-
ג'וני
סקווירטל יורה קרן בועות ופוגע ביאנמה. יאנמה נע מהר ופוגע בסקווירטל. סקוירטל קופץ אחורה ואז יורה ופוגע ביאנמה עם אקדח המים. יאנמה מתחיל להתעייף.
ר"ר
ריפיאת את הפוקימונים והגעת לשמורת הפוקימונים. אתה שואל מישהו.
"כאן מותר לך להלחם בפוקימונים, אבל אסור לפצוע אותם קשה מדי, ואסור גם ללכוד אותם. לפני שבוע היה כאן נסיון פריצה, ולכן אחד האוזרים בשמורה לא נגיש לא צורך חקירות משטרתיות. אתה יכול לטייל בשאר האזורים. והמקום הזה מאוד מאובטח, אז אל תנסה לעבור על החוקים!" הוא אומר.
-
[QUOTE=LordAbizi;660650]ג'וני
סקווירטל יורה קרן בועות ופוגע ביאנמה. יאנמה נע מהר ופוגע בסקווירטל. סקוירטל קופץ אחורה ואז יורה ופוגע ביאנמה עם אקדח המים. יאנמה מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
"יפה סקוויטרל עכשיו תשתמש בקרן בועות ואז מהר תנשוך את הזנב של ינמה חזק!!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;659882]תמיר
גאביט מתחיל לברוח וטרופיוס יורה את הקרן הסולרי. טרופיוס עוקב עם הראש אחרי גאביט ולבסוף פוגע בו, מה שזורק את גאביט קדימה. גאביט קם ומתחיל להשתמש בקצה אבנים על טרופיוס.
"טרופיוס, אס אווירי!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס מנמיך עצמו ומתחיל להאיץ לכיוון גאביט.
[/QUOTE]
"גאביט,תשתמש בנשמת דרקון,ואז בטופר דרקון"
-
[quote=LordAbizi;660650]
ר"ר
ריפיאת את הפוקימונים והגעת לשמורת הפוקימונים. אתה שואל מישהו.
"כאן מותר לך להלחם בפוקימונים, אבל אסור לפצוע אותם קשה מדי, ואסור גם ללכוד אותם. לפני שבוע היה כאן נסיון פריצה, ולכן אחד האוזרים בשמורה לא נגיש לא צורך חקירות משטרתיות. אתה יכול לטייל בשאר האזורים. והמקום הזה מאוד מאובטח, אז אל תנסה לעבור על החוקים!" הוא אומר.[/quote]
"טוב" אומר בעודי נכנס לשמורה ומוציא את כל הפוקימונים שלי אחוצה ואומר להם :" היי כולם בוא נמצא 3 פוקימונים להילחם בהם מה?".
-
ג'וני
סקווירטל יורה מספר בועות, ואת חלקן יאנמה מצליח לפוצץ עם הזנב, השאר פוגעים בו. לאחר מכן סקווירטל נושך את הזנב של יאנמה. יאנמה מתקף וחובט כך מספר פעמים בסקווירטל עם שאר הגוף שלו. (אני מודע לעובדה שייתכן וקשה לדמיין מה זה אומר)
תמיר
גאביט נושם דרקונית על טרופיוס בזמן שהוא מתקרב, אבל אז טרופיוס נע במהירות ומופיע מאחורי גאביט. גאביט מתקרב ומכין את הציפורן, ואז הם מתנגשים, וכל אחד מצליח לפגוע.
"טרופיוס, כעת רוח תער!" אומר הינריך הרץ.
ר"ר
אתה מסתובב עם הפוקימונים שלך שם ומוצא סלופוק, נאטו והיפופוטס.
-
[QUOTE=LordAbizi;661262]
תמיר
גאביט נושם דרקונית על טרופיוס בזמן שהוא מתקרב, אבל אז טרופיוס נע במהירות ומופיע מאחורי גאביט. גאביט מתקרב ומכין את הציפורן, ואז הם מתנגשים, וכל אחד מצליח לפגוע.
"טרופיוס, כעת רוח תער!" אומר הינריך הרץ.
[/QUOTE]
"תשתמש בקצה אבנים כדי לעצור את המתקפה,ובמקביל תנשום דרקונית כדי לפגוע בו!"
-
[quote=LordAbizi;661262]
ר"ר
אתה מסתובב עם הפוקימונים שלך שם ומוצא סלופוק, נאטו והיפופוטס.[/quote]
"טוב כולם נתחיל ככה ספירו אתה תיתקוף בניקור על היפופוטס, גרואולייט אתה תיתקוף את נאטו בבנשיכה ואז נגיחה ואתה נידורן נשיכה על סלופוק ואז ניקור" אומר להם.
-
[QUOTE=LordAbizi;661262]ג'וני
סקווירטל יורה מספר בועות, ואת חלקן יאנמה מצליח לפוצץ עם הזנב, השאר פוגעים בו. לאחר מכן סקווירטל נושך את הזנב של יאנמה. יאנמה מתקף וחובט כך מספר פעמים בסקווירטל עם שאר הגוף שלו. (אני מודע לעובדה שייתכן וקשה לדמיין מה זה אומר)
[/QUOTE]
הבנתי דווקא למה אתה מתכוון
"קדימה אקדח מים ואז קרן בועות!" אומר לו
-
תמיר
גאביט מתחיל לירות אבנים, שהרוח מנפצת, וגורמת לרסיסי אבנים לנוע במהירות לכל כיוון, כך שגם טרופיוס וגם גאביט נפגעים. גאביט מפסיק לירות אבנים ונושם דרקונית ופוגע בטרופיוס.
"טרופיוס, עלה למעלה, סופת עלים!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס נוסק מעלה.
ר"ר
ספירו טס לעבר היפופוטס ומנקר אותו. היפופוטס מנצל את הקרבה ולפני שספירו בורח הוא נושך אותו.
גראולייט רץ לעבר נאטו, קופץ ונושך אותו, ואז נוגח בו (מה שמשחרר את האחיזה וגורם לגרואולייט ליפול..). נאטו טס לכיוון גראולייט ומתכוון לדחוף אותו.
נידורן נושך את סלופוק, ועד שסלופוק מבין זאת נידורן כבר מנקר אותו. סלופוק מסתובב ומצליף עם הזנב שלו בניודרן.
ג'וני
סקווירטל יורה אקדח מים על יאנמה ופוגע בו ומרחיק אותו. לאחר מכן הוא יורה קרן בועות. יאנמה נע לכיוון סקווירטל (ובדרך מתנגש בכמה בועות) עד שהוא מגיע לסקווירטל ודוחף אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;661842]תמיר
גאביט מתחיל לירות אבנים, שהרוח מנפצת, וגורמת לרסיסי אבנים לנוע במהירות לכל כיוון, כך שגם טרופיוס וגם גאביט נפגעים. גאביט מפסיק לירות אבנים ונושם דרקונית ופוגע בטרופיוס.
"טרופיוס, עלה למעלה, סופת עלים!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס נוסק מעלה.
[/QUOTE]
"גאביט,תשתמש בקצה אבנים כדי לחסום את סופת העלים ותנשום דרקונית!"
-
[QUOTE=LordAbizi;661842]
ג'וני
סקווירטל יורה אקדח מים על יאנמה ופוגע בו ומרחיק אותו. לאחר מכן הוא יורה קרן בועות. יאנמה נע לכיוון סקווירטל (ובדרך מתנגש בכמה בועות) עד שהוא מגיע לסקווירטל ודוחף אותו.[/QUOTE]
"טוב סקווירטל כל הכבוד נלחמת טוב ואני חושב שזה מספיק,הץחזקת הרבה" אומר לו ואלך למקום אחר עם פיצ'ו וסקווירטל בשביל לחפש אימון לפיצ'ו
-
[quote=LordAbizi;661842]
ר"ר
ספירו טס לעבר היפופוטס ומנקר אותו. היפופוטס מנצל את הקרבה ולפני שספירו בורח הוא נושך אותו.
גראולייט רץ לעבר נאטו, קופץ ונושך אותו, ואז נוגח בו (מה שמשחרר את האחיזה וגורם לגרואולייט ליפול..). נאטו טס לכיוון גראולייט ומתכוון לדחוף אותו.
נידורן נושך את סלופוק, ועד שסלופוק מבין זאת נידורן כבר מנקר אותו. סלופוק מסתובב ומצליף עם הזנב שלו בניודרן.
[/quote]
"ספירו תגיב בעזרת מכת כנף ואז תיצור סופה בעזרת כנפייך, גרואולייט תאגור אנרגיית אש בפה ואז תשחררר אותה בגורת גיצים על נאטו . נידורן תיתקוף בעוקץ רעל ואז נשיכה." אומר להם
-
תמיר
העלים והאבנים מתנגשים בעוצמה, נשברים, מתפרקים, ומתעופפים לכל הכיוונים, ככה שכל אחד נפגע קצת מההתקפה שלו ומההתקפה של היריב. גאביט נושם דרקונית, אך בגלל המרחק זה פוגע בו קצת חלש יותר ממה שזה אמור להיות.
"טרופיוס, אס אווירי!" אומר הינריך הרץ.
ג'וני
אתה מתרחק מיאנמה, (שנראה שמח מזה שהמעצבן הזה הולך משם), ואתה מוצא שם טיילו.
ר"ר
ספירו מכה מספר פעמים עם כנפיו בהיפופטס, ואז היפופט יורק עליו חול (זריקת בוץ) ופוגע בו (אני אוכל לפרט לך בתגובה הבאה, אם תרצה, למה זה לא סותר את העקרון שמתקפות אדמה לא פוגעות במעופפים). ספירו מתחיל להניע את כנפיו ויוצר רוח, אך נראה שהיא לא מספיק חזקה כדי לגרום נזק להיפופטס.
גרואולייט מנסה לירות, אך יוצאים ניצוצות אש קטנים שלא מגיעים רחוק. נאטו פוגע בגרואולייט עם הדחיפה.
נידורן ירה באיטיות עוקץ רעל בצורת מחטים והם פוגעים בסלוופוק. סלופוק יורה אקדח מים על נידורן, אבל נידורן קופץ הצידה ואז נושך את סלופוק.
-
[quote=LordAbizi;662060]
ר"ר
ספירו מכה מספר פעמים עם כנפיו בהיפופטס, ואז היפופט יורק עליו חול (זריקת בוץ) ופוגע בו (אני אוכל לפרט לך בתגובה הבאה, אם תרצה, למה זה לא סותר את העקרון שמתקפות אדמה לא פוגעות במעופפים). ספירו מתחיל להניע את כנפיו ויוצר רוח, אך נראה שהיא לא מספיק חזקה כדי לגרום נזק להיפופטס.
גרואולייט מנסה לירות, אך יוצאים ניצוצות אש קטנים שלא מגיעים רחוק. נאטו פוגע בגרואולייט עם הדחיפה.
נידורן ירה באיטיות עוקץ רעל בצורת מחטים והם פוגעים בסלוופוק. סלופוק יורה אקדח מים על נידורן, אבל נידורן קופץ הצידה ואז נושך את סלופוק.[/quote]
"טוב בואו נשנהנ אסטרטגגייה כולכם תיתקפו את סלופוק
נידורן כירסום ואז ניקור.
ספירו תנסה ליתקוף באס אווירי על יד כך שתרכז את כל הארגייה בכף תעוף למעלה לשמיים ואז תצבור מהירות על ידי טיסה למטה לכיוון סלופוק ותחתוך אותון עם הכנף .
גרואולייט תיתקוף את גרואולייט ביכרסום." אומר להם ואצביע על סלופוק..
-
[quote=LordAbizi;650983]
מור
האחות ג'וי רושמת לפניה (במחשב) נותנת לך את המפתח, אתה מחפש ומוצא את החדר והגעת אליו.[/quote]
אני אכנס לחדר ואז אני אנעל את הדלת ואניח את הפוקדורים על אחת השידות שאמצע שם, במידה ואין אז ליד המיטה. ואז אני אלךף לישון אחרי היום המטיש הזה :O