-
[QUOTE]לוקאס-
אתה מרים את אילומיס, שנראה שפצעה לא מפסיק לדמם במהירות, ורץ לעבר האזור שממנו אילומיס רצה. אחרי כמה דקות של ריצה, אתה מגיע, כנראה למקום בו נערך קרב קטלני באזור. חצי מהאדמה חרוכה, חצייה קפואה לחלוטין, עצים שבורים בכל מקום, אבנים מנופצים ומה לא. אתה מסתכל סביב וקורא לטסה, אבל אין לה זכר בשום מקום. מצבה של אילומיס מחמיר, ואתה מתחיל לחשוש לרע מכל. גם לטסה וכרגע בעיקר לאילומיס, שנראה שהיא מלבינה מעט.[/QUOTE]
אנסה לחשוב מהר מה אני יכול לעשות 'שרומיש יכול להשתמש בזרע עלוקה, אולי הוא יוכל להשתמש בזה על איזה עץ או משהו ולהעביר חלק מהאנרגיה שלו לאילומיס' אחשוב 'זה שווה ניסיון'
אוציא את שרומיש מהפוקדור ואורה לו "שרומיש זרע עלוקה על אחד העצים פה, תנסה לגרום לו להעביר את האנרגיה לאילומיס" ואמשיך לחשוב 'אולי כדאי להשתמש עליה בנבגי שיתוק? שלא תזוז יותר מידי.. נזק אני לא מאמין שזה יגרום כל כך אבל אני לא בטוח שכדאי לקחת את הסיכון' אמשיך לחשוב ובאותו זמן אחפש עקבות או רמזים למה שקרה פה
-
[FONT=arial][QUOTE=Ritsuka kun;1490684]
[COLOR=#800080][B]אלון-[/B]
אתה מורה לפוקימונים שלך לעצור את הריח, ושולח את סקיפלום להתקפה, ואנרגיה לבנה מתחילה לעטוף אותה, כשהיא נוסקת במהירות לעבר סורסקיט, אשר נראה פשוט מדלג לו באבקה הנעימה, והוא נפגע חזיתית מסקיפלום ומועף לאחור.
"נו תעיף אותו!" מיילל בראד בפינה, מה שגורם לך לגלגל את עינייך.
"יום תשלום!" אתה קורא, וסקיפלום מסתובבת במהירות להפרח על ראשה מתחילה לזהור באור לבן ובהיר ועשרות מטבעות זהב נשלחות לעבר סורסקיט, ובמכה אחת מחסלת אותו.
*אתה מצליח לאסוף במהירות כמעט 125 מטבעות זהב, שאתה מכניס אותם לכיס לפני שהם נעלמים.[/COLOR]
[/QUOTE]
[/FONT]'לתפוס או לא לתפוס?' אשאל את עצמי, ואביט בסרסקיט, 'הוא לא היה כזה חזק..' אהרהר לי.
לאחר מכן אוציא את הפוכדור ואזרוק על סרסקיט, 'טוב.. חלש-חזק ממש לא חשוב לתחרויות!" אחשוב בעידוד.
"מה מה אמרת?" אפנה אל בראד מיד לאחר מכן.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490678][font=verdana][color=#000000][b]א
[color=#b22222][b]קארון-[/b]
לא הבנתי מה כל כך מצחיק :x
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גרוטל נוהם בקול ומנער את השיח שעל גבו, ועשרות עלים חדים נשלחים לעבר קווילפיש, אשר פותח את פיו ושולח עשרות עוקצי רעל על העלים, ובמפגש עם העוקצים, העלים במהירות מתחילים לנבול ונופלים על האדמה מרקיבים.
"וואו" אומרת תמי בפליאה "איזה דיוק! ואיזו מחשבה מיוחדת" קוראת בהתלהבות.
קוולפיש פותח את פיו ואקדח מים ענקי יוצא מפיו, שוטף את גרוטל, אשר מגיב ביוזמתו בשליחת עשרות קרני אור ירוקים, אשר עוטפים את קולפיס ומוצצים ממנו את כוחו, מחזקים את גרוטל שלך.[/color][/font][/QUOTE]
לא מצחיק, סתם לא צפוי :x
~~~~~~~~~~~~~~~
"יופי גרוטל, עכשיו, השתמש שוב בספיגת ג'יגה, בכל הכוח!"
~~~~
הייתי בטוח יש לו Liquid Ooze בתור יכולת אז חששתי
-
[font=verdana][color=#000080][b]ג'ף-[/b]
הבסיס של הדמות שלה, זה שהיא יודעת לגעת בנקודות חלשות שלך..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נהדר!" קוראת באושר ומוחאת בידיה בהתלהבות "יש לנו מוקד עזרה בעיר ג'נטה הקרובה במרכז הרבייה" אומרת לך בחיוך ומביאה לך עלון קטן עם תמונה ועליו עשרות ביצים.
"אתה צריך לומר למפעילה שם שק'תרין מהנהורים שלחה אותך! זאת בסך הכל שעת האכלה לפוקימונים! ואם תסתדר שם, אני בטוחה שהיא תוכל לצ'פר אותך מחוץ לגבולותינו!" מוסיפה בחיוך וטופחת על גבך "אם תרצה, אתה מוזמן גם להצטרף אלינו! המטרה שלנו היא לגרום לעולם להפוך להיות מקום יותר טוב! וכמובן, למרות השמועות הרעות עלינו, זה בראש ובראשונה זה להעלים כל זכר לצללים האפלים!" אומרת לך בנחישות ומגישה לך בנוסף כרטיס עם מספר הטלפון שלה "במידה ותצטרך משהו, אני והנהורים נהיה כאן בשבילך!"[/color]
[color=#000000][b]אוסטין-[/b]
ספינראק נעזר בערפל של סואבלו, ומרים את אחוריו קדימה, מעל ראשו, ויחד עם הערפל, המראה משתק לכמה שניות את סואבלו, אבל היא מתעשת במהירות ומנופפת בכנפיה במהירות, תופסת תאוצה וטסה במהירות לעבר ספינראק, אשר נעלם בפתאומיות וצץ במקום אחר, ממש מאחוריה. היא מכוונת את מקורה, אבל הוא נעלם לצד אחר, מופיע משום מקום.
"מלחיץ קצת" לוחשת לך ג'ניפר, כשבכל העלמות של ספינראק הוא משפיע מין לחשוש מלחיץ.
לפתע, סואבלו צורחת בקול גבוה וטבעות אור תכולות נשלחות לכל עבר, מרעידות את היער עצמו. צמרות העצים רוטטות ועשרות עלים נושרים ומתערפלים במהירות למטה.
ספינראק צץ משום מקום ושולח מטר של עוקץ רעל ופוגע בחוזקה בסואבלו, אבל נראה שהיא מחזיקה מעמד והיא מכוונת לצרוח שוב.[/color]
[color=#006400][b]ג'ון-[/b]
לצטט
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון בוהקת לרגע ושריונה הקשיח מתמצק עוד יותר, קוציה מתחדדים והיא עומדת מוכנה לקרב. היא עומדת איתנה מול סופת הרוח של טרופיוס, אבל נפגעת מעשרות העלים הפוגעים בה בחוזקה.
למרות זאת היא קופצת באוויר, ונחותת בעצמה על האדמה הקשה ועשרות אבנים וסלעים גדולים נשלחים לאוויר, מקיפים את טרופיוס ומפילים אותו על האדמה בחוזקה, מוחצים אותו לגמרי.
מיד לאחר מכן ארון רצה לעבר גוש האבנים, ורגלה הקטנה מושטת קדימה, כשהיא בוהקת באור מתכתי והיא מקיפה את עצמה באור כסוף ומתכתי ובתנועה חדה אחת, היא משספת את האבנים, מפוצצת אותם מבפנים.
טרופיוס לא מסוגל להלחם יותר.
"וואו איזה דיוק! כמה כוח!" מתלהב רובי ומחזיר את הפוקימון שלו לפוקדור "הלוואי והייתי יכול להביא לך תג. אבל במקום זה, אני מוכן ללמד את אחד מהפוקימונים שלך מתקפה" אומר בחיוך.
[/color]
[color=#008080][b]לוקאס-[/b]
מצבה של אילומיס מחמיר, למרות ששרומיש איכשהו, מצליח לקשר בינה לבין אחד מהעצים ונראה שסיכוייה קלושים. אתה חורק שיניים ומתחיל לרוץ מסביב, מחפש משהו, אבל נראה שמה שהיה שם נעלם, ואין שום זכר לטסה.
'אם משהו פצע ככה את אילומיס' אתה חושב לעצמך 'הוא כנראה או פצע את טסה ממש קשה או שהוא הצליח לגרום לה להסתתר' המחשבות רצות במוחך, מטרידות את קו המחשבה שלך. לפתע מבין השיחים אתה מבחין בפיסת בד שחורה מגואלת בדם.
"מה לכל הרוחות?" אתה פולט לאוויר ומתקרב יותר לבחון את המקום ורואה משהו שזיעזע אותך לחלוטין ורוץ הצידה להקיא את נשמתך לאחד מהשיחים.
גופתה של טסה מרוטשת לחלוטין, פיה פתוח בצרחה אילמת שבחיים לא תצא החוצה. עינייה פעורות לגמרי בהבעת אימה טהורה.
"טסה!" אתה צורח בחצי יללה ורץ אליה ומחבק את ראשה הנופל לאחור. לידה שוכבת האלטריה שלה, מצבה גם הוא מחריד וכנפיה חתוכות משני הצדדים, וראשה מכופף לאחור בצורה לא טבעית ואנושית.
ענף נשבר מקפיץ אותך ואתה מסתובב ורואה את שרומיש חוזר אליך בפנים נפולות, גם אילומיס לא הצליחה להחזיק מעמד.
אתה מסתכל סביב, אבל מה שתקף אותה ככה נעלם כלא היה.
[/color]
[color=#800080][b]אלון-[/b]
מה קרה למאמן עשב? P:
אתה זורק פוקדור על סורסקיט, אשר נשאב פנימה במהירות ועד מהרה נלכד.
"למה לכדת אותו?! בבקשה רק אל תשחרר את הדבר הזה לידי!" מתלונן בראד "אם יש משהו שאני לא מסוגל לסבול אלה פוקימוני חרק!" אומר לך, בזמן שאתה מגלגל את עינייך וחוזר לארוחת הערב שלך. 'לפחות הפוקימונים הפראיים היו חלשים ולא יותר מידי בעייתים' אתה חושב לעצמך בתחושת הקלה כלשהי 'אבל מעניין למה לא הגיעו פוקימונים חזקים יותר?' אתה חושב לעצמך ומשהו נראה לך לא כשורה כל כך, אבל אינך מסוגל לשים על זה את האצבע.
בסופו של דבר, אתה ובראד נכנסים לשקי השינה שלכם ונרדמים.
אתה קם לאור שמש ראשון העולה במזרח ובראד נראה שעדיין יישן שנת ישרים.[/color]
גרוטל צורח בזעם ועשרות קרני אור ירוקות, המסתחררות יחדיו לקרן אחת אדירה, המתפללת סביב קוולפיש, ושואבות את שאריות האנרגיה שלו, בזמן שהוא נופל מעולף על האדמה הקשה.[/color][/font]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490748][FONT=verdana]
מה קרה למאמן עשב? P:
אתה זורק פוקדור על סורסקיט, אשר נשאב פנימה במהירות ועד מהרה נלכד.
"למה לכדת אותו?! בבקשה רק אל תשחרר את הדבר הזה לידי!" מתלונן בראד "אם יש משהו שאני לא מסוגל לסבול אלה פוקימוני חרק!" אומר לך, בזמן שאתה מגלגל את עינייך וחוזר לארוחת הערב שלך. 'לפחות הפוקימונים הפראיים היו חלשים ולא יותר מידי בעייתים' אתה חושב לעצמך בתחושת הקלה כלשהי 'אבל מעניין למה לא הגיעו פוקימונים חזקים יותר?' אתה חושב לעצמך ומשהו נראה לך לא כשורה כל כך, אבל אינך מסוגל לשים על זה את האצבע.
בסופו של דבר, אתה ובראד נכנסים לשקי השינה שלכם ונרדמים.
אתה קם לאור שמש ראשון העולה במזרח ובראד נראה שעדיין יישן שנת ישרים.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
צריך קצת לגוון, ואתה לא נותן לי 0:
חוצמזה בשביל בראד חחחחח
---
"אוקיי, סרסקיט, החוצה!" אומר בחיוך ואוציא אותו מהפוכדור. "בוקר טוב סקיפלום" אומר לסקיפלום גם כן, ואחייך לעברה.
(בהנחה שאני לעולם לא מכניס אותה לפוכדור)
"קדימה סרסקיט מתוק, תעיר עבורינו את בראד" אומר לעברו בחיוך ואחכה למופע המצחיק שעתיד לקרות.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490748][FONT=verdana]
[COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
ספינראק נעזר בערפל של סואבלו, ומרים את אחוריו קדימה, מעל ראשו, ויחד עם הערפל, המראה משתק לכמה שניות את סואבלו, אבל היא מתעשת במהירות ומנופפת בכנפיה במהירות, תופסת תאוצה וטסה במהירות לעבר ספינראק, אשר נעלם בפתאומיות וצץ במקום אחר, ממש מאחוריה. היא מכוונת את מקורה, אבל הוא נעלם לצד אחר, מופיע משום מקום.
"מלחיץ קצת" לוחשת לך ג'ניפר, כשבכל העלמות של ספינראק הוא משפיע מין לחשוש מלחיץ.
לפתע, סואבלו צורחת בקול גבוה וטבעות אור תכולות נשלחות לכל עבר, מרעידות את היער עצמו. צמרות העצים רוטטות ועשרות עלים נושרים ומתערפלים במהירות למטה.
ספינראק צץ משום מקום ושולח מטר של עוקץ רעל ופוגע בחוזקה בסואבלו, אבל נראה שהיא מחזיקה מעמד והיא מכוונת לצרוח שוב.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
בתתת של *******$**##%&*@@!!1
~~~
'ררררר... דייי זה חייב להיגמר כבר, אני מותש, ספינראק מותש. קדימה' אחשוב לעצמי מעט מתוסכל וכעוס ואנגב את הזיעה ממצחי.
אחשוב כמה שניות ואומר בעוד שסוואבלו לוקחת אוויר לצעקה הזורמת שלה ואפקוד על העכביש הקטן "ספינראק, התרכב טוב טוב התסכל רק על סוואבלו ושכח כל מה שמסביב. ברגע ששוב תצרח. ממש בשנייה שתתחיל וגל הקול יצא, השתשמש בהתגנבות צללים אל מאחורי גבה, עבור לקבילה ושוב התגנבות צללים בחזרה למקום שעמדת בו! שתספוג את המכה שלה עצמה! נשך אותה שם עם עלוקת חיים להוסיף לנזק! זה הכל או כלום חבר. פעל מהר אנחנו נצליח!" ואסיים מלא תקווה מביט בספינראק בדאגה כשאחת מרגליי רוטטת בהתרגשות ואגרופי ידיי קמוצים חזק.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490748][font=verdana][color=#000080][b]
גרוטל צורח בזעם ועשרות קרני אור ירוקות, המסתחררות יחדיו לקרן אחת אדירה, המתפללת סביב קוולפיש, ושואבות את שאריות האנרגיה שלו, בזמן שהוא נופל מעולף על האדמה הקשה.[/color][/font][/QUOTE]
"כל הכבוד גרוטל!" אומר לו בגאווה. אזרוק פוקדור על קווילפיש. לאחר מכן איזכר בפוקדור שתמי נתנה לי ואומר:" צא, מי שלא תהיה!". 'מי זה יכול להיות? אני מקווה שהוא יהיה פוקימון טוב' אחשוב.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490748][FONT=verdana][COLOR=#000080][B]ג'ף-[/B]
הבסיס של הדמות שלה, זה שהיא יודעת לגעת בנקודות חלשות שלך..
"נהדר!" קוראת באושר ומוחאת בידיה בהתלהבות "יש לנו מוקד עזרה בעיר ג'נטה הקרובה במרכז הרבייה" אומרת לך בחיוך ומביאה לך עלון קטן עם תמונה ועליו עשרות ביצים.
"אתה צריך לומר למפעילה שם שק'תרין מהנהורים שלחה אותך! זאת בסך הכל שעת האכלה לפוקימונים! ואם תסתדר שם, אני בטוחה שהיא תוכל לצ'פר אותך מחוץ לגבולותינו!" מוסיפה בחיוך וטופחת על גבך "אם תרצה, אתה מוזמן גם להצטרף אלינו! המטרה שלנו היא לגרום לעולם להפוך להיות מקום יותר טוב! וכמובן, למרות השמועות הרעות עלינו, זה בראש ובראשונה זה להעלים כל זכר לצללים האפלים!" אומרת לך בנחישות ומגישה לך בנוסף כרטיס עם מספר הטלפון שלה "במידה ותצטרך משהו, אני והנהורים נהיה כאן בשבילך!"[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
אקח את הכרטיס והעלום ואכניס אותם לתיק.
״ביי״ אמלמל בקרירות כשאני מסתובב וממשיך להתקדם לכיוון העיר ג׳נטה.
׳ממש אני אצטרף לכת המפגרת הזאת׳ אחשוב לעצמי בגיחוך
-
[quote]לוקאס-
מצבה של אילומיס מחמיר, למרות ששרומיש איכשהו, מצליח לקשר בינה לבין אחד מהעצים ונראה שסיכוייה קלושים. אתה חורק שיניים ומתחיל לרוץ מסביב, מחפש משהו, אבל נראה שמה שהיה שם נעלם, ואין שום זכר לטסה.
'אם משהו פצע ככה את אילומיס' אתה חושב לעצמך 'הוא כנראה או פצע את טסה ממש קשה או שהוא הצליח לגרום לה להסתתר' המחשבות רצות במוחך, מטרידות את קו המחשבה שלך. לפתע מבין השיחים אתה מבחין בפיסת בד שחורה מגואלת בדם.
"מה לכל הרוחות?" אתה פולט לאוויר ומתקרב יותר לבחון את המקום ורואה משהו שזיעזע אותך לחלוטין ורוץ הצידה להקיא את נשמתך לאחד מהשיחים.
גופתה של טסה מרוטשת לחלוטין, פיה פתוח בצרחה אילמת שבחיים לא תצא החוצה. עינייה פעורות לגמרי בהבעת אימה טהורה.
"טסה!" אתה צורח בחצי יללה ורץ אליה ומחבק את ראשה הנופל לאחור. לידה שוכבת האלטריה שלה, מצבה גם הוא מחריד וכנפיה חתוכות משני הצדדים, וראשה מכופף לאחור בצורה לא טבעית ואנושית.
ענף נשבר מקפיץ אותך ואתה מסתובב ורואה את שרומיש חוזר אליך בפנים נפולות, גם אילומיס לא הצליחה להחזיק מעמד.
אתה מסתכל סביב, אבל מה שתקף אותה ככה נעלם כלא היה.
[/quote]
holy mother of fucking god
~~~
"מה לעזאזל קורה פה" אומר בבהלה לעצמי "שרומיש תחזור" אומר לו ואחזיר אותו לפוקדור 'אני אחזור להוציא אותך מפה טסה אבל כרגע אני חייב להשיג עזרה..' אחשוב מנסה לעשת את עצמי ובורח מהמקום מחפש כל אחד שאני יכול לפנות אליו
-
[FONT=verdana][COLOR=#800080][B]אלון-[/B]
תגוון בכיף! :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את סורסקיט ומלטף את ראשה של סקיפלום שלך, המחייכת אליך בחיבה רבה. סורסקיט מסתכל עליך ואז מדלב במהירות לבראד ומתחכך בו בראשו.
לוקח לבראד כמה רגעים עד שהוא מתעורר, קולט את סורסקיט ואז פולט צרחה חדה ורמה הנשמעת בכל היער.
"בבקשה! קח אותו מפה!" אומר ביללה ורץ לאחור, נופל על ישבנו ובשניות נעמד ורץ משם, נעלם בשיחים.
סקיפלום ואתה נקרעים מצחוק, למראה בראד בורח עם תחתונים לעבר היער וסורסקיט שלך אחריו בהתלהבות.
עד ששניהם חוזרים, אתה מספיק כבר להחליף בגדים ולאכול ארוחת בוקר דשנה ומלאה ממה שמצאת בין התיקים של בראד.
"תקשיב" פונה אליך בראד "ראיתי במרחק מה מכאן בקתה שרופה. נראה לי קצת מחשיד.. רוצה ללכת לבדוק את זה?" מציע לך ברצינות.[/COLOR]
ספינראק מהנהן בראשו וממתין לרגע הנכון, ואז נעלם בצללים היער ומצליח להעביר את סואבלו במהירות לעבר גלי הקול שהיא בעצמה יצרה, אבל בגלל שהוא גם מחזיק אותה שם, הוא סופג גם את חלק מהמתקפה, ושניהם מועפים לאחור.
לפתע, ספינראק בוהק באור בהיר ומתחיל לגדול ולתפוח, לשנות את צורתו.
מולך עומד פוקימון אדום, מעט מרושע למראה [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/168.gif[/IMG], ועיניו בוהקות באור אפל ושחור "וואו תראה איזה ארידוס מרשים!" מתלהבת ג'ניפר. אתה מסתכל על הפוקימון וגל של התלהבות שוצפת בך "כל הכבוד ארידוס! התפתחת!" אתה מתלהב. ארידוס של מסיט את מבטו ממך ואז שולח את עצמו לעבר סואבלו ודוקר אותה עם הקרן הקטנה שעל ראשו ובמכה אחת מחסל אותה לחלוטין.
[/COLOR]
[COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
אתה זורק פוקדור לעבר קוולפיש המעולף, שתוך כמה רגעים נלכד, אבל הפוקדור שלו בוהק לרגע ונעלם באוויר.
"מ..מה?" אתה פולט מופתע. "ובכן יש לך כבר שישה פוקימונים עליך.. אי אפשר לשמור על שבעה פוקימונים אצלך. קולפיש שלך אצל הפרופסור" אומרת לך תמי ברוגע, ואז אתה באמת נזכר שטרם ראית מה הפוקימון שהיא הביאה לך מתנה.
אתה זורק את הפוקדור לאוויר, ומתוכו יוצאת פוקימון קטנה וחומה, בעלת אוזנים מחודדות וזנב פרוותי [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/133.gif[/IMG]. "איווי!" קוראת הפוקימון הקטנה והיא נראית מעט מבוהלת, אבל אז היא רואה את תמי ורצה אליה. תמי מתכופפת אליה ומלטפת את ראשה "אמרתי לך, לכדתי אותה לפני כמה זמן, אז היא עוד לא מכירה כל כך את המחוז." אומרת לך ואז מתכופפת לאיווי ומציגה לה אותך. איווי מתקרבת אליך במעט חשש, אבל בסופו של דבר נותנת לך ללטף את ראשה.[/COLOR]
[COLOR=#000080][B]ג'ף-[/B]
אתה נפרד מהאישה ומתחיל ללכת בהמשך הדרך, המתחילה יותר ויותר להתפרע, לגדול ולצמוח. החורשה הנעימה הופכת להיות יער של ממש.
אתה מסתכל סביב, כשאתה מבחין לפתע בעץ שלם מכוסה במה שנראה כמו ירחים ירוקים. 'מה לכל הרוחות?' אתה חושב לעצמך ומבחין מקרוב שאלה פוקימונים בכלל [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/11.gif[/IMG]. הם נתלים על העץ עם חוטים לבנים קטנים.[/COLOR]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
אתה רץ כמטורף,ידיך מושטות קדימה, מגינות עליך משריטות בפנים. אתה רץ כל עוד אתה יכול, מזועזע ומפוחד. אתה מוצא את עצמך שעתיים לאחר מכן יושב על גבולות היער, מקיא שוב את נפשך. 'איך לכל הרוחות?' אתה חושב לעצמך בפחד. אתה מסתכל סביב, ורואה רץ את העצים הארורים האלה וחוץ מזה כלום.
אתה מחפש קליטה בטלפון שלך, אבל גם היא נעלמה ממזמן, עם חצי מהבטרייה שלך. לפתע, רעש מקפיץ אותך וגורם לך לפלוט צרחת בהלה, אתה מסתכל לראות מה זה, אבל מגלה שזה בסך הכל אייפום [/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/190.gif[/IMG][/FONT]
-
[quote=ritsuka kun;1490788][font=verdana][color=#800080][b]אלון-[/b]
תגוון בכיף! :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את סורסקיט ומלטף את ראשה של סקיפלום שלך, המחייכת אליך בחיבה רבה. סורסקיט מסתכל עליך ואז מדלב במהירות לבראד ומתחכך בו בראשו.
לוקח לבראד כמה רגעים עד שהוא מתעורר, קולט את סורסקיט ואז פולט צרחה חדה ורמה הנשמעת בכל היער.
"בבקשה! קח אותו מפה!" אומר ביללה ורץ לאחור, נופל על ישבנו ובשניות נעמד ורץ משם, נעלם בשיחים.
סקיפלום ואתה נקרעים מצחוק, למראה בראד בורח עם תחתונים לעבר היער וסורסקיט שלך אחריו בהתלהבות.
עד ששניהם חוזרים, אתה מספיק כבר להחליף בגדים ולאכול ארוחת בוקר דשנה ומלאה ממה שמצאת בין התיקים של בראד.
"תקשיב" פונה אליך בראד "ראיתי במרחק מה מכאן בקתה שרופה. נראה לי קצת מחשיד.. רוצה ללכת לבדוק את זה?" מציע לך ברצינות.[/color]
[/font][/quote]
הוו זו הבקתה של @aiis ;
---
'אין כמו להתחיל את הבוקר עם בקתה שרופה' אחשוב לעצמי, "כן בטח", אפלוט לעברו, אחזיר את סרסקיט, ואתקדם עם סקיפלום הנפלאה אל עבר הבקתה, כשבראד מוביל.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490788][FONT=verdana][COLOR=#800080][B]
אתה זורק פוקדור לעבר קוולפיש המעולף, שתוך כמה רגעים נלכד, אבל הפוקדור שלו בוהק לרגע ונעלם באוויר.
"מ..מה?" אתה פולט מופתע. "ובכן יש לך כבר שישה פוקימונים עליך.. אי אפשר לשמור על שבעה פוקימונים אצלך. קולפיש שלך אצל הפרופסור" אומרת לך תמי ברוגע, ואז אתה באמת נזכר שטרם ראית מה הפוקימון שהיא הביאה לך מתנה.
אתה זורק את הפוקדור לאוויר, ומתוכו יוצאת פוקימון קטנה וחומה, בעלת אוזנים מחודדות וזנב פרוותי [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/133.gif[/IMG]. "איווי!" קוראת הפוקימון הקטנה והיא נראית מעט מבוהלת, אבל אז היא רואה את תמי ורצה אליה. תמי מתכופפת אליה ומלטפת את ראשה "אמרתי לך, לכדתי אותה לפני כמה זמן, אז היא עוד לא מכירה כל כך את המחוז." אומרת לך ואז מתכופפת לאיווי ומציגה לה אותך. איווי מתקרבת אליך במעט חשש, אבל בסופו של דבר נותנת לך ללטף את ראשה.[/COLOR]
[/QUOTE]
אני יצא קר בטירוף אבל לא אכפת לי
~~~~~~~~~~~~;
"היי איווי" אומר בחיוך ואלטף אותה. 'רגע, יש לי אבן רעם. אני חושב שזכרתי משהו בקשר לאבן הזאת ולאיווי' אחשוב ואשלוף את האבן הירוקה מתיקי. אראה את האבן לאיווי ואומר:" מה את חושבת איווי? נראה לך שזה יכול לעזור לך איכשהו?" אשאל אותה ברכות.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490788][FONT=verdana]
ספינראק מהנהן בראשו וממתין לרגע הנכון, ואז נעלם בצללים היער ומצליח להעביר את סואבלו במהירות לעבר גלי הקול שהיא בעצמה יצרה, אבל בגלל שהוא גם מחזיק אותה שם, הוא סופג גם את חלק מהמתקפה, ושניהם מועפים לאחור.
לפתע, ספינראק בוהק באור בהיר ומתחיל לגדול ולתפוח, לשנות את צורתו.
מולך עומד פוקימון אדום, מעט מרושע למראה [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/168.gif[/IMG], ועיניו בוהקות באור אפל ושחור "וואו תראה איזה ארידוס מרשים!" מתלהבת ג'ניפר. אתה מסתכל על הפוקימון וגל של התלהבות שוצפת בך "כל הכבוד ארידוס! התפתחת!" אתה מתלהב. ארידוס של מסיט את מבטו ממך ואז שולח את עצמו לעבר סואבלו ודוקר אותה עם הקרן הקטנה שעל ראשו ובמכה אחת מחסל אותה לחלוטין.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אביט באריאדוס החדש שלי בתדהמה, אתפעל ממנו עד מאוד שכמעט ואשכח מסוואבלו 'כמה חזק הוא יהיה עכשיו, כמה ישלי עוד ללמד אותו... מקווה שרק שהאופי החמוד והטוב שלו לא השתנה' אהרהר לעצמי ואקרא לו בחיוך רחב ובידיים פתוחות לבוא אליי.
לאחר מכן אוציא פוקדור אנשום עמוק ואזרוק אותו על סוואבלו ואקווה שהיא תתפס!
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490788][FONT=verdana]
אתה נפרד מהאישה ומתחיל ללכת בהמשך הדרך, המתחילה יותר ויותר להתפרע, לגדול ולצמוח. החורשה הנעימה הופכת להיות יער של ממש.
אתה מסתכל סביב, כשאתה מבחין לפתע בעץ שלם מכוסה במה שנראה כמו ירחים ירוקים. 'מה לכל הרוחות?' אתה חושב לעצמך ומבחין מקרוב שאלה פוקימונים בכלל [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/11.gif[/IMG]. הם נתלים על העץ עם חוטים לבנים קטנים.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
׳וואה, זה כבר ממש ג'ונגל׳ אחשוב כשהאזור ישתנה, ואעצור מול העץ.
׳מעניין, זו כאילו סוג של מושבה כזאת?׳ אתהה ואמשיך להתקדם ׳זה ממש מעניין שיש גם פוקימונים שחיים בצורה כזאת׳
-
[QUOTE]לוקאס-
אתה רץ כמטורף,ידיך מושטות קדימה, מגינות עליך משריטות בפנים. אתה רץ כל עוד אתה יכול, מזועזע ומפוחד. אתה מוצא את עצמך שעתיים לאחר מכן יושב על גבולות היער, מקיא שוב את נפשך. 'איך לכל הרוחות?' אתה חושב לעצמך בפחד. אתה מסתכל סביב, ורואה רץ את העצים הארורים האלה וחוץ מזה כלום.
אתה מחפש קליטה בטלפון שלך, אבל גם היא נעלמה ממזמן, עם חצי מהבטרייה שלך. לפתע, רעש מקפיץ אותך וגורם לך לפלוט צרחת בהלה, אתה מסתכל לראות מה זה, אבל מגלה שזה בסך הכל אייפום [/QUOTE]
הכי מצחיק אם פתאום הייתי עוזב הכל ו 'אוו פוקימון, לתפוססס' אבל... לא בשביל אייפום
~~~~~
אתעלם ואתנשף, מנסה להשיג קצת כוח להמשיך לרוץ, חושב בפאניקה 'זה לא יכול להיות' ממשיך לרוץ ומסתכל אחורה לראות שלא עוקבים אחרי, מחפש אנשים
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490748][FONT=verdana][COLOR=#006400][B]ג'ון-[/B]
לצטט
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון בוהקת לרגע ושריונה הקשיח מתמצק עוד יותר, קוציה מתחדדים והיא עומדת מוכנה לקרב. היא עומדת איתנה מול סופת הרוח של טרופיוס, אבל נפגעת מעשרות העלים הפוגעים בה בחוזקה.
למרות זאת היא קופצת באוויר, ונחותת בעצמה על האדמה הקשה ועשרות אבנים וסלעים גדולים נשלחים לאוויר, מקיפים את טרופיוס ומפילים אותו על האדמה בחוזקה, מוחצים אותו לגמרי.
מיד לאחר מכן ארון רצה לעבר גוש האבנים, ורגלה הקטנה מושטת קדימה, כשהיא בוהקת באור מתכתי והיא מקיפה את עצמה באור כסוף ומתכתי ובתנועה חדה אחת, היא משספת את האבנים, מפוצצת אותם מבפנים.
טרופיוס לא מסוגל להלחם יותר.
"וואו איזה דיוק! כמה כוח!" מתלהב רובי ומחזיר את הפוקימון שלו לפוקדור "הלוואי והייתי יכול להביא לך תג. אבל במקום זה, אני מוכן ללמד את אחד מהפוקימונים שלך מתקפה" אומר בחיוך.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"מצוין ארון!" אני רץ לכיוון ארון הפצועה ומחבק אותה על האדמה כי היא כבדה מידי בשביל שאני ארים אותה על הידיים "עשית עבודה יוצאת מן הכלל, הכוח שלך, החדות, הדביקות במטרה, זה כל הדברים שאני רוצה בשותף שלי ואני כל כך שמח שאת השותפה שלי!" אני אומר לה בחיוך רחב "את ובידריל בהחלט הצדקתם את המקום שלכם אצלי בשישייה, עכשיו צריך גם לבחון את שלדר בקרב!" אני אומר לה ומיד פונה לרובי "תודה רבה רובי, אני אשאר שבגלל שאתה מתמחה בפוקימונים מסוג עשב אז המתקפה שתלמד אותי תהיה מהסוג הזה נכון?" אני שואל את רובי בחיוך "אם כך אתה יכול ללמד את בידריל שלי להשתמש בקרן סולארית?" אני ממשיך בשאלותיי לרובי ולבנתיים מוציא את בידריל המותש מהפוכדור שלו ומברך גם אותו על הקרב המצוין שלו
-
יפה שאתה עוקב :ם
לאחר התארגנות מהירה, אתה מחזיר את סורסקיט לפוקדור שלו ונותן לבראד להוביל את הדרך. לאחר רבע שעה של הליכה מהירה, אתה מריח את העץ השרוף וצחנה יותר עמוקה של בשר שרוף.
"מעניין מה קרה פה?" שואל בראד בפליאה אותך, ואתה כהרגלך מגלגל את עינייך ומציע לסרוק את המקום. אתם עושים סיבוב מהיר סביב הבקתה השרופה, שעדיין פה ומשם להבות קטנות של אש שורפות את העצים שממנה הייתה בנויה בעבר הבקתה המפויחת. "בסיס 3 נא לענות!" אתה שומע לפתע בקול לא מזוהה. אתה קופץ וסורק את האזור, אבל אין אף אחד מסביב "בסיס 3 נא לענות!" חוזרת הקריאה בקול תקיף יותר, ואתה מזהה שזה קול אישה, עצבנית למידי לפי הנימה.
אתה מתקרב לבקתה ועולה במדרגות השרופות ורואה מראה מחריד של שבע גופות של אנשים, שרופות עד העצם. אתה מרים בעדינות קרש של הגג שקרס בזמן השרפה ומוצא מכשיר קשר, שבאופן מפתיע עדיין עובד. "שנענה?" שואל אותך בראד ונראה מעט מפוחד מהסיטואציה.[/COLOR]
אתה משחרר את האבן מתיקך ומקרב אותה לאיווי שבשניות זוהרת באור בהיר והיא משנה את צורתה. לפניך עומדת פוקימון קשוחה למראה, שנראה כאילו חשמל נשזר בפרוותה הנעימה לשעבר [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/135.gif[/IMG].
תמי צועדת מעט אחורה בפליאה "באמת? היא עוד לא עיכלה את זה שאתה המאמן שלה.. חבל שזירזת אותה כל כך מהר" מנסה לנזוף בך מעט ומתקרבת לג'ולטיאון, שמזיזה ממנה את ראשה במהירות ומזנקת לעברך ונעמדת לצד רגלך והיא נושפת בזעם לעבר תמי וחושפת את שינייה המחודדות.
[/COLOR]
מה שהיה פעם ספינראק קטן וחמוד, עומד מולך פוקימון בגודל של ספה, מעט זועמת למראה. הוא מסתכל עליך במבט מעט מהורהר, כאילו מנסה להיזכר מי אתה, ונותן לך לחבק אותו והוא מרים את אחת מרגליו ועוטף אותך בחזרה.
"תמיד חשבתי שארידוסים הם כאלה פוקימונים לא מוערכים!" ממלמלת לעצמה ג'ניפר בפינה ונראה שהיא מתלהבת למראה הארידוס האימתני שלך.
בינתיים, אתה נעמד וזורק פוקדור ריק על סואבלו, אשר במהירות נלכדת.
"כל הכבוד!" מוסיפה לך בהתלהבות ג'ניפר ומרימה את הפוקדור שלידה ומביאה לך אותו.[/COLOR]
אחרי הליכה ממושכת, ובלי יותר מידי עיכובים, אתה סוף סוף יוצא מהיער, ומגלה את העיר ג'נטה פרושה מתחתיך. עיר יפהפייה בנויה כולה מאבן לבנה ויפה. הבתים, הרחובות, הכבישים. אתה יורד במהירות מצלע הגבעה שעליה אתה עומד, ועד מהרה, אתה מוצא את עצמך באמצע העיר הסואנת. אנשים הולכים במהירות עם מזוודות עבודה. נשים יושבות בבתי קפה, מקשקשות. ילדים רצים עם הפוקימונים שלהם בדרך מהבית ספר לעבר הבתים.
אתה מבחין באופק את המרכז הפוקימונים, בדיוק כשמתחיל להחשיך היום.[/COLOR]
אתה ממשיך לרוץ בבהלה פראית, מחליק על שורש של עץ אשר התרומם מהאדמה. אתה מנסה לעמוד, אבל אתה מרגיש כאב חד בקרסולך. 'יופי גם נקע עכשיו' אתה חושב לעצמך בכעס. למרות זאת אתה מתרומם וממשיך ללכת למרות הכאב. סורק בכל עת אם מישהו עוקב אחריך, אבל שום סימן לאדם, או אפילו פוקימון.
לאחר שעת הליכה, אתה רואה אור בהיר. השמש. סוף סוף אחרי יומיים מתישים, אתה רואה את השמש. לא מבעד צמרות העצים העבים. אתה מסתכל ישר, וסוף סוף היציאה מהיער!
אתה גורר את עצמך קדימה ומגלה עיר ענקית פרוסה לפניך, מוקפת כולה ביער הנוראי הזה.
אתה מתחיל לרוץ ומתפרץ היישר לעבר הכביש הסואן, ומצליח להתחמק ממכונית נוסעת ונופל על המדרכה הקשה, בדיוק מול מוזיאון הומה אדם. "היי ילד אתה בסדר?" אתה שומע לפתע קול וגבר כבן 40 מושיט לך את ידו בחיוך "קרה לך משהו?" הוא שואל בקול חביב ועדין, מה שמטריף אותך החמימות שלו.[/COLOR]
[COLOR=#006400][B]ג'ון-[/B]
"בהחלט" אומר לך בחיוך ואחרי שאתה מברך את בידריל, רובי לוקח ממך את הפוקדור שלו, והולך לחדר אחורי, משאיר אותך יחד עם ארון, הנראית מאושרת מניצחונה.
לאחר כמה רגעים רובי חוזר ומביא לך את הפוקדור של בידריל. "הנה! למד בקלות!" אומר לך בחיוך ומחזיר לך את הפוקדור. "שיהיה לך בהצלחה בהמשך! אני בטוח שתצליח לאן שלא תבחר להתקדם!" מוסיף בחיוך ולוחץ את ידך.
[/COLOR]
[/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490844][FONT=verdana]
אחרי הליכה ממושכת, ובלי יותר מידי עיכובים, אתה סוף סוף יוצא מהיער, ומגלה את העיר ג'נטה פרושה מתחתיך. עיר יפהפייה בנויה כולה מאבן לבנה ויפה. הבתים, הרחובות, הכבישים. אתה יורד במהירות מצלע הגבעה שעליה אתה עומד, ועד מהרה, אתה מוצא את עצמך באמצע העיר הסואנת. אנשים הולכים במהירות עם מזוודות עבודה. נשים יושבות בבתי קפה, מקשקשות. ילדים רצים עם הפוקימונים שלהם בדרך מהבית ספר לעבר הבתים.
אתה מבחין באופק את המרכז הפוקימונים, בדיוק כשמתחיל להחשיך היום.[/COLOR]
[COLOR=#006400]
[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
׳מצויין׳ אחשוב ׳גם כדאי לאכול משהו אחרי שאסתדר עם מקום שינה׳
אכנס למרכז פוקימונים ואושיט את שני הפוקדורים לאחות ג'וי ״אפשר לרפא אותם בבקשה?״
לאחר שתרפא אשאל את האחות ג'וי אם היא יודעת על מקום שאוכל להעביר בו את הלילה ועל מקום שאוכל לאכול בו או לקנות מעט אוכל במחיר סביר
--
תיודע שלא אמרת שאני רעב, אבל אני אכניס כאן קצת אנושיות
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490844][FONT=verdana][COLOR=#800080][B]
אתה משחרר את האבן מתיקך ומקרב אותה לאיווי שבשניות זוהרת באור בהיר והיא משנה את צורתה. לפניך עומדת פוקימון קשוחה למראה, שנראה כאילו חשמל נשזר בפרוותה הנעימה לשעבר [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/135.gif[/IMG].
תמי צועדת מעט אחורה בפליאה "באמת? היא עוד לא עיכלה את זה שאתה המאמן שלה.. חבל שזירזת אותה כל כך מהר" מנסה לנזוף בך מעט ומתקרבת לג'ולטיאון, שמזיזה ממנה את ראשה במהירות ומזנקת לעברך ונעמדת לצד רגלך והיא נושפת בזעם לעבר תמי וחושפת את שינייה המחודדות.
[/COLOR]
[/QUOTE]
אוףף ידעתי שהיא תעשה את זה :(
~~~~~~~~~~~~~~~;;
אומרלה ואלטף את קוציה. "אני לא יודע, רק רציתי לראות אם היא תגיב לאבן" אומר בתמימות לעבר תמי. 'למרות שאולי היא צודקת, אולי אני רק רדפתי אחרי כוח ולא התחשבתי באיווי'. "טוב ג'ולטיאון, מה דעתך על איזה קרב, לפרוק קצת עצבים? אני בטוח שתמי תשמח להילחם עם פוקימוניה מולך" אומר לג'ולטיאון ואפנה לתמי במבט ספק-מבקש ספק-דורש"ג'ולטיאון, תירגעי"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490844][FONT=verdana][COLOR=#800080][B]אלון-[/B]
לאחר התארגנות מהירה, אתה מחזיר את סורסקיט לפוקדור שלו ונותן לבראד להוביל את הדרך. לאחר רבע שעה של הליכה מהירה, אתה מריח את העץ השרוף וצחנה יותר עמוקה של בשר שרוף.
"מעניין מה קרה פה?" שואל בראד בפליאה אותך, ואתה כהרגלך מגלגל את עינייך ומציע לסרוק את המקום. אתם עושים סיבוב מהיר סביב הבקתה השרופה, שעדיין פה ומשם להבות קטנות של אש שורפות את העצים שממנה הייתה בנויה בעבר הבקתה המפויחת. "בסיס 3 נא לענות!" אתה שומע לפתע בקול לא מזוהה. אתה קופץ וסורק את האזור, אבל אין אף אחד מסביב "בסיס 3 נא לענות!" חוזרת הקריאה בקול תקיף יותר, ואתה מזהה שזה קול אישה, עצבנית למידי לפי הנימה.
אתה מתקרב לבקתה ועולה במדרגות השרופות ורואה מראה מחריד של שבע גופות של אנשים, שרופות עד העצם. אתה מרים בעדינות קרש של הגג שקרס בזמן השרפה ומוצא מכשיר קשר, שבאופן מפתיע עדיין עובד. "שנענה?" שואל אותך בראד ונראה מעט מפוחד מהסיטואציה.[/COLOR]
[/COLOR]
מה שהיה פעם ספינראק קטן וחמוד, עומד מולך פוקימון בגודל של ספה, מעט זועמת למראה. הוא מסתכל עליך במבט מעט מהורהר, כאילו מנסה להיזכר מי אתה, ונותן לך לחבק אותו והוא מרים את אחת מרגליו ועוטף אותך בחזרה.
"תמיד חשבתי שארידוסים הם כאלה פוקימונים לא מוערכים!" ממלמלת לעצמה ג'ניפר בפינה ונראה שהיא מתלהבת למראה הארידוס האימתני שלך.
בינתיים, אתה נעמד וזורק פוקדור ריק על סואבלו, אשר במהירות נלכדת.
"כל הכבוד!" מוסיפה לך בהתלהבות ג'ניפר ומרימה את הפוקדור שלידה ומביאה לך אותו.[/COLOR]
[/QUOTE]
אביט באריאדוס ואהרהר לעצמי בלחש עקום ״מממ... הוא זוכר אותי אבל זה לא כמו... נו טוב, אני עוד אגרום לו לחזור לעצמו״ ואעבור לחיוך רחב ותמים. כשאני מלטף ברוך את גבו המגודל. לאחר מכן אקווץ את הפוקדור להתאים אותו לחגורה. אחזיר את אריאדוס באומרי ״תנוח אריאדוס, יותר ממגיע לך״ אביט אל גרובייל לראות מה הוא עושה כל הזמן הזה ואסמן לו ולג׳ניפר להתקדם.
אמשיך להנות מהיער אחפש מה לעשות פה עם כיוון ברור אל האגם הבא שבאיזור.
-
[FONT=verdana][COLOR=#000080][B]ג'ף-[/B]
"בשמחה!" אומרת לך האחות ג'וי החייכנית ולוקחת את הפוקדורים שלך ומכניסה אותם למוכנה גדולה לצידה, אשר בוהקת לרגע ועד מהרה היא מחזירה לך את הפוקימונים שלך.
"ובכן.. יש לנו חדרים פנויים פה במרכז. ובנוגע לאוכל.. יש לנו חדר אוכל ללא תשלום בהמשך המסדרון" אומרת לך בחיוך ומחווה עם ידיה לצד שמאל. אתה מסתכל במבטך ובאמת רואה אולם גדול ובו עשרות שולחנות ערוכים ועוד בופה קטן בצד החדר. אתה סורק את חדר האוכל ורואה כמה מאמנים ומאמנות יושבים שם עם הפוקימונים שלהם ואוכלים בהנאה. "יש לנו גם בקומה למטה חדר אימונים אם אתה מעוניין. אז אתה מעוניין לישון פה הלילה?" שואלת בחיוך.
[/COLOR]
ביטצ' תמשיך במשחק שלך!!
תמי נראית מעט חוששת אבל נעמדת נחושה מולך ומול ג'וליטאון החדשה שלך. "קדימה! מיני צאי החוצה!" קוראת ומשחררת את האוניקס הענקית שלה. ג'וליטאון עומדת איתנה מול יריבתה ומתחככת ברגלך בחיבה עזה.
"אני אתן לך לעשות את הצעד הראשון" אומרת בחיוך זועף ומחווה בידה קדימה.[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אוסטין-
[/B]אתה מסתכל לעבר גרובייל ורואה שהוא אוכל כמה פירות שהוא מצא על עץ גבוה. הוא כנראה טיפס על עץ ונישנש לעצמו ארוחת צהריים. אתה מחייך ומחזיר את ארידוס לפוקדור שלו.
"שנמשיך?" אתה שואל את ג'ניפר והיא מהנהנת בראשה בהסכמה. שלושתכם מתחילים ללכת באור החמימה של צהריים נעימים למדי. "אז אתה מוכן נראה לך למכון הקרוב?" שואלת אותך ג'ניפר, ואתה מרגיש נימה חצי צינית חצי פגועה, אבל לפני שאתה מספיק לענות פוקימון ענקי וחום, בגובה שלך קופץ לאמצע הדרך. גופו הארוך נראה לך מעט מוכר, אבל גובהו מעט מלחיץ אותך [/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/162.gif[/IMG][/FONT]
-
[FONT=arial][QUOTE=Ritsuka kun;1490844][/FONT][FONT=verdana][FONT=arial][COLOR=#800080][B]אלון-[/B]
אתה מתקרב לבקתה ועולה במדרגות השרופות ורואה מראה מחריד של שבע גופות של אנשים, שרופות עד העצם. אתה מרים בעדינות קרש של הגג שקרס בזמן השרפה ומוצא מכשיר קשר, שבאופן מפתיע עדיין עובד. "שנענה?" שואל אותך בראד ונראה מעט מפוחד מהסיטואציה.[/COLOR][/FONT]
[/FONT][/QUOTE]
אלא מה?
המ''ת שלך הוא כמו סיפור, אני קורא כל יום לפני השינה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אתה מודע לכך שזה יכול בהחלט לדפוק אותנו, נכון?" אשאל את בראד, מבוהל גם כן ומנסה להביט כמה שפחות בגופות.
"ובכן, נשמע מסוכן. אני בפנים" אומר וארים את מחזיק הקשר, "בסיס 3 כאן, מה הבעיה?" אשאל בנימה תוקפנית ואנסה לעבות את קולי, ואז אשים את מכשיר הקשר על HOLD ואצחקק לי עם סקיפלום היפהפיה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490851][FONT=verdana][COLOR=#000080][B]ג'ף-[/B]
"בשמחה!" אומרת לך האחות ג'וי החייכנית ולוקחת את הפוקדורים שלך ומכניסה אותם למוכנה גדולה לצידה, אשר בוהקת לרגע ועד מהרה היא מחזירה לך את הפוקימונים שלך.
"ובכן.. יש לנו חדרים פנויים פה במרכז. ובנוגע לאוכל.. יש לנו חדר אוכל ללא תשלום בהמשך המסדרון" אומרת לך בחיוך ומחווה עם ידיה לצד שמאל. אתה מסתכל במבטך ובאמת רואה אולם גדול ובו עשרות שולחנות ערוכים ועוד בופה קטן בצד החדר. אתה סורק את חדר האוכל ורואה כמה מאמנים ומאמנות יושבים שם עם הפוקימונים שלהם ואוכלים בהנאה. "יש לנו גם בקומה למטה חדר אימונים אם אתה מעוניין. אז אתה מעוניין לישון פה הלילה?" שואלת בחיוך.
[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
״כן אני אשמח״ אענה בחיוך ואחכה שתביא לי את המפתח ״תודה רבה״. לאחר מכן אוציא את רלטס וסידוט ״תתרעננו קצת, בואו נשב לאכול״.
אכנס איתם לאולם ונשב בשולחן ריק לאכול. ״אתם עייפים או שאתם רוצים להתאמן אחרי זה?״ אשאל את הפוקימונים
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490851][FONT=verdana][COLOR=#000080]
[COLOR=#000000][B]אוסטין-
[/B]אתה מסתכל לעבר גרובייל ורואה שהוא אוכל כמה פירות שהוא מצא על עץ גבוה. הוא כנראה טיפס על עץ ונישנש לעצמו ארוחת צהריים. אתה מחייך ומחזיר את ארידוס לפוקדור שלו.
"שנמשיך?" אתה שואל את ג'ניפר והיא מהנהנת בראשה בהסכמה. שלושתכם מתחילים ללכת באור החמימה של צהריים נעימים למדי. "אז אתה מוכן נראה לך למכון הקרוב?" שואלת אותך ג'ניפר, ואתה מרגיש נימה חצי צינית חצי פגועה, אבל לפני שאתה מספיק לענות פוקימון ענקי וחום, בגובה שלך קופץ לאמצע הדרך. גופו הארוך נראה לך מעט מוכר, אבל גובהו מעט מלחיץ אותך [/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/162.gif[/IMG][/FONT][/QUOTE]
אקח לרגע צעד אחורה ואז אביט בחיבה, אשלח יד ללטף אותו אוציא אוכל אנענע אותו מעט מולו ואז אזרוק אותו לצד ואבחר להמשיך להתקדם. בדרך אשיב אל דברי ג׳ניפר ״ממ... כן נראלי מוכן, אם עמדתי מולך ושרדתי אני מוכן גם למכון השמיני״ אגניב לה מחמאה מבלי להסתכל אליה, מביט למעלה מעט מובך ואדיש.
אנסה אולי לשנות ולסבבך את כיוון ההתקדצות, אכנס אל מעבה היער... אביט אל השמיים לראות מה המצב ואסתכל על השעה. כמה זמן של אור נשאר לי... אחפש מקומות מסתוריים יותר
-
אתה מוזמן לקרוא את הגרסה הראשונה שלו.. כמעט 200 עמודים ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
עוד לפני שבראד מספיק לעצור בעדך אתה עונה למכשיר הקשר "בסיס 3 התקבלה קריאה על שריפה באזור! האם הכל תקין?" שואלת האישה מצידו השני של הקו בזמן שאתה וסקיפלום מצחקקים לכם, ובראד כהרגלו מחוויר ונהיה רציני. "תנתק! אם יגלו שאנחנו לא חלק מהאנשים האלה! לך תדע מה יעשו לנו!"[/COLOR]
אתה מתיישב לצד שולחן ריק יחסית והולך להכין לכם צלחות אוכל. כשאתה חוזר, אתה רואה בחורה מוזרה בעלת שיער ג'ינג'י, אשר חובשת כובע מוזר וורוד יושבת בצידו השני של השולחן ומסתכלת מהופנטת על ראלטס שלך, שנראית מעט נבוכה מהבחורה [IMG]http://up415.siz.co.il/up2/nhyzzljymty2.png[/IMG]. "כן! כן! כן!" ממלמלת לעצמה. אתה בא לצעוק עליה, אבל מבחין שהיא מחזיקה בידיה מתחת לשולחן חוברת ציור והיא משרטטת בדיוק מפליא את ראלטס. וכל זה בשלוש דקות שהלכת להביא לאכול.
"היי! אלו הפוקימונים שלך?! ראלטס פשוט מהממת!" מקרקרת לעברך בקול צורם ורם "אין דברים כמוה! כזאת מקסימה!" מקרקרת לך. ראלטס מסתכלת עליך ונראה שהיא מחזיקה את עצמה לא להתפוצץ על הבחורה המטרידה.[/COLOR]
[B]
[COLOR=#000000]אוסטין-[/COLOR][/B][COLOR=#000000]
אתה פולט לג'ניפר מחמאה, אבל היא לא נראית שמה לב לעניין, ואתה מבחין שהיא מתעמקת במשהו באופק. אתה מסתכל לכיוון שאליו היא מסתכלת, אבל לא מבחין בדבר, אבל כן מבחין שהיא עומדת דרוכה. "משהו פה" אומרת בקול חד "כדאי שנסתלק מכאן" מוסיפה בקול ברור, מחזיקה את ידך ושולפת אותך משם במהירות. "נראה לי עשינו טעות בכיוון. אנחנו הגענו למקום לא טוב של היער" מלמלת לך במהירות ולפתע נעצרת, גורמת לך להיתקע בגבה "אל תזוז היא מסננת לך" ומושיטה את ידה לאחור לחסום אותך. אתה מסתכל סביב ורואה שאתה מוקף בעשרות פוקימונים שנראים קצת כמו פרח צהוב [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/70.gif[/IMG] "עשינו טעות רצינית" אומרת ואתה שומע את החשש בקולה.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490872][FONT=verdana]
אתה מתיישב לצד שולחן ריק יחסית והולך להכין לכם צלחות אוכל. כשאתה חוזר, אתה רואה בחורה מוזרה בעלת שיער ג'ינג'י, אשר חובשת כובע מוזר וורוד יושבת בצידו השני של השולחן ומסתכלת מהופנטת על ראלטס שלך, שנראית מעט נבוכה מהבחורה [IMG]http://up415.siz.co.il/up2/nhyzzljymty2.png[/IMG]. "כן! כן! כן!" ממלמלת לעצמה. אתה בא לצעוק עליה, אבל מבחין שהיא מחזיקה בידיה מתחת לשולחן חוברת ציור והיא משרטטת בדיוק מפליא את ראלטס. וכל זה בשלוש דקות שהלכת להביא לאכול.
"היי! אלו הפוקימונים שלך?! ראלטס פשוט מהממת!" מקרקרת לעברך בקול צורם ורם "אין דברים כמוה! כזאת מקסימה!" מקרקרת לך. ראלטס מסתכלת עליך ונראה שהיא מחזיקה את עצמה לא להתפוצץ על הבחורה המטרידה.[/COLOR]
[COLOR=#000000].[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
מזכיר לך על הסדר תגובה
It's hard man
בעיקר כשיש הרבה אנשים תמיד זה בורח עם האייפון וצריך מההתחלה למחוק
--
׳יופי, מה לעזאזל הסיפור של ההיפית הזאת׳ אחשוב בזלזול ׳היא בטח צוחקת עליי..׳
״כן״ אענה לה בטון שקט וחסר עניין ואגיד להם את האוכל שלהם. ״אז מה החלטתם?״ אשאל את רלטס וסידוט ״אתם רוצים להתאמן או לנוח אחרי האוכל?״
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490872][FONT=verdana][COLOR=#800080][B]אלון-[/B]
עוד לפני שבראד מספיק לעצור בעדך אתה עונה למכשיר הקשר "בסיס 3 התקבלה קריאה על שריפה באזור! האם הכל תקין?" שואלת האישה מצידו השני של הקו בזמן שאתה וסקיפלום מצחקקים לכם, ובראד כהרגלו מחוויר ונהיה רציני. "תנתק! אם יגלו שאנחנו לא חלק מהאנשים האלה! לך תדע מה יעשו לנו!"[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"מה יעשו לנו?" אשאל בציניות, "יש לנו את סקיפלום, סנפלורה, האודישים.. אה.. כלומר, אודיש וגלום, לוטאד, וכמובן האח היקר סרסקיט!" אומר בהנאה ממה שקורה.
"בסיס 3, בסיס 3, תזעיקו חובש!" אקרא אל מכשיר הקשר, ואז אעשה קולות כאילו אין קליטה, ואזרוק את המכשיר על הרצפה.
"בוא נסתלק, ממילא אין מה לעשות פה" אסנן אל עבר בראד, ואמשיך איתו אם לא יהיה דבר מה שימנע ממני.
-
[QUOTE]לוקאס-
אתה ממשיך לרוץ בבהלה פראית, מחליק על שורש של עץ אשר התרומם מהאדמה. אתה מנסה לעמוד, אבל אתה מרגיש כאב חד בקרסולך. 'יופי גם נקע עכשיו' אתה חושב לעצמך בכעס. למרות זאת אתה מתרומם וממשיך ללכת למרות הכאב. סורק בכל עת אם מישהו עוקב אחריך, אבל שום סימן לאדם, או אפילו פוקימון.
לאחר שעת הליכה, אתה רואה אור בהיר. השמש. סוף סוף אחרי יומיים מתישים, אתה רואה את השמש. לא מבעד צמרות העצים העבים. אתה מסתכל ישר, וסוף סוף היציאה מהיער!
אתה גורר את עצמך קדימה ומגלה עיר ענקית פרוסה לפניך, מוקפת כולה ביער הנוראי הזה.
אתה מתחיל לרוץ ומתפרץ היישר לעבר הכביש הסואן, ומצליח להתחמק ממכונית נוסעת ונופל על המדרכה הקשה, בדיוק מול מוזיאון הומה אדם. "היי ילד אתה בסדר?" אתה שומע לפתע קול וגבר כבן 40 מושיט לך את ידו בחיוך "קרה לך משהו?" הוא שואל בקול חביב ועדין, מה שמטריף אותך החמימות שלו.[/QUOTE]
"אנ.. לא.. יש שם.." אומר בגמגום מנסה להתעלם מהכאב ברגל שלי ומחזיק אותה ואנסה להתעשת
"יש משהו ביער" אומר בפחד "זה הרג שם מישהי, אני לא יודע מה לעשות"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490872][FONT=verdana][COLOR=#800080][B]אלון-[/B]
[B]
[COLOR=#000000]אוסטין-[/COLOR][/B][COLOR=#000000]
אתה פולט לג'ניפר מחמאה, אבל היא לא נראית שמה לב לעניין, ואתה מבחין שהיא מתעמקת במשהו באופק. אתה מסתכל לכיוון שאליו היא מסתכלת, אבל לא מבחין בדבר, אבל כן מבחין שהיא עומדת דרוכה. "משהו פה" אומרת בקול חד "כדאי שנסתלק מכאן" מוסיפה בקול ברור, מחזיקה את ידך ושולפת אותך משם במהירות. "נראה לי עשינו טעות בכיוון. אנחנו הגענו למקום לא טוב של היער" מלמלת לך במהירות ולפתע נעצרת, גורמת לך להיתקע בגבה "אל תזוז היא מסננת לך" ומושיטה את ידה לאחור לחסום אותך. אתה מסתכל סביב ורואה שאתה מוקף בעשרות פוקימונים שנראים קצת כמו פרח צהוב [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/70.gif[/IMG] "עשינו טעות רצינית" אומרת ואתה שומע את החשש בקולה.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"הכל בסדר? זה בסה״כ וויפינבל...״ אשאל את ג׳ניפר ספק תמוהה ספק חושש. ואז אזכר כמו בפלאשבק במה שאמרה לי כשיצאנו מהמערה על איזור הוויקטריבלים הקניבאליים, יחרדו מעט פני ובפנים זועפות ואאחוז חזרה בידה חזק, דואג לה.
אשלח מבט אל גרובייל ואסמן לו עם ראשי להיצמד אלינו באיטיות. תוהה מה עושים ומקווה שלא יקרה שום דבר
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490851][FONT=verdana][COLOR=#000080][B]
ביטצ' תמשיך במשחק שלך!!
תמי נראית מעט חוששת אבל נעמדת נחושה מולך ומול ג'וליטאון החדשה שלך. "קדימה! מיני צאי החוצה!" קוראת ומשחררת את האוניקס הענקית שלה. ג'וליטאון עומדת איתנה מול יריבתה ומתחככת ברגלך בחיבה עזה.
"אני אתן לך לעשות את הצעד הראשון" אומרת בחיוך זועף ומחווה בידה קדימה.[/COLOR]
[/QUOTE]
"ג'ולטיאון, נסי לבעוט במיני! בחוזקה!" אומר לה.
~~~~~~~~
בערב אני בדרך לאנשו עכשיו.
-
[B]וזה שכתבתי תגובה סופר מושקעת ובטעות סגרתי את החלון וזה נמחק :(
[COLOR=#000080][FONT=verdana]ג'ף-[/FONT][/COLOR][/B][FONT=verdana][COLOR=#000080]
אשתדל כמה שאפשר
הנערה ממשיכה לשבת ליד ראלטס ומציירת אותה עוד שלוש פעמים בזמן שהיא אוכלת את הצלחת שהבאת לה. "אין כזאת מרשימה ומלכותית" ממלמלת לעצמה הנערה בזמן שהיא שולפת עיפרון חדש ומוסיפה הצללה לציור. "ידעת שההתפתחות הסופית ראלטס יכולה ליצור חורים שחורים בשביל להגן על המאמנים שלהם?" אומרת לך בקולה המקרקר "הם כאלה פוקימונים נאמנים ומיוחדים" מוסיפה.
בינתיים שלושתכם סיימתם לאכול והפוקימונים שלך נראים מוכנים לאימון רציני.
"אפשר לבוא לצפות בכם מתאמנים? אני כל כך אשמח לראות את ראלטס בפעולה!" אומרת הנערה ואתה מבחין בכתם צבע ירוק על לחיה "דרך אגב איפה הנימוסים שלי!" אומרת ומורחת את הצבע עוד יותר עם גב ידה "שמי לונה!" מוסיפה ומושיטה לך את ידה המרוחה בצבע.[/COLOR]
"אתה יודע שהפוקימונים שלך לא באמת מאומנים לקרבות כאלה נכון?" שואל אותך בראד בזמן שאתם מתרחקים מהבקתה "אתה מאמן אותם לקרבות תיאום.. וגם את זה אם יורשה לי לומר לא עשית אפילו לרגע מאז שעזרתי לך מהבחורה הזאת" עוקץ אותך, ואתה מבחין בליבך שבאמת לא עבדת איתם על כלום מאז שזכית בתחרות. "כשאמרת לי בעיר ג'נטה שאתה רוצה לעצור את הכתות האלה, חשבתי שתיקח את זה ברצינות! בינתיים אתה רק עושה שטויות! אתה בכלל באמת רוצה לעצור אותם? או שטוב לך תחת השליטה שלהם?!" נוזף בך בקול מטלטל וכאוב.[/COLOR]
"מי הרג? מי נהרגה? איפה ביער?" שואל אותך האיש בזמן שעוד ועוד אנשים נעצרים לראות על מה המהומה "ילד בוא ספר לי הכל מההתחלה! מה קרה בדיוק?" ממשיך לשאול אותך ובו זמנית פונה לאישה שעוברת עם הטלפון "התקשרי לשוטרת ג'ני!" מפציר בה במהירות והיא מסתכלת עליו מופתע. "ג'ורג' אתה יודע טוב מאוד כמוני שכולן בכינוס השנתי שלהן במחוז ג'וטו!" אומרת בפליאה ובבהלה.
"אנחנו חשופים! רצח ביער! להסתתר! הצללים הגיעו!" אלו רק חלק מהצרחות של האנשים הנכנסים לפאניקה ברחוב והם מתפזרים במהירות חוזרים בחזרה לביתם, בתקווה למצוא מכסה מהרוע השולט במחוז.[/COLOR]
ג'ניפר דוחפת אותך מעט אחורנית. "אל תעשה שום דבר פזיז ותכופף שאתן לך סימן" לוחשת לך בשקט ואוחזת בידך בחוזקה, אפילו יותר מידי.. בידה השניה היא שולחת אותה לחגורתה ונראה שהיא אוחזת במשהו.
במהירות שיא, אחד מהפוקימונים קופץ לעברכם, והיא דוחפת אותך על האדמה בחוזקה ושולחת מחט קטנה ועדינה לעבר הוימפיבלים אשר מסתערים עליה במהירות. בתנועות אמן, ובמהירות מדהימה, היא קופצת לכל הצדדים, נאבקת בלהקה בעצמה, שולחת עליהם מחטים, אשר מרדימה אותם אחד אחד.
למרות המראה המרשים, המחטים נגמרים לה ואילו עוד ועוד חברי להקה מצטרפים אליה. ביניהם גם כמה [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/69.gif[/IMG]אשר מצטרפים לקרב, ואילו ממש מרחוק אתה מבחין בשלושה ויקטירבלים אשר משקיפים עליכם [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/71.gif[/IMG] ומבט רעב בעיניהם.
"טוב החברה האלה לא משאירים לי ברירה" אומרת בזעם ג'ניפר ועומדת זקוף, מרימה פוקדור לאוויר. 'אז זה הפוקימון שהיא לקחה איתה' אתה חושב לעצמך. מתוך הפוקדור משתחררת פוקימון ענקית ושחורה, בעלת מראה מרושע ונחשי. "זאת סוויפר!" אתה פולט מהפה מבלי ששמת לב בכלל. 'היא לכדה אותה אחרי הפגישה הראשונה שלנו במערת הרעל' אתה חושב לעצמך.
"סוויפר קדימה יהירות( swagger)!" קוראת במהירות וסוויפר המרושעת והענקית למראה פותחת את פיה וצורחת בקול אדיר ונורא, מה שגורם ללהקה להתבלבל לגמרי והם מתחילים לתקוף את עצמם, אבל זה פשוט לא מספיק.
"קדימה תעזור!" צורחת מפוחדת לעברך כשעוד ועוד מהפוקימונים מתקרבים אליכם.[/COLOR]
פשש השקעת בהמשך >>
ג'וליטאון רצה לעבר מיני וקופצת על ראה, מנסה לבעוט בה, אבל אוניקס פשוט מעיפה אותה לאחור עם זנבה. "נתחיל בקל! דחיפה!" קוראת תמי בהתלהבות ומיני שלה מסתערת על ג'ולטיאון שלך עם ראשה ודוחפת אותה בחוזה על האדמה הקשה."עכשיו תעברי לזריקת אבנים!" קוראת תמי.[/COLOR][/FONT][COLOR=#b22222]
[/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490901][B]וזה שכתבתי תגובה סופר מושקעת ובטעות סגרתי את החלון וזה נמחק :(
[COLOR=#000080][FONT=verdana]ג'ף-[/FONT][/COLOR][/B][FONT=verdana][COLOR=#000080]
אשתדל כמה שאפשר
הנערה ממשיכה לשבת ליד ראלטס ומציירת אותה עוד שלוש פעמים בזמן שהיא אוכלת את הצלחת שהבאת לה. "אין כזאת מרשימה ומלכותית" ממלמלת לעצמה הנערה בזמן שהיא שולפת עיפרון חדש ומוסיפה הצללה לציור. "ידעת שההתפתחות הסופית ראלטס יכולה ליצור חורים שחורים בשביל להגן על המאמנים שלהם?" אומרת לך בקולה המקרקר "הם כאלה פוקימונים נאמנים ומיוחדים" מוסיפה.
"אפשר לבוא לצפות בכם מתאמנים? אני כל כך אשמח לראות את ראלטס בפעולה!" אומרת הנערה ואתה מבחין בכתם צבע ירוק על לחיה "דרך אגב איפה הנימוסים שלי!" אומרת ומורחת את הצבע עוד יותר עם גב ידה "שמי לונה!" מוסיפה ומושיטה לך את ידה המרוחה בצבע.[/COLOR]
ג'ניפר דוחפת אותך מעט אחורנית. "אל תעשה שום דבר פזיז ותכופף שאתן לך סימן" לוחשת לך בשקט ואוחזת בידך בחוזקה, אפילו יותר מידי.. בידה השניה היא שולחת אותה לחגורתה ונראה שהיא אוחזת במשהו.
במהירות שיא, אחד מהפוקימונים קופץ לעברכם, והיא דוחפת אותך על האדמה בחוזקה ושולחת מחט קטנה ועדינה לעבר הוימפיבלים אשר מסתערים עליה במהירות. בתנועות אמן, ובמהירות מדהימה, היא קופצת לכל הצדדים, נאבקת בלהקה בעצמה, שולחת עליהם מחטים, אשר מרדימה אותם אחד אחד.
למרות המראה המרשים, המחטים נגמרים לה ואילו עוד ועוד חברי להקה מצטרפים אליה. ביניהם גם כמה [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/69.gif[/IMG]אשר מצטרפים לקרב, ואילו ממש מרחוק אתה מבחין בשלושה ויקטירבלים אשר משקיפים עליכם [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/71.gif[/IMG] ומבט רעב בעיניהם.
"טוב החברה האלה לא משאירים לי ברירה" אומרת בזעם ג'ניפר ועומדת זקוף, מרימה פוקדור לאוויר. 'אז זה הפוקימון שהיא לקחה איתה' אתה חושב לעצמך. מתוך הפוקדור משתחררת פוקימון ענקית ושחורה, בעלת מראה מרושע ונחשי. "זאת סוויפר!" אתה פולט מהפה מבלי ששמת לב בכלל. 'היא לכדה אותה אחרי הפגישה הראשונה שלנו במערת הרעל' אתה חושב לעצמך.
"סוויפר קדימה יהירות( swagger)!" קוראת במהירות וסוויפר המרושעת והענקית למראה פותחת את פיה וצורחת בקול אדיר ונורא, מה שגורם ללהקה להתבלבל לגמרי והם מתחילים לתקוף את עצמם, אבל זה פשוט לא מספיק.
"קדימה תעזור!" צורחת מפוחדת לעברך כשעוד ועוד מהפוקימונים מתקרבים אליכם.[/COLOR]
[/QUOTE]
אפעל מהר ואתמרן את גרובייל ״גרובייל תזתחרר במקום כמו טורנדו כששני ידיך משתמשות בעלה להב ופגע בכל הנקרא בדרך״ אסיים ואצפה בו מנפה כמה שיותר קניבאליים קרובים ואז אוסיף ׳רוצה שינה, הינה שינה...׳ ואסתום את אוזניי והורה לה גם. "גרובייל, משרוקית עשב עכשיו!!!״
-
[FONT=arial][QUOTE=Ritsuka kun;1490901][B]וזה שכתבתי תגובה סופר מושקעת ובטעות סגרתי את החלון וזה נמחק :(
[/B]
"אתה יודע שהפוקימונים שלך לא באמת מאומנים לקרבות כאלה נכון?" שואל אותך בראד בזמן שאתם מתרחקים מהבקתה "אתה מאמן אותם לקרבות תיאום.. וגם את זה אם יורשה לי לומר לא עשית אפילו לרגע מאז שעזרתי לך מהבחורה הזאת" עוקץ אותך, ואתה מבחין בליבך שבאמת לא עבדת איתם על כלום מאז שזכית בתחרות. "כשאמרת לי בעיר ג'נטה שאתה רוצה לעצור את הכתות האלה, חשבתי שתיקח את זה ברצינות! בינתיים אתה רק עושה שטויות! אתה בכלל באמת רוצה לעצור אותם? או שטוב לך תחת השליטה שלהם?!" נוזף בך בקול מטלטל וכאוב.[/COLOR][COLOR=#b22222]
[/COLOR][/QUOTE]
[/FONT]קורה לטובים ביותר.
--
"היי היי, בראד" ארגיע אותו, "אל תלכלך על הפוקימונים המדהימים שלי. אעבוד עם כל אחד בתנאים במתאימים, והנוחים ביותר עבורו. מה שכרגע, אני לא מוצא לנכון. במיוחד לאור העובדה שאנחנו בתוך יער חשוך ללא שמץ של מושג איך לצאת" אנזוף בו חזרה, "יש לך את המילה שלי, אנחנו נהיה בסדר" אומר לו בחיוך.
--
עכשיו אתה חייב להרוג את בראד כי נתתי את המילה שלי 0:
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490901][B]וזה שכתבתי תגובה סופר מושקעת ובטעות סגרתי את החלון וזה נמחק :(
אשתדל כמה שאפשר
[/FONT][COLOR=#b22222]
[/COLOR][/QUOTE]
חחח @skull^kid בדיוק באתי לרשום זה קורה לטובים בביותר ואז הסתכלתי לראות מה הגיבו על זה וראיתי שרשמת
---
״אני ג'ף, ואני בסדר״ אדחה את לחיצת היד ״את יכולה לראות אותנו מתאמנים כל עוד לא תפריעי, לא אכפת לי״.
״בואו רלטס וסידוט, נלך לאולם האימונים״ אתרומם מהשולחן ואתחיל ללכת לחדר שהאחות ג'וי הראתה לי ׳אולי אחר כך גם נצא לאימון לילי בטבע, אבל קודם צריך להוריד את ההיפית הזאת מהזנב שלי׳
-
[QUOTE]לוקאס-
"מי הרג? מי נהרגה? איפה ביער?" שואל אותך האיש בזמן שעוד ועוד אנשים נעצרים לראות על מה המהומה "ילד בוא ספר לי הכל מההתחלה! מה קרה בדיוק?" ממשיך לשאול אותך ובו זמנית פונה לאישה שעוברת עם הטלפון "התקשרי לשוטרת ג'ני!" מפציר בה במהירות והיא מסתכלת עליו מופתע. "ג'ורג' אתה יודע טוב מאוד כמוני שכולן בכינוס השנתי שלהן במחוז ג'וטו!" אומרת בפליאה ובבהלה.
"אנחנו חשופים! רצח ביער! להסתתר! הצללים הגיעו!" אלו רק חלק מהצרחות של האנשים הנכנסים לפאניקה ברחוב והם מתפזרים במהירות חוזרים בחזרה לביתם, בתקווה למצוא מכסה מהרוע השולט במחוז.
[/QUOTE]
'או יופי חבורת פחדנים' אחשוב 'אבל אני לא יותר טוב'
אקום מהרצפה ואנער את בגדי, אמשיך ללכת לכיוון העיר ואחפש מרכז פוקימונים בתקווה שיוכלו לטפל שם בנקע שלי ובפוקימונים שלי... ואולי לחפש עזרה מהמאמנים שם
-
[FONT=verdana][COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
"לא!" צורחת ג'ניפר בבהלה, אבל מאוחר מידי. גרובייל מתחיל להסתובב במהירות כשידיו שלוחות לצדדים והוא מצליח להעיף כמה מהפוקימונים הפראיים, אבל עד מהרה הם מקיפים אותו במהירות ושולחים עשרות גפנים לעברו ומצליחים ללכוד את ידיו ולעצור את תנועתו. ועד מהרה הם מסתערים עליו מלפפים את עצמם סביבו, ומשהו שנראה כמו חומצת מאכל מתחילה לזלוג מזווית של פיהם. "סוויפר זנב ברזל!" קוראת במהירות ג'ניפר וסוויפר האימתנית מסתערת לעבר ערימת הפוקימונים אשר מנסים לאכול את גרובייל שלך, ובתנועת שיסוף חדה מעיפה אותם ממנו והוא נופל על האדמה מותש, שרוף בכמה מקומות ברגליו שהחומצה שלהם טפטפה עליו.
"סוויפר קדימה פעימת אופל!" קוראת ג'ניפר לצידך והנחשית הענקית שלה פותחת את פיה ועשרות טבעות שחורות הבוהקות באור סגול בהיר נשלחות ממנה לעבר הפוקימונים ומתפוצצות עליהם, מכסים אותם בעשן כבד.
"יופי!" אתם קוראים ביחד בהתלהבות, אבל כשהעשן מתפזר, הגדוד הקניבלי עדיין עומד שם, נראה שהרוב לא התייחסו בכלל לפיצוץ.[/COLOR]
נשקול את העניין :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"אני רק מקווה בשבילך" פולט לעברך ומשלב את ידיו. "חוץ מזה להתאמן איתם ביער זה המקום המושלם לראות בהכי ברור איך יצאו שילובי מתקפות שלהם. גם הזדמנות מעולה בשבילם להתחזק מול הכתות הללו!" מפציר בך, אבל אתה מנפנף אותו שוב ובוחן את הכיוונים, ומבחין בפוקימון צהוב שנראה כמו חלת דבש המודבקת ביחד [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/415.gif[/IMG].[/COLOR]
"וואו מעולה!" מקרקרת לונה לעברך ואוספת את התיק שלה ורצה אחריכם בזמן שאתם הולכים לעבר אולם האימונים בקומה למטה.
אתם מגיעים לחדר עצום עם חמש זירות גדולות ומצידי החדר טרבינה עם ספסלים לישיבה. אתה נעמד על אחת הזירות ולוח בקרה קטן עולה מהרצפה. יש באפשרותך לבחור 3 מסלולים לאימונים.
1- אימון עצמי של שני פוקימונים שלך.
2- אימון מול פוקימון מאומן של המרכז.
3- אימון מול מאמן רנדומלי.
לונה הולכת ומתיישבת על הספסל והיא נראית עסוקה בציוריה.
[/COLOR]
בזמן שהרחוב מתפזר במהירות אתה נעמד והאיש המבוגר עוזר לך לקום ומלווה אותך למכרז בזמן שאתה מגלגל לו את הסיפור של מה קרה. "זה נורא ואיום! הלוואי והייתי יכול לעזור לך" מלמל האיש ובכך משאיר אותך לבד מול המרכז. אתה צולע פנימה ושם אחות ג'וי חייכנית, מקבלת אותך. "הכל בסדר בחור?" שואלת ואתה מגיש לה את הפוקימונים שלך, חיוור כסיד מהכאבים האחות מביאה את הפוקדורים לצ'אנסי שלה וניגשת במהירות ומושיבה אותך על כיסא קטן ואתה מספר גם לה בדיוק מה קרה. "אוי לי! אוי ואבוי! לאן המצב הידרדר?!" מלמלמת במהירות ובזעף ומורחת משכה להקלת הכאבים על הקרסול ואז חובשת לך את הרגל במהירות. כבר ההרגשה הרבה יותר טובה.
אתה מסתכל מסביב לראות אם יש מאמנים במקום, ואתה מבחין לפתע במורגן ובג'וליה יושבים בפינת החדר, מתעמקים במה שנראה כמו ספר היסטוריה עתיק ושניהם שומעים משהו באוזניות. הם אפילו לא שמו לב שהגעת למרכז.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490915][FONT=verdana]
"וואו מעולה!" מקרקרת לונה לעברך ואוספת את התיק שלה ורצה אחריכם בזמן שאתם הולכים לעבר אולם האימונים בקומה למטה.
אתם מגיעים לחדר עצום עם חמש זירות גדולות ומצידי החדר טרבינה עם ספסלים לישיבה. אתה נעמד על אחת הזירות ולוח בקרה קטן עולה מהרצפה. יש באפשרותך לבחור 3 מסלולים לאימונים.
1- אימון עצמי של שני פוקימונים שלך.
2- אימון מול פוקימון מאומן של המרכז.
3- אימון מול מאמן רנדומלי.
לונה הולכת ומתיישבת על הספסל והיא נראית עסוקה בציוריה.
[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
׳נבחר באימון עצמי׳ אלחץ על 1 או אעשה את מה שלא עושים כדי לבחור
״רלטס איתך הייתי רוצה לעבוד על הבלבול שלך, שתוכלי להרים דברים איתו״ אסתובב אליהם ״סידוט אותך הייתי רוצה ללמד התקפה חדשה, נעבוד על התקפה יחסית פשוטה- נגיחה״
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490915][FONT=verdana]
נשקול את העניין :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"אני רק מקווה בשבילך" פולט לעברך ומשלב את ידיו. "חוץ מזה להתאמן איתם ביער זה המקום המושלם לראות בהכי ברור איך יצאו שילובי מתקפות שלהם. גם הזדמנות מעולה בשבילם להתחזק מול הכתות הללו!" מפציר בך, אבל אתה מנפנף אותו שוב ובוחן את הכיוונים, ומבחין בפוקימון צהוב שנראה כמו חלת דבש המודבקת ביחד [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/415.gif[/IMG].[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"טוב נו.." אמלמל, ואזרוק את הפוכדור של סרסקיט.
"סרסקיט, השתמש בבועות!" אורה לו, מנסה להבין כיצד הוא עומד מבחינת הכוח והיכולת שלו.
-
[QUOTE]לוקאס-
בזמן שהרחוב מתפזר במהירות אתה נעמד והאיש המבוגר עוזר לך לקום ומלווה אותך למכרז בזמן שאתה מגלגל לו את הסיפור של מה קרה. "זה נורא ואיום! הלוואי והייתי יכול לעזור לך" מלמל האיש ובכך משאיר אותך לבד מול המרכז. אתה צולע פנימה ושם אחות ג'וי חייכנית, מקבלת אותך. "הכל בסדר בחור?" שואלת ואתה מגיש לה את הפוקימונים שלך, חיוור כסיד מהכאבים האחות מביאה את הפוקדורים לצ'אנסי שלה וניגשת במהירות ומושיבה אותך על כיסא קטן ואתה מספר גם לה בדיוק מה קרה. "אוי לי! אוי ואבוי! לאן המצב הידרדר?!" מלמלמת במהירות ובזעף ומורחת משכה להקלת הכאבים על הקרסול ואז חובשת לך את הרגל במהירות. כבר ההרגשה הרבה יותר טובה.
אתה מסתכל מסביב לראות אם יש מאמנים במקום, ואתה מבחין לפתע במורגן ובג'וליה יושבים בפינת החדר, מתעמקים במה שנראה כמו ספר היסטוריה עתיק ושניהם שומעים משהו באוזניות. הם אפילו לא שמו לב שהגעת למרכז.[/QUOTE]
אם זה היה בן אדם אמיתי לא נראלי הייתי יכול להמשיך במכונים במצב הנפשי שלי.. איך הרגת לי את טסה יא רשע
~~~
אפנה שוב לאחות ג'וי ואגיד לה "ג'וי.. החדשות הרעות לא נגמרו... הנערה שהם הרגו.. זו טסה, אני יודע שלא הייתם בקשר כל כך טוב אבל... היא אהבה אותכם בכל מקרה, אני אנסה להשיג את הגופה שלה כדי שתוכלו לקבור אותה כמו שצריך.. אני רק צריך לילה אחד לנוח, להתארגן מחדש, אולי להשיג עזרה ואחזור לשם" אומר לה ואז אלך לשבת בצד להרהר במראות שראיתי
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490915][FONT=verdana][COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
"לא!" צורחת ג'ניפר בבהלה, אבל מאוחר מידי. גרובייל מתחיל להסתובב במהירות כשידיו שלוחות לצדדים והוא מצליח להעיף כמה מהפוקימונים הפראיים, אבל עד מהרה הם מקיפים אותו במהירות ושולחים עשרות גפנים לעברו ומצליחים ללכוד את ידיו ולעצור את תנועתו. ועד מהרה הם מסתערים עליו מלפפים את עצמם סביבו, ומשהו שנראה כמו חומצת מאכל מתחילה לזלוג מזווית של פיהם. "סוויפר זנב ברזל!" קוראת במהירות ג'ניפר וסוויפר האימתנית מסתערת לעבר ערימת הפוקימונים אשר מנסים לאכול את גרובייל שלך, ובתנועת שיסוף חדה מעיפה אותם ממנו והוא נופל על האדמה מותש, שרוף בכמה מקומות ברגליו שהחומצה שלהם טפטפה עליו.
"סוויפר קדימה פעימת אופל!" קוראת ג'ניפר לצידך והנחשית הענקית שלה פותחת את פיה ועשרות טבעות שחורות הבוהקות באור סגול בהיר נשלחות ממנה לעבר הפוקימונים ומתפוצצות עליהם, מכסים אותם בעשן כבד.
"יופי!" אתם קוראים ביחד בהתלהבות, אבל כשהעשן מתפזר, הגדוד הקניבלי עדיין עומד שם, נראה שהרוב לא התייחסו בכלל לפיצוץ.[/COLOR]
[/QUOTE]
טיל אתה ששמת אותי ראשון, הצלחתי לצטט :)
~~~
״גרובייל, השתמש במתקפה מהירה בכדי להגיח אחורה אלינו״ אפקוד עליו כמה שיותר מהר.
לאחר מכן אבקש אותו להשתמש במשרוקית עשב ולהרדים תקבוצה המטורפת הזו...
במידה ויצליח אשאל את ג׳ניפר לאן ברוחים מכאן וכמה שיותר רחוק מהאיזור הזה.