-
[QUOTE=Aichi Sendou;1284568]זה לא היה באנימה מה שאמרתי לך XD
הנה לינק לפרק בויקי [URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/Yu-Gi-Oh!_5D%27s_-_Episode_002"][COLOR=#0066cc]http://yugioh.wikia.com/wiki/Yu-Gi-Oh!_5D%27s_-_Episode_002[/COLOR][/URL][/QUOTE]
התכונתי לקטע שיסוי נלחם נגד לני לא זכור לי שהיה
עכשיו שהסתכלי הוא התרחש
הבנתי שאמרת עם לני והחרקים שזה לא התרחש
-
[QUOTE=~Donphan~;1284585]עומר, מה עם המסן׳?
הבטחת שתכין אם אכין לך צבא שניצלים מעופפים-כך עשיתי-ואתה לא נתת ת׳מסן![/QUOTE]
אתה כל הזמן מתחמק, כבר אמרתי לך פעמיים שעשיתי מסן XD
-
[QUOTE=Cool Nick;1284581]סבבה.. להגיד גם מקיטה ופיקורו..?[/QUOTE]
לא, עדיף להגיד וג'יטה ופיקולו
-
-
החלטתי שבזמן שאני מחכה שפרקים של יוגיהו זקסל יוצאים באנגלית אני אראה את יוגי הו 5d
-
גם את פייב דיס עוד לא סיימו באנגלית,וכנראה בחיים לא יסיימו
האמת גם Gx לא סיימו באנגלית
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1284604]גם את פייב דיס עוד לא סיימו באנגלית,וכנראה בחיים לא יסיימו
האמת גם Gx לא סיימו באנגלית[/QUOTE]
כמה פרקים יש בכללי וכמה באנגלית?
מקסימום אני אשלים את מה שנשאר ביפנית עם תרגום אנגלי..
-
יש 154 פרקים ומתוכם בערך 100 פרקים היו באנגלית,הפרקים האחרונים הם ביפנית
ב-gx כול העונה הרביעית
-
-
-
מזל טוב למאי על הווינר!!!
-
[QUOTE=Cool Nick;1284631]אה בעצם זה כן גוטנקס[/QUOTE]
אהה!
ידעת שהשם גוטנקס הופיע בפרק הראשון שמשודר בגוגואנימה?
-
-
טוב עשקתי מספיק את חידות הדרגון בול. עכשיו אני יכול להתרשל קצת.
-
למה יש למאי ווינר? על זה שהיא הגיבה במ"ת? (אהמגלעדאהמ)
-
[QUOTE=NightWalker;1284652]מזל טוב לך!!!
כל הכבוד על הווינר!! =][/QUOTE]
תודה רבה! 3:
מה קורה? ^^
-
-
-
עשיתי מדריך נוסף בפורום יוגי הו
-
אוי נפלתי חזק.. כבר שכחתי איך הופכים לסייאן 4..
-
[QUOTE=Cool Nick;1284663]למה יש למאי ווינר? על זה שהיא הגיבה במ"ת? (אהמגלעדאהמ)[/QUOTE]
חחח.. אהמהם מאי... :nose_pick:
[QUOTE=Rin Kagamine;1284664]תודה רבה! 3:
מה קורה? ^^[/QUOTE]
אני קורא!
-
-
[QUOTE=Cool Nick;1284681]אוי נפלתי חזק.. כבר שכחתי איך הופכים לסייאן 4..[/QUOTE]
זנב
+
ירח מלא...
-
[QUOTE=Cool Nick;1284681]אוי נפלתי חזק.. כבר שכחתי איך הופכים לסייאן 4..[/QUOTE]
אני יודע D:
גלעד- זה ללאזורו רגיל... לא לסופר סאיין 4...
-
[QUOTE=Ash Is A Nub;1284686]אני יודע D:
גלעד- זה ללאזורו רגיל... לא לסופר סאיין 4...[/QUOTE]
אני לא בקיא, ראיתי את הסדרה משכנים שלי...
מה שכן קלטתי זה שזאת סידרה הזוייה לחלוטין, מי שחלש מחכה שנים שמתקפה תפגע בו כשהוא יכול לברוח בקלות, ואז הוא מת.
מישהו חזק תמיד נשאר במקום, ואז המתקפה פוגעת בו ויש עשן ולא רואים כלום, ואז האחד שנשאר במקום נותר בלי שריטה.
כשגם השני מתחזק, פתאום שניהם קופצים ממקום למקום בצורה לא נורמאלית, פתאום אין שנייה מיותרת לבזבז על להישאר במקום...
בסוף תמיד גוקו או אחד מהצאצאים ינצח, גם אם מישהו אחר יאלץ להקיף בשביל זה את כל העולם על שביל הדרקון... :tiresome:
-
עכשיו הצלחתי להיזכר בעוד פיסת מידע, בוא נקווה שזה יעבוד או שאתחיל להשתמש בכוח הוויקיפדיה של דרגון בול /=
חח גלעד, זה בערך די נכון Xd
-
זה מוזר, הייתי בטוח שדרקונים של ליל החורף קורה לפני דרקונים של שחק שרי הדרקונים ( או איך שלא קוראים לזה), אבל מסתבר שהספר הזה קורה במקביל אליו, ומגיע לתחילת הדרקונים של מג שעון החול.
-
אביזי, אם עומר עונה נכון הוא עובר אותך..
-
[quote=Ash Is A Nub;1284717]אביזי, אם עומר עונה נכון הוא עובר אותך..[/quote]
שיהיה. אני תמיד יכול לצטט את התשובה שלי מהחידון הקודם על דרגון בול. התשובה הזו זכתה אותי בחידון ההוא. הייתי בשיוויון עם מישהו, וזו הייתה השאלה האחרונה-שובר השיוויון.
-
מגל, אני במקש שנית להוריד את החלקים שהכנתי
ביניהם:
את המתקפות, היכולות, חיות, מקומות התחלה.
-
מגל, שקד לא מבין שאם הוא שוכח משהו הוא לא צריך להגיב שוב או לערוך..?? Xd
-
אביזי אתה קורא את רומח הדרקון?
בנדוד שלי השאיל לי את הספר, בקרוב אתחיל לקרוא. איך הוא? אתה ממליץ עליו?
-
מגל, אני יודע את התשובה האמיתית, תגיב בחידון כבר!!!
-
להגיד "הספר" בהא הידיעה זה קצת מוגזם, כי יש לי בכל זאת 424892048094809284 ספרים של זה...
ואני אישית נהנה מהספרים של זה. אבל אתה לא אני. לכן אני לא יכול להעריך את התגובה שלך לזה. הספר הראשון שקראתי של זה היה לא משהו, אבל גם לא כל כך הבנתי מה אני קורא, ואני דווקא ניסיתי להמנע מלקחת ספרים של רומח הדרקון אז. אבל זה כי לקחתי ספר אידיוטי כמו אגדת הומה, במקום להתחיל מספר שבו מככב רייסטלין מאז'ר המלך.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1284462]אבל זה משתמש כפול,כשאני פתחתי משתמש כפול בתחילת הקיץ אמרתי שלום לפורום למשך 14 יום,הוא פותח משתמש כפול ומספים [בשני המשתמשים זה היה ככה] והוא לא מקבל יותר מיום?
מצטער אלון אבל משהו פה די דפוק [שים לב אמרתי משהו לא מישהו,אני לא מעליב אף אחד,זה תיאור מצב][/QUOTE]
זה לא היה על המשתמש, זה היה על מה שהוא עשה,לא בהיותו משתמש כפול.
בקשר למשתמש הכפול-הם יחליטו מה לעשות איתו.אל תתערב בעבודה שלהם כמו שהם לא מתערבים בחיים שלך.
אפרופו-תגיב במ"ת.
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1284716]זה מוזר, הייתי בטוח שדרקונים של ליל החורף קורה לפני דרקונים של שחק שרי הדרקונים ( או איך שלא קוראים לזה), אבל מסתבר שהספר הזה קורה במקביל אליו, ומגיע לתחילת הדרקונים של מג שעון החול.[/QUOTE]
אני די בטוח שזה נקרא "שחק ושרת הדרקונים", וזה די ידוע שזה מקביל, ויש גם "קרוס אובר בין העלילות של שני הספרים.
-
טוב, כיוון שניר דורש שאני אסיר את הדברים שהוא יצר במשחק, שזה בעצם, הכול, אז אני אהיה נאלץ לסגור את המשחק...
ניר, למה נתת לתומר לשלוח את המשחק לאימוץ אם אתה אומר שהכנת את החלקים [b]רק[/b] בשביל תומר?
-
-