-
[QUOTE=LordAbizi;654091]ג'וני
קראתי בנו"ד, מזל טוב.
--
"סלקות', שריטה!" אומר המאמן. סקווירטל יורה אקדח מים, וסלקות' שורט אותו. סקווירטל יורה קרן בועות שזורקת ממנו את סלקות' והוא מתמוטט.
"טוב זה מספיק. סלקות' חזור. אתה לא רע, אבל אל תחשוב שקל לנצח את פול מורפי. אני הבנתי שאני צריך עוד אימונים. בהצלחה!" הוא אומר ונעלם.
[/QUOTE]
"כל הכבוד סקווירטל זה היה קרב טוב" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור ואלך למרכז הפוקימונים לרפאות את הפוקימונים שלי
-
[QUOTE=LordAbizi;654091]
תמיר
אלו שכובלים אותם בשרשראות בשיעורי צרפתית והם נאלצים לעבור עינוי כזה במשך שנתיים - שלוש עד שהמורים מחליטים שהגיע הזמן ללמד צרפתית ולא לענות אותנו.
ואגב, אני מקווה שאתה זוכר מה הפוקימון האחרון שלו, כי אם אתה זוכר, אז תגלה שהייתה סיבה הרבה יותר טובה להשאיר את הנדוואר בחיים.
--
"טרופיוס, השתמש ברוח תער!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו רץ בזגזגים, אך הרוח רחבה ופוגעת בו בכל זאת. פיצ'ו יורה ניצוץ למעלה ופוגע בטרופיוס.
[/QUOTE]
אה...למדת צרפתית והשמיעו לך שירים?
יחסית לאחד שלא אוהב שיעורי ספרות,אתה ממש אוהב לכתוב...
--
ואתה מתכוון לסקארמורי?
--
"תחכה למתקפה שלו,תתחמק ממנה ותשתמש בניצוץ!"
-
[quote=LordAbizi;654091]
ר"ר
נידורן מנצל את זה שנושכים את הרגל שלו, והוא נושך את הרגל של גרואולייט. לאחר מכן נידורן נוגח בגרואולייט. גרואולייט קופץ אחורה ואז מסתער על נידורן ודוחף אותו בחזקה.[/quote]
"נידורן תישתמש במכת חול ואז תסתער עליו עם נגיחה ואז ניב רעל המתווך אפס" אומר לנידורן.
-
ג'וני
החזרת את סקווירטל וריפיאת את הפוקימונים במרכז הפוקימונים.
תמיר
אני אוהב לכתוב, (במיוחד כשיש מה לכתוב), אבל יש הבדל בין זה לבין שיעורי ספרות.
בינגו.
--
"טרופיוס, סופת עלים!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס יורה מערבולת של עלים קטנים וחדים שמושכלים לעבר פיצ'ו. פיצ'ו מצליח לברוח שם, אך העלים פוגעים באדמה ומתפזרים וחלקם שורטים את פיצ'ו. פיצ'ו שולח ניצוץ שפוגע בטרופיוס.
ר"ר
אתה יודע, ניב רעל חייב לעבוד מטווח אפס כי הוא חייב לנשוך.
--
נידורן זורק חול על הדנאוור שקצת חוסם לו את הראייה ולכן הוא לא מתגונן מנידורן שנוגח בו. הנדוואר חוזר לעצמו ואז הוא נוגח בנידורן. נידורן אז נושך את הנדוואר, ואז הנדוואר קופץ אחורנית מהנשיכה.
-
[quote=LordAbizi;654185]
ר"ר
אתה יודע, ניב רעל חייב לעבוד מטווח אפס כי הוא חייב לנשוך.
--
נידורן זורק חול על הדנאוור שקצת חוסם לו את הראייה ולכן הוא לא מתגונן מנידורן שנוגח בו. הנדוואר חוזר לעצמו ואז הוא נוגח בנידורן. נידורן אז נושך את הנדוואר, ואז הנדוואר קופץ אחורנית מהנשיכה.[/quote]
מה נדוואר?
אני נלחם מול גרואולייטXD
~~~~~~~~
"נידורן נגיחה ואז שריטה לאחר מכן תכרסם את זנבו על ידי כך שתינשך אותו מספר פעמים ובמהירות בלי לעזו את הזנב." אומר לנידורן.
-
[QUOTE=LordAbizi;654185]
תמיר
אני אוהב לכתוב, (במיוחד כשיש מה לכתוב), אבל יש הבדל בין זה לבין שיעורי ספרות.
בינגו.
--
"טרופיוס, סופת עלים!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס יורה מערבולת של עלים קטנים וחדים שמושכלים לעבר פיצ'ו. פיצ'ו מצליח לברוח שם, אך העלים פוגעים באדמה ומתפזרים וחלקם שורטים את פיצ'ו. פיצ'ו שולח ניצוץ שפוגע בטרופיוס.
[/QUOTE]
"פיצ'ו,תנסה להתקרב אליו ולהשתמש בניצוץ!"
-
[QUOTE=LordAbizi;654185]ג'וני
החזרת את סקווירטל וריפיאת את הפוקימונים במרכז הפוקימונים.
[/QUOTE]
אחזור לשדה שהאתמנתי איתם ואוציא אותם מהפוכדורים ואומר להם "אוקי פיצ'ו תנסה להוציא את החשמל מהגוף שלך וסקווירטל השתמש על העץ ההוא באקדח מים ואז קרן בועות!" אומר לו
-
ר"ר
סורי איבדתי את הריכוז התחיל הפנתר הורוד 2 מאחוריי אז מהרתי לסיים את התגובה.
--
נידורן שולח שריטה מהירה אל גרואלייט, וגרואולייט דוחף אותו. נידורן נוגח בגרואולייט, וגרואולייט נושך אותו (סלח לי שהחלפתי את הסדר, במילא זה לא משנה). נידורן קופץ אחורה ואז מתחיל לנשוך את הזנב שלו, וגרולייט בועט אחורה ומרחיק ממנו את נידורן.
תמיר
"טרופיוס, אס אווירי!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס שועט למטה במהירות נעלם ואז מופיע מאחורי פיצ'ו ומתנגש בו. פיצ'ו לא מאבד את העשתונות וקופץ על טרופיוס ומנצנץ אותו.
ג'וני
רק תגיד לי מתי אתה רוצה למצוא פוקימון...
--
המתקפות של סקווירטל נשארות בערך באותה רמה (טובה) ופיצ'ו מנסה ונראה שהוא מצליח להחזיק את הניצוצות מסביב לגוף שלו.
-
[QUOTE=LordAbizi;654793]
תמיר
"טרופיוס, אס אווירי!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס שועט למטה במהירות נעלם ואז מופיע מאחורי פיצ'ו ומתנגש בו. פיצ'ו לא מאבד את העשתונות וקופץ על טרופיוס ומנצנץ אותו.
[/QUOTE]
"פיצ'ו כל עוד אתה עליו תמשיך לנצנץ אותו!"
-
[quote=LordAbizi;654793]ר"ר
סורי איבדתי את הריכוז התחיל הפנתר הורוד 2 מאחוריי אז מהרתי לסיים את התגובה.
--
נידורן שולח שריטה מהירה אל גרואלייט, וגרואולייט דוחף אותו. נידורן נוגח בגרואולייט, וגרואולייט נושך אותו (סלח לי שהחלפתי את הסדר, במילא זה לא משנה). נידורן קופץ אחורה ואז מתחיל לנשוך את הזנב שלו, וגרולייט בועט אחורה ומרחיק ממנו את נידורן.
.[/quote]
*מהמהר אה שמים לבXD*
~~~~~~~~~~~~~~~
נידורן תרוץ סביבו במעגלים תיגרום לו לסחרחורת לאחר מכן תינשך אותו בכל גופו ואז גיחה הישר לא]ו שזה המקום הרגיש של הגרואולייטים" אומר לנידורן ואקווה שיצליח במשימה.
-
תמיר
"טרופיוס, קרן סולרית!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו יושב על טרופיוס ומנצנץ אותו, בזמן שטרופיוס קולט אור שמש לעלים שעל גבו. אז במקום לשחרר אותם למטה הוא משחרר אותם למעלה מה שמעיף ממנו את פיצ'ו, והוא נוחת על האדמה. פיצ'ו נראה מאוד עייף.
ר"ר
?
--
נידורן מתחיל לרוץ במעגלים, וגרואולייט מחליט שזה משעמם אותו והוא מתמח באמצע. נידורן מבין שזה לא עובד ורץ לנגוח בגרואולייט. גראולייט מפהק כשלפתע שם לב שנידורן מתקרב אז הוא משתמש מהר בנשיכה ועוצר את הקרן בתוך הפה שלו. הנדוואר שם את הרגליים הקדמיות שלו על נידורן ומנסה לדחוף אותו אחורנית.
-
[quote=LordAbizi;655450]
ר"ר
?
--
נידורן מתחיל לרוץ במעגלים, וגרואולייט מחליט שזה משעמם אותו והוא מתמח באמצע. נידורן מבין שזה לא עובד ורץ לנגוח בגרואולייט. גראולייט מפהק כשלפתע שם לב שנידורן מתקרב אז הוא משתמש מהר בנשיכה ועוצר את הקרן בתוך הפה שלו. הנדוואר שם את הרגליים הקדמיות שלו על נידורן ומנסה לדחוף אותו אחורנית.[/quote]
*שוב אתה ממהר XD*
"נידורן מה קרה לך תחסל אותו כבר , עכשיו מכת קרן ההישר לתוך השיניים שלו ואז ניקור" אצעק על נידורן בעצבים.
-
[QUOTE=LordAbizi;654793]
ג'וני
רק תגיד לי מתי אתה רוצה למצוא פוקימון...
--
המתקפות של סקווירטל נשארות בערך באותה רמה (טובה) ופיצ'ו מנסה ונראה שהוא מצליח להחזיק את הניצוצות מסביב לגוף שלו.[/QUOTE]
אוקי..
"אוקי פיצ'ו אתה צריך ללמוד לחזק את המתקפה,ככה מכת הברק שלך לא תהיה חזקה בכלל אני רוצה שתנסה להוציא את הניצוצות ביותר מהירות רק וסקווירטל תשפר אני לא רוצה טוב אני רוצה מצוין ואקדח המים שלך לא מגיע במלוא היכולת (כפי שרשמת) אז תשפר קדימה אני מאמין בכם חברים!" אומר להם
-
[QUOTE=LordAbizi;655450]תמיר
"טרופיוס, קרן סולרית!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו יושב על טרופיוס ומנצנץ אותו, בזמן שטרופיוס קולט אור שמש לעלים שעל גבו. אז במקום לשחרר אותם למטה הוא משחרר אותם למעלה מה שמעיף ממנו את פיצ'ו, והוא נוחת על האדמה. פיצ'ו נראה מאוד עייף.
[/QUOTE]
איך טרופיוס יכול לסובב את הצוואר שלו ב180 מעלות?
ואיך הוא לא נפגע בעצמו?
ואיך הוא שיחרר אותם למעלה לעזאזל??!
--
"פיצ'ו,תנסה להתקרב ולנצנץ אותו!"
-
ר"ר
נידורן נאבק בהנדוואר, אבל הנדוואר מצליח לדחוף את נידורן אל מחוץ לפה שלו. נידורן מתחיל לנקר את הנדוואר, ואז הנדוואר דוחף את נידורן.
ג'וני
המתקפה תגיע למלוא היכולת שסקווירטל יהיה מעט יותר חזק, בכל זאת זה רק היום השני שלו בתור פוקימון שהולך ונלחם (עד היום הוא היה כלוא פבוכדור במרתפי המעבדה של פרופ' רוזנשיין).
--
פיצ'ו שולח את הברקים החוצה והם מתפזרים קצת רחוק יותר. סקווירטל ממשיך לירות את המתקפות שלו והן לא ממש משתפרות.
תמיר
השאלות שלך יכולות להעיד על אחד מהשניים:
1. לא ניסחתי את עצמי כראוי
2. אני לא מבין כלום בפוקימון.
אז בוא נסביר את עצמי מחדש: קרן סולרית זה תהליך שקשור לצמח. לכן פוקימון עשב שמשתמש בקרן סולרית צריך לירות אותה מחלק בגוף שלו שמייצג צמח. במקרה שלנו העלים של טרופיוס. טרופיוס קלט את אור השמש לעלים שלו, ואז במקום לירות אותם למטה (שם בדרך כלל נמצאית המטרה שלו) הוא ירה את המתקפה למעלה, שם היה פיצ'ו.
--
"טרופיוס, רוח תער!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו ראשון מתקרב לטרופיוס ומנצנץ אותו. טרופיוס שולח רוח תער שפוגעת בפיצ'ו ומאלצת אותו לשגת.