-
[QUOTE=LordAbizi;655882]
תמיר
השאלות שלך יכולות להעיד על אחד מהשניים:
1. לא ניסחתי את עצמי כראוי
2. אני לא מבין כלום בפוקימון.
אז בוא נסביר את עצמי מחדש: קרן סולרית זה תהליך שקשור לצמח. לכן פוקימון עשב שמשתמש בקרן סולרית צריך לירות אותה מחלק בגוף שלו שמייצג צמח. במקרה שלנו העלים של טרופיוס. טרופיוס קלט את אור השמש לעלים שלו, ואז במקום לירות אותם למטה (שם בדרך כלל נמצאית המטרה שלו) הוא ירה את המתקפה למעלה, שם היה פיצ'ו.
--
"טרופיוס, רוח תער!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו ראשון מתקרב לטרופיוס ומנצנץ אותו. טרופיוס שולח רוח תער שפוגעת בפיצ'ו ומאלצת אותו לשגת.[/QUOTE]
אז זה כנראה מעיד על (2.),כי בבולבפדיה(וגם באיזה פרק שראיתי בליגה של הוואן,שאש נלחם נגד סואלוט וטרופיוס עם קורפיש ועוד מישהו) רשום(וראיתי) שהוא מוציא מהפה שלו את הקרן.
--
"חכה למתקפה שלו,תתחמק ותשתמש בניצוץ!":what:
-
[quote=LordAbizi;655882]ר"ר
נידורן נאבק בהנדוואר, אבל הנדוואר מצליח לדחוף את נידורן אל מחוץ לפה שלו. נידורן מתחיל לנקר את הנדוואר, ואז הנדוואר דוחף את נידורן.
[/quote]
*גרואולייט*
~~~~~~~~~~~
"נשיכת רעל ואז נגיחה"אומר לנידורן בשיעמום.
-
תמיר
אז אם ברצוננו להתפשר (ואני אניח שזה באמת רצוננו) נקבע שהקרן עצמה מיוצרת באיבר בגוף שקשור לצמח, אבל אם הפוקימון רוצה לכוון טוב יותר הוא מתעל את הקרן לפה שלו ויורה אותה משם. במקרה שלנו לא היה צורך בדבר כזה ולכן הוא ירה אותה מהעלים.
אגב, אני מקווה שזכור לך שמותר להחליף פוקימונים (זה לא נאמר במפורש בתחילת הקרב, אבל גם לא נאסר, ולפי "מה שאינו אסור הוא הכרחי", תסיק את המסקנה שלך)
--
"טרופיוס, סופת עלים!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס שולח עלים ופיצ'ו קופץ מהם, אך כמקודם הם מתפזרים כשפוגעים בקרקע וחלקם שורטים את פיצ'ו. פיצ'ו יורה ניצוץ לעבר טרופיוס. פיצ'ו כורע ונראה שהוא כמעט גמור.
ר"ר
העיקר שאתה ואני מבינים מה אני כותב.
--
נידורן נושך את גרואולייט, וגראולייט נוגח בנידורן ומעיף אותו ממנו. לאחר מכן נידורן רץ ונוגח בגרואולייט. גראולוייט מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;655882
ג'וני
המתקפה תגיע למלוא היכולת שסקווירטל יהיה מעט יותר חזק, בכל זאת זה רק היום השני שלו בתור פוקימון שהולך ונלחם (עד היום הוא היה כלוא פבוכדור במרתפי המעבדה של פרופ' רוזנשיין).
--
פיצ'ו שולח את הברקים החוצה והם מתפזרים קצת רחוק יותר. סקווירטל ממשיך לירות את המתקפות שלו והן לא ממש משתפרות.
[/QUOTE]
אני רוצה למצוא פוקימון
"אוקי נחפש פוקימון" אומר ואסתכל באופק
-
[QUOTE=LordAbizi;656691]תמיר
אז אם ברצוננו להתפשר (ואני אניח שזה באמת רצוננו) נקבע שהקרן עצמה מיוצרת באיבר בגוף שקשור לצמח, אבל אם הפוקימון רוצה לכוון טוב יותר הוא מתעל את הקרן לפה שלו ויורה אותה משם. במקרה שלנו לא היה צורך בדבר כזה ולכן הוא ירה אותה מהעלים.
אגב, אני מקווה שזכור לך שמותר להחליף פוקימונים (זה לא נאמר במפורש בתחילת הקרב, אבל גם לא נאסר, ולפי "מה שאינו אסור הוא הכרחי", תסיק את המסקנה שלך)
--
"טרופיוס, סופת עלים!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס שולח עלים ופיצ'ו קופץ מהם, אך כמקודם הם מתפזרים כשפוגעים בקרקע וחלקם שורטים את פיצ'ו. פיצ'ו יורה ניצוץ לעבר טרופיוס. פיצ'ו כורע ונראה שהוא כמעט גמור.
[/QUOTE]
שיהיה...
ואני יודע שאפשר,זה היה ידוע לי מתחילת הקרב,אבל לא רציתי...
--
"פיצ'ו,רק עוד קצת!תנסה להסתובב סביבו במעגלים קטנים וגדלים ושוב קטנים(כלומר במעגל קטן,גדול,קטן,גדול...) ולנצנץ אותו!"
--
איזה עוד בונוסים נשארו לי מעמ' 200?
-
ג'וני
אתה מטייל שם מעט עם הפוקימונים שלך עד שאתה מוצא שם יאנמה.
תמיר
בעקרון אתה ביקשת כבר כמה דברים אבל הם עדיין לא התממשו. אז בעקרון אתה יכול לבקש ממני עכשיו כל אחד מהדברים האלה (ביתר פירוט: התפתחות, פוקימון ללכוד, ושני מתקפות)
--
"טרופיוס, אס אווירי!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו עושה את התמרונים המוזרים שלו ומנצנץ את טרופיוס. טרופיוס מתחיל להאיץ למטה, ואז הוא נע במהירות ונמצא מאחורי פיצ'ו ואז מתנגש בו בחזקה. פיצ'ו נופל.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את פיצ'ו. "פיצ'ו לא יכול להלחם. תיקו 2" הוא אומר ויוצא מהזירה "המשיכו!"
-
[QUOTE=LordAbizi;656801]ג'וני
אתה מטייל שם מעט עם הפוקימונים שלך עד שאתה מוצא שם יאנמה.
[/QUOTE]
פוקימונים יכולים לפהתפתח לבד? כאילו עם סקווירטל מספיק מתחזק אז הוא מתפתח לבד?
"סקווירטל קדימה תפתיע אותו עםאקדח מים ואז קרן בועות!" אומר לו
-
[quote=LordAbizi;656691]תמיר
ר"ר
העיקר שאתה ואני מבינים מה אני כותב.
--
נידורן נושך את גרואולייט, וגראולייט נוגח בנידורן ומעיף אותו ממנו. לאחר מכן נידורן רץ ונוגח בגרואולייט. גראולוייט מתחיל להתעייף.[/quote]
"יופי נידורן הוא כבר עייף תתקיף אותו בנגיחה ואז תנסה כירסום " אומר ואכין פוכדור ריק בידי.
-
ג'וני
כן. כל פוקימון עם התפתחות אחת ויחידה יכול להתפתח לבד. פוקימונים בעלי התפתחות מפוצלת דורשים חפץ לכל אחת מהצורות שלהם (שאלות יותר ספיציפיות כמו איך X מתפתח לy אפשר לשאול בנפרד)
--
סקווירטל יורה אקדח מים ופוגע ביאנמה הלא מוכן ומפתיע אותו. יאנמה נע במהירות לעבר סקווירטל ודוחף אותו. סקווירטל יורה עליו קרן בועות ופוגע.
ר"ר
נידורן נוגח בגרואולייט, וגראולייט בועט בנידורן. נידורן מתרחב, ואז רץ עליו נושך אותו מספר פעמים. גראולייט דוחף את נידורן בתגובה.
-
[QUOTE=LordAbizi;657065]ג'וני
כן. כל פוקימון עם התפתחות אחת ויחידה יכול להתפתח לבד. פוקימונים בעלי התפתחות מפוצלת דורשים חפץ לכל אחת מהצורות שלהם (שאלות יותר ספיציפיות כמו איך X מתפתח לy אפשר לשאול בנפרד)
--
סקווירטל יורה אקדח מים ופוגע ביאנמה הלא מוכן ומפתיע אותו. יאנמה נע במהירות לעבר סקווירטל ודוחף אותו. סקווירטל יורה עליו קרן בועות ופוגע.
[/QUOTE]
איך הוא שחף אותו? הוא קטן כזה
"אוקי סקווירטל קרן בועות בשביל ללכוד אותו ואז אקדח מים" אומר לו
-
[quote=LordAbizi;657065]ג'וני
--
ר"ר
נידורן נוגח בגרואולייט, וגראולייט בועט בנידורן. נידורן מתרחב, ואז רץ עליו נושך אותו מספר פעמים. גראולייט דוחף את נידורן בתגובה.[/quote]
"נידורן תיתקוף בניקור ואז צא פוכדור" אומר ואתכונן ליזרוק את הפכודור ברגע שנידורן ינקר את גרואולייט.
-
[QUOTE=LordAbizi;656801]
תמיר
בעקרון אתה ביקשת כבר כמה דברים אבל הם עדיין לא התממשו. אז בעקרון אתה יכול לבקש ממני עכשיו כל אחד מהדברים האלה (ביתר פירוט: התפתחות, פוקימון ללכוד, ושני מתקפות)
--
"טרופיוס, אס אווירי!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו עושה את התמרונים המוזרים שלו ומנצנץ את טרופיוס. טרופיוס מתחיל להאיץ למטה, ואז הוא נע במהירות ונמצא מאחורי פיצ'ו ואז מתנגש בו בחזקה. פיצ'ו נופל.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את פיצ'ו. "פיצ'ו לא יכול להלחם. תיקו 2" הוא אומר ויוצא מהזירה "המשיכו!"[/QUOTE]
"חזור פיצ'ו,היית נהדר!" אני אומר ומחזיר אותו לפוכדור,ואת הפוכדור לחגורה.
לאחר מכן אני מוציא פוכדור נוסף.
"צא גאביט,קדימה!" אני קורא ומוציא את גאביט.
"תשתמש בזריקת אבנים ואז בנשימת דרקון!"
---
כמה התגעגתי לתגובות שבהם אני יכול להגיד לפוקימון לבצע יותר ממתקפה אחת...
-
ג'וני
הגדלים לא משנים פה, כל פוקימון תמיד יכול לדחוף פוקימון אחר. השאלה עד כמה זה חזק מושפעת מהמהירות שלו ומהמסה שלו לעומת מסת הפוקימון הנפגע.
--
סקווירטל מנסה לירות את הבועות מסביב ליאנמה, אבל קשה לדייק ככה, אם כי נוצר מעטה של בועות סביב יאנמה. יאנמה טס עם הזנב קדימה ומנפץ את הבועות והוא נע ככה לכיוון סקווירטל, אבל סקווירטל יורה עליו אקדח מים. יאנמה נהדף אחורה מעט ואז בורח מאקדח המים ועוקץ את סקווירטל עם הזנב.
ר"ר
נידורן מנקר את גרואולייט וגרואלייט נושך אותו. נידורן קופץ אחורה והפוכדר פוגע בגרואולייט והוא נכנס פנימה. הפוכדור מתנדנד מעט ונעצר. לכדת גראולייט, יעודכן מיד.
תמיר
"השתמש בסופת עלים, ולאחר מכן באס אווירי!" אומר הינריך הרץ. גאביט מתחיל לזרוק אבנים למעלה, וטרופיוס יורה סופת עלים שעוצרת את האבנים, או לחילופין, האבנים עוצרות את סופת העלים של טרופיוס. בקיצור אף אחד לא נפגע בשלב הזה. גאביט מתחיל לנשום דרקונית לעבר טרופיוס וטרופיוס מתקרב אליו במהירות. טרופיוס נמצא במשך כמה רגעים בקו האש עד שהוא עוקף את גאביט ופוגע בו מאחור.
-
[QUOTE=LordAbizi;657385]ג'וני
הגדלים לא משנים פה, כל פוקימון תמיד יכול לדחוף פוקימון אחר. השאלה עד כמה זה חזק מושפעת מהמהירות שלו ומהמסה שלו לעומת מסת הפוקימון הנפגע.
--
סקווירטל מנסה לירות את הבועות מסביב ליאנמה, אבל קשה לדייק ככה, אם כי נוצר מעטה של בועות סביב יאנמה. יאנמה טס עם הזנב קדימה ומנפץ את הבועות והוא נע ככה לכיוון סקווירטל, אבל סקווירטל יורה עליו אקדח מים. יאנמה נהדף אחורה מעט ואז בורח מאקדח המים ועוקץ את סקווירטל עם הזנב.
[/QUOTE]
"סקווירטל נשוך את זנבו ואל תעזוב ותשתמש באקדח מים תוך כדי שאתה נושך אותו!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;657385]
תמיר
"השתמש בסופת עלים, ולאחר מכן באס אווירי!" אומר הינריך הרץ. גאביט מתחיל לזרוק אבנים למעלה, וטרופיוס יורה סופת עלים שעוצרת את האבנים, או לחילופין, האבנים עוצרות את סופת העלים של טרופיוס. בקיצור אף אחד לא נפגע בשלב הזה. גאביט מתחיל לנשום דרקונית לעבר טרופיוס וטרופיוס מתקרב אליו במהירות. טרופיוס נמצא במשך כמה רגעים בקו האש עד שהוא עוקף את גאביט ופוגע בו מאחור.[/QUOTE]
"כל עוד הוא קרוב,תשתשמ בטופר דרקון ובעזרתו גם תתפוס אותו,ואז תנשום עליו דרוקנית!"