[quote]מור
"לכמה זמן אתה צריך את החדר?" היא שואלת[/quote]
"רק ללילה הזה", אני אומר לאחות ג'וי, ואז אם היא תגיש מפתח אני אקח אותו ואלך לחדר
Printable View
[quote]מור
"לכמה זמן אתה צריך את החדר?" היא שואלת[/quote]
"רק ללילה הזה", אני אומר לאחות ג'וי, ואז אם היא תגיש מפתח אני אקח אותו ואלך לחדר
ר"ר
נידורן נושך את ספירו, וסיפרו בתגובה מנקר לו את הראש. נידורן עוזב אותו ולאחר מנקר אותו מספר פעמים. ספירו עף ודוחף את נידורן. ספירו מתחיל להתעייף.
ג'וני
"חוששני שלפיצ'ו אין יותר כח לקרב הזה, אבל כרצונך. סלקות', שריטות!" הוא אומר. פיצ'ו מתחיל לזחול לכיוון סלקות' כדי לסטור לו, אך סלקות' נע מהר יותר (וזה אומר [b]המון[/b]) ושורט אותו. פיצ'ו גם מנסה לתקרב כדי לנגוח, אבל הוא חלש ורחוק מדי.
מור
האחות ג'וי רושמת לפניה (במחשב) נותנת לך את המפתח, אתה מחפש ומוצא את החדר והגעת אליו.
[QUOTE=LordAbizi;650080]
תמיר
הממ, אולי אתה מאמין בזה שכל מה שאינו אסור הוא הכרחי?
--
פיצ'ו קופץ לעבר פליפר המתקדם והפעם מצליח לתפוס אותו בפנים, ועושה ניצוץ. פיצ'ו גם תפס את פליפר לפני שהספיק לבצע את האס האווירי אז המתקפה בוטלה.
"אקדח מים מהיר וקטן לתוך פרצוף שלו!" אומר הינריך הרץ.
[/QUOTE]
לא בהכרח הכרחי...
---
"פיצ'ו,תפוס בצדדי הראש של פליפר,ובעזרתם תעשה גלגול על הראש שלו ואז ניצוץ!"
[quote=LordAbizi;650983]ר"ר
נידורן נושך את ספירו, וסיפרו בתגובה מנקר לו את הראש. נידורן עוזב אותו ולאחר מנקר אותו מספר פעמים. ספירו עף ודוחף את נידורן. ספירו מתחיל להתעייף.
[/quote]
"נידורן נשיכה וצא פוכדור" אומר בעודי מכין אתה הפוכדרו לזריקה מיד לאחר שנידורן ינשך את ספירו.
[QUOTE=LordAbizi;650983]
ג'וני
"חוששני שלפיצ'ו אין יותר כח לקרב הזה, אבל כרצונך. סלקות', שריטות!" הוא אומר. פיצ'ו מתחיל לזחול לכיוון סלקות' כדי לסטור לו, אך סלקות' נע מהר יותר (וזה אומר [b]המון[/b]) ושורט אותו. פיצ'ו גם מנסה לתקרב כדי לנגוח, אבל הוא חלש ורחוק מדי.
[/QUOTE]
"פיצ'ו חזור" אומר ואחזיר את פיצ'ו לפוכדור שלו ואוציא את סקווירטל "אוקי סקווירטל אקדח מים ואז קרן בועות!" אומר לו
תמיר
אהא! איזה חידוד לשון גאוני! אנחנו צריכים יום אחד לערוך דו קרב חידודי לשון!! (מבוסס על הפנתר הורוד 1, זה של 2006)
--
פיצ'ו מבצע את מה שאתה רוצה ותופס את פליפר. פליפר יורה אקדח מים וכמעט מצליח לזרוק ממנו את פיצ'ו, אבל פיצ'ו מפעיל כח ומצליח להתגלגל ולנחות בין כנפיו של פליפר. פיצ'ו יורה ניצוץ שגורם לפליפר לאבד קצת את כיוון הטיסה שלו, ופיצ'ו לא מספיק להאחז והוא נופל מפליפר.
"כעת פליפר, תן לו מכה עם הכנפיים. אם הוא ינסה לתפוס אותך תעלה מיד למעלה ותירה עליו אקדח מים!" אומר הינריך הרץ.
ר"ר
נידורן נושך את ספירו, וספירו מנסה לשרוט עם הרגליים את נידורן, אבל אז הפוכדור פוגע בו וספירו נכנס פנימה. הפוכדור מתנדנד מעטו לבסוף נעצר. לכדת ספירו, יעודכן מיד.
ג'וני
פיצ'ו חוזר לפוכודר ואתה מוציא את סקווירטל.
"סלקות', דחיפה!" הוא אומר. סקווירטל יורה אקדח מים ופוגע בסלקות'. סלקות' מתקדם אל סקווירטל ודוחף אותו. סקווירטל מתרחק קצת ולאחר מכן יורה קרן בועות על סלקות'.
[quote=LordAbizi;651355]
ר"ר
נידורן נושך את ספירו, וספירו מנסה לשרוט עם הרגליים את נידורן, אבל אז הפוכדור פוגע בו וספירו נכנס פנימה. הפוכדור מתנדנד מעטו לבסוף נעצר. לכדת ספירו, יעודכן מיד.
[/quote]
אקח את הפוכודור ואז אומר :"נידורן היית מעולה .." ואתחיל ללכת לכיווון העיר הקורבה..
[QUOTE=LordAbizi;651355]
ג'וני
פיצ'ו חוזר לפוכודר ואתה מוציא את סקווירטל.
"סלקות', דחיפה!" הוא אומר. סקווירטל יורה אקדח מים ופוגע בסלקות'. סלקות' מתקדם אל סקווירטל ודוחף אותו. סקווירטל מתרחק קצת ולאחר מכן יורה קרן בועות על סלקות'.[/QUOTE]
"קדימה סלקוד עייף מאוד תתקיף באקדח מים ואז קרן בועות!" אומר לו
[QUOTE=LordAbizi;651355]תמיר
אהא! איזה חידוד לשון גאוני! אנחנו צריכים יום אחד לערוך דו קרב חידודי לשון!! (מבוסס על הפנתר הורוד 1, זה של 2006)
--
פיצ'ו מבצע את מה שאתה רוצה ותופס את פליפר. פליפר יורה אקדח מים וכמעט מצליח לזרוק ממנו את פיצ'ו, אבל פיצ'ו מפעיל כח ומצליח להתגלגל ולנחות בין כנפיו של פליפר. פיצ'ו יורה ניצוץ שגורם לפליפר לאבד קצת את כיוון הטיסה שלו, ופיצ'ו לא מספיק להאחז והוא נופל מפליפר.
"כעת פליפר, תן לו מכה עם הכנפיים. אם הוא ינסה לתפוס אותך תעלה מיד למעלה ותירה עליו אקדח מים!" אומר הינריך הרץ.
[/QUOTE]
זה הפנתר הוורוד שבו האישה של האיש ההוא גונבת את היהלום?
כי אני לא זוכר מה זה 1 ומה זה 2...
ואכן כן...לא.
--
"תתחמק בגלגול אחורה באוויר ותשתמש בניצוץ!"
כן כן,גם אני חושב שפיצ'ו אקרובט...
ר"ר
אתה ממשיך להתקדם הלאה, ובדרכך אתה מבחין בגרואולייט בודד.
ג'וני
"סלקות', אל תתייאש והשתמש בדחיפה!" הוא אומר. סלקות' מתחיל לנוע לעבר סקווירטל שיורה אקדח מים. סלקות' נפגע קצת מאקדח המים, ואז בורח ממנו ולבסוף דוחף את סקווירטל. סקווירטל נהדף אחורה ואז יורה קרן בועות אל סלקות'. סלקות' נראה מאוד עייף.
תמיר
טוב, בערך בשניהם אישה גונבת את הפנתר הורוד, אבל 1 זה עם הרצח של מאמן נבחרת הכדורגל הצרפתי איב גלואן
--
פליפר מתקרב אל פיצ'ו, ופיצ'ו מתחיל לקפוץ אחורה. פליפר מזיז את כנפיו ומחטיא את פיצ'ו, אך כנפיו יוצרות משב רוח קטן שמזיז את פיצ'ו באוויר. לכן ההערכה של פיצ'ו ל"לאן לשלוח את הניצוץ" לא מדוייקת, אבל הוא מתקן את עצמו כעבור כמה עשיריות השניה ופוגע בפליפר. פליפר מתחיל להתעייף.
[QUOTE=LordAbizi;652097]
ג'וני
"סלקות', אל תתייאש והשתמש בדחיפה!" הוא אומר. סלקות' מתחיל לנוע לעבר סקווירטל שיורה אקדח מים. סלקות' נפגע קצת מאקדח המים, ואז בורח ממנו ולבסוף דוחף את סקווירטל. סקווירטל נהדף אחורה ואז יורה קרן בועות אל סלקות'. סלקות' מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
הוא כבר התחיל להיות עייף לפני הרבה זמן לא?
"קדימה סקווירטל תתקיף אותו בגילגול ואחר כך מהר אקדח מים!" אומר לו
[QUOTE=LordAbizi;652097]
תמיר
טוב, בערך בשניהם אישה גונבת את הפנתר הורוד, אבל 1 זה עם הרצח של מאמן נבחרת הכדורגל הצרפתי איב גלואן
--
פליפר מתקרב אל פיצ'ו, ופיצ'ו מתחיל לקפוץ אחורה. פליפר מזיז את כנפיו ומחטיא את פיצ'ו, אך כנפיו יוצרות משב רוח קטן שמזיז את פיצ'ו באוויר. לכן ההערכה של פיצ'ו ל"לאן לשלוח את הניצוץ" לא מדוייקת, אבל הוא מתקן את עצמו כעבור כמה עשיריות השניה ופוגע בפליפר. פליפר מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אה...
--
"פיצ'ו,תשתמש בדחיפה וניצוץ ביחד!"
(מן סוג של מכת וולט)
[quote=LordAbizi;652097]ר"ר
אתה ממשיך להתקדם הלאה, ובדרכך אתה מבחין בגרואולייט בודד.
[/quote]
אתקרב אליו ואז אומר לו:" היי אני רומה למה אתה לבד ולא עם חברייך שאר הגרואוליטים?"
ג'וני
נכון, צודק, מיד עורך שם. אז עכשיו הוא מאוד עייף.
--
"סלקות', נשך את ראשו כשהוא יפגע בך עם הגלגול!" הוא אומר. סקווירטל מתגלגל לכיוון סלקות' ופוגע בו. סלקות' נושך את הראש של סקווירטל וסקווירטל יורה עליו אקדח מים שמכריח אותו לעזוב.
תמיר
אופס, שכחתי בהודעה הקודמת לעשות התקפה של הרץ.
--
"פליפר, האץ אליו והתנגש בו!" אומר הינריך הרץ. פליפר טס מהר לכיוון פיצ'ו שקופץ ומקיף את עצמו ניצוצות. הם מתנגשים, ופיצ'ו נפגע יותר מההתנגשות עצמה, אבל בגלל הניצוץ פליפר גם נפגע בחזקה. פיצ'ו נוחת למטה.
ר"ר
סלח לי שאני שואל, אבל איך אתה בדיוק מצפה שהוא יענה לך?
--
גרואולייט מסתכל עליך בתמיהה ולא ממש מבין מה אתה רוצה. אז הוא סתם נובח כל מיני נביחות שכנראה לא ממש קשורות לשיחה איתך, והוא סתם מתרוצץ שם.
[QUOTE=LordAbizi;652501]
תמיר
אופס, שכחתי בהודעה הקודמת לעשות התקפה של הרץ.
--
"פליפר, האץ אליו והתנגש בו!" אומר הינריך הרץ. פליפר טס מהר לכיוון פיצ'ו שקופץ ומקיף את עצמו ניצוצות. הם מתנגשים, ופיצ'ו נפגע יותר מההתנגשות עצמה, אבל בגלל הניצוץ פליפר גם נפגע בחזקה. פיצ'ו נוחת למטה.
[/QUOTE]
"פיצ'ו,תשתמש בניצוץ!"
-
אין לי רעיונות,ועכשיו גם אסור לשמוע מוזיקה במשך 3 שבועות שלמים...
אז אל תצפה לאסטרטגיות גרנדיוזיות יותר מ"ניצוץ!",במיוחד היום כי אני בצום...