-
[quote]מור
אתה מגיע למרכז הפוקימונים ולאחות ג'וי. היא מרפאית פוקימונך.
"במרכז הפוקימונים ניתן לישון. יש כאן עוד כמה מקומות, ובחדר יש תנאים מספיקים כדי שלא תתפוצץ באורח פתאומי" היא עונה לך.[/quote]"אוקיי תודה!" אני אודה לאחות ג'וי ואבקש גישה לאחד המקומות הפנויים שבמרכז הפוקימונים.
-
תמיר
פליפר מתחיל לעוף אחרי פיצ'ו ויורה עליו אקדחי מים. פיצ'ו מתחמק ומדי פעם יורה ניצוץ ופוגע בפליפר. לפעמים גם פליפר פוגע בפיצ'ו.
"פליפר, מספיק. תאיץ אליו ותדחוף אותו!" אומר הינריך הרץ. פליפר מתחיל להנמיך את עצמו ומתקרב לאלקיד.
רומה
סורי, אך המשחק שלי לוקח את הזמן ולא ממהר לשום מקום. לכן אני ממליץ לך להשען אחורה ולהנות מכל הודעה. (כמו שאני עושה, במשך כמעט שנה)
--
נידורן נוגח בספירו, והקרן פוגעת בו בצורה חזקה. ספירו דוחף את נידורן. נראה שספירו סובל קצת, יכול להיות שהוא הורעל. עדיין יש לו כח להלחם.
ג'וני
"סלקות', תדחוף אותו!" הוא אומר. פיצ'ו נוגח את סלקות', ואז סלקות' דוחף את פיצ'ו בזמן שפיצ'ו דוחף עם וולט את סלקות'. הם מתנגשים ושניהם נפגעים.
מור
"לכמה זמן אתה צריך את החדר?" היא שואלת.
-
[QUOTE=LordAbizi;647879]
ג'וני
"סלקות', תדחוף אותו!" הוא אומר. פיצ'ו נוגח את סלקות', ואז סלקות' דוחף את פיצ'ו בזמן שפיצ'ו דוחף עם וולט את סלקות'. הם מתנגשים ושניהם נפגעים.
[/QUOTE]
תשמע,אני חושב שמכת וולט קצת יותר חזקה מדחיפה או שריטה אז הוא צריך לקבל קצת יותר נזק
"קדימה פיצ'ו סטירה כפולה ואז נגיחה!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;647879]תמיר
פליפר מתחיל לעוף אחרי פיצ'ו ויורה עליו אקדחי מים. פיצ'ו מתחמק ומדי פעם יורה ניצוץ ופוגע בפליפר. לפעמים גם פליפר פוגע בפיצ'ו.
"פליפר, מספיק. תאיץ אליו ותדחוף אותו!" אומר הינריך הרץ. פליפר מתחיל להנמיך את עצמו ומתקרב לאלקיד.
[/QUOTE]
"פיצ'ו,תעמוד במקום,(וכשהוא מתקרב אני אומר: )תקפוץ עליו לפני שהוא מספיק לפגוע,ותשתמש בניצוץ!"
-
סוג של חדשות טובות: ימי ראשון-שני יהיו קצת עמוסים בשבילי, אבל אחרי זה סיימתי! ועד ה6 ביולי אני אהיה חופשי, החל מה6 ביולי מתחיל סמסטר קיץ אבל זה עדיין יהיה יותר חופשי ממקודם. אי לכך, תצפו שתקופת היובש תסתיים ואנחנו נהיה המשחק הארוך ביותר בהיסטוריית הפורום!!!
ג'וני
לא אמרתי שהוא לא קיבל יותר. למען האמת לא אמרתי שום דבר על הנזק, כי זה לא משהו שאתה אמור להבחין בו בדרך כלל.
--
"סלקות', שריטות!" הוא אומר. פיצ'ו סוטר לסלקות' מספר פעמים עד שלסקות' שורט אותו. פיצ'ו לאחר מכן נוגח בו. פיצ'ו נראה די עייף.
תמיר
פיצ'ו עומד ומחכה לפליפר המתקרב, אך פיצ'ו לא מעריך נכון את המרחק והמהירות, והוא קופץ מאוחר מדי, והוא עובר מעל פליפר, ובכך פליפר מחטיא את ההתקפה. פיצ'ו נוחת מאחורי פליפר ושולח אליו ניצוץ.
"פליפר עלה למעלה וצור משב רוח!" אומר הינריך הרץ.
-
[quote=LordAbizi;647879]
רומה
סורי, אך המשחק שלי לוקח את הזמן ולא ממהר לשום מקום. לכן אני ממליץ לך להשען אחורה ולהנות מכל הודעה. (כמו שאני עושה, במשך כמעט שנה)
--
נידורן נוגח בספירו, והקרן פוגעת בו בצורה חזקה. ספירו דוחף את נידורן. נראה שספירו סובל קצת, יכול להיות שהוא הורעל. עדיין יש לו כח להלחם.
[/quote]
*אבל זה הקרבות הראשונים ואני רוצה להשיג את האחרים אם כל קרב ימשך 10-20 תגבות אני בחיים לא ישיג אותםF):
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נידורן נגיחה ואז תנסה ליתקוף שוב בעוקץ רעל אך הפעם תרכז יותר אנרגייה תנסה ליצור צורה מדויקת יותר של מחט.," אומר לנידורן..
-
[QUOTE=LordAbizi;648957]
ג'וני
לא אמרתי שהוא לא קיבל יותר. למען האמת לא אמרתי שום דבר על הנזק, כי זה לא משהו שאתה אמור להבחין בו בדרך כלל.
--
"סלקות', שריטות!" הוא אומר. פיצ'ו סוטר לסלקות' מספר פעמים עד שלסקות' שורט אותו. פיצ'ו לאחר מכן נוגח בו. פיצ'ו נראה די עייף.
[/QUOTE]
'בואו נקיח את בסיכון' אחשוב לעצמי ואומר "פיצ'ו קדימה נגיחה ואז מכת וולט בכל הכוח שלך!" אומר לו ואקווה שיפגע
-
[QUOTE=LordAbizi;648957]סוג של חדשות טובות: ימי ראשון-שני יהיו קצת עמוסים בשבילי, אבל אחרי זה סיימתי! ועד ה6 ביולי אני אהיה חופשי, החל מה6 ביולי מתחיל סמסטר קיץ אבל זה עדיין יהיה יותר חופשי ממקודם. אי לכך, תצפו שתקופת היובש תסתיים ואנחנו נהיה המשחק הארוך ביותר בהיסטוריית הפורום!!!
תמיר
פיצ'ו עומד ומחכה לפליפר המתקרב, אך פיצ'ו לא מעריך נכון את המרחק והמהירות, והוא קופץ מאוחר מדי, והוא עובר מעל פליפר, ובכך פליפר מחטיא את ההתקפה. פיצ'ו נוחת מאחורי פליפר ושולח אליו ניצוץ.
"פליפר עלה למעלה וצור משב רוח!" אומר הינריך הרץ.[/QUOTE]
אל תחיה באשליות...
--
"פיצ'ו,זוז מחוץ לטווח הרוח ותשתמש בניצוץ!"
-
ר"ר
הרשה לי להציג את זה בצורה אחרת, לאן אתה לא תספיק להגיע אם הקרבות יהיו איטיים? אתה באמת מאמין שהמשחק הזה יתקדם מעבר למכון החמישי? אף משחק של פוקימון לא יכול להתקדם יותר.
--
נידורן נוגח בספירו וספירו נהדף אחורה. בזמן שנידורן מנסה להבין מה לעשות ספירו טס אליו ומנקר אותו. נידורן קופץ אחורה, ואז מנסה לירות את זה שוב. יכול להיות שהפעם יש לזה צורה דומה יותר של מחטים, אם כי זה עדיין די רחוק. הדברים האלה פוגעים בספירו.
ג'וני
אגב, שים לב שסלקות' משתמש רק במתקפה אחת כל פעם כשאתה משתמש ב2 כל פעם נובע מהיכולת שלו לפי המשחקים, לדרוש ממנו לבצע יותר מחצי מכמות הפעולות של הפוקימונים שלך יגרמו לו לעומס יתר.
--
"סלקות', נשך אותו כשהוא נוגח, ואז שחרר אותו!" הוא אומר. פיצ'ו רץ ונוגח בסלקות'. סלקות' מנצל את זה ואז נושך אותו. סלקות' משחרר את פיצ'ו ופיצ'ו משתמש במכת וולט ופוגע בסלקות'.
תמיר
מזל טוב על יום ההולדת, אתה אחת הסיבות היחידות שהמשחק שלי שרד כל כך הרבה זמן.
ואגב, 'לחיות באשליות' זה בדיוק מה שמלמדים אותנו במתמטיקה, איך לחיות נכון באשליות. (חוץ מזה שזה לא כל כך רחוק, המשחק הכי ארוך הוא בערך 297 עמודים. אנחנו 222. אם נתקדם באותו קצב של החופש שעבר נעקוף אותם בקלות עד סוף יולי. עליך להשתחרר מחוסר האמונה!)
--
פיצ'ו מנסה לברוח מפליפר, אך פליפר עוקב אחריו ופיצ'ו מבין שהוא לא יכול להתרחק, אז הוא מסתובב ושולח ניצוץ אל פליפר. בינתיים הרוח מעיפה אותו והוא נדחף אחורה מעט, והניצוץ פוגע בפליפר.
"פליפר, כעת השתמש עליו באס אווירי!" הינריך הרץ אומר.
-
[quote=LordAbizi;649674]ר"ר
הרשה לי להציג את זה בצורה אחרת, לאן אתה לא תספיק להגיע אם הקרבות יהיו איטיים? אתה באמת מאמין שהמשחק הזה יתקדם מעבר למכון החמישי? אף משחק של פוקימון לא יכול להתקדם יותר.
--
נידורן נוגח בספירו וספירו נהדף אחורה. בזמן שנידורן מנסה להבין מה לעשות ספירו טס אליו ומנקר אותו. נידורן קופץ אחורה, ואז מנסה לירות את זה שוב. יכול להיות שהפעם יש לזה צורה דומה יותר של מחטים, אם כי זה עדיין די רחוק. הדברים האלה פוגעים בספירו.
[/quote]
אם אני ואתה נשקיע ביחד ונתקדם לפחות קצת יותר מהר בהתחלה ולא נימשוך תקרבות כאילו שהפוקימונים כבר חזקים ובוגרים ושיש להם כמות חיים גדולה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נידורן נשיכה ואז נגיחה ומיד אחר כך תנסה לישרוט אותו" אומר לנידורן.
-
[QUOTE=LordAbizi;649674]
תמיר
מזל טוב על יום ההולדת, אתה אחת הסיבות היחידות שהמשחק שלי שרד כל כך הרבה זמן.
ואגב, 'לחיות באשליות' זה בדיוק מה שמלמדים אותנו במתמטיקה, איך לחיות נכון באשליות. (חוץ מזה שזה לא כל כך רחוק, המשחק הכי ארוך הוא בערך 297 עמודים. אנחנו 222. אם נתקדם באותו קצב של החופש שעבר נעקוף אותם בקלות עד סוף יולי. עליך להשתחרר מחוסר האמונה!)
--
פיצ'ו מנסה לברוח מפליפר, אך פליפר עוקב אחריו ופיצ'ו מבין שהוא לא יכול להתרחק, אז הוא מסתובב ושולח ניצוץ אל פליפר. בינתיים הרוח מעיפה אותו והוא נדחף אחורה מעט, והניצוץ פוגע בפליפר.
"פליפר, כעת השתמש עליו באס אווירי!" הינריך הרץ אומר.[/QUOTE]
תודה...
ואני מאמין,השאלה במה...
--
"תנסה לקפוץ עליו כמו מקודם ונצוץ!"
-
[QUOTE=LordAbizi;649674]
ג'וני
אגב, שים לב שסלקות' משתמש רק במתקפה אחת כל פעם כשאתה משתמש ב2 כל פעם נובע מהיכולת שלו לפי המשחקים, לדרוש ממנו לבצע יותר מחצי מכמות הפעולות של הפוקימונים שלך יגרמו לו לעומס יתר.
--
"סלקות', נשך אותו כשהוא נוגח, ואז שחרר אותו!" הוא אומר. פיצ'ו רץ ונוגח בסלקות'. סלקות' מנצל את זה ואז נושך אותו. סלקות' משחרר את פיצ'ו ופיצ'ו משתמש במכת וולט ופוגע בסלקות'.
[/QUOTE]
אחי הוא חטף כבר אולי 7 מכות וולט אני חושב שזה צריך להשפיע
"קדימה פיצ'ו סטירה כפולה ואז מכת וולט!" אומר לו
-
ר"ר
זה היתרון בלהיות מתמטיקאי, אני יכול להמציא את החוקים שעל פיהם אני עובד:
לפוקימון נגיד יש תפוקה מסויימת של אנרגיה (כמו שבני אדם מפיקים אנרגיה ממזון ומאוויר). האנרגיה של פוקימון מתחלקת לשני חלקים: אנרגיית קרב, שזה מה שמאפשר לו לתקוף ולהלחם, ואנרגיית חיים, שזה מה שמאפשר לו לשמור על עצמו. כשפוקימון הוא קטן, אז עדיף לו שיהיה יותר אנרגיה באנרגיית החיים, ולכן הפוקימון חלש, אבל רוב הסיכויים שישרוד קרבות למשך מספיק זמן. כשפוקימון גדל, גדלה גם כמות האנרגיה שהוא מפיק, והפוקימון כבר מספיק חזק כדי שיוכל להחליש את אנרגיית החיים שלו וכך להיות חזק יותר. לכן לפי הגישה שלי קרבות בין פוקימונים חלשים הם ארוכים יותר מקרבות בין פוקימונים חזקים.
--
נידורן קופץ ונושך את ספירו. ספירו נאבק בו, אבל הוא נחלש בגלל ההרעלה. נידורן עוזב אותו ותוקף עם הקרן. ספירו עף לנידורן ומנקר אותו. לבסוף נידורן שורט את ספירו.
תמיר
הממ, אולי אתה מאמין בזה שכל מה שאינו אסור הוא הכרחי?
--
פיצ'ו קופץ לעבר פליפר המתקדם והפעם מצליח לתפוס אותו בפנים, ועושה ניצוץ. פיצ'ו גם תפס את פליפר לפני שהספיק לבצע את האס האווירי אז המתקפה בוטלה.
"אקדח מים מהיר וקטן לתוך פרצוף שלו!" אומר הינריך הרץ.
ג'וני
או שכן או שלא, אתה לא אמור לשים לב להבדל. כשתראה הבדל ("מתחיל להתעייף"), תדע.
--
"סלקות, דחוף אותו!" הוא אומר. פיצ'ו סוטר פעמים לסלקות', ואז סלקות' דוחף אותו. פיצ'ו נופל על הרצפה, והוא מנסה לבצע מכת וולט אבל הוא עייף מדי ולא מצליח. סלקות' מתחיל להתעייף.
-
[quote=LordAbizi;650080]ר"ר
זה היתרון בלהיות מתמטיקאי, אני יכול להמציא את החוקים שעל פיהם אני עובד:
לפוקימון נגיד יש תפוקה מסויימת של אנרגיה (כמו שבני אדם מפיקים אנרגיה ממזון ומאוויר). האנרגיה של פוקימון מתחלקת לשני חלקים: אנרגיית קרב, שזה מה שמאפשר לו לתקוף ולהלחם, ואנרגיית חיים, שזה מה שמאפשר לו לשמור על עצמו. כשפוקימון הוא קטן, אז עדיף לו שיהיה יותר אנרגיה באנרגיית החיים, ולכן הפוקימון חלש, אבל רוב הסיכויים שישרוד קרבות למשך מספיק זמן. כשפוקימון גדל, גדלה גם כמות האנרגיה שהוא מפיק, והפוקימון כבר מספיק חזק כדי שיוכל להחליש את אנרגיית החיים שלו וכך להיות חזק יותר. לכן לפי הגישה שלי קרבות בין פוקימונים חלשים הם ארוכים יותר מקרבות בין פוקימונים חזקים.
--
נידורן קופץ ונושך את ספירו. ספירו נאבק בו, אבל הוא נחלש בגלל ההרעלה. נידורן עוזב אותו ותוקף עם הקרן. ספירו עף לנידורן ומנקר אותו. לבסוף נידורן שורט את ספירו.
[/quote]
טוב
~~~~
"אווקיי נידורן תיתקוף עוד פעם בנשיכה ואז תנסה ליתקוף עם הקרן אך לא מקה רגילה אלה מספר פעמים וכך תיצוק מתקפת ניקור.." אומר לנידורן ואקח לידי פוקדור ריק..
-
[QUOTE=LordAbizi;650080]
ג'וני
או שכן או שלא, אתה לא אמור לשים לב להבדל. כשתראה הבדל ("מתחיל להתעייף"), תדע.
--
"סלקות, דחוף אותו!" הוא אומר. פיצ'ו סוטר פעמים לסלקות', ואז סלקות' דוחף אותו. פיצ'ו נופל על הרצפה, והוא מנסה לבצע מכת וולט אבל הוא עייף מדי ולא מצליח. סלקות' מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
"אוקי קדימה פיצ'ו סטירה כפולה ואז תשתמש בנגיחה כדי להביס אותו!" אומר לו