-
[QUOTE=LordAbizi;644974]
תמיר
פליפר מתחיל לעוף מעל פיצ'ו, ופיצ'ו בורח. פליפר יורה אקדחי מים שחלקם פוגעים בפיצ'ו. פיצ'ו משתמש בניצוץ שפוגע בפליפר.
"פליפר, כעת תקוף אותו עם הכנפים!" אומר הינריך הרץ.
[/QUOTE]
"פיצ'ו,כשהוא מתקרב תקפוץ עליו ותשתמש בניצוץ!"
-
ג'וני
יש לכם חוש לדברים האלה הא? כל פעם שאני מתכוון לסיים את הקרב מתחילים לשאול אותי אם הוא מתכוון להגמר.
--
"סווינב, קו הגנה אחרון!" הוא אומר. פיצ'ו נוגח בסווינב, ואז סווינב יורה את כל הבוץ שמסביבו על פיקאצ'ו ופוגע בו ואז סווינב קורס. "סווינב זה מספיק. חזור! כעת צא סלקות'!" הוא אומר ומוציא את סלקות'. פיצ'ו מתחיל להתעייף.
ר"ר
זה כבר יותר טוב.
--
ספירו עף ומתרחק מנידורן, ואז מתחיל לטוס לכיוון שלו. נידורן זורק עליו חול מה שפוגע בו ועוצר אותו קצת. נידורן מרכז רעל בפיו ומנסה לירות אותו, אך יוצאים כל מיני שברים מוזרים ולא מאוחדים של משהו שעם נדמיין נוכל להשלים אותו לעוקץ רעל. ספירו מנצל את המתקפה הכושלת ומנקר את נידורן.
תמיר
פיצ'ו ופליפר מתקרבים זה לכיוון זה, ופליפר פורס את הכנפיים שלו כדי להכות. פליפר פוגע בפיצ'ו, ואז תופס את אחת הכפניים שלו ומשתמש בניצוץ.
"פליפר, עלה למעלה והסתובב במעגלים סביב עצמך כדי לזרוק אותו!" אומר הינריך הרץ. פליפר עולה למעלה ומתכונן לבצע את הנדרש.
-
[QUOTE=LordAbizi;645990]ג'וני
יש לכם חוש לדברים האלה הא? כל פעם שאני מתכוון לסיים את הקרב מתחילים לשאול אותי אם הוא מתכוון להגמר.
--
"סווינב, קו הגנה אחרון!" הוא אומר. פיצ'ו נוגח בסווינב, ואז סווינב יורה את כל הבוץ שמסביבו על פיקאצ'ו ופוגע בו ואז סווינב קורס. "סווינב זה מספיק. חזור! כעת צא סלקות'!" הוא אומר ומוציא את סלקות'. פיצ'ו מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
חחחחח
"פיצ'ו מעולה!" אומר ואשבח אותו על הקרב "קדימה פיצ'ו השתמש עכשיו במכת וולט!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;645990]
תמיר
פיצ'ו ופליפר מתקרבים זה לכיוון זה, ופליפר פורס את הכנפיים שלו כדי להכות. פליפר פוגע בפיצ'ו, ואז תופס את אחת הכפניים שלו ומשתמש בניצוץ.
"פליפר, עלה למעלה והסתובב במעגלים סביב עצמך כדי לזרוק אותו!" אומר הינריך הרץ. פליפר עולה למעלה ומתכונן לבצע את הנדרש.[/QUOTE]
"לפני שהוא זורק אותך,תשתמש בניצוץ כמה שיותר פעמים וכמה שיותר חזק שאתה יכול ותשתדל להאחז בו!"
-
[quote=LordAbizi;645990]
ר"ר
זה כבר יותר טוב.
--
ספירו עף ומתרחק מנידורן, ואז מתחיל לטוס לכיוון שלו. נידורן זורק עליו חול מה שפוגע בו ועוצר אותו קצת. נידורן מרכז רעל בפיו ומנסה לירות אותו, אך יוצאים כל מיני שברים מוזרים ולא מאוחדים של משהו שעם נדמיין נוכל להשלים אותו לעוקץ רעל. ספירו מנצל את המתקפה הכושלת ומנקר את נידורן.
[/quote]
"נידורן תרכז את כל האנרגייה של הרעל בפה ואז תינשך את ספירו" אומר לנידורן..
-
[quote]מור
הפוכדור נשלח אל גלימיאו וגלימיאו נלכד בתוכו. הפוכדור מתנונדנד מעט נוכח המאבק של גלימיאו, אבל בסוף הפוכדור נעצר ולכדת את גלימיאו יעודכן מיד.[/quote]אני מרים את הפוקדור של גלאימיאו ואז אומר למרריפ "קדימה בוא נמשיך, היו לנו מספיק קרבות ליום." ואז יחד איתו אני ממשיך לעיר הבאה (ומקווה להגיע עליה כבר!!!)
-
ג'וני
"סלקות', שריטות!" הוא אומר. פיצ'ו מקיף את עצמו בניצוצות רץ קדימה ודוחף את סלקות'. סלקות' שורט את פיצ'ו.
תמיר
פליפר מסתובב סביב עצמו בקצב הולך וגדל עד שפיצ'ו נזרק ממנו. במהלך הסיבוב פיצ'ו מחשמל מעט את פליפר.
"פליפר, כעת תקוף אותו באס אווירי בעת הנפילה!" אומר הינריך הרץ.
ר"ר
כדאי גם להמציא שמות למתקפות, אחרת תצטרך לתת כל פעם את ההסבר. אני מניח שרצית להוסיף "קוראים לזה נשיכת רעל" או משהו כזה.
--
נידורן קופץ לעבר ספירו ונושך אותו. לא נראה שיש הבדל גדול במיוחד בין ההתקפות. ספירו משתחרר מהנשיכה, ואז דוחף את נידורן.
מור
ושוב אתם עושים את זה, אני מתכוון שיקרה אירוע מסויים, ורגע לפני שהוא קורה אתם תוההים מתי לעזאזל הוא יקרה. מה נסגר עם האנשים העל חושיים בפורום הזה?!
--
אתה ממשיך ללכת קצת, ואתה מגיע לעיר מרוול, שמוארת במנורות רחוב. כעת כבר השמש שקעה בחוץ וזה בערך 9 בערב.
-
[QUOTE=LordAbizi;646519]ג'וני
"סלקות', שריטות!" הוא אומר. פיצ'ו מקיף את עצמו בניצוצות רץ קדימה ודוחף את סלקות'. סלקות' שורט את פיצ'ו.
[/QUOTE]
"קדימה סטירה כפולה ואז מכת וולט מקרוב!" אומר לו
-
[quote=LordAbizi;646519]
ר"ר
כדאי גם להמציא שמות למתקפות, אחרת תצטרך לתת כל פעם את ההסבר. אני מניח שרצית להוסיף "קוראים לזה נשיכת רעל" או משהו כזה.
--
נידורן קופץ לעבר ספירו ונושך אותו. לא נראה שיש הבדל גדול במיוחד בין ההתקפות. ספירו משתחרר מהנשיכה, ואז דוחף את נידורן.
[/quote]
"נידורן זהו הגיע הזמן שתחסל אותו תיתקוף בכל הכוח מכת קרן ואז נשיכת רעל אבל הפעם תרכז יותר רעלל בפה כדי שהוא יורעל" אומר לנידורן.
-
[quote=LordAbizi;646519]
מור
ושוב אתם עושים את זה, אני מתכוון שיקרה אירוע מסויים, ורגע לפני שהוא קורה אתם תוההים מתי לעזאזל הוא יקרה. מה נסגר עם האנשים העל חושיים בפורום הזה?!
--
אתה ממשיך ללכת קצת, ואתה מגיע לעיר מרוול, שמוארת במנורות רחוב. כעת כבר השמש שקעה בחוץ וזה בערך 9 בערב.[/quote]
"נצטרך למצוא מקום לישון בוא..." אומר למריפ בעצב. ואז אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפאות את הפוקימונים (הפצועים) שלי ואז אשאל את ג'וי "את יודעת איפה אוכל למצוא מקום לישון בוא הלילה?".
-
[QUOTE=LordAbizi;646519]
תמיר
פליפר מסתובב סביב עצמו בקצב הולך וגדל עד שפיצ'ו נזרק ממנו. במהלך הסיבוב פיצ'ו מחשמל מעט את פליפר.
"פליפר, כעת תקוף אותו באס אווירי בעת הנפילה!" אומר הינריך הרץ.
[/QUOTE]
"תתפס עליו כשהוא מתקרב ותחשמל אותו בניצוץ!"
-
ג'וני
"סלקות', תנשך אותו, ותעזוב לפני מכת הוולט!" הוא אומר. פיצ'ו מתקרב לסלקות ומתחיל לסטור לו, עד סלקות' נושך אותו. פיצ'ו מפסיק ואז עובר למכת וולט, שפוגע בסלקות'.
ר"ר
ניודרן תוקף את ספירו עם הקרן ופוגע. ספירו נהדף אחורה ואז עף למעלה, מסתובב חוזר למטה ודוחף את נידורן. נידורן מנצל את הקרבה ונושך את ספירו, אך שוב אין הבדל כל כך גדול. (ההסבר של המתקפה בסדר ונידורן מבין מה הוא צריך לעשות, הוא פשוט לא מצליח. אין שום דבר שאפשר לעשות נגד זה, פשוט צריך קצת ניסיון וטעייה.)
מור
אתה מגיע למרכז הפוקימונים ולאחות ג'וי. היא מרפאית פוקימונך.
"במרכז הפוקימונים ניתן לישון. יש כאן עוד כמה מקומות, ובחדר יש תנאים מספיקים כדי שלא תתפוצץ באורח פתאומי" היא עונה לך.
תמיר
פליפר תוקף באס אווירי, אבל המתקפה מהירה מדי ופיצ'ו לא מספיק להאחז. הוא מבין זאת ולכן תוקף מרחוק בניצוץ והוא פוגע בפליפר. לבסוף פיצ'ו נופל, וההתקפה מפסיקה.
"פליפר, שלח עליו מטחי אקדח מים קצרים!" אומר הינריך הרץ.
-
[QUOTE=LordAbizi;647319]
תמיר
פליפר תוקף באס אווירי, אבל המתקפה מהירה מדי ופיצ'ו לא מספיק להאחז. הוא מבין זאת ולכן תוקף מרחוק בניצוץ והוא פוגע בפליפר. לבסוף פיצ'ו נופל, וההתקפה מפסיקה.
"פליפר, שלח עליו מטחי אקדח מים קצרים!" אומר הינריך הרץ.[/QUOTE]
"תרוץ במעגלים מסביב לזירה כדי להתחמק ותשתמש בניצוץ!"
-
[quote=LordAbizi;647319].
ר"ר
ניודרן תוקף את ספירו עם הקרן ופוגע. ספירו נהדף אחורה ואז עף למעלה, מסתובב חוזר למטה ודוחף את נידורן. נידורן מנצל את הקרבה ונושך את ספירו, אך שוב אין הבדל כל כך גדול. (ההסבר של המתקפה בסדר ונידורן מבין מה הוא צריך לעשות, הוא פשוט לא מצליח. אין שום דבר שאפשר לעשות נגד זה, פשוט צריך קצת ניסיון וטעייה.)
[/quote]
*טוב אפשר לסיים תקרב כי אני לא סובל למשוך קרבות לאורכים כאלה לפחות לא עד שיש לי יותר מ14 מתקפות ושני פוקימונים*[זאת עצה]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נידורן סיים תקרבה המעיק הזה במכת קרן אך הפעם תוסיף קצת הרבה רעלל לתוך הקרן." אומר לנידורן ואתפלל שהוא יחסל תספירו הבן אלמוות הזה.
-
[QUOTE=LordAbizi;647319]ג'וני
"סלקות', תנשך אותו, ותעזוב לפני מכת הוולט!" הוא אומר. פיצ'ו מתקרב לסלקות ומתחיל לסטור לו, עד סלקות' נושך אותו. פיצ'ו מפסיק ואז עובר למכת וולט, שפוגע בסלקות'.
[/QUOTE]
"קדימה פיצ'ו תשתמש בנגיחה ואחר כך שאתה קרוב אליו מכת וולט!" אומר לו