-
[quote=LordAbizi;657385]
ר"ר
נידורן מנקר את גרואולייט וגרואלייט נושך אותו. נידורן קופץ אחורה והפוכדר פוגע בגרואולייט והוא נכנס פנימה. הפוכדור מתנדנד מעט ונעצר. לכדת גראולייט, יעודכן מיד.
[/quote]
שמת לב שאני מבחין ברמזים שאתה נותן לגבי המצב של הפוקימון אהD:
~~~~~~~~~~~~~~~~
ארים את הפוכדרו ואסרוק אותו עם הפוקידע לאחר מכן אומר:"עבודה טובה נידורן נראה לי שעוד 4-5 קרבות אתה תיהיה מוכן להיתפתח " ואלטף אותו לאחר מכן אתן לו מים ואוכל פוקימונים כשהוא יסיים אמשיך ללכת בדרך בה אני נמצא כרגע.
-
ג'וני
סקווירטל נושך את הזנב של יאנמה ומנסה לירות אקדח המים, אבל בגלל שהפה שלו כמעט סגור לחלוטין המים יוצאים רק בקצוות ומחטיאים את יאנמה. יאנמה משתחרר מהנשיכה ואז דוחף את סקווירטל.
תמיר
"טרופיוס, סופת עלים!" אומר הינריך הרץ. גאביט תופס את טרופיוס עם טופר דרקון, אבל אז טרופיוס עולה למעלה ומשתמש בסופת עלים שמאלצת את גאביט לנתק מגע. לפני שגאביט מתרחק יותר מדי הוא נושם דרקונית ופוגע בטרופיוס. בגלל שגאביט פוקימון אדמה הנחיתה הייתה קלה עבורו.
ר"ר
אכן מיומנות מדהימה.
בכל אופן בנוגע לנושא בארכיון: או שאתה תחטוף באן לנצח ואז אאלץ למחוק אותך, או שלא, אבל אותי הדברים שאמרת (אם אמרת אותם) לא מעניינים בכלל כי אני מאמין שלבני האדם מגיע למות, כי חייו סתמיים. אלו שעוסקים בפעילויות מוארות מאריכים את חייהם, כי בשביל המח הגדול המוות אינו אלא ההרפתקה הגדולה הבאה. אז ממש לא אכפת לי מת ומתי, העיקר שכולם מתים.
--
אתה מאכיל את נידורן והוא נראה מרוצה. אתה ממשיכים עוד קצת, ואז אתה רואה את הכניסה לעיר מרוול. מידע עליה כמובן תוכל למצוא בדף הראשי.
-
[QUOTE=LordAbizi;658175]ג'וני
סקווירטל נושך את הזנב של יאנמה ומנסה לירות אקדח המים, אבל בגלל שהפה שלו כמעט סגור לחלוטין המים יוצאים רק בקצוות ומחטיאים את יאנמה. יאנמה משתחרר מהנשיכה ואז דוחף את סקווירטל.
[/QUOTE]
"קדימה קרן בועות ואז אקדח מים!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;658175]ג
תמיר
"טרופיוס, סופת עלים!" אומר הינריך הרץ. גאביט תופס את טרופיוס עם טופר דרקון, אבל אז טרופיוס עולה למעלה ומשתמש בסופת עלים שמאלצת את גאביט לנתק מגע. לפני שגאביט מתרחק יותר מדי הוא נושם דרקונית ופוגע בטרופיוס. בגלל שגאביט פוקימון אדמה הנחיתה הייתה קלה עבורו.
[/QUOTE]
"גאביט,קצה אבנים ותמשיך איתו עד שתפגע!"
-
ג'וני
סקווירטל יורה קרן בועות שדוחפת את יאנמה אחורה, ואז סקווירטל יורה אקדח מים, אך יאנמה נע במהירות ועולה למעלה. סקווירטל מנסה לרדוף אחריו עם אקדח המים אבל יאנמה מגיע מהר יותר לסקווירטל ופוגע בו.
תמיר
"טרופיוס, רוח תער!" אומר הינריך הרץ. גאביט מתחיל לירות אבנים חדות מעלה, וטרופיוס מייצר רוח תער, שחותכת את האבנים, אבל רסיסים מהאבנים ממשיכים לנוע מעלה ופוגעים בטרופיוס. עם זאת, נראה שההתקפה של טרופיוס לא מצליחה לפגוע בגאביט.
-
[QUOTE=LordAbizi;658756]
תמיר
"טרופיוס, רוח תער!" אומר הינריך הרץ. גאביט מתחיל לירות אבנים חדות מעלה, וטרופיוס מייצר רוח תער, שחותכת את האבנים, אבל רסיסים מהאבנים ממשיכים לנוע מעלה ופוגעים בטרופיוס. עם זאת, נראה שההתקפה של טרופיוס לא מצליחה לפגוע בגאביט.[/QUOTE]
"גאביט,תמשיך ככה!"
-
[QUOTE=LordAbizi;658756]ג'וני
סקווירטל יורה קרן בועות שדוחפת את יאנמה אחורה, ואז סקווירטל יורה אקדח מים, אך יאנמה נע במהירות ועולה למעלה. סקווירטל מנסה לרדוף אחריו עם אקדח המים אבל יאנמה מגיע מהר יותר לסקווירטל ופוגע בו.
[/QUOTE]
אז סקווירטל מתחזק עכשיו נכון? אחרי כל מתקפה שהוא נלחם עם ינמה הוא מתחזק,לזה התכוונת נכון?
"יפה סקווירטל עכשיו קרן בועות ואקדח מים" אומר לו
-
תמיר
"לא שאני גם מתכוןן לתת לך... טרופיוס עלה מעל טווח ההשגה של האבנים, ואז קרן סולרית!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס עולה למעלה וגאביט ממשיך לירות אבנים עד שהוא כבר לא מגיע. טרופיוס טוען את הקרן הסולרית.
ג'וני
על מה אתה מדבר? כן, הפוקימון לא צריך לנצח בקרב כדי להתחזק, אבל אין לי איזה חלוקה קבועה בראש בנוגע לאיך הוא מתחזק ממה.
--
סקווירטל יורה בועות, אך יאנמה מסתובב עם הזנב קדימה והוא טס קדימה ומפוצץ את הבועות. סקווירטל יורה אקדח מים שפוגע ביאנמה. יאנמה בורח מאקדח המים ואז שורט את סקווירטל עם הזנב.
-
[QUOTE=LordAbizi;658955]
ג'וני
על מה אתה מדבר? כן, הפוקימון לא צריך לנצח בקרב כדי להתחזק, אבל אין לי איזה חלוקה קבועה בראש בנוגע לאיך הוא מתחזק ממה.
--
סקווירטל יורה בועות, אך יאנמה מסתובב עם הזנב קדימה והוא טס קדימה ומפוצץ את הבועות. סקווירטל יורה אקדח מים שפוגע ביאנמה. יאנמה בורח מאקדח המים ואז שורט את סקווירטל עם הזנב.[/QUOTE]
"קדימה תנשך אותו ואז תעזוב ואז אקדח מים!" אומר לו ואסתכל לראות אם יש עוד פוקימונים בסביבה
-
ג'וני
אחד כל פעם. אתה עסוק מדי כדי לראות פוקימונים אחרים.
--
סקווירטל נושך את יאנמה, ואז עוזב. יאנמה מתרחק מעט ומקבל את אקדח המים. לאחר מכן יאנמה טס ודוחף את סקווירטל.
-
[QUOTE=LordAbizi;658955]תמיר
"לא שאני גם מתכוןן לתת לך... טרופיוס עלה מעל טווח ההשגה של האבנים, ואז קרן סולרית!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס עולה למעלה וגאביט ממשיך לירות אבנים עד שהוא כבר לא מגיע. טרופיוס טוען את הקרן הסולרית.
[/QUOTE]
"חכה עד שהוא ירה תא הקן הסולארית,תתחמק,ותשתמש בקצה אבנים בכל הכוח שלך!"
-
[QUOTE=LordAbizi;659319]ג'וני
אחד כל פעם. אתה עסוק מדי כדי לראות פוקימונים אחרים.
--
סקווירטל נושך את יאנמה, ואז עוזב. יאנמה מתרחק מעט ומקבל את אקדח המים. לאחר מכן יאנמה טס ודוחף את סקווירטל.[/QUOTE]
"קרן בועות ואז חבטה!" אומר לו
-
תמיר
גאביט מתחיל לברוח וטרופיוס יורה את הקרן הסולרי. טרופיוס עוקב עם הראש אחרי גאביט ולבסוף פוגע בו, מה שזורק את גאביט קדימה. גאביט קם ומתחיל להשתמש בקצה אבנים על טרופיוס.
"טרופיוס, אס אווירי!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס מנמיך עצמו ומתחיל להאיץ לכיוון גאביט.
ג'וני
סקווירטל יורה קרן בועות שפוגעת ביאנמה. יאנמה טס לשרוט את סקווירטל עם הזנב אך סקוווירטל מתכופף ובכך יאנמה מחטיא. סקווירטל מנסה לחבוט ביאנמה אבל יאנמה בורח. יאנמה דוחף את סקווירטל.
-
[QUOTE=LordAbizi;659882]
ג'וני
סקווירטל יורה קרן בועות שפוגעת ביאנמה. יאנמה טס לשרוט את סקווירטל עם הזנב אך סקוווירטל מתכופף ובכך יאנמה מחטיא. סקווירטל מנסה לחבוט ביאנמה אבל יאנמה בורח. יאנמה דוחף את סקווירטל.[/QUOTE]
קרן בועות ואז אקדח מים" אומר לו
-
[quote=LordAbizi;658175]
ר"ר
אכן מיומנות מדהימה.
בכל אופן בנוגע לנושא בארכיון: או שאתה תחטוף באן לנצח ואז אאלץ למחוק אותך, או שלא, אבל אותי הדברים שאמרת (אם אמרת אותם) לא מעניינים בכלל כי אני מאמין שלבני האדם מגיע למות, כי חייו סתמיים. אלו שעוסקים בפעילויות מוארות מאריכים את חייהם, כי בשביל המח הגדול המוות אינו אלא ההרפתקה הגדולה הבאה. אז ממש לא אכפת לי מת ומתי, העיקר שכולם מתים.
--
אתה מאכיל את נידורן והוא נראה מרוצה. אתה ממשיכים עוד קצת, ואז אתה רואה את הכניסה לעיר מרוול. מידע עליה כמובן תוכל למצוא בדף הראשי.[/quote]
אלך למרכז הפוקימונים ולאחר מכן אלך לשמורת הפוקימונים ואשאל את אחד האחרים שם מה עושים בשמורה אם אסור ללכוד פוקימונים.