-
[QUOTE=~prinny;1316601]גיא, יש לטובי ריננגן מנאגאטו...
ואביזי, זה כשטובי אכל אז הוא הוריד את המסכה והזיז את הראש הצידה ^^
זה מוזר.. לכל הביג׳וים השמות שלהם זה מספר יפני+ בי חוץ מהשוקאקו..
למשל סאנבי, סאן (שלוש ביפנית) + בי
קיובי, קיוו (תשע ביפנית) + בי..[/QUOTE]
גם לשוקאקו יש מספר יפני +בי.
תרצה לדעת מה הקטע של השוקאקו לביג'וים? אומרים שיקאקו ולא תשם מס' יפני+ בי?
-
ההשערה שלי קשורה לביג'ואים באמת,אבל לא אחת שקשורה לקיובי,אלא אחת שרחוקה ממנה... וליאור, אני רואה נארוטו! אתה לא יודע?!
-
[QUOTE=ACMilaneZi;1316602]נו אז? אולי טובי למד בתור מאדארה?[/QUOTE]
לא, אני מתכוון שהוא לקח לו את הריננגן.. אני חושב.. לפי מה שאמרו לי..
ואני לא ממש מכיר את מאדארה.. אני רק יודע שההוקאגה הראשון ניצח אותו והוא היה משבט אוצ׳יאה..
-
[quote=מאסטר ליאון;1316604]ההשערה שלי קשורה לביג'ואים באמת,אבל לא אחת שקשורה לקיובי,אלא אחת שרחוקה ממנה... וליאור, אני רואה נארוטו! אתה לא יודע?![/quote]
אמרת שראית רק כמה פרקים והפסקת, לא?
-
[quote=~prinny;1316601]גיא, יש לטובי ריננגן מנאגאטו...
ואביזי, זה כשטובי אכל אז הוא הוריד את המסכה והזיז את הראש הצידה ^^
זה מוזר.. לכל הביג׳וים השמות שלהם זה מספר יפני+ בי חוץ מהשוקאקו..
למשל סאנבי, סאן (שלוש ביפנית) + בי
קיובי, קיוו (תשע ביפנית) + בי..[/quote]
זכור לי גם קטע שהוא התנצל בפני דיאדרה, והציע לדיאדרה לראות מה יש מאחורי המסכה כסוג של פיוס/פיצוי כזה, אבל דיאדרה לא הסכים או משהו כזה. יכול להיות כמובן שאני הוזה.
-
[QUOTE=monster;1316606]אמרת שראית רק כמה פרקים והפסקת, לא?[/QUOTE]
אבל המשכתי.. נשארו לי עוד 100 פרקים לעדכני
-
[QUOTE=~prinny;1316605]לא, אני מתכוון שהוא לקח לו את הריננגן.. אני חושב.. לפי מה שאמרו לי..
ואני לא ממש מכיר את מאדארה.. אני רק יודע שההוקאגה הראשון ניצח אותו והוא היה משבט אוצ׳יאה..[/QUOTE]
מה שאמרו לך זה נכון, מי אמר לך ספוילירים מהפרקים האחרונים באנימה?
-
[QUOTE=monster;1316603]גם לשוקאקו יש מספר יפני +בי.
תרצה לדעת מה הקטע של השוקאקו לביג'וים? אומרים שיקאקו ולא תשם מס' יפני+ בי?[/QUOTE]
לא הבנתי ממש מה כתבת..:sorry:
תסביר חח..
-
[QUOTE=~prinny;1316610]לא הבנתי ממש מה כתבת..:sorry:
תסביר חח..[/QUOTE]
להגיד לך מה אומר "שיקאקו". להגיד זה יכול לתת קצת ספוילירים מהמנגה-לא הכי יהרוס לך
-
[QUOTE=monster;1316611]להגיד לך מה אומר "שיקאקו". להגיד זה יכול לתת קצת ספוילירים מהמנגה-לא הכי יהרוס לך[/QUOTE]
תאמר גם לי בבקשה
-
עזוב, אני אגלה לבד.. אז זה הולך ככה: שיקאקו, ניבי, סאנבי, שיבי, גובי, רוקובי, שיצ׳יבי, הצ׳יבי וקיובי..
וחבר אמר לי על הריננגן.. הוא בפרק הכי עדכני..
-
ולכל השערות הביג'ו יש בסיס נוסף: טו(זה דווקא בצורת הגייה אחרת שתיים [b]באנגלית[/b])+בי
-
השיחה שלכם על טובי וזהותו ועל זה שהוא לא מאדרה, משכה את עינייני אז הלכתי וחיפשי תשובה :
[url]http://wiki.answers.com/Q/Who_is_Tobi[/url] יש כאן כמה תאוריות הגיוניות. עוד לא קראתי עד הסוף.
-
[QUOTE=~prinny;1316588]מה?? מפתאום... יש חלק שהוא אומר לפיין ולקונן (אם ככה קוראים לה, אני שכחתי..) שהוא אומר שהוא מאדארה.. או שזה היה עם סאסקה אחרי שסאסקה ניצח את איטאצ׳י.. אבל חוץ מזה עד לפרק 200 לא הראו בוודעות מי הוא..[/QUOTE]
[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/ac3e060b672b134191ed033c217598c8.gif[/IMG][/URL]
-
[quote=מאסטר ליאון;1316612]תאמר גם לי בבקשה[/quote]
טוב רק שתדע זה ספויליר מהנגה.0 הקריאה היא אחריותך הבעלדית- למה שאתה עומד להיחשף. קרא את הצהוב.
[COLOR=Yellow]אז ככה לכל ביג'ו יש שם פרטי משלו. שיקאקו זה השם הפרטי של הביג'ו עם אחד הזנבות.יש גם לשאר הביג'וים שמות פרטים.
הידעת אחד הכינוים הקודמים שלי הוא אחד השמות הפרטים של אחד הביג'וים?[/COLOR]
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1316597]חשוב לזכור שזו בסך הכל השערה, ושלאף אחד אין כל כך מושג נכון להיום מי באמת מסתתר מאחורי המסכה. דיאדרה כמעט היה יכול לגלות (איפשהו בסגת הסנבי), אבל הוא בחר שלא...[/QUOTE]
ידוע שגם קיסאמה יודע מי עומד מאחורי המסכה,אבל כמו שראינו באחד הפרקים הוא הרג את עצמו כדי שאאובה,יאמטו,נארוטו וגאי לא יגלו מי עומד מאחורי המסכה של טובי.
-
[QUOTE=The Sir;1316615]השיחה שלכם על טובי וזהותו ועל זה שהוא לא מאדרה, משכה את עינייני אז הלכתי וחיפשי תשובה :
[url]http://wiki.answers.com/Q/Who_is_Tobi[/url] יש כאן כמה תאוריות הגיוניות. עוד לא קראתי עד הסוף.[/QUOTE]
נחמד,אבל אחת התאוריות שהוא אוביטו אוצ'יה אבל הוכיחו שהוא לא.
-
[QUOTE=ACMilaneZi;1316618]אוףף ג'יראיה מת :([/QUOTE]
זה מה שכל אחד אומר כשהוא מגלה שג'יראיה מת
-
[QUOTE=Crown♕Clown;1316616][URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/ac3e060b672b134191ed033c217598c8.gif[/IMG][/URL][/QUOTE]
ליאור-ראית?
-
נראה לי שטובי זה דמות שעוד לא הייתי בסדרה...
כי כל מי שיש עכשיו לא מתאים.
-
[QUOTE=Crown♕Clown;1316622]ליאור-ראית?[/QUOTE]
ראיתי אחלה פרצוף. מאיפה מצאת את זה?
-
-
[QUOTE=monster;1316624]ראיתי אחלה פרצוף. מאיפה מצאת את זה?[/QUOTE]
אתר קסום בשם גוגל.
זה meme של i lied...
-
באחד הפרקים טובי הוא אומר שהוא מאוייש מהעולם, ובפרק אמר שהוא במטרה שלו זה להשיג גוף מושלם\שלם.
תנו למוח שלכם לפעול ולהסיק מסקנות.
בסוף אני יתחילך לראות או לקרוא נארוטוף האמת לקרוא תמנגה זו אופצייה טובה לשפר את האנגלית.
-
כבר יש לי השערה חדשה, רומה
-
[QUOTE=The Sir;1316628]באחד הפרקים טובי הוא אומר שהוא מאוייש מהעולם, ובפרק אמר שהוא במטרה שלו זה להשיג גוף מושלם\שלם.
בסוף אני יתחילך לראות או לקרוא נארוטוף האמת לקרוא תמנגה זו אופצייה טובה לשפר את האנגלית.[/QUOTE]
בתור אחד שקורא תמאנגה, אני ממליץ לך לקרוא תמאנגה. זאת אחה מאנגה.
-
מישהו רוצה לשמוע את ההשערה החדשה שלי?
-
[quote=monster;1316630]בתור אחד שקורא תמאנגה, אני ממליץ לך לקרוא תמאנגה. זאת אחה מאנגה.[/quote]
בתור אחד שאין לו זמן אני אחשוב על זה וכן נארוטו זה טוב זה ידוע. עכשיו יבואו כל הוואן פיס פאנס ויתחילו לריב.
-
[QUOTE=The Sir;1316628]באחד הפרקים טובי הוא אומר שהוא מאוייש מהעולם, ובפרק אמר שהוא במטרה שלו זה להשיג גוף מושלם\שלם.
בסוף אני יתחילך לראות או לקרוא נארוטוף האמת לקרוא תמנגה זו אופצייה טובה לשפר את האנגלית.[/QUOTE]
טובי הוא ביג'ו!
-
טוב ההשערות שלי (+ בערך נימוקים) הן: (הנימוקים עלולים לכלול מידע מן הפרקים האחרונים של האנימה, שכידוע יש כאן כאלו שלא הגיעו לשם, ולכן אשים בספויילר)
[spoiler]
1. טובי הוא ה"חלק האפור" של זטסו. נימוק אפשרי: יש 100 אלף זטסואים לבנים בערך? אם טובי לא היה אחד מהם, זה בטח היה יכול לאיים עליו... ומאדארה מחליף גופים וצורות, משהו שגם זטסו יכול לעשות.
2. טובי הוא השד בעל עשר הזנבות. אולי Six Path Sage לא סיים את העבודה, וכל מה שהוא היה יכול לעשות, זה לכלוא את השד בעל עשר הזנבות בתוך גוף אנושי "חלש". מה שמאדארה מנסה לעשות, זה איכשהו לחזור להיות בצורה המקורית שלו. הוא משקר לכולם שהוא מאדארה כדי שיאמינו לו, ולמעשה המטרה של התכנית שלו עם מלחמת השינובים הרביעית היא לעשות כל מיני האקסים שבסופם הוא יחזור להיות מה שהוא באמת. הוא פחד מהארון שקאבוטו הראה לו, כי בארון הזה הוא ראה את מאדארה, ולכן ידע שקאבוטו יכול לחשוף את הזהות האמיתית שלו, ובכך להרוס את התכנית שלו, ולכן שיתף פעולה עם קאבוטו, שבסופו של דבר הפר את תנאי ההסכם והחזיר את מאדארה...
[/spoiler]
-
[QUOTE=The Sir;1316632]בתור אחד שאין לו זמן אני אחשוב על זה וכן נארוטו זה טוב זה ידוע. עכשיו יבואו כל הוואן פיס פאנס ויתחילו לריב.[/QUOTE]
אני אוהב וואן פיס.
ידוע שגינטאמה יותר טובה משניהם.
-
[QUOTE=ACMilaneZi;1316633]טובי הוא ביג'ו![/QUOTE]
זה בדיוק מההשערה שלי
אני לא בטוח אם זה ספוילר אבל:
[SPOILER] [COLOR="Yellow"]טובי הוא הביג'ו המקורי שהגוף שלו לא שלם בגלל שהביג'ואים כבר לא חלק ממנו[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=LordAbizi;1316634]טוב ההשערות שלי (+ בערך נימוקים) הן: (הנימוקים עלולים לכלול מידע מן הפרקים האחרונים של האנימה, שכידוע יש כאן כאלו שלא הגיעו לשם, ולכן אשים בספויילר)
[spoiler]
1. טובי הוא ה"חלק האפור" של זטסו. נימוק אפשרי: יש 100 אלף זטסואים לבנים בערך? אם טובי לא היה אחד מהם, זה בטח היה יכול לאיים עליו... ומאדארה מחליף גופים וצורות, משהו שגם זטסו יכול לעשות.
2. טובי הוא השד בעל עשר הזנבות. אולי Six Path Sage לא סיים את העבודה, וכל מה שהוא היה יכול לעשות, זה לכלוא את השד בעל עשר הזנבות בתוך גוף אנושי "חלש". מה שמאדארה מנסה לעשות, זה איכשהו לחזור להיות בצורה המקורית שלו. הוא משקר לכולם שהוא מאדארה כדי שיאמינו לו, ולמעשה המטרה של התכנית שלו עם מלחמת השינובים הרביעית היא לעשות כל מיני האקסים שבסופם הוא יחזור להיות מה שהוא באמת. הוא פחד מהארון שקאבוטו הראה לו, כי בארון הזה הוא ראה את מאדארה, ולכן ידע שקאבוטו יכול לחשוף את הזהות האמיתית שלו, ובכך להרוס את התכנית שלו, ולכן שיתף פעולה עם קאבוטו, שבסופו של דבר הפר את תנאי ההסכם והחזיר את מאדארה...
[/spoiler][/QUOTE]
זה לא משנה כי השד בעל 10 הזנבות לא ישתחרר עד שלא יששחררו את כל השדים בעלי 9 הזנבות(או שחבר שלי עבד עליי )
[QUOTE=מאסטר ליאון;1316636]זה בדיוק מההשערה שלי
אני לא בטוח אם זה ספוילר אבל:
[SPOILER] [COLOR="Yellow"]טובי הוא הביג'ו המקורי שהגוף שלו לא שלם בגלל שהביג'ואים כבר לא חלק ממנו[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]ברור שטובי ביג'ו הוא השד בעל 10 הזנבות יא גאון.[/SPOILER]
-
[quote=ACMilaneZi;1316637]זה לא משנה כי השד בעל 10 הזנבות לא ישתחרר עד שלא יששחררו את כל השדים בעלי 9 הזנבות(או שחבר שלי עבד עליי )[/quote]
המקור של הסיפור הזה הוא טובי עצמו. אז יכול להיות שטובי מתמרן את כולם לחשוב שזו האמת, כי זה משרת את המטרות שלו...
-
יש סיכוי טוב שטובי זה בכלל הנזיר של 6 הדרכים בעצמו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1316638]המקור של הסיפור הזה הוא טובי עצמו. אז יכול להיות שטובי מתמרן את כולם לחשוב שזו האמת, כי זה משרת את המטרות שלו...[/QUOTE]
נשרף לי המוח מכל ההשערות האלה...
חוץ מיזה אם הוא יכול להשתחרר מתי שהוא רוצה אז למה הוא לא יוצא?
[QUOTE=The Sir;1316639]יש סיכוי טוב שטובי זה בכלל הנזיר של 6 הדרכים בעצמו.[/QUOTE]
סיכוי טוב מאוד חשבתי ככה הרבה זמן למרות שאין לו שארינגן+לא ראו אותו בברור אף פעם למרות שלטובי אין שיער ארוך
-
[QUOTE=ACMilaneZi;1316637]זה לא משנה כי השד בעל 10 הזנבות לא ישתחרר עד שלא יששחררו את כל השדים בעלי 9 הזנבות(או שחבר שלי עבד עליי )
[SPOILER]ברור שטובי ביג'ו הוא השד בעל 10 הזנבות יא גאון.[/SPOILER][/QUOTE]
ולמרות שאפילו אני לא מאמין עליי, שכחתי הכול על טובי חוץ מההשערות! מישהו זוכר עליו את הכל?(אני אקרא הכול)
-
רומה, אתה רואה נארוטו?
ואם טובי היה ביג׳ו בגלל ה-בי אז היה אמור לקרוא לו ג׳יובי..
-
[QUOTE=מאסטר ליאון;1316641]ולמרות שאפילו אני לא מאמין עליי, שכחתי הכול על טובי חוץ מההשערות! מישהו זוכר עליו את הכל?(אני אקרא הכול)[/QUOTE]
קרא את העמוד של טובי בויקי נארוטו [url]http://naruto.wikia.com/wiki/Tobi[/url]