-
[quote=LordAbizi;652501]
ר"ר
סלח לי שאני שואל, אבל איך אתה בדיוק מצפה שהוא יענה לך?
--
גרואולייט מסתכל עליך בתמיהה ולא ממש מבין מה אתה רוצה. אז הוא סתם נובח כל מיני נביחות שכנראה לא ממש קשורות לשיחה איתך, והוא סתם מתרוצץ שם.[/quote]
"לא יודע לפי הנאימה הם מצליחים להבין ואז לעשות תנועה שאיכשהוא אש מבין מה היא אומרת.
~~~~~~~~~
אנסה ללטף אותו ולהביא לו חטיף של פוקימונים.
-
תמיר
אם אי אפשר לשמוע מוזיקה, פותרים משוואות דיפרנציאליות רגילות (וזה מה שאני אלמד לעשות הקיץ) למרות שאני עושה את האחרון בכל מקרה.
--
"פליפר, השתמש באס אוירי!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו יורה ניצוצות אל פליפר. מחלקם הוא מתחמק, מחלקם לא, אבל אז פליפר משתמש באס אווירי ופוגע בפיצ'ו.
ר"ר
אני לא כפוף לחוקי האנימה.
--
אתה מנסה ללטף את גראולייט אבל הוא ממשיך להתרוץ באקראיות שם. כשאתה שם את האוכל (שמן הסתם יש לך ואפילו לא טרחת לבדוק את זה) הוא רץ חוטף את זה וממשיך להתרוצץ שם.
-
[QUOTE=LordAbizi;653005]תמיר
אם אי אפשר לשמוע מוזיקה, פותרים משוואות דיפרנציאליות רגילות (וזה מה שאני אלמד לעשות הקיץ) למרות שאני עושה את האחרון בכל מקרה.
--
"פליפר, השתמש באס אוירי!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו יורה ניצוצות אל פליפר. מחלקם הוא מתחמק, מחלקם לא, אבל אז פליפר משתמש באס אווירי ופוגע בפיצ'ו.
[/QUOTE]
רעיון מעולה,אבל אני לא חושב שמשוואות דיפרנצאליות רגילות או מורכבות יתנו לי מוזה לתגובה...
---
"פיצ'ו,כל עוד הוא קרוב תקפוץ עליו ותשתמש בניצוץ!"
-
[quote=LordAbizi;653005]
ר"ר
אני לא כפוף לחוקי האנימה.
--
אתה מנסה ללטף את גראולייט אבל הוא ממשיך להתרוץ באקראיות שם. כשאתה שם את האוכל (שמן הסתם יש לך ואפילו לא טרחת לבדוק את זה) הוא רץ חוטף את זה וממשיך להתרוצץ שם.[/quote]
"אממ טוב עכשיו צא פוכדור" אומר ואזרוק פוכדרו על גרואולייט.*100 אחוז שהוא אל ניתפסXD*
-
תמיר
תלוי בנשמה של הבן אדם, יש אנשים שלראות הוכחה מתמטית מרהיבה ביופיה יכולה לעורר בהם רוח ספרותית ויצירתית.
--
"פליפר, התנער ממנו באמצעות סיבוב סביב עצמך!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו רץ וקופץ על פליפר שלא מספיק להתרחק יותר מדי ומנצנץ אותו. פליפר מתחיל להסתובב ומפיל ממנו את פיצ'ו. פליפר נראה ממש עייף, וגם פיצ'ו נראה קצת פגוע מכל הנפילות האלה. (אפשר להניח שפגוע = עייף)
ר"ר
כמה מדוייק.
--
גרואולייט לא שם לב לפוכדור, והוא ממשיך להתרוצץ בצורה חסרת התכלית והסתמית שלו ולכן הפוכדור לא פוגע בו (הוא פשוט התחמק בלי לשים לב בכלל).
-
[quote=LordAbizi;653516]
ר"ר
כמה מדוייק.
--
גרואולייט לא שם לב לפוכדור, והוא ממשיך להתרוצץ בצורה חסרת התכלית והסתמית שלו ולכן הפוכדור לא פוגע בו (הוא פשוט התחמק בלי לשים לב בכלל).[/quote]
' הוא מתחיל לעצבן אותי עם הנאיביות שלו' אחשוב לעצמי ואז ארים את הפוכדור אחזיר לחגורה והציא את נידורן בעודי אומר:"תתקוף במכת חול ואז תנסה עוקץ רעל הפעם תנסה לרכז הרבה אנרגייה אך להשאיר את הצורה ומהירות של המתקפה בלי פגעה"
-
[QUOTE=LordAbizi;653516]תמיר
תלוי בנשמה של הבן אדם, יש אנשים שלראות הוכחה מתמטית מרהיבה ביופיה יכולה לעורר בהם רוח ספרותית ויצירתית.
--
"פליפר, התנער ממנו באמצעות סיבוב סביב עצמך!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו רץ וקופץ על פליפר שלא מספיק להתרחק יותר מדי ומנצנץ אותו. פליפר מתחיל להסתובב ומפיל ממנו את פיצ'ו. פליפר נראה ממש עייף, וגם פיצ'ו נראה קצת פגוע מכל הנפילות האלה. (אפשר להניח שפגוע = עייף)
[/QUOTE]
אני לא בן אדם *(מוזר)* כזה
--
"פיצ'ו,תחזיק מעמד!תתקרב אליו כמה שיותר ותשתמש בניצוץ!"
--
מנצנץ אותו?מגניב,,נראלי שאני אשתמש בזה מעכשיו....
-
ובכך השגתי 2000 הודעות. אני שוב לא מתכוון להקדיש בפורום דיבורים בצורה כללית, כי את אף אחד זה לא מעניין אז נעשה זאת פה (אגב עוד בערך 80 הודעות שלי במשחק ויש לי 1000 הודעות במשחק עצמו, ולזה גם תהיה הקדשה במשחק) :
ובזאת אני מקדיש את אלף ההודעות האחרונות ל:
1. כל השחקנים הפעילים (רומה, תמיר, מור, שלומי, ואיפה לעזאזל נאור שילך לקבל את תג המכון?!)
2. לכל האנשים אשר תומכים במתמטיקה, ומקווים שבבוא היום הרשע הצרפתי יפול.
3. לכל הלוחמים המתמטיים שמדי יום ויומו מרחפים את נפשם כנגד הרוע הצרפתי, כדי לשמור על שלום עולמי.
4. לכל אלה שמאמנים מתטיקאים להיות לוחמי אור ואמת כנגד הרוע הצרפתי.
5. כל מי שחושב שמגיע לו להכלל ברשימה הזו ולא כללתי אותו.
שימו לב שיום השנה למשחק הולך ומתקרב!! לדעתי מעטים המשחקים שזכו לראות את היום הזה קורה. תצפו לעוד כמה מתנות ממני לדמויות שלכם ביום זה.
ואגב, הוכחה חיה למה שאמרתי שהחל מה29 הקצב יעלה: בעמוד הקודם ההודעה הראשונה היא מלפני יומיים. היום עשינו 10 הודעות. כלומר עכשיו המשחק מאיץ, אז תהדקו חגורות בטיחות!!
ר"ר
כמובן, שום דבר לא הולך בצורה קלה. רק פרסים.
--
נידורן זורק חול על גרואולייט. גרואולייט מסתובב, נוהם ומתחיל לרוץ לכיוון נידורן. נידורן יורה עוקצים, והם דומים למחטים, אך הבעיה שזה דורש ריכוז גדול מדי ולכן נידורן מספיק לייצר רק שלושה מחטים כאלו עד שגרואולייט פוגע בו ומתנגש בו.
תמיר
אולי דווקא יום אחד תגלה שאתה כן.
--
"פליפר, מנע ממנו להתקדם במשב רוח!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו מתקדם אל פליפר, ומתחיל לנצנץ את פליפר. פליפר מזיז את כנפיו, מה שגורם לפיצ'ו לההדף אחורה. פליפר נפגע כמובן מהניצוצות.
-
[QUOTE=LordAbizi;653784]ובכך השגתי 2000 הודעות. אני שוב לא מתכוון להקדיש בפורום דיבורים בצורה כללית, כי את אף אחד זה לא מעניין אז נעשה זאת פה (אגב עוד בערך 80 הודעות שלי במשחק ויש לי 1000 הודעות במשחק עצמו, ולזה גם תהיה הקדשה במשחק) :
1. כל השחקנים הפעילים (רומה, תמיר, מור, שלומי, ואיפה לעזאזל נאור שילך לקבל את תג המכון?!)
3. לכל הלוחמים המתמטיים שמדי יום ויומו מרחפים את נפשם כנגד הרוע הצרפתי, כדי לשמור על שלום עולמי.
שימו לב שיום השנה למשחק הולך ומתקרב!! לדעתי מעטים המשחקים שזכו לראות את היום הזה קורה. תצפו לעוד כמה מתנות ממני לדמויות שלכם ביום זה.
ואגב, הוכחה חיה למה שאמרתי שהחל מה29 הקצב יעלה: בעמוד הקודם ההודעה הראשונה היא מלפני יומיים. היום עשינו 10 הודעות. כלומר עכשיו המשחק מאיץ, אז תהדקו חגורות בטיחות!!
תמיר
אולי דווקא יום אחד תגלה שאתה כן.
--
"פליפר, מנע ממנו להתקדם במשב רוח!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו מתקדם אל פליפר, ומתחיל לנצנץ את פליפר. פליפר מזיז את כנפיו, מה שגורם לפיצ'ו לההדף אחורה. פליפר נפגע כמובן מהניצוצות.[/QUOTE]
לא בהכרח הכרחי.
---
אתה מוכן להסביר לי מה יש לך נגד צרפתים???
---
"תחכה למתקפה שלו,תתחמק ואז תתקרב אליו ותשתמש בניצוץ!"
-
[quote=LordAbizi;653784]ובכך השגתי 2000 הודעות. אני שוב לא מתכוון להקדיש בפורום דיבורים בצורה כללית, כי את אף אחד זה לא מעניין אז נעשה זאת פה (אגב עוד בערך 80 הודעות שלי במשחק ויש לי 1000 הודעות במשחק עצמו, ולזה גם תהיה הקדשה במשחק) :
ר"ר
כמובן, שום דבר לא הולך בצורה קלה. רק פרסים.
--
נידורן זורק חול על גרואולייט. גרואולייט מסתובב, נוהם ומתחיל לרוץ לכיוון נידורן. נידורן יורה עוקצים, והם דומים למחטים, אך הבעיה שזה דורש ריכוז גדול מדי ולכן נידורן מספיק לייצר רק שלושה מחטים כאלו עד שגרואולייט פוגע בו ומתנגש בו.
[/quote]
"נידורן זה מצב טוב בשביל דחיפה אך תשלב בה אנרגיית רעל כדי שגרואולייט יורעל" אומר לנידורן.
-
תמיר
בשמחה, במאות ה18-19 הצרפתים היו אחלה עם (קמץ) עם (חיריק) אנשים כמו לגרנז', רול, קושי, לופיטל, דאלאמבר, פורייה, הרמיט ודומיהם. אבל עם התפתחות הזמר הצרפתי המודרני נוצר רשע שאין כמוהו שרק המתמטיקה יכולה להביס.
--
"פליפר, קו הגנה אחרון!" אומר הינריך הרץ. פליפר מתחיל לירות אקדחי מים חזקים ומלאים מאוד. פיצ'ו בורח מהם ואז קופץ לעבר פליפר. הוא נלכד בזרם אקדח המים, אבל אז הוא יורה ניצוץ שמטפס דרך אקדח המים פוגע בפליפר ומפיל אותו.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס. הוא מאבחן את פליפר. "פליפר לא יכול להלחם, 3-2 למאמן" הוא אומר ואז יוצא מהזירה. "המשיכו!"
"עד כאן זה היה קל, אבל הנה באים הפוקימונים הרציניים שלי! פליפר חזור! צא טרופיוס!" אומר הינריך הרץ מחזיר את פליפר ומוציא טרופיוס.
ר"ר
נידורן מנסה לרכז רעל בקצוות הגוף שלך, אבל מנקודה המבט שלך קשה לראות אם זה עבד או לא. נידורן קופץ ומתנגש בגרואולייט. גרואולייט מתכופף ונושך את הרגל של נידורן.
-
[QUOTE=LordAbizi;652501]ג'וני
נכון, צודק, מיד עורך שם. אז עכשיו הוא מאוד עייף.
--
"סלקות', נשך את ראשו כשהוא יפגע בך עם הגלגול!" הוא אומר. סקווירטל מתגלגל לכיוון סלקות' ופוגע בו. סלקות' נושך את הראש של סקווירטל וסקווירטל יורה עליו אקדח מים שמכריח אותו לעזוב.
[/QUOTE]
סליחה שלא הייתי אתמול היה לי משהו חשוב
"קדימה סקווירטל גמור אותו באקדח מים ואז קרן בועות!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;654048]תמיר
בשמחה, במאות ה18-19 הצרפתים היו אחלה עם (קמץ) עם (חיריק) אנשים כמו לגרנז', רול, קושי, לופיטל, דאלאמבר, פורייה, הרמיט ודומיהם. אבל עם התפתחות הזמר הצרפתי המודרני נוצר רשע שאין כמוהו שרק המתמטיקה יכולה להביס.
--
"פליפר, קו הגנה אחרון!" אומר הינריך הרץ. פליפר מתחיל לירות אקדחי מים חזקים ומלאים מאוד. פיצ'ו בורח מהם ואז קופץ לעבר פליפר. הוא נלכד בזרם אקדח המים, אבל אז הוא יורה ניצוץ שמטפס דרך אקדח המים פוגע בפליפר ומפיל אותו.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס. הוא מאבחן את פליפר. "פליפר לא יכול להלחם, 3-2 למאמן" הוא אומר ואז יוצא מהזירה. "המשיכו!"
"עד כאן זה היה קל, אבל הנה באים הפוקימונים הרציניים שלי! פליפר חזור! צא טרופיוס!" אומר הינריך הרץ מחזיר את פליפר ומוציא טרופיוס.
[/QUOTE]
מה הקשרלזמר צרפתי?מי מקשיב לזה בכלל???
--
'שיט,חבל שהשתמשתי בהנדוואר' אני חושב לעצמי,נאנח בקול
"צא פיצ'ו,תרוץ אליו בזיגזגים ותשתמש בניצוץ"
-
[quote=LordAbizi;654048]
ר"ר
נידורן מנסה לרכז רעל בקצוות הגוף שלך, אבל מנקודה המבט שלך קשה לראות אם זה עבד או לא. נידורן קופץ ומתנגש בגרואולייט. גרואולייט מתכופף ונושך את הרגל של נידורן.[/quote]
"נידורן ניב רעל מיד ואז תנסה לינגוח בו " אומר לנידורן.
-
ג'וני
קראתי בנו"ד, מזל טוב.
--
"סלקות', שריטה!" אומר המאמן. סקווירטל יורה אקדח מים, וסלקות' שורט אותו. סקווירטל יורה קרן בועות שזורקת ממנו את סלקות' והוא מתמוטט.
"טוב זה מספיק. סלקות' חזור. אתה לא רע, אבל אל תחשוב שקל לנצח את פול מורפי. אני הבנתי שאני צריך עוד אימונים. בהצלחה!" הוא אומר ונעלם.
תמיר
אלו שכובלים אותם בשרשראות בשיעורי צרפתית והם נאלצים לעבור עינוי כזה במשך שנתיים - שלוש עד שהמורים מחליטים שהגיע הזמן ללמד צרפתית ולא לענות אותנו.
ואגב, אני מקווה שאתה זוכר מה הפוקימון האחרון שלו, כי אם אתה זוכר, אז תגלה שהייתה סיבה הרבה יותר טובה להשאיר את הנדוואר בחיים.
--
"טרופיוס, השתמש ברוח תער!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו רץ בזגזגים, אך הרוח רחבה ופוגעת בו בכל זאת. פיצ'ו יורה ניצוץ למעלה ופוגע בטרופיוס.
ר"ר
נידורן מנצל את זה שנושכים את הרגל שלו, והוא נושך את הרגל של גרואולייט. לאחר מכן נידורן נוגח בגרואולייט. גרואולייט קופץ אחורה ואז מסתער על נידורן ודוחף אותו בחזקה.