משעמם לי..
Printable View
משעמם לי..
[quote=עולה אושאוט;1336661]אף אחד חוץ ממך ומחבר שלי.[/quote]
אז תראה גם
וחזרתי
אביב- אני אעשה עם העולם החדש אבל כמו שאמרתי לך בפרטי זה לא השרשרת איים של כובעי הקש בגראנד ליין, אני ממציא את כל האיים והמשותפים הם רק סקייפיה, רפטל (האי האחרון בעולם החדש) ופישמן איילנד
אופיר- לא אל תוותר על המשחק! באלי גם לשחק במשחק של וואן פיס ]=
אני אראה מה אני צריך, תודה על ההצעה (יש כמה דברים שאני מעדיף לכתוב לבד, אבל יש דברים שיוכלו לעזור)
עמית- אממ אני לא ממש יודע.. אני לא מתכנן הרבה שחקנים ואני מעדיף כאלו שרואים או קוראים וואן פיס, גם אני לא רוצה לספיילר לכאלו שלא רואים כי זה חבל.. אם תרצה אחר כך להתחיל לראות זה יכול להרוס לך.. אבל שמע יש לך בערך חודש כי יש שבועיים לחופש שלי ואז אני נעדר 10 ימים.. בזמן הזה אתה יכול להתחיל.. אני פשוט לא רוצה לספיילר לאף אחד..
[QUOTE=Amitlv;1336663]אז תראה גם[/QUOTE]
לא תודה. אני לא אוהב מדע בידיוני...
חבל אתה מפסיד
שלום.
היי יואב
[QUOTE=Monkey D Luffy;1336669]היי יואב[/QUOTE]
היי דניס,מה שלומך?
[QUOTE=Monkey D Luffy;1336665]עמית- אממ אני לא ממש יודע.. אני לא מתכנן הרבה שחקנים ואני מעדיף כאלו שרואים או קוראים וואן פיס, גם אני לא רוצה לספיילר לכאלו שלא רואים כי זה חבל.. אם תרצה אחר כך להתחיל לראות זה יכול להרוס לך.. אבל שמע יש לך בערך חודש כי יש שבועיים לחופש שלי ואז אני נעדר 10 ימים.. בזמן הזה אתה יכול להתחיל.. אני פשוט לא רוצה לספיילר לאף אחד..[/QUOTE]
אחי אני בתיכון, יש לי עוד 10 ימים חופש, וגם זה קצת יותר כי יש לי בגרות בפיזיקה ב-3.7 אז זה מתארך לי..
[QUOTE=Amitlv;1336667]חבל אתה מפסיד[/QUOTE]
חבר שלי אמר לי ( תקן אותי אם זו טעות ) שהעונה האחרונה של דוקטור הו הייתה לפני 15 שנה....
אבל שמע אתה תוכל להרשם אבל זה יכול להרוס לך..
המשחק הזה נבנה לאנשים שרואים או קוראים וואן פיס ולא לאנשים שלא ראו אפילו פרק..
בכל מקרה, יהיה לך את החופש, ההרשמה גם לא תסגר מהר כל כך
[QUOTE=Monkey D Luffy;1336665]וחזרתי
אביב- אני אעשה עם העולם החדש אבל כמו שאמרתי לך בפרטי זה לא השרשרת איים של כובעי הקש בגראנד ליין, אני ממציא את כל האיים והמשותפים הם רק סקייפיה, רפטל (האי האחרון בעולם החדש) ופישמן איילנד
אני אראה מה אני צריך, תודה על ההצעה (יש כמה דברים שאני מעדיף לכתוב לבד, אבל יש דברים שיוכלו לעזור)
עמית- אממ אני לא ממש יודע.. אני לא מתכנן הרבה שחקנים ואני מעדיף כאלו שרואים או קוראים וואן פיס, גם אני לא רוצה לספיילר לכאלו שלא רואים כי זה חבל.. אם תרצה אחר כך להתחיל לראות זה יכול להרוס לך.. אבל שמע יש לך בערך חודש כי יש שבועיים לחופש שלי ואז אני נעדר 10 ימים.. בזמן הזה אתה יכול להתחיל.. אני פשוט לא רוצה לספיילר לאף אחד..[/QUOTE]
קרא אבל תהצעה שלי בפרטי
מקום שמור+הפרי שאני מת שיהיה לי שנים מתישהו=התנהגות כמו שצריך בכל הפורום לכל טווח המשחק
ואתה גם מרוויח שחקן משקיען רצח במשחקים שהוא אוהב
אז יוצא לך ווין ווין!
איזה פרי, אופיר?
[QUOTE=Monkey D Luffy;1336665]וחזרתי
עמית- אממ אני לא ממש יודע.. אני לא מתכנן הרבה שחקנים ואני מעדיף כאלו שרואים או קוראים וואן פיס, גם אני לא רוצה לספיילר לכאלו שלא רואים כי זה חבל.. אם תרצה אחר כך להתחיל לראות זה יכול להרוס לך.. אבל שמע יש לך בערך חודש כי יש שבועיים לחופש שלי ואז אני נעדר 10 ימים.. בזמן הזה אתה יכול להתחיל.. אני פשוט לא רוצה לספיילר לאף אחד..[/QUOTE]
פשוט אל תקבל מי שלא ראה וואן פיס.. O:
אני לא חושב שאביזי יסכים לסינון כזה..
אבל ברור שאני אתן עדיפות לצופי וקוראי וואן פיס
עלה לי רעיון לפתוח משהו בפורום חת"מ. אני אשאל את ארכימדס.
[quote=עולה אושאוט;1336672]חבר שלי אמר לי ( תקן אותי אם זו טעות ) שהעונה האחרונה של דוקטור הו הייתה לפני 15 שנה....[/quote]
זה לא כל כך נכון
הסדרה התכילה בשנת 1963 ונגמרה בשנת 1989 לא זוכר את הסיבה
בשנת 2005 חידשו את הסדרה נראלי מהנקודה שבה הפסיקו ב89' וזה ממשיך עד היום עוד כמה חודשים נראלי מתכיל העונה ה7
[QUOTE=Monkey D Luffy;1336677]אני לא חושב שאביזי יסכים לסינון כזה..
אבל ברור שאני אתן עדיפות לצופי וקוראי וואן פיס[/QUOTE]
מה זאת אומרת לא יסכים? O:
זה כמו שהוא לא יסכים לך לא לקבל מישהו שלא יודע מה זה פוקימון למשחק של פוקימון..
בהצלחה יואב
כן אבל זה תלוי גם כמה צופי וואן פיס מהפורום ירצו להשתתף..
אבל כנראה שאתה צודק
[QUOTE=Amitlv;1336680]זה לא כל כך נכון
הסדרה התכילה בשנת 1963 ונגמרה בשנת 1989 לא זוכר את הסיבה
בשנת 2005 חידשו את הסדרה נראלי מהנקודה שבה הפסיקו ב89' וזה ממשיך עד היום עוד כמה חודשים נראלי מתכיל העונה ה7[/QUOTE]
דווקא הוא מעריץ דוקטור הו :) כנראה מעריץ מספר 2 ( בגלל שאתה והוא המעריצים היחדים שיש לסדרה הזאת ).
[QUOTE=Monkey D Luffy;1336683]בהצלחה יואב
כן אבל זה תלוי גם כמה צופי וואן פיס מהפורום ירצו להשתתף..
אבל כנראה שאתה צודק[/QUOTE]
בינתיים כל מי שאני יודע שצופה אמר שהוא רוצה כשאופיר פרסם את שלו אפילו O:
היי מה נשמע?
חח
מה עם התוכניות שלך? או שחושי העצלנות שוב פועלים?
[QUOTE=Monkey D Luffy;1336687]חח
מה עם התוכניות שלך? או שחושי העצלנות שוב פועלים?[/QUOTE]
אני התכוונתי להתחיל רק אחרי שיהיה לי זמן בחופש, אבל אתה ואופיר מקדימים אותי, חושי העצלנות מורים לי לא לעשות כלום בינתיים
בעצם,עדיף לשאול פה דבר ראשון.
אם אני אפתח מערכה של Dnd,כמה ישתתפו?
מישהו מעניין?
[quote=הקדוש ברוך הוא;1336690]מישהו מעניין?[/quote]
אני מעניין ):
יש לי אמפארוס מעניב עכשיו
נדב :O
[QUOTE=Monkey D Luffy;1336675]איזה פרי, אופיר?[/QUOTE]
פרי זוהן מיסטי של זאב בלהות, כמו שהיה במשחקי הכס
לא ראיתי משחקי הכס, אפשר תמונה שאני אדע לאיזה יצור אתה מתכוון?
[QUOTE=Sire Despair;1336689]בעצם,עדיף לשאול פה דבר ראשון.
אם אני אפתח מערכה של Dnd,כמה ישתתפו?[/QUOTE]
מישהו?
לא הבנתי ממש מה זאת אומרת..
[QUOTE=Monkey D Luffy;1336701]לא הבנתי ממש מה זאת אומרת..[/QUOTE]
מבוכים ודרקונים,בקיצור
נו אבל מה תעשה שם? מה יהיה בזה..?
[QUOTE=Monkey D Luffy;1336704]נו אבל מה תעשה שם? מה יהיה בזה..?[/QUOTE]
מבוכים ודרקונים רגיל-אתם משחקים כהרפתקנים שתרים את הארץ,ומגיעים לכל מיני מקומות שבהם תקבלו את המשימות שלכם.
ואו
מצאתי אתר שיש בו את כל דוקטור הו הישן והעונה הראשונה בשחור לבן!!!!
הוא פשוט זאב גדול
אני פשוט רוצה פרי של זאב
רק לא פרי גייז כמו של ג'אברה
פרי שהזאב שלו נראה ככה
[url]http://faculty.evansville.edu/ck6/bstud/wolf.jpg[/url]
זה עוד אחד דיי קטן
ידוע שהוא יכול לקרוע לאדם יד בקלות שכלב יכול להרוג עכביש (תחליש קצת אם מציק לך)
והאיש זאב שלו נראה ככה
[url]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20070918120819/harrypotter/images/4/4b/Werewolf.jpg[/url]
בהמשך המשחק ככל שהוא מתחזק הוא יהפוך ליותר רצחני..
אני משתגע ברמת אין דבר טוב לעשות שהייתי הולך למשחק Mmorpg
אופיר החלטתי לא לאפשר לוגיה ופירות זואן שהם מעבר לטורפים (יעני התעוררות, מיסטי ועתיק אי אפשר)
אה כן וגם לוגיה אני לא מסכים ><
אם אתה רוצה אני יכול לחפש לך סוג של זאב שצד חיות גדולות (ואז מן הסתם הוא יהיה חזק)
או שחקן ללא פרי שחלק מהסיפור ישתמש בכוחו ואז יגלה פרי שיהיה חזק על פי כמה שהיה שחקן טוב, כולל מיסטיק ועתיק ולא לוגיה