-
[quote=monster;740408][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק אומר לך"האמת שחחר אטת ספירו.פיגיוט יותר חזק מנו.תתפוס את פיגיוט "מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "בסדר", אני אומר: "צאי ולפקיס תשתמשי בלהביור ואז בגחלת על פיגיוט".
-
[QUOTE=monster;740485][B][COLOR="Blue"]מרי
את לוקחת את טרפינץ על ידיך וסחבת אותו עד למרכז הפוקימונים.את נכנכסת אליוו ואחות ג'וי אומרת לך"כן מה תרצי חמודה"מה תעשעי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"הייתי רוצה שתרפאי את הטריפנאץ' שלי .תודה"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מגיה את טראפינץ' לאחות ג'וי והיא מראפה לך תוך שניות.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ולפקיס משתמשת בלהביור על פיגיוט.אך זה לא מגיע אל פיגיוט.ולפקיס מנסה גחלת אך גם הגחלת לא מגיעה לפיגיוט.פיגיוט רואה שהוא מותקף ותוקף באס אוירי את ולפקיס.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;740520][B][COLOR="Blue"]מרי
את מגיה את טראפינץ' לאחות ג'וי והיא מראפה לך תוך שניות.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ולפקיס משתמשת בלהביור על פיגיוט.אך זה לא מגיע אל פיגיוט.ולפקיס מנסה גחלת אך גם הגחלת לא מגיעה לפיגיוט.פיגיוט רואה שהוא מותקף ותוקף באס אוירי את ולפקיס.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומרת תודה לאחות ג'וי והולכת לחפש פוקימונים חדשים לאימון טרפינאץ "
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
אתה יוצא מהמכון בשמחה על שקיבלת את התג ה1 שלך.אתה מאושר מרוב אושר שאתה לא שם לב שאתה נידפק באיש.האיש אומר לך"הי ילד תסכל לאן אתה הולך.אתה יודע מי אני אם לא שלם לי 2000 שקל ביבלי אני יעזוב אותך.הבנת ילד"[/COLOR][/B][/QUOTE]"אתאתגר אותך לקרב על ה200 שקל האלו!אם אנצח אתה תשלם לי 200 שקל ואוכל לעבור ואם אתה תנצח אני אשלם לך 1000 שקל ואת צ'ימצאר שלי!"אומר לו"אתה מסכים?"אשאל אותו
-
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
האיש אומר לך"קוראי לי רג'י.אני מסכים לתאנאים אך אני לא צריך צ'ימצ'אר.חוץ מזה כמה על כמה אתה בוחר.תגיד לי לא תהיה בעיה עם מס' הפוקימוננים שתרצה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
את יוצאת מהמרכז ורואה מגכמניט שמעוף באוויר.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
האיש אומר לך"קוראי לי רג'י.אני מסכים לתאנאים אך אני לא צריך צ'ימצ'אר.חוץ מזה כמה על כמה אתה בוחר.תגיד לי לא תהיה בעיה עם מס' הפוקימוננים שתרצה.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]אז 1000-1000 וקרב 3 על 3!סגרנו!
-
[quote=monster;740520][B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]את מגיה את טראפינץ' לאחות ג'וי והיא מראפה לך תוך שניות.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ולפקיס משתמשת בלהביור על פיגיוט.אך זה לא מגיע אל פיגיוט.ולפקיס מנסה גחלת אך גם הגחלת לא מגיעה לפיגיוט.פיגיוט רואה שהוא מותקף ותוקף באס אוירי את ולפקיס.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לולפקיס: "תתחמקי מהאס אווירי ואז תשתמשי בלהביור הכי חזק שלך ואז במתקפת מהירה".
-
[quote]לוקאס
צ'ימצ'אר זז מהר הצידה ומתחמק מהזנב ברזל של אלקטויר.צ'ימצ'אר קופץ לאויר ומשתמש בגלגל להבה על אלקטויר.אלקטויר משתמש בהגנה.הגנה מגנה על אלקטויר מהגלגל הלהבה של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור כמגן היתתנגדות.אלקטויר שוב משתמש בהגנה.הגנה מגנה על אלקטויר מהלהביור של צ'ימצ'אר.רקס אומר לך"היה לך קשה לנצח אותי.אלקטויר כדור חשמל"אלקטויר משגר כדור חשמל לעבר צ'ימצ'אר.מה תעשה[/quote]
"צ'ימצ'אר תשתמש בחפירה כדי להתחמק ואז תצא עם זנב ברזל!"
-
[QUOTE=monster;740158][B][COLOR="Green"]דיפ
אתה מתקרב אל גראדון והוא אומר לך"גראד גראד גראד"אתה לא מבין כלום מכיון שאתה לא יודע פוקימונית.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
ולפקיס משתמשת בלהביור על הקרן העל חושית של באטארפי.שני המתקפות מתינגשות וויוצרות הדף שממנו ולפקיס ובאטרפים נפגעים.ולפקיס מתאוששת מהר מהפגיעה ומשתמשת בגחלת.באטארפי עווד לא התאושש ונפגע מהגחלת של ולפקיס.מרק אומר לבאטארפי"תתאוש מהר ואז אס אוירי על ולקיס." באטארפי מתאושש ומשתמש באס אוירי על ולפקיס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דניס
אתה מוציא את הפוכדור של צ'יקו וממנו מוציא את צ'יקו שלך לקרב.צ'יקו משתמש בעלי טער על סטריו.סטריו קופץ לאויר ומתחמק מהעלי טער של צ'יקו.קיין אומר לך"מהלך טובדניס אך זה לא ינצח אות סטריו שלי.סטריו אקדח מים על צ'יקו שלו"סטריו מוציא מפיו זרם מים חזק שהופך לאקדח מים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
צ'ימצ'אר זז מהר הצידה ומתחמק מהזנב ברזל של אלקטויר.צ'ימצ'אר קופץ לאויר ומשתמש בגלגל להבה על אלקטויר.אלקטויר משתמש בהגנה.הגנה מגנה על אלקטויר מהגלגל הלהבה של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור כמגן היתתנגדות.אלקטויר שוב משתמש בהגנה.הגנה מגנה על אלקטויר מהלהביור של צ'ימצ'אר.רקס אומר לך"היה לך קשה לנצח אותי.אלקטויר כדור חשמל"אלקטויר משגר כדור חשמל לעבר צ'ימצ'אר.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל נכנכסים למערה האמצעית.המערה ההאמצעית מכילה הרבה פוקימונים:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/169.png[/IMG]שמתעופים במהרה.וגרבלרים וג'יודים שמתגלגלים במהרה.מה תעעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' מפתיע את אלקטרוד.טראפינץ' משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל אלקטרוד.אלקטרוד מספיק להגיב ומתגלגל הצידה וכך מתחמק מהמכה.אלקטרוד משתמש בהיתפוצצת.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שואל את מיל עם היא רואה את היצאה במערה
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר חופר בור מהר מאוד.צ'ימצ'אר נכנכס לבור וכך מתחמק מהכדור החשמל של אלקטויר.צ'ימצ'אר יוצא מהבור ומשתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן.אלקטויר שוב משתמש בהגנה.הגנה של אלקטויר מגנה עליו מפני הזנב הברזל של אלקטויר.רקס אומר לאלקטויר"אלקטויר תשתמש בריקוד גשם"אלקטויר משתמש בריקוד גשם.ריקודהגשם מחליש את צ'ימצ'אר.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]
ג'ון
ולפקיס מתחמקת מהאס האוירי של נוקטול.ולפקיס משתמשת בלהביור.נוקטול לא מצליח להתחמק ונפגעקצת מהתקפה שספג.נוקטול מתאושש מהפגיעה.ולפקיס משתמשת בהתקפה מהירה.אך התקפה של ולפקיס לא מגיעה לנוקטול.נוקטול משתמש ברוח חזקה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ג'וני
רג'י אומר לך"אין בעיה תקוף 1.צא אוכטילירי"רג'י מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/224.png[/IMG].מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך"לא אני לא רואה את היציה.כנראה היציה רחוקה."מה תעשה [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;740658][B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר חופר בור מהר מאוד.צ'ימצ'אר נכנכס לבור וכך מתחמק מהכדור החשמל של אלקטויר.צ'ימצ'אר יוצא מהבור ומשתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן.אלקטויר שוב משתמש בהגנה.הגנה של אלקטויר מגנה עליו מפני הזנב הברזל של אלקטויר.רקס אומר לאלקטויר"אלקטויר תשתמש בריקוד גשם"אלקטויר משתמש בריקוד גשם.ריקודהגשם מחליש את צ'ימצ'אר.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]
ג'ון
ולפקיס מתחמקת מהאס האוירי של נוקטול.ולפקיס משתמשת בלהביור.נוקטול לא מצליח להתחמק ונפגעקצת מהתקפה שספג.נוקטול מתאושש מהפגיעה.ולפקיס משתמשת בהתקפה מהירה.אך התקפה של ולפקיס לא מגיעה לנוקטול.נוקטול משתמש ברוח חזקה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ג'וני
רג'י אומר לך"אין בעיה תקוף 1.צא אוכטילירי"רג'י מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/224.png[/IMG].מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך"לא אני לא רואה את היציה.כנראה היציה רחוקה."מה תעשה [/COLOR][/B][/QUOTE]
אני ומר לה אז בואי נתקדם מהר
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתם ממשיכים ללכת במערה.בדרך אתם רואים עוד כרובטים.מס' קיובנים.אפילו אתם רואים ובאפאטים במערה שמתחבים.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;740680][B][COLOR="Red"]יגאל
אתם ממשיכים ללכת במערה.בדרך אתם רואים עוד כרובטים.מס' קיובנים.אפילו אתם רואים ובאפאטים במערה שמתחבים.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למיל כמה פוקימונים יש כאן רק חבל שאני לא צריך אותם
-
[QUOTE][B][COLOR=#4169e1]ג'וני
רג'י אומר לך"אין בעיה תקוף 1.צא אוכטילירי"רג'י מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/224.png[/IMG].מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]"צאו כולם!"אוציא את כולם אל ידי.."כנס פידג'י!מכת כנף!"אומר לו..
ארצה לקנות רעידת אדמה לטרטואיג ולסקוירטל....(אם סקוירטל לא יכול אז כשהתפתח..