-
ארתור-
"יש שלוש סוגי קרבות:שניים על שניים-אתה ועוד מישהו תלחמו ביחד עד חצי הגמר בו תלחמו זה נגד זה והמנצח יילחם נגד מוח השטח, קרב כפול-אתה תיבחר שני פוקימונים ואיתם תתקדם עד מוח השטח, קרב רגיל-עם פוקמון אחד תתקדם עד מוח השטח" אומרת האישה "בעוד ככמה דקות עומד להתחיל טורניר הקרב הכפול, תרצה להירשם?"
עומר-
"כאשר תתקדם עוד דרומה אתה תגיע לסמטת סנורלאקס, מדי פעם הולך לישון בסמטה סנורלאקס בגודל עצום ולרא נורמלי, הרבה מנסים ללכוד אותו וכולם נכשלים" אומרת אחת האנשים
מיכה-
"יריות בוץ" אומרת מיסטי. נידורן צווחת ומחרישה את מרשתומפ, היא מנצלת את ההיזדמנות ופוגעת בו בעוקץ רעל-מרשתומפ מורעל
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 22 2009, 09:52 PM
[b] ארתור-
"יש שלוש סוגי קרבות:שניים על שניים-אתה ועוד מישהו תלחמו ביחד עד חצי הגמר בו תלחמו זה נגד זה והמנצח יילחם נגד מוח השטח, קרב כפול-אתה תיבחר שני פוקימונים ואיתם תתקדם עד מוח השטח, קרב רגיל-עם פוקמון אחד תתקדם עד מוח השטח" אומרת האישה "בעוד ככמה דקות עומד להתחיל טורניר הקרב הכפול, תרצה להירשם?"
עומר-
"כאשר תתקדם עוד דרומה אתה תגיע לסמטת סנורלאקס, מדי פעם הולך לישון בסמטה סנורלאקס בגודל עצום ולרא נורמלי, הרבה מנסים ללכוד אותו וכולם נכשלים" אומרת אחת האנשים
מיכה-
"יריות בוץ" אומרת מיסטי. נידורן צווחת ומחרישה את מרשתומפ, היא מנצלת את ההיזדמנות ופוגעת בו בעוקץ רעל-מרשתומפ מורעל [/b][/quote]
שריטה ובעיטה כפולה
-
[b] ארתור-
"יש שלוש סוגי קרבות:שניים על שניים-אתה ועוד מישהו תלחמו ביחד עד חצי הגמר בו תלחמו זה נגד זה והמנצח יילחם נגד מוח השטח, קרב כפול-אתה תיבחר שני פוקימונים ואיתם תתקדם עד מוח השטח, קרב רגיל-עם פוקמון אחד תתקדם עד מוח השטח" אומרת האישה "בעוד ככמה דקות עומד להתחיל טורניר הקרב הכפול, תרצה להירשם?" [/b][/quote]
"כן אני ארשם לטורניר הכפול" אומר לה ואחכה
-
[b]
עומר-
[/b][/quote]
"אוקי" אני אומר לה וממשיך דרומה.
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 22 2009, 07:01 PM
[b] ניב-
"זנק גם אתה וטרי מתכת" אומרת אנבל. אלקטיוויר ווויבייל מזנקים לאוויר, וויבייל תוקף בטפרי מתכת ואלקטיוויר באגרוף חשמל, אלקטיוויר מצליח להעיף את וויבייל לקצה השני של הזירה-וויבייל מתחיל להיסתחרר [/b][/quote]
"טוב מאוד עכשיו עוד מכת ברק ואז אגרוף אש!"
-
ארתור-
"אוקיי, אז לך לזירה מספר 6" אומרת האישה ונותנת לך כרטיס, "אני הולך לצפות בך" אומר רד והולך. ארתה הולך לזירה מספר 6, אישה מסוימת לוקחת לך את הכרטיס ומתקדמת איתך, "לפני שתצא תבחר שלוש פוקימונים" היא אומרת
עומר-
אתה מתקדם לך ורואה עוד ועוד מאמנים מאוכזבים, אתה מתקדם ורואה את השלט:"סמטת סנורלאקס". אתה מתקדם ורואה סנורלאקס-[img]http://i44.tinypic.com/140m7pt.png[/img] גדול פי שלוש מגודל הרגיל
ניב-
"צא בריצה אל אלקטיוויר ותתקוף בפעימת לילה מכמה שיותר קרוב" אומרת אנבל. וויביי מתחיל לרוץ אבל אז הוא מחליק-הקרח הפשיר, אלקטיוויר מנצל את ההיזדמנות ותוקף באגרוף ברק שמעלף את וויבייל. "וויבייל לא יכול להילחם יותר, אלקטיוויר הוא המנצח" אומר השופט, "אתה התקווה האחרונה שלי" אומרת אנבל ומוציאה סנורלאקס-[img]http://i44.tinypic.com/140m7pt.png[/img]
מיכה-
"בלימה, ותעיף אותה בפעימת מים" אומרת מיסטי. מרשתומפ יוצא בבלימה שמתנגשת עם השריטה של נידורן, השיים מתרחקים. מרשתומפ שולח יריית מים ונידורן מנפצת אותה בבעיטה כפולה ותוקפת את פניו של מרשתומפ
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 23 2009, 09:13 AM
[b] ניב-
"צא בריצה אל אלקטיוויר ותתקוף בפעימת לילה מכמה שיותר קרוב" אומרת אנבל. וויביי מתחיל לרוץ אבל אז הוא מחליק-הקרח הפשיר, אלקטיוויר מנצל את ההיזדמנות ותוקף באגרוף ברק שמעלף את וויבייל. "וויבייל לא יכול להילחם יותר, אלקטיוויר הוא המנצח" אומר השופט, "אתה התקווה האחרונה שלי" אומרת אנבל ומוציאה סנורלאקס-[img]http://i44.tinypic.com/140m7pt.png[/img] [/b][/quote]
"סנורלאקס הא. עכשיו סיחרור אש וברק (התרגיל של המתקפה המהירה בסיבוב עם אגרופי אש וברק בצדדים) ואז בעיטה נמוכה!"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 23 2009, 09:13 AM
[b]
עומר-
אתה מתקדם לך ורואה עוד ועוד מאמנים מאוכזבים, אתה מתקדם ורואה את השלט:"סמטת סנורלאקס". אתה מתקדם ורואה סנורלאקס-[img]http://i44.tinypic.com/140m7pt.png[/img] גדול פי שלוש מגודל הרגיל [/b][/quote]
אני נוגע בגב שלו בשביל שהוא ישים לב אליי "שלום לך, תוכל לפנות לי את הדרך?" אני שואל בחיוך מזוייף ומפוחד.
-
עומר-
אתה נוגע בסנורלאקס אבל הוא לא מרגיש, האצבע שלך בשבילו יותר קטנה מזבוב בשבילך
ניב-
"תתקשה ואז תנחית אגרוף ממוקד" אומרת אנבל. אלקטיוויר מסתובב במהירות סביב סנורלאקס, ותוך כדי הוא תוקף באגרופי אש וברק-הוא פוגע בסנורלאקס אך למזלו הוא היתקשה. לאחר מכן אלקטיוויר תוקף בבעיטה נמוכה אך סנורלאקס מנחית עליו אגרוף ממוקד חזק במיוחד, האגרוף מדביק אותו לקיר
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 23 2009, 09:23 AM
[b] עומר-
אתה נוגע בסנורלאקס אבל הוא לא מרגיש, האצבע שלך בשבילו יותר קטנה מזבוב בשבילך
[/b][/quote]
אני מוציא את האנטר "האנטר תנסה למשוך את תשומת ליבו" אני אומר לו ומקווה שזה יעזור.
-
עומר-
האנטר מנסה, אבל סנורלאקס ישן וכאשר סנורלאקס ישן רק בעליו יכולים להעיר אותו-אבל הבעיה שהוא חופשי וללא בעלים
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 23 2009, 09:30 AM
[b] עומר-
האנטר מנסה, אבל סנורלאקס ישן וכאשר סנורלאקס ישן רק בעליו יכולים להעיר אותו-אבל הבעיה שהוא חופשי וללא בעלים [/b][/quote]
זה אומר שהוא קרב לכל דבר 3:
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 23 2009, 09:23 AM
[b] ניב-
"תתקשה ואז תנחית אגרוף ממוקד" אומרת אנבל. אלקטיוויר מסתובב במהירות סביב סנורלאקס, ותוך כדי הוא תוקף באגרופי אש וברק-הוא פוגע בסנורלאקס אך למזלו הוא היתקשה. לאחר מכן אלקטיוויר תוקף בבעיטה נמוכה אך סנורלאקס מנחית עליו אגרוף ממוקד חזק במיוחד, האגרוף מדביק אותו לקיר [/b][/quote]
"מכת ברק ואז אגרוף אש!"
-
עומר-
סטיליקס הקטן ביחס לסנורלאקס תוקף, אך רק גורם לו לישון על הבטן במקום על הגב
ניב-
"אגרוף ממוקד ואז קרן על" אומרת אנבל. סנורלאקס ואלקטיוויר תוקפים באותו הזמן, האגרופים שלהם יוצרים הדף חזק שמשנה את צורתה של הזירה, אלקטיוויר מתכוון להוסיף אגרוף אש להתקפה אבל אז סנורלאקס תוקף בקרן על-נוצר פיצוץ די גדול, כאשר הוא חולף אלקטיוויר כולו נראה שרוף ופצוע
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 23 2009, 09:38 AM
[b] ניב-
"אגרוף ממוקד ואז קרן על" אומרת אנבל. סנורלאקס ואלקטיוויר תוקפים באותו הזמן, האגרופים שלהם יוצרים הדף חזק שמשנה את צורתה של הזירה, אלקטיוויר מתכוון להוסיף אגרוף אש להתקפה אבל אז סנורלאקס תוקף בקרן על-נוצר פיצוץ די גדול, כאשר הוא חולף אלקטיוויר כולו נראה שרוף ופצוע [/b][/quote]
"אלקטיוור. מעטפת ברק ואז אגרוף ברק!"