-
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
אתה יוצא מהמכון בשמחה על שקיבלת את התג ה1 שלך.אתה מאושר מרוב אושר שאתה לא שם לב שאתה נידפק באיש.האיש אומר לך"הי ילד תסכל לאן אתה הולך.אתה יודע מי אני אם לא שלם לי 2000 שקל ביבלי אני יעזוב אותך.הבנת ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkSlateBlue"]מרי
את מחפשת פוקימון וראה אומניט שהולך בדשא של העיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דיפ
גרוויל מצליח להתחמק מן העוקץ רעל של סויפר.לאחר מכן גרוויל משתמש בכדור אנרגיה ומשגר אותו אל סויפר.סויפר לא מצליח להתחמק ונפגע .בנוסף מןהדף של הכדור האנרגיה סויפר מתנגש בקיר ומתעלף.גבריאל מוציא פוכדור ומכניס אליו את סויפר שלו ואומר לך"אנו עוד נתראה ואני ינקום בך בשם צוות ניוטק.הבנת."גבריאל מסתלק מן המקדש.אתה רואה שגראודון כלוא בכלוב.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
זאת בת
ולפקיס משתמש בלהביור חזק.באטפרי לא מתחמק מן התקפה ונפגע מזה קשה.לאחר מכן ולפקיס משתמשת בגחלת על באטארפי.הפעם באטרפי מתחמק מהמכה של ולפקיס.מרק אומר לבאטארפםי"קרן על חושית עכשיו"באטארפי משתמש בקרן על חושית.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]תומר
פיפלאפ משתתמש בקרן בועות חזקה מאוד שפוגעת בכריינדוס של רורק.הכריינדוס של ררק נופלך ומתעלף.רקור מחזיר את כרינדוס לפוכדור שלו ואומר לך"נת פייט טוב תרצה את תג האבן"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
צצ'ימצ'אר מנסה לקחת את אלקטויר לתוך הבור אך לא מצליח.רקס אומר לאלקטויר"תשתמש בזנבברזל אוקי"אלקטויר משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr012.png[/IMG]"כן שמי קין ושמך.הקרב היה 1 על 1 מוסכם לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל הולכים ליציאה אך אתם רואים שהיציה פתאום חסומ הבאבן ענקית.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;736986][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr012.png[/IMG]"כן שמי קין ושמך.הקרב היה 1 על 1 מוסכם לך"[/COLOR][/B][/quote]
"מוסכם, אני דניס" אני עונה
-
[B][COLOR="Green"]דניס
קיין מוציא סטטריו מהפוכדור שלו ואומר לך"תקוף ראשון דניס"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;736986][B][COLOR="Blue"]ג'וני
אתה יוצא מהמכון בשמחה על שקיבלת את התג ה1 שלך.אתה מאושר מרוב אושר שאתה לא שם לב שאתה נידפק באיש.האיש אומר לך"הי ילד תסכל לאן אתה הולך.אתה יודע מי אני אם לא שלם לי 2000 שקל ביבלי אני יעזוב אותך.הבנת ילד"[/COLOR][/B]
גרוויל מצליח להתחמק מן העוקץ רעל של סויפר.לאחר מכן גרוויל משתמש בכדור אנרגיה ומשגר אותו אל סויפר.סויפר לא מצליח להתחמק ונפגע .בנוסף מןהדף של הכדור האנרגיה סויפר מתנגש בקיר ומתעלף.גבריאל מוציא פוכדור ומכניס אליו את סויפר שלו ואומר לך"אנו עוד נתראה ואני ינקום בך בשם צוות ניוטק.הבנת."גבריאל מסתלק מן המקדש.אתה רואה שגראודון כלוא בכלוב.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
זאת בת
ולפקיס משתמש בלהביור חזק.באטפרי לא מתחמק מן התקפה ונפגע מזה קשה.לאחר מכן ולפקיס משתמשת בגחלת על באטארפי.הפעם באטרפי מתחמק מהמכה של ולפקיס.מרק אומר לבאטארפםי"קרן על חושית עכשיו"באטארפי משתמש בקרן על חושית.מה תעשה[/COLOR][/B]
פיפלאפ משתתמש בקרן בועות חזקה מאוד שפוגעת בכריינדוס של רורק.הכריינדוס של ררק נופלך ומתעלף.רקור מחזיר את כרינדוס לפוכדור שלו ואומר לך"נת פייט טוב תרצה את תג האבן"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
צצ'ימצ'אר מנסה לקחת את אלקטויר לתוך הבור אך לא מצליח.רקס אומר לאלקטויר"תשתמש בזנבברזל אוקי"אלקטויר משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr012.png[/IMG]"כן שמי קין ושמך.הקרב היה 1 על 1 מוסכם לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל הולכים ליציאה אך אתם רואים שהיציה פתאום חסומ הבאבן ענקית.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את לפרס וספיל ואומר להם לתקוף בקרן קרח ואחר כך בחבטה
-
[quote=monster;736986][B][COLOR=blue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה יוצא מהמכון בשמחה על שקיבלת את התג ה1 שלך.אתה מאושר מרוב אושר שאתה לא שם לב שאתה נידפק באיש.האיש אומר לך"הי ילד תסכל לאן אתה הולך.אתה יודע מי אני אם לא שלם לי 2000 שקל ביבלי אני יעזוב אותך.הבנת ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]את מחפשת פוקימון וראה אומניט שהולך בדשא של העיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]גרוויל מצליח להתחמק מן העוקץ רעל של סויפר.לאחר מכן גרוויל משתמש בכדור אנרגיה ומשגר אותו אל סויפר.סויפר לא מצליח להתחמק ונפגע .בנוסף מןהדף של הכדור האנרגיה סויפר מתנגש בקיר ומתעלף.גבריאל מוציא פוכדור ומכניס אליו את סויפר שלו ואומר לך"אנו עוד נתראה ואני ינקום בך בשם צוות ניוטק.הבנת."גבריאל מסתלק מן המקדש.אתה רואה שגראודון כלוא בכלוב.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]זאת בת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ולפקיס משתמש בלהביור חזק.באטפרי לא מתחמק מן התקפה ונפגע מזה קשה.לאחר מכן ולפקיס משתמשת בגחלת על באטארפי.הפעם באטרפי מתחמק מהמכה של ולפקיס.מרק אומר לבאטארפםי"קרן על חושית עכשיו"באטארפי משתמש בקרן על חושית.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]פיפלאפ משתתמש בקרן בועות חזקה מאוד שפוגעת בכריינדוס של רורק.הכריינדוס של ררק נופלך ומתעלף.רקור מחזיר את כרינדוס לפוכדור שלו ואומר לך"נת פייט טוב תרצה את תג האבן"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]צצ'ימצ'אר מנסה לקחת את אלקטויר לתוך הבור אך לא מצליח.רקס אומר לאלקטויר"תשתמש בזנבברזל אוקי"אלקטויר משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr012.png[/IMG]"כן שמי קין ושמך.הקרב היה 1 על 1 מוסכם לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה ומיל הולכים ליציאה אך אתם רואים שהיציה פתאום חסומ הבאבן ענקית.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לולפקיס: "ולפקיס תשתמשי בלהביור ואז תשתמשי בגחלת בכל הכוח שלך".
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את לפרס וספיל.שניהם תוקפים בקרן קרח את הסלע הבהחוסם.הסלע הופך לקרח ומיש ניהם תוקפים בחבטה.הם מצליחים לשבור רק חל קטן מהסלע.ביניתיים הקרב ממשיך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ולפקיס משתמשת בלהביור על הקרן העל חושית של באטארפי.שני המתק]פות מתינגשות וויוצרות הדף שממנו ולפקיס ובאטרפים נפגעים.ולפקיס מתאוששת מהר מהפגיעה ומשתמשת בגחלת.באטארפי עווד לא התאושש ונפגע מהגחלת של ולפקיס.מרק אומר לבאטארפי"תתאוש מהר ואז שוב קרן על חושית" באטארפי מתאושש ומשתמש בקרן על חושית.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;737922][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את לפרס וספיל.שניהם תוקפים בקרן קרח את הסלע הבהחוסם.הסלע הופך לקרח ומיש ניהם תוקפים בחבטה.הם מצליחים לשבור רק חל קטן מהסלע.ביניתיים הקרב ממשיך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ולפקיס משתמשת בלהביור על הקרן העל חושית של באטארפי.שני המתק]פות מתינגשות וויוצרות הדף שממנו ולפקיס ובאטרפים נפגעים.ולפקיס מתאוששת מהר מהפגיעה ומשתמשת בגחלת.באטארפי עווד לא התאושש ונפגע מהגחלת של ולפקיס.מרק אומר לבאטארפי"תתאוש מהר ואז שוב קרן על חושית" באטארפי מתאושש ומשתמש בקרן על חושית.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר ללפרס ולספיל לתקוף שוב בחבטה בזמן שאני מוציא את טרטויג וצ'ימצ'אר ואומר להם לתקוף בעלי טער ושריטות
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא גם את צ'ימצ'אר וטרטויג.ספיל ולפרס שוב תווקפים בקרן קרח את הסלע שחוסם ומקפיאים אותו לגרמרי.לפרס וספיל תוקפים בחטה את הסלע.ועוד חלק ממנו נשבר.טרטויג וצ'ימצ'אר תוקפים בעלי טער ושריטות את הסלע.עכשיו כמעט נוצר פתח ליציה מן המערה הזאת.כמעט.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;737928][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא גם את צ'ימצ'אר וטרטויג.ספיל ולפרס שוב תווקפים בקרן קרח את הסלע שחוסם ומקפיאים אותו לגרמרי.לפרס וספיל תוקפים בחטה את הסלע.ועוד חלק ממנו נשבר.טרטויג וצ'ימצ'אר תוקפים בעלי טער ושריטות את הסלע.עכשיו כמעט נוצר פתח ליציה מן המערה הזאת.כמעט.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר לתקוף בלהביור לספיל ולפרס לתקוף באקדח מים ולטרטויג אני אומר לתקוף בעלי טער בכל הכוח שלו
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר תוקף בלהביור את הסלע החוסם.ספיל ולפרס תוקפים באקדח מים את הסלע החוסם.לבסוף טרטויג תוקף בעלי טער את הסלעה חוסם.כעבור מס' שניות אתם רואים שהסלע מתחיל להישבר.וכעבור דקה הוא נשבר.אתה ומיל יוצאים מן המערה.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;737931][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר תוקף בלהביור את הסלע החוסם.ספיל ולפרס תוקפים באקדח מים את הסלע החוסם.לבסוף טרטויג תוקף בעלי טער את הסלעה חוסם.כעבור מס' שניות אתם רואים שהסלע מתחיל להישבר.וכעבור דקה הוא נשבר.אתה ומיל יוצאים מן המערה.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למיל שכדי שנברח מהר לעיר הקרובה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל ומיל [B]אתם [/B]רצים מהר לעיר הקרובה.אתם רצים ושמים לב שהדרך חסומה על ידי מחסום.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;737934][B][COLOR="Red"]יגאל ומיל [B]אתם [/B]רצים מהר לעיר הקרובה.אתם רצים ושמים לב שהדרך חסומה על ידי מחסום.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שואל את מיל עם יש דרך נוספת להגיעה לעיר
-
[QUOTE=monster;736986][B][COLOR="Blue"]ג'וני
[B][COLOR="Green"]ג'ון
זאת בת
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל הולכים ליציאה אך אתם רואים שהיציה פתאום חסומ הבאבן ענקית.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולכת לחפש פוקימונים אחרים כי מים זה סופר אפקטיבי על טרפינאץ'
-
[B][COLOR="SandyBrown"]יגאל
מיל אומרת לך"לא זאת הדרך היחידה שמובילה לעיר מכון ה4 שלך.אני ידעות זאת"אתם שמים לב שהדרך חסומה על ידי חילי צווות ניוטק הרשעים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מתעלמת מן האומניט ומחפשת פוקימון אחר.את רואה לך מינון בודד בשביל.מה תעשי[/COLOR][/B]