-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 02:59 AM
[b] ארתור-
אל תחרטט לי אבני מטאורים, פשוט הוא זורק אבנים רגיל
-----------------------------
נוספאס מנסה אבל פשוט כל מה שהוא עושה וובפט מחכה אותו וכך הודף את ההתקפה [/b][/quote]
אבל אבני מטאורים נשמע יותר חזק:D
אוקטילרי ממשיך ללחוץ, אייס תוקף בבלימה ומצליח להינתק מהתפיסה. "להביור" אומרת מיסטי
עומר-
אקנס בשניכה ושוב מצליח לתקוף בנשיכה-דסקל מתחיל להיסתחרר. דסקל מנסה לברוח אבל אקנס משתק אותו במבט נוקב-אקנס למד מבט נוקב
ארתור-
XD
----------
נוספאס מתאמץ ומנסה לזרוק עוד אבנים, אבל בעזרת הניגוד וובט זורק אבנים בכמות שווה כך שמצליח להדוף אותם
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 03:12 AM
[b]
עומר-
אקנס בשניכה ושוב מצליח לתקוף בנשיכה-דסקל מתחיל להיסתחרר. דסקל מנסה לברוח אבל אקנס משתק אותו במבט נוקב-אקנס למד מבט נוקב [/b][/quote]
"יופי אקנס עכשיו עוקץ רעל ואז נשיכה!"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 03:12 AM
[b] ארתור-
XD
----------
נוספאס מתאמץ ומנסה לזרוק עוד אבנים, אבל בעזרת הניגוד וובט זורק אבנים בכמות שווה כך שמצליח להדוף אותם [/b][/quote]
"נוזפאס חזור" אני אומר ומתחיל ללכת אחורה ואומר בלחש שהוואבפטים ישמעו "כנראה שצריך לוותר לפעמים יצחתם אותי אני מודה" ואז אני מתחיל ללכת וצועק "נראה לכם?ומוציא את נוזפאס ואומר לו "תזרוק אבנים שישברו את הניגוד שלהם הכי חזק שאתה יכול"
-
ארתור-
נוספאס מצליח לפגוע קלות באחד הוובפטים אבל אז מגיעים ארבע שסובבים אותו ותוקפים בניגוד-אטאט נוספאס מסתחרר. "מה לעזאזל קורה כאן?" נשמע קול מוכר-זהו קולו של רד. "למרות שאני ניצחתי אותם זה היה אחרי קרב מייאש-בחיים אל תאתגר אותם. צא פולי! אגרוף ממוקד בלי סוף" אומר רד ומוציא פוליראת'-[img]http://i31.tinypic.com/1ekqk0.png[/img]. פוליראת' תוקף את כל הוובפטים באגרוף ממוקד, אמנם הם מחקים אותו אבל הוא גדול יותר, לאחר כ20 דקות כל הוובפטים מעולפים.
עומר-
אקנס תוקף בעוד עוקץ רעל, דסקל מנסה להחזיר בהימום אבל אז אקנס תוקף בנשיכה-דסקל לא יכול להילחם עוד
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 03:38 AM
[b]
עומר-
אקנס תוקף בעוד עוקץ רעל, דסקל מנסה להחזיר בהימום אבל אז אקנס תוקף בנשיכה-דסקל לא יכול להילחם עוד [/b][/quote]
"עבודה טובה אקנס" אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור, הולך לרפא אותו ואז ממשיך למגדל.
-
עומר-
אתם ממשיכים במגדל ומגיעים לקומה שלישית, בקומה השלישית אתה רואה דריפלון-[img]http://i28.tinypic.com/2r3w8kw.png[/img] משוטט
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 03:43 AM
[b] עומר-
אתם ממשיכים במגדל ומגיעים לקומה שלישית, בקומה השלישית אתה רואה דריפלון-[img]http://i28.tinypic.com/2r3w8kw.png[/img] משוטט [/b][/quote]
שוב פעם פוקימון סגול?! XD
XD
---------
דריפלון המפוחד רואה אותכם ובורח לקומה השנייה במהירות
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 03:48 AM
[b] עומר-
XD
---------
דריפלון המפוחד רואה אותכם ובורח לקומה השנייה במהירות [/b][/quote]
"טוב אקנס, נעזוב אותו" אני אומר לו ומחזיר אותו . "עוד כמה קומות יש למקום הזה?" אני שואל את המגרשת הזאת.
-
עומר-
"למקום יש שש קומות" אומרת המגרשת. אתם מתקדמים עד לקומה החמישית-הקומה לפני אחרונה, אתם מנסים להיתקדם אך רואים שמעלה המדרגות לקומה האחרונה חסום במין סוג של מגן מוזר
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 04:48 AM
[b] עומר-
"למקום יש שש קומות" אומרת המגרשת. אתם מתקדמים עד לקומה החמישית-הקומה לפני אחרונה, אתם מנסים להיתקדם אך רואים שמעלה המדרגות לקומה האחרונה חסום במין סוג של מגן מוזר [/b][/quote]
"מה זה?" אני שואל אותה.
-
עומר-
"היצור יודע שאתה כאן, לכן הוא מנסה למנוע ממך להגיע" אומרת המגרשת "אתה תצליח לפרוץ את המגן בקלות בעזרת התקפה חזקה של אחד מפוקימוניך
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 04:57 AM
[b] עומר-
"היצור יודע שאתה כאן, לכן הוא מנסה למנוע ממך להגיע" אומרת המגרשת "אתה תצליח לפרוץ את המגן בקלות בעזרת התקפה חזקה של אחד מפוקימוניך [/b][/quote]
"טוב צא סטיליקס תישתמש בזנב ברזל!" אני אומר לו בקול.
אה כע! סטיליקס למד ניב חשמל, ניב אש, ניב קרח
----------------------------------
סטיליקס מפרק את המגן בזנב ברזל, נפתחת הדרך ואתה רואה אזור חשוך, אפל ולא בטוח במיוחד