-
[QUOTE=monster;737937][B][COLOR="SandyBrown"]יגאל
מיל אומרת לך"לא זאת הדרך היחידה שמובילה לעיר מכון ה4 שלך.אני ידעות זאת"אתם שמים לב שהדרך חסומה על ידי חילי צווות ניוטק הרשעים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מתעלמת מן האומניט ומחפשת פוקימון אחר.את רואה לך מינון בודד בשביל.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את מונפרנו וצ'רמנדר ואומר להם לתקוף בחימום יתק ובלהביור על חילי צווות ניוטק
-
[QUOTE=monster;737937][B][COLOR="SandyBrown"]יגאל
מיל אומרת לך"לא זאת הדרך היחידה שמובילה לעיר מכון ה4 שלך.אני ידעות זאת"אתם שמים לב שהדרך חסומה על ידי חילי צווות ניוטק הרשעים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מתעלמת מן האומניט ומחפשת פוקימון אחר.את רואה לך מינון בודד בשביל.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"הוא מושלם עבור טראפינאץ' !!!טראפינאץ',פצצת בוץ על המינון !"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' יורה פצצת בוץ על מינון.מינון רואהזאת ומתחמק מהפצצצת הבוץ של טראפינץ'.מינון משתמש בהתקפה מהירה.מה תעשי
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את מונפרו ואת צ'רמנדאר להילחם נגד צוות ניוטק.מונפרו תוקף בלהביור וצ'רמנדאר בחימום יתר את החילים של צוות ניוטק.חילי צוות ניוטק רואים זאת וובורחים מהמקום.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;737944][B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' יורה פצצת בוץ על מינון.מינון רואהזאת ומתחמק מהפצצצת הבוץ של טראפינץ'.מינון משתמש בהתקפה מהירה.מה תעשי
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את מונפרו ואת צ'רמנדאר להילחם נגד צוות ניוטק.מונפרו תוקף בלהביור וצ'רמנדאר בחימום יתר את החילים של צוות ניוטק.חילי צוות ניוטק רואים זאת וובורחים מהמקום.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תתחמק !אחרי זה פצצת בוץ!"
-
[QUOTE=monster;737944][B][COLOR="Blue"]מרי
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את מונפרו ואת צ'רמנדאר להילחם נגד צוות ניוטק.מונפרו תוקף בלהביור וצ'רמנדאר בחימום יתר את החילים של צוות ניוטק.חילי צוות ניוטק רואים זאת וובורחים מהמקום.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני ימשיך לללכת למכון הבא
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתם עוברים את המחסום שסמו צוות ניוטק.אתם ממשיכים ללכת וראים שיש 3 מערות ואחת מהן מובילה לעיר הבאה.באיזה מערה תבחר
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
טרפאינץ' מצליח להתחמק מן התקפה המהירה של מינון.טראפינץ' משתמש בפצצת שפוגעת קשה במינון.מינון מתאושש ומשתמש בהתקפה מהירה שוב.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;737949][B][COLOR="Red"]יגאל
אתם עוברים את המחסום שסמו צוות ניוטק.אתם ממשיכים ללכת וראים שיש 3 מערות ואחת מהן מובילה לעיר הבאה.באיזה מערה תבחר
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
טרפאינץ' מצליח להתחמק מן התקפה המהירה של מינון.טראפינץ' משתמש בפצצת שפוגעת קשה במינון.מינון מתאושש ומשתמש בהתקפה מהירה שוב.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למיל שאולי כדי לנו לבחור במערה העמצעית
-
[QUOTE=monster;737949][B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
טרפאינץ' מצליח להתחמק מן התקפה המהירה של מינון.טראפינץ' משתמש בפצצת שפוגעת קשה במינון.מינון מתאושש ומשתמש בהתקפה מהירה שוב.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"פצצת בוץ נוספת ותתחמק מההתקפות שלו!"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' מתחמק מהתקפה של מינון.טראפינץ' משתמש בפצצת בוס שמביסה את מינון.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
יגאל
מיל אומרת לך"יאלה אם זה לא הדרך הנוכנה אז נחזור לפםה ונכנכס למערה אחרת יאלה בוא"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;738033][B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' מתחמק מהתקפה של מינון.טראפינץ' משתמש בפצצת בוס שמביסה את מינון.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
יגאל
מיל אומרת לך"יאלה אם זה לא הדרך הנוכנה אז נחזור לפםה ונכנכס למערה אחרת יאלה בוא"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"בואו נחפש עוד פוקימון לאימונים !"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
את וטראפינץ מחפשים פוקימון לאימון.אתם רואים אחלקטרוד שמתגל בהמתו בדשא של העיר.מה תעשי[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;738037][B][COLOR="Blue"]מרי
את וטראפינץ מחפשים פוקימון לאימון.אתם רואים אחלקטרוד שמתגל בהמתו בדשא של העיר.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טראפינץ', חפירה על האלקטרוד.!"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץץ' משתמש בחפירה.ונכננכס לבור שחפר וכעבור דקה את לא רואה כבר את טרפינץ' שלך.אלקטרוד לא מבין מה קוורה פה.אז הוא ממשיך להתגל בשמחה.מה תעשי[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;738040][B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץץ' משתמש בחפירה.ונכננכס לבור שחפר וכעבור דקה את לא רואה כבר את טרפינץ' שלך.אלקטרוד לא מבין מה קוורה פה.אז הוא ממשיך להתגל בשמחה.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה טרפינאץ',אחרי החפירה פצצת בוץ!"
-
[QUOTE=monster;738033][B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Red"]
יגאל
מיל אומרת לך"יאלה אם זה לא הדרך הנוכנה אז נחזור לפםה ונכנכס למערה אחרת יאלה בוא"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה בסדר בואי נלך