה הפרטית שלי *השם חסוי* על כך שעזרה לי להגיע מנכשל לא' תוך פחות מחצי שנה!נראה לי אני הכי צעיר :cry:[/QUOTE]
אתה גר בסביבות העיר מודיעין? אם כן אני כמעט בטוח שאני יודע מי המורה הפרטית שלך. עדי ביגמן. הייתה מורה שלי לאנגלית :) מהילד הכי טוב בשכבה ה' באנגלית היא הפכה אותי לילד הכי טוב בשכבה ו' באנגלית (ואני הייתי בה' ואני לא דובר אנגלית והממוצע שלי היה 104 כי היו כמה בונוסים פה ושם...)
הנושא שאני הכי מוטרף מלא לדעת אותו באנגלית זה פעלים ב-v3 לדוגמא: where have you been?
אם לא קראת כלום כי התגובה חופרת, נא הקש 1.
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1263354]הלכתי לישון.. לילה טוב...
אביב?! מה קורה??[/QUOTE]
סורי..אני פשוט לא זוכר את הכינוי-תזכיר לי?
זה בוויזל שולט
בוווווווווויזל!
הלכתי לישון...
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1263360]בוווווווווויזל!
הלכתי לישון...[/QUOTE]
אהההה :sorry::sorry:
מה קורה אחי?לילה טוב
לילה טוב עידן
אני אשאר ער עוד כמה שעות
שלום מישהו שאני לא מכיר ויש למונה שלו בת מצווה (קרדיט לאלון)
קוראים לי זיו. אתה ג'ודוקא במקרה?
[QUOTE=Vepor;1263363]לילה טוב עידן
אני אשאר ער עוד כמה שעות[/QUOTE]
שעות?!
מחר יש לי יום ספורט בים..
שיט!!נגמר עספור..:O
אני עושה לילה לבן קטן בשבילי
למה במקיף שלך עושים את זה ובשלי לא?!
[QUOTE=Vepor;1263366]אני עושה לילה לבן קטן בשבילי[/QUOTE]
אתה רואה עספור?
לא
נתפס לי שריר בגב, אני לא הולך מחר לבית ספר.
[QUOTE=PizzaBlaster;1263370]נתפס לי שריר בגב, אני לא הולך מחר לבית ספר.[/QUOTE]
איזה פינוק:O
אני יחלה בשפעת הממוטות ישלחו אותי לבית ספר
יש שפעת ממוטות?
לך תדע...
אתה יודע מה זה שריר תפוס בגב??????? אני כותב פה משכיבה והלפטופ עליי!!
איה
מכירים את השמנים האלה שאומרים להם "רוצים לרוץ?" ואז הם אומרים "לא יש המירוץ למיליון", אחרי זה אומרים להם "רוצים לראות המירוץ למיליון?" והם עונים "כן!!" אז אומרים להם "רואים אצל יוסי בקצה השני של העיר" ואז הם דופקים ספרינט ליוסי.... זוכרים ששאלתי בהתחלה "מכירים את השמנים האלה..."? כי אני לא מכיר.
[QUOTE=sandslash;1263379]מכירים את השמנים האלה שאומרים להם "רוצים לרוץ?" ואז הם אומרים "לא יש המירוץ למיליון", אחרי זה אומרים להם "רוצים לראות המירוץ למיליון?" והם עונים "כן!!" אז אומרים להם "רואים אצל יוסי בקצה השני של העיר" ואז הם דופקים ספרינט ליוסי.... זוכרים ששאלתי בהתחלה "מכירים את השמנים האלה..."? כי אני לא מכיר.[/QUOTE]
לא מצחיק
בוקר..
בוקר,אין בית ספר!
לכתי
מחר חופש
ביי דניס
מבחן בהיסטוריה !!!
שיהיה לי בהצלחה !
בהצלחה ארווין מה קורה עם סורגים?
בהצלחה ארווין
יש לנו יום אומניויות בבי"ס, ההורים שלי הסכימו לי להישאר בבית!
מה קורה עומר?-
איתי בסדר ואיתך?
הלכתי לסיים את השיעורים לחופש
אני פסדר...
ד"א, בנושא שלך בנוגע לשישייה, פסיידק הוא מים טהור וגולדק הוא מים טהור. זה באמת מבלבל מאוד השם והמתקפות שהם לומדים...
סיימתי חלק מהשיעורי בית שלי לחופש, קיבלנו איזה שלוש עבודות ועוד עמודים כמעט בכל מקצוע אחר...
סיימתי את השיעורים באופן סופי!
והבנתי את זה,מה לעשות קוראים לו [B]Psy[/B]duck או משהו כזה
היי..
אני לא יודע איזה משחק כדאי לי לשחק במחשב\ds\psp...
אם יש הצעות...
אני אומר מראש, לא מעוניין באססין...
לא כדאי לך לשמוע ממני הצעות,אצלי תמיד מתחיל ביוגי ומסתיים בהו
היי כולם!
חזרתי מרכיבת אופניים דרך חורשה, כל החורשה עליות אבל בדרך למטה (אחרי החורשה) זה ירידה אחת מטורפת.
רוצים עצה לחיים? תשתדלו לא לעזוב את הפדאלים כשאתם בירידות. זה מסוכן. פגעתי באבן, היא הקפיצה אותי והפדאלים היסתובבו. נפלתי על הכיסא של האופניים (למזלי) אבל עכשיו המפסעה שלי כואבת...
לא נתפס לך הגב אתמול?