-
[quote]לוקאס
צ'ימצ'אר מתחמק מהכדור החשמל של אלקטויר בכך שצ'ימצ'אר קופץ הצידה.צ'ימצ'אר מפעיל את היכולת שלו להט.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת אדירה שחזקה יותר מכיון שהלהט פועל.אלקטויר לא מספיק זריז ונפגע מהגחלת של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר רץ אל אלקטויר בגלגל להבה.אלקטוירי משתמש מהר בהגנה.הגנה של אלקטויר מגנה עליו מפני הגלגל הלהבה של צ'ימצ'אר.רקס אומר לאלקטויר"גמור את הקרב באגרוף ממוקד"אלקטויר משתמש באגרוף ממוקד.מה תעשה*[/quote]
"תשתמש בחפירה כדי לחמוק תמשוך אותו מהר לבור ותמחץ אותו סופית עם אגרוף אש(בתוך האדמה אין לאלקטיויר מתקפות חשמל ובגלל גורם ההפתעה לא נראה לי שהוא יצליח להישתמש בהגנה ומתקפה כזאתי חזקה פלוס הלהט של צ'ימצ'אר יגמור אותו)"
עריכה: האם אפשר שבהמשך המסע אני אלכוד ריולו\קרנידוס(עדיפות ענקית לריולו)
ככל שמשתמשים בהגנה ההשפעה שלה קטנה\אחוזים שתצליח
-
[QUOTE=monster;742257][B][COLOR="Blue"]מרי
את מתעלמת מהסניזל שראית.את משיכה לחפש פוקימונים בעיר.את רואה סטרביה שעף בואיר מעל העיר.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה נכנכס למכון העיר.אתה רואה שם את מנהיג המכון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG]אומר לך"היי שמי תום ואני מנהיג מכון האדמה בעיר קלרק.הקרב היה 1 על 1.אני מבין שאתה נלחם בי אין בעיה.אתה תוקף ראשון ילד.מה שמך אפשר לדעת?צא דיגלט לקרב."דיגלט של טום יוצא לקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר מתחמק מהכדור החשמל של אלקטויר בכך שצ'ימצ'אר קופץ הצידה.צ'ימצ'אר מפעיל את היכולת שלו להט.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת אדירה שחזקה יותר מכיון שהלהט פועל.אלקטויר לא מספיק זריז ונפגע מהגחלת של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר רץ אל אלקטויר בגלגל להבה.אלקטוירי משתמש מהר בהגנה.הגנה של אלקטויר מגנה עליו מפני הגלגל הלהבה של צ'ימצ'אר.רקס אומר לאלקטויר"גמור את הקרב באגרוף ממוקד"אלקטויר משתמש באגרוף ממוקד.מה תעשה*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ולפקיס מתחמקת מהאס האוירי של פיג'יוט.ולפקיס משתמשת בלהביור אימתני שמצליח להגיע לפיג'יוט ולפגוע בו.לפתע פיג'יוט מתחיל ליפול על האדמה.פיגיוט מתנגש באדמה ומתעלף בקרב.ניצחת.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרו יוצא לקרב.מונפרו משתמש בחפירה ובערת ידיו הוא חופר בור ענק שהוא נככס אליו.מונפרו יוצא מהבור ומפתיע את המונפרו של קול בשריטות.מוטנפרו לא מספיק להגיב ונפצע מהשריטות של מונפרו שלך.מונפרושל קול מתאושש.קול אומר לך"אזגם לך יש מונפרו זה היה קרב קשה.מונפרו אגרופי מאך"מונפרו של קול משתמש באגרופי מאך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
פיג'י מתחמק מהאקדח המים של אולכטירלי בכך שמתקופף במכת כנף.פיג'י רץ אךל אוכטירלי ומנקר את פניו.אוכטילירי מתאושש.רג'י אומר לך"אוכטילירי שוב אקדח מים"אוכטילרי משתמש באקדח מם.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צצ'יקו מתחמק מהקרן הקרח שלסטר יובכף שרז הצידה. קיין אומר לסטריו שלו"סופת שלג אוקי"סטריו משתמש בסופת שלג.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קוראים לי דיפ ואתה עומד להפסיד."
אני מוציא את גרוויל ואומר לו לתקוף בקליע זרעים.
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
פיג'י מתחמק מהאקדח המים של אולכטירלי בכך שמתקופף במכת כנף.פיג'י רץ אךל אוכטירלי ומנקר את פניו.אוכטילירי מתאושש.רג'י אומר לך"אוכטילירי שוב אקדח מים"אוכטילרי משתמש באקדח מם.מה תעשה[/COLOR][/B]
[/QUOTE]פידג'י צלול לרפצה ואז השתמש בכמכת כנף!
-
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
פיג'י צולל לריצפה וכך מתחמק מהאקדח המים של אוכטילירי.פיג'י משתמש במכת כנף.הוא מרים את כנפו בחוזקה ונותן מכה לאוכטילרי.אוכטילרי נפגע קששה.רג' אומר לאוכטילרי"קרן קרח מיד "אוכטילרי משתמש בקרן קרח שעוומדת לפגוע בפייג'י שלך.מה תעשה
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה מוציא פוגדור מכיסך הימני ופותח אותו.ממנו יוצאאוא אדום בצורת גרוויל.גרוויל יוצא לקרב.גרוויל משתמש בקליע זרעים על דיגלט..דיגלט משתמש בחפירה וכך מתחמק מהקליע זרעים של גרוויל.תום אומר לך"תצטרך יותר מקליע זרעים כדי לנצח אותי"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה וכך מתחמק מהאגרוף הממוקד של אלקטויר.לפתע צ'ימצ'אר צצץ מהאדמה ומושך לבור את אלקטויר.בבור צ'ימצ'אר משתמש באגרופי אש על אלקטויר.לפתע אלקטויר קופץ מהבור ויוצא ממנו.אך נראה שהוא נפגע קשה מהמלך האחרון של צ'ימצ'אר.רקס אומר לאלקטויר"ריקוד גשם"אלקטויר משתמש בריקוד גשם וצ'ימצ'אר נחלש.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מתעלמת מסטרביה וחפשת פוקימון אחר.את רואה דיטו.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="YellowGreen"]ג'ון
אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ומתוכו יוצא ספירו.ספירו מבין שעליו להיפרד ואתם נפרדים.אתה ומרק ממשיכים בדרך שלפתע רוח חזקהה פוגעת בכם.אתה רואה שספירו שלך רוצה קרב אחרון.פיג'יוט שלך נגד ספירו.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרו זז הצידה ומתחמק מהשבירת הלבנים של מוננפרו של קיל.מונפרו רץ אל מונפרו של קייל ושורט אותו בפרצוף.מונפרו של ממתרגז מזה.קייל אומר"מונפרו אגורפי מאך"מונפרו של קייל משתמש באגרופי אך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
צ'יקי משתמש בעלי טער שמצליחים לפגוע בסטריו ולמנוע ממנו להשתמש במשאבת הידרו.לפתע סטריו נופל ומתעלף.קיין מחזיר את סטריו ואומר לך"קרב טוב צי'קי שלך נתן.אתה מאמן חזק.ביי"קיין הולך לדרכו.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;743010][B][COLOR="Navy"]ג'וני
פיג'י צולל לריצפה וכך מתחמק מהאקדח המים של אוכטילירי.פיג'י משתמש במכת כנף.הוא מרים את כנפו בחוזקה ונותן מכה לאוכטילרי.אוכטילרי נפגע קששה.רג' אומר לאוכטילרי"קרן קרח מיד "אוכטילרי משתמש בקרן קרח שעוומדת לפגוע בפייג'י שלך.מה תעשה
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה מוציא פוגדור מכיסך הימני ופותח אותו.ממנו יוצאאוא אדום בצורת גרוויל.גרוויל יוצא לקרב.גרוויל משתמש בקליע זרעים על דיגלט..דיגלט משתמש בחפירה וכך מתחמק מהקליע זרעים של גרוויל.תום אומר לך"תצטרך יותר מקליע זרעים כדי לנצח אותי"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה וכך מתחמק מהאגרוף הממוקד של אלקטויר.לפתע צ'ימצ'אר צצץ מהאדמה ומושך לבור את אלקטויר.בבור צ'ימצ'אר משתמש באגרופי אש על אלקטויר.לפתע אלקטויר קופץ מהבור ויוצא ממנו.אך נראה שהוא נפגע קשה מהמלך האחרון של צ'ימצ'אר.רקס אומר לאלקטויר"ריקוד גשם"אלקטויר משתמש בריקוד גשם וצ'ימצ'אר נחלש.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מתעלמת מסטרביה וחפשת פוקימון אחר.את רואה דיטו.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="YellowGreen"]ג'ון
אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ומתוכו יוצא ספירו.ספירו מבין שעליו להיפרד ואתם נפרדים.אתה ומרק ממשיכים בדרך שלפתע רוח חזקהה פוגעת בכם.אתה רואה שספירו שלך רוצה קרב אחרון.פיג'יוט שלך נגד ספירו.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרו זז הצידה ומתחמק מהשבירת הלבנים של מוננפרו של קיל.מונפרו רץ אל מונפרו של קייל ושורט אותו בפרצוף.מונפרו של ממתרגז מזה.קייל אומר"מונפרו אגורפי מאך"מונפרו של קייל משתמש באגרופי אך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
צ'יקי משתמש בעלי טער שמצליחים לפגוע בסטריו ולמנוע ממנו להשתמש במשאבת הידרו.לפתע סטריו נופל ומתעלף.קיין מחזיר את סטריו ואומר לך"קרב טוב צי'קי שלך נתן.אתה מאמן חזק.ביי"קיין הולך לדרכו.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למונפרנו לקפוץ באיור לאחר כל לתקוף את מונפרנו של קיל בלהביור
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרו שלך קופץ לאויחר וכך מתחמק מהאגרופי המאך של מונפרו של קייל.מונפרו משתמש בלהביור קטלני.מונפרו של קייל לא מצליח להתחמק ונפגע קצת.מונפרו של קייל מתאושש מהפגיעה שספג.קייל אומר לך"אתה מעצבן.כולהזמן מונפרו שלך מתחמק מהתקפות של המונפרו שלי.זה מעצבן.מונפרו קרן על"מונפרו של קייל משתמש בקרן על.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;743014][B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרו שלך קופץ לאויחר וכך מתחמק מהאגרופי המאך של מונפרו של קייל.מונפרו משתמש בלהביור קטלני.מונפרו של קייל לא מצליח להתחמק ונפגע קצת.מונפרו של קייל מתאושש מהפגיעה שספג.קייל אומר לך"אתה מעצבן.כולהזמן מונפרו שלך מתחמק מהתקפות של המונפרו שלי.זה מעצבן.מונפרו קרן על"מונפרו של קייל משתמש בקרן על.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למונפרנו לחמוק מקרן העל בעזרת חפירה ואחר כך תתקוף את מונפרנו של קיל בשריטות
-
[B][COLOR="Red"]יגאל[B][/B]
מונפרו מתחמק מהקרן על בערת החפירה שלו.מונפרו יוצא מהבור ומפתיע את מונפרו של קיל בשריטות חזקות בפנים.מונפרו של קייל מתעצבן מזה.קייל אומר לך"שוב התחמק אני רוצה לנצח אותך לא להפסיד.מונפרשוב קרן על נסה שהפעם יפגעבו."מונפרו של קיל משתמש בקרן על.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;743016][B][COLOR="Red"]יגאל[B][/B]
מונפרו מתחמק מהקרן על בערת החפירה שלו.מונפרו יוצא מהבור ומפתיע את מונפרו של קיל בשריטות חזקות בפנים.מונפרו של קייל מתעצבן מזה.קייל אומר לך"שוב התחמק אני רוצה לנצח אותך לא להפסיד.מונפרשוב קרן על נסה שהפעם יפגעבו."מונפרו של קיל משתמש בקרן על.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למונפרנו לחמוק שוב בעזרת חפירה ואחר כך תתקוף בשריטות
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרו משתמש בחפירה אך הוא לא מצליח להיתחמק מהקרן העל.מונפרו נפגע קשה.מונפרושלך רץ אל מונפרושל קיל ושובשורט אתו בפני ומתעצבן מזה.קייל אומר לך"סוף סוף הפוקימון שלך נפגע חשבתי שאי אפשר לפגוע בו.מונפרו אגרופי מאך."מונפרו של קייל משתמש באגרופי מאך.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;743018][B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרו משתמש בחפירה אך הוא לא מצליח להיתחמק מהקרן העל.מונפרו נפגע קשה.מונפרושלך רץ אל מונפרושל קיל ושובשורט אתו בפני ומתעצבן מזה.קייל אומר לך"סוף סוף הפוקימון שלך נפגע חשבתי שאי אפשר לפגוע בו.מונפרו אגרופי מאך."מונפרו של קייל משתמש באגרופי מאך.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למונפרנו לחמוק בעזרת חפירה ואחר כך תתקוף בשריטות
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרו שלך מתחמק מהאגרופי מאך בחפירה.לפתע המונפרו של קייל מוחזר הוא אומר לך"ילד הקרב נמיגמר כדי שחזור הביתה וגם את ילדה.מכיון של גמרנו את ההקרב אז אף אחד לא ניצח .אנילוקח את הלרויטר לעצמי.סאניורה ילדים."לפתע רגי קופץ מהצוק שאתם עומדים עליו.אתם מתקרבים כדי לראות אם הוא מת ואתם רואים שהוא חי ובורח באופנועים.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;743024][B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרו שלך מתחמק מהאגרופי מאך בחפירה.לפתע המונפרו של קייל מוחזר הוא אומר לך"ילד הקרב נמיגמר כדי שחזור הביתה וגם את ילדה.מכיון של גמרנו את ההקרב אז אף אחד לא ניצח .אנילוקח את הלרויטר לעצמי.סאניורה ילדים."לפתע רגי קופץ מהצוק שאתם עומדים עליו.אתם מתקרבים כדי לראות אם הוא מת ואתם רואים שהוא חי ובורח באופנועים.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את צ'רמנדר ואומר לו ולמונפרנו לתקוף את האופנוע בחימום יתר ובלהביור בכל הכוח בזמן שאני רץ אחריו
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציע את צ'רמנדאר שיעזור לך.צ'רמנדאר תוקף בחימום יתר את האופנוע ים שלקיל.אך החימום היתר לא מגיע אליו ואתו דבר עם הלהביור של מונפרו.בינתים קייל משיך להתחרק ולידו הלויטר החטוף.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;743028][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציע את צ'רמנדאר שיעזור לך.צ'רמנדאר תוקף בחימום יתר את האופנוע ים שלקיל.אך החימום היתר לא מגיע אליו ואתו דבר עם הלהביור של מונפרו.בינתים קייל משיך להתחרק ולידו הלויטר החטוף.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למיל שאנחנו חייבים פוקימון מעופף ואחר כך אני מוציא את שלדון ואומר לו שהוא חייב לנעשות להיתפחת רק ככה נוכל להציל את הלויטר