ר"ר
כמה חבל, שוב באן תמידי ושוב אתה פורש (הפעם בכח) מהמשחק שלי.
מור
אני מניח את הפוכדורים על שידה והולך לישון. אתה מתעורר למחרת, בשעה 7:34 שעון טלפון. כל החפצים שלך במקומם.
Printable View
ר"ר
כמה חבל, שוב באן תמידי ושוב אתה פורש (הפעם בכח) מהמשחק שלי.
מור
אני מניח את הפוכדורים על שידה והולך לישון. אתה מתעורר למחרת, בשעה 7:34 שעון טלפון. כל החפצים שלך במקומם.
[quote=LordAbizi;662060]
ג'וני
אתה מתרחק מיאנמה, (שנראה שמח מזה שהמעצבן הזה הולך משם), ואתה מוצא שם טיילו.
[/quote]
"אני צריך פוקימון שהולך על האדמה כי לפיצ'ו יהיה קשה" אמלמל לעצמי ואחפש פוקימון אחר מתאים
[QUOTE=LordAbizi;662060]תמיר
העלים והאבנים מתנגשים בעוצמה, נשברים, מתפרקים, ומתעופפים לכל הכיוונים, ככה שכל אחד נפגע קצת מההתקפה שלו ומההתקפה של היריב. גאביט נושם דרקונית, אך בגלל המרחק זה פוגע בו קצת חלש יותר ממה שזה אמור להיות.
"טרופיוס, אס אווירי!" אומר הינריך הרץ.
[/QUOTE]
"תסתובב במקום ותנשום דרקונית!"
שם:לי
צורת פנייה: לי
אופי: טוב לב חכם חמדן
רקע:שלי היה קטן אביו היה מאמן עלית פור הוא היה מאמן פוקימוני אש הוא הכי אהב את איינפריי שלו והוא גם היה הכי חזק שלו. לי גם העריץ את איינפריימ הוא חלם כאשר הוא יצא למסע הוא יבחר בצ'ימצ'אר ויאמן אותו לאיינפריימ שיביס את האיינפרימ של אביו. בתור ילד שאביו מאמן פוקימוני אש לי ידע הכל על פוקימוני אש.לי שמח כלכך כשהוא הגיע לגיל שהוא יכול לצאת למסע לבדו ולהשיג את כל התגים ולהיות מאמן חזק כמו אביו.
פוקימון:צ'ימצ'אר
בקשות: יש לי הערה מים חמיש הזה אני לא היה פעיל בפורום עד לים רביעי הבא אז מצטער מראש
מודע לשחקנים אחרים:כן
תמונה: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG]
שם:גסטין
צורת פנייה:זיו
אופי:מצחיק משועמם רציני אדיש
רקע:גסטין נולד במחוז גוטו לבר מצוותו משפחתו עברו למחוז אינטורה. גסטין לא היה מרוצה והסתגר בחדרו כל יום. הוא היה יוצא לחצרו והיה נהנה עם הפוקימונים מרקורו שהיה אדיש כמוהו וטרטוויג שהיה נלהב תמיד. הוריו לא הרשו לו לצאת משכונתו והוא תמיד רצה לגלות את המחוז שהיה נסתר תמיד עבורו ביחד עם מרקורו וטרטוויג.
פוקימון:
[IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/387.png[/IMG]
בקשות:לתפוס סלוגמה וצימיצו ומרקורו
מודע לשחקנים אחרים:לא
תמונה:[IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr158.png[/IMG]
ג'וני
מזל טוב, על אש.
כל החיפושים שלך אחר פוקימונים מוציאים אותי מתוסכל, אתה יודע?
--
אתה מחפש שם עוד קצת ואתה מוצא סנקרן.
תמיר
טרופיוס מצמצם את המרחק בינו לבין גאביט, ומדי פעם נפגע מגאביט המסתובב. טרופיוס מבין שאין טעם לנוע אל מאחורי גאביט, כי "מאחורי גאביט" משתנה כל שניה, אז הוא פשוט ממשיך ישר ומתנגש בגאביט, ובמקרה זה יוצא בזמן שבו גאביט מכוון את הפנים שלו לכיוון טרופיוס, אז נוצר פיצוצון, ושניהם נפגעים.
"טרופיוס, סופת עלים!" אומר הינריך הרץ.
לי
סלח לי, אך אסור לרקע להיות קשור לקטע המתואר בעלילת המשחק, כי המשחק אינו סובב סביבך. אתה סתם "במקרה" נתקל בכל מיני תופעות שבסופו של דבר קשורות לזה. אתה יכול לשמוע על האירוע בטלויזיה או משהו, אבל זה לא קשור אליך [b]אישית.[/b]
זיו
חוצפנים אנחנו, הלא כך? כל כך קשה לבצע את מה שכתבתי בטופס ההרשמה? ואני אצטט: "(כל פוקימון, ובלבד שאינו אגדי, מפותח, מפותח לפוקימון קטן מאוד [כמו פיקאצ'ו], ולא פוקימון ללא התפתחויות)"
[b]אז תמחק את אחד הפוקימונים, ותמחק את המתקפות!!![/b]
טוב מה מצטער שכחתי לקרוא :sorry::sorry: אני יערוך
[QUOTE=LordAbizi;663999]
תמיר
טרופיוס מצמצם את המרחק בינו לבין גאביט, ומדי פעם נפגע מגאביט המסתובב. טרופיוס מבין שאין טעם לנוע אל מאחורי גאביט, כי "מאחורי גאביט" משתנה כל שניה, אז הוא פשוט ממשיך ישר ומתנגש בגאביט, ובמקרה זה יוצא בזמן שבו גאביט מכוון את הפנים שלו לכיוון טרופיוס, אז נוצר פיצוצון, ושניהם נפגעים.
"טרופיוס, סופת עלים!" אומר הינריך הרץ.
[/QUOTE]
חחחח
:nose_pick:
--
"קצה אבנים כדי לחסום את המתקפה,ואז טופרי דרקון!"
זיו, לי, כעת הנכם רשומים. ההתחלה בעמוד הראשונה, תגיבו אליה בזמנכם החופשי.
ואגב, זיו, אם את טופס ההרשמה לא קראת, מה כן קראת? אני ממליץ לך לחזור לדף הראשי והפעם לקרוא בו [b]הכל[/b] (זה באמת לא כל כך הרבה), ולוודא שהבנת הכל. (ההערות חשובות במיוחד!)
תמיר
?
--
כמקודם, המתקפות מתנגשות וגורמות לשברי עלים ואבנים להתפזר לכל הכיוונים ולפגוע בכולם. לאחר מכן גביט קופץ ושורט את טרופיוס.
"טרופיוס, עלה למעלה, שלח אליו רוח תער, ואז רד למטה ותקוף באס אווירי!" אומר הינריך הרץ.
[QUOTE=LordAbizi;664100]
תמיר
?
--
כמקודם, המתקפות מתנגשות וגורמות לשברי עלים ואבנים להתפזר לכל הכיוונים ולפגוע בכולם. לאחר מכן גביט קופץ ושורט את טרופיוס.
"טרופיוס, עלה למעלה, שלח אליו רוח תער, ואז רד למטה ותקוף באס אווירי!" אומר הינריך הרץ.[/QUOTE]
"קצה אבנים על רוח התער,ואז תסתובב כמו מקודם עם נשימת דרקון באס האווירי!"
[QUOTE=LordAbizi;663999]ג'וני
מזל טוב, על אש.
כל החיפושים שלך אחר פוקימונים מוציאים אותי מתוסכל, אתה יודע?
--
אתה מחפש שם עוד קצת ואתה מוצא סנקרן.
[/b][/QUOTE]
למה?
"קדימה פיצ'ו מצאנו יריב ראוי! תתקיף אותו במכת וולט ואז סטירה כפולה!" אומר לו
[quote]אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו?[/quote]
אני אומר לאמי" ביי אמא" ויוצא מן הבית אל עבר המעבדה של הפרופסור
תמיר
גאביט שולח אבנים לעבר הרוח, ונראה שאף אחד לא חודר את ההתקפה של השני, ואז טרופיוס מתחיל לרדת למטה, אבל הפעם הוא מבין שגאביט כל הזמן יורה את הנשימה הדרקונית באותו מישור, אז טרופיוס נע עליו מלמעלה ומתנגש בו. רגע לפני זה גאביט מבין מה טרופיוס עושה (בכל זאת הוא מסוחרר קצת לוקח לו כמה שניות להבין), אז הוא נושם לכיוון טרופיוס ואז שניהם נפגעים.
ג'וני
כי אני צריך לחפש פוקימון לא טוב מדי, ותאמין לי שזה הופך לקשה. אם היית אחרי המכון הראשון הייתי בשמחה בוחר לך פוקימון מה450 שהם לא אגדיים
--
פיצ'ו רץ עם מכת וולט ופוגע בסנקרן. סנקרן דוחף את פיצ'ו, ולאחר מכן פיצ'ו סוטר לסנקרן מספר פעמים.
לי
אגב, וודא שהבנת איך הולך הקטע של לימוד מתקפות במשחק זה, הוא מאוד חשוב.
--
אתה יוצא מהבית וכעבור זמן מה מגיע למעבדה הפרופסור שעל שלט לידה כתוב
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין - פרופסור למדעי המחשב ושימושים של מדעי המחשב בפוקימונים"
[QUOTE=LordAbizi;664587]
לי
אגב, וודא שהבנת איך הולך הקטע של לימוד מתקפות במשחק זה, הוא מאוד חשוב.
--
אתה יוצא מהבית וכעבור זמן מה מגיע למעבדה הפרופסור שעל שלט לידה כתוב
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין - פרופסור למדעי המחשב ושימושים של מדעי המחשב בפוקימונים"[/QUOTE]
אני דופק בדלת של המעבדה ואומר" פרופסור תפתח לי באתי לקחת את הפוקימון שלי"
[QUOTE=LordAbizi;664587]תמיר
גאביט שולח אבנים לעבר הרוח, ונראה שאף אחד לא חודר את ההתקפה של השני, ואז טרופיוס מתחיל לרדת למטה, אבל הפעם הוא מבין שגאביט כל הזמן יורה את הנשימה הדרקונית באותו מישור, אז טרופיוס נע עליו מלמעלה ומתנגש בו. רגע לפני זה גאביט מבין מה טרופיוס עושה (בכל זאת הוא מסוחרר קצת לוקח לו כמה שניות להבין), אז הוא נושם לכיוון טרופיוס ואז שניהם נפגעים.
[/QUOTE]
"יופי גאביט,אתה מעולה!תתפוס אותו כל עוד הוא קרוב ותשתמש בקצה אבנים!"