[QUOTE=Sans;1497829]להגיד לבחורה "כוסית" בעיניי נחשב להטרדה מינית, החפצה וזלזול באישה אבל החלק השני מאוד רומנטי[/QUOTE]
אומר מי שמדבר איתנו כל היום על הברביגירלס שלך
Printable View
[QUOTE=Sans;1497829]להגיד לבחורה "כוסית" בעיניי נחשב להטרדה מינית, החפצה וזלזול באישה אבל החלק השני מאוד רומנטי[/QUOTE]
אומר מי שמדבר איתנו כל היום על הברביגירלס שלך
[QUOTE=אח של Sans;1497830]אומר מי שמדבר איתנו כל היום על הברביגירלס שלך[/QUOTE]
???(:???
[QUOTE=Sans;1497831]???(:???[/QUOTE]
אתה גרוע
עשיתי קודם סולו קרעתי את כולם ועוד קיבלתי טימוורק
אממ
טוב?
[QUOTE=Sans;1497833]אממ
טוב?[/QUOTE]
משהו לגביך גורם לי להרגיש כאישה מסוכנת
האמת שכבר לא איכפת לי מה יקרה איתי. אם יעיפו אותי, אז אמצא עבודה אחרת, אפטר מכל המטלות שהפילו עלינו בשבוע האחרון ואטוס קצת ליפן. אולי שם כשאתחיל עם מישהי, היא תרצה בחברתי, ולא תגיד שזו הטרדה מינית. אולי אני צריך בכלל אישה עם מנטליות של חו"ל. ישראליות תופסות מעצמן יותר מדי.
[QUOTE=שי חי;1497838]האמת שכבר לא איכפת לי מה יקרה איתי. אם יעיפו אותי, אז אמצא עבודה אחרת, אפטר מכל המטלות שהפילו עלינו בשבוע האחרון ואטוס קצת ליפן. אולי שם כשאתחיל עם מישהי, היא תרצה בחברתי, ולא תגיד שזו הטרדה מינית. אולי אני צריך בכלל אישה עם מנטליות של חו"ל. ישראליות תופסות מעצמן יותר מדי.[/QUOTE]
אם באמת אמרת לה "את כוסית ואני אעשה בשבילך הכל" זה בהחלט מטריד. אין לי מושג אם היית ציני.
אז יש דרך לשים לינק ליוטיוב כדי שיהיה לינק ולא סרטון, או לחילופין לשים לינק לסרטון אבל שיהיה החל מהזמן שאני רוצה? כי כששמתי לינק לסרטון החל מהזמן שאני רוצה אז זה מנגן אותו החל מ-0. (ראו תגובה שלי במשחק)
מטריד מבחינת המימדים שזה התנפח אליהם? או מטריד מבחינת המלל שאמרתי לבחורה?
[QUOTE=שי חי;1497841]מטריד מבחינת המימדים שזה התנפח אליהם? או מטריד מבחינת המלל שאמרתי לבחורה?[/QUOTE]
המלל שאמרת. זה אולי נראה מתאים בכל מיני סרטונים ביוטיוב אבל בישראל זה נחשב הטרדה. לפחות איך שאני רואה את זה.
סבבה. בעולם החילוני שאני חי בו כוסית זו מילת מחמאה. או ככה לפחות חשבתי עד היום.
[QUOTE=שי חי;1497843]סבבה. בעולם החילוני שאני חי בו כוסית זו מילת מחמאה. או ככה לפחות חשבתי עד היום.[/QUOTE]
בלי שום קשר להיותי דתי, אני מאמין שאני בעמדת רוב. לשמוע מישהו אומר למישהי שהוא לא מכיר "כוסית" ישר אני חושב על ערס שיושב על ספסל עם פיצוחים ושריקות. ה"אני אעשה הכל בשבילך" גם נשמע מוזר למדיי. אבל אולי זה רק אני.
יש בינינו הכרות מוקדמת של סמסטר שלם ולפני התקרית היינו בקשר רציף.
[QUOTE=שי חי;1497845]יש בינינו הכרות מוקדמת של סמסטר שלם ולפני התקרית היינו בקשר רציף.[/QUOTE]
אוקיי, יותר הגיוני אם כי היית אמור לדעת עם ההיכרות המוקדמת הזאת איפה המגבלות שלה או מה פחות או יותר היא חושבת עליך.
הייתי מציע לך לראות את הסצינה בפנתר הורוד 2 שבה דנים בנושא הזה:
"Inspector! You must NEVER refer to a woman as sexy!"
"But it's a compliment!"
"Still, you shouldn't be making comments about the woman's body!"
"Ah I see, I keep it for myself.."
"Yeah"
"While I'm thinking about woof!"
"*Sigh* inspector..."
ואני לא כל כך זוכר איך זה ממשיך.
[QUOTE=LordAbizi;1497840]אז יש דרך לשים לינק ליוטיוב כדי שיהיה לינק ולא סרטון, או לחילופין לשים לינק לסרטון אבל שיהיה החל מהזמן שאני רוצה? כי כששמתי לינק לסרטון החל מהזמן שאני רוצה אז זה מנגן אותו החל מ-0. (ראו תגובה שלי במשחק)[/QUOTE]
למיטב ידיעתי לא, וגם אני ניסיתי את זה אינספור פעמים
העיצוב החדש - מדהים!
לא מדובר בעיצוב חדש אלא בסתם עיצוב לפורים.
תודה לאל
הייתי מציע להשאיר אותו, לפחות למי שרוצה לגלוש ככה.. נוח מאוד
לכל מי שיש פייסבוק תיזהרו מווירוס שיש עכשיו.
זה התפשט למלא ילדים מהשכבה שלי ולקח לי מלא זמן בבוקר להיפטר ממנו. זה מפרסם בשמך פוסט של סמיילים כאלה וקישור לסרטון שהתמונה שלו זה כמה אנשים ואישה עירומה-אם מקליקים על זה, נדבקים! זה מפרסם את זה בקבוצות בעיקר.
זה ידוע. לא נכנסתי לקישורים לא מוכרים או כאלו שמקבלים הרבה שיתופים ולייקים תוך זמן קצר.
בנוסף לזה, לא צריך להיכנס למקומות שמבקשים מכם שיתוף או לייק לפני צפייה בתוכן מסוים.
אפשר לקרוא עוד על זה פה.
[url]http://www.newsbox.co.il/5-%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A8%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%92-%D7%9C%D7%92%D7%91-2/[/url]
[QUOTE=YoRt3m;1497874]זה ידוע. לא נכנסתי לקישורים לא מוכרים או כאלו שמקבלים הרבה שיתופים ולייקים תוך זמן קצר.
בנוסף לזה, לא צריך להיכנס למקומות שמבקשים מכם שיתוף או לייק לפני צפייה בתוכן מסוים.
אפשר לקרוא עוד על זה פה.
[url]http://www.newsbox.co.il/5-%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A8%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%92-%D7%9C%D7%92%D7%91-2/[/url][/QUOTE]
רק מזהירה ספציפית מהווירוס הזה
[QUOTE=Alice;1497875]רק מזהירה ספציפית מהווירוס הזה[/QUOTE]
זה לא וירוס. זה פשוט שאנשים מאשרים גישות מבלי לקרוא.
זה כמו לתת למישהו את המפתח לבית ואז להזהיר מפני פריצות.
זה לא וירוס, אין לזה הגדרה מסוימת אבל זה מוכר.
לא צריך בגרות במחשבים בשביל לדעת לא להתעסק עם זה.
תיפח רוחי....
נחתה לי עכשיו ספינת חלל ענקית בxcom long war. ואני יודע, שבlong war ייתכן מצב ובו יש לך אפשרות לעשות משימות שאתה פיזית לא יכול לעשות. אבל אמרתי, ננסה, מקסימום נבטל באמצע אם יהיה יותר מדי קשה.
לא יכולתי לקחת את הנבחרת הכי חזקה שלי, אבל לקחתי 3 חיילים ושלושה טירונים ושלחתי את הכוח.
אני משחק בצורה הגנתית, מחכה לראות מי יקבל את פניי. בתור החייזרים אני שומע chryssalid וfloater שהם עדיין לא דברים שאני יותר מדי בשל להתמודד איתם, אבל אמרתי ננסה. קבוצה ראשונה של 4 chryssalid תוקפת אותי, אני זורק עליהם חצי מהרימונים שלי והורג אותם. (אסור לתת להם לתקוף חייל שלי כי אז החייל ימות ויהפוך לזומבי, שזה פשוט נוראי)
אוקיי, מתקדם הלאה, פוגש את הfloater, משחק קצת הגנתי נגדם מצליח להרוג חלק. השאר בורחים. מופיעים פתאום עוד chryssalid, אני זורק עליהם את שאר הרימונים שלי ושוב הורג את כולם בלי בעיות. פתאום מופיע לידי קבוצה של 4 sectoids, ואני מוצא את עצמי לכוד בין הfloater שאיפשהו בחללית ו/או בשטח מחוץ לטווח הראייה שלי ובין הsectoid, ככה שאני בעצם גם לא יכול לברוח לחללית שלי, למרות שsectoid זה לא מפחיד מדי אבל במצב הזה זה היה מסוכן.
החיילים שלי התחילו למות, אבל הצלחתי להרוג את כל הfloater והsectoid. לא היה נראה שיש עוד חייזרים במפה. נזכרתי שקודם לכן ראיתי שהייתה לי מטרה של thin man שלא היה פעיל ולא תקפתי אותו, אז כנראה יש עוד קבוצה שבה נמצא הthin man הזה. אני מתקרב אליו ומגלה... שזה לא רק thin man, אלא thin man ו-4 outsider. כן, אני לא הורג 4 outsdier עם קבוצה של 3 חיילים ששניים מהם עם מעט מאוד חיים. אם הייתי יודע מראש שיהיו 4 outsider במשימה הזו לא הייתי בכלל מנסה אותה.
זה היה כזה רגע של rage quit.
אביזי אני אוהב אותך
מי היה היום בכנס הארוקון? חוץ ממני הכוונה...
וואלה שכחתי בכלל שזה היה היום.
איך היה?
[QUOTE=Pen Draig;1497890]וואלה שכחתי בכלל שזה היה היום.
איך היה?[/QUOTE]
בקניה?
שבת שלום :)
טוב חברים בקרוב נפרד
אבוא לבקר מדי פעם
אפילו שלא הגבתי לאחרונה (התעצלתי להתחבר)
[QUOTE=דניס זה אני;1497900]טוב חברים בקרוב נפרד
אבוא לבקר מדי פעם
אפילו שלא הגבתי לאחרונה (התעצלתי להתחבר)[/QUOTE]
בקניה?
היה לא רע.
יום אחד אני אגיע לאיזשהו כנס.
יום אחד.
נדב אנחנו עושים מפגש בקיץ, אתה מוזמן חח
אתה באמת רוצה שאני אבוא לכנס?
אתה לא ערב לביטחון המשתמשים שלך? ):
יותר מעשים, פחות דיבורים.
כשאני אומר מפגש אני מתכוון שאדם בא לארץ ואמרנו שאולי ניפגש.
אה וואלה, אדם בא?
בשביל אדם בטח שאני אבוא, אני אביא איתי גם את פלופי