-
[quote]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה וכך מתחמק מהאגרוף הממוקד של אלקטויר.לפתע צ'ימצ'אר צצץ מהאדמה ומושך לבור את אלקטויר.בבור צ'ימצ'אר משתמש באגרופי אש על אלקטויר.לפתע אלקטויר קופץ מהבור ויוצא ממנו.אך נראה שהוא נפגע קשה מהמלך האחרון של צ'ימצ'אר.רקס אומר לאלקטויר"ריקוד גשם"אלקטויר משתמש בריקוד גשם וצ'ימצ'אר נחלש.מה תעשה[/quote]
"חפירה! כדי לחמוק מהגשם ואז צ'ימצ'אר תנסה לחזק את הלהט שלך בכל הכח וותשתמש בגלגל להבה שאתה מחדיר אליו את כל אש הלהט שלך!"
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך"לא צריך את שלגון.אנו צריכים את לפרס שלך.הלפרסשלך יודעת גלישה וזה יעזור לנו לרדוף, אחרי הגנב* הזה.איזה מזל שלקחת אותה הפעם.אחרת הינו אכבןדים.והגנב הזה היה מצליח לגנוב את לרויטר.תוציא את לפרס"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה וכך מתחמק מהריקוד הגשם של אלכקטויר.צ'ימצ'אר משתמש בלהט וזה מחזק את כוח האש.צ'ימצ'אר מתגלגל בגלגל אש על אבר אלקטויר.אלקטויר לא מצליח להיםגעו נפגע קשה מהנפגיעה של צ'ימצ'אר.לפתע אלקטויר נופל על האדמה ומתעלף לו.רקס מחזיר את אלקטויר ואומר לך"כול הכבוד ניצחת אותי.אז כמו שסיכמנו אני היה השותף שלךך עדסוף המסע.התחזקת לוקאס."מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;743038][B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך"לא צריך את שלגון.אנו צריכים את לפרס שלך.הלפרסשלך יודעת גלישה וזה יעזור לנו לרדוף, אחרי הגנב* הזה.איזה מזל שלקחת אותה הפעם.אחרת הינו אכבןדים.והגנב הזה היה מצליח לגנוב את לרויטר.תוציא את לפרס"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה בסדר אני מוציא את לפרס ומחזיר את כולם ואומר ללפרס להישתמש בגלישה כדי שנוכל לרדוף אחרי הגנב
-
[quote=monster;743010]
[B][COLOR=yellowgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=yellowgreen]אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ומתוכו יוצא ספירו.ספירו מבין שעליו להיפרד ואתם נפרדים.אתה ומרק ממשיכים בדרך שלפתע רוח חזקהה פוגעת בכם.אתה רואה שספירו שלך רוצה קרב אחרון.פיג'יוט שלך נגד ספירו.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לספירו: "אם אתה רוצה ספירו אז טוב, צא פיג'יוט, אנחנו נלחם מול ספירו שהיה חבר צוות לשעבר בקרב אחרון, תתחיל ספירו".
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר ומונפרו חוזרים לפוכדירם שלהם.אתהמוציא את הפוכדור של לפרס.לפרס משתמשת בגלישה ואתם גולשים ונהנהים מזה.לפתע אתם משגים את קייל .קייל רןואה זאת ומגביר את המהירות שלהאפנוע ים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מוציא את פיג'יוט לקרב נגד ספירו.ספירו מבין אותך.ספירו רץ אל פיג'יוטו ומשתמש בניקור.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;743010][B][COLOR="Navy"]ג'וני
פיג'י צולל לריצפה וכך מתחמק מהאקדח המים של אוכטילירי.פיג'י משתמש במכת כנף.הוא מרים את כנפו בחוזקה ונותן מכה לאוכטילרי.אוכטילרי נפגע קששה.רג' אומר לאוכטילרי"קרן קרח מיד "אוכטילרי משתמש בקרן קרח שעוומדת לפגוע בפייג'י שלך.מה תעשה
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה מוציא פוגדור מכיסך הימני ופותח אותו.ממנו יוצאאוא אדום בצורת גרוויל.גרוויל יוצא לקרב.גרוויל משתמש בקליע זרעים על דיגלט..דיגלט משתמש בחפירה וכך מתחמק מהקליע זרעים של גרוויל.תום אומר לך"תצטרך יותר מקליע זרעים כדי לנצח אותי"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה וכך מתחמק מהאגרוף הממוקד של אלקטויר.לפתע צ'ימצ'אר צצץ מהאדמה ומושך לבור את אלקטויר.בבור צ'ימצ'אר משתמש באגרופי אש על אלקטויר.לפתע אלקטויר קופץ מהבור ויוצא ממנו.אך נראה שהוא נפגע קשה מהמלך האחרון של צ'ימצ'אר.רקס אומר לאלקטויר"ריקוד גשם"אלקטויר משתמש בריקוד גשם וצ'ימצ'אר נחלש.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מתעלמת מסטרביה וחפשת פוקימון אחר.את רואה דיטו.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="YellowGreen"]ג'ון
אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ומתוכו יוצא ספירו.ספירו מבין שעליו להיפרד ואתם נפרדים.אתה ומרק ממשיכים בדרך שלפתע רוח חזקהה פוגעת בכם.אתה רואה שספירו שלך רוצה קרב אחרון.פיג'יוט שלך נגד ספירו.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרו זז הצידה ומתחמק מהשבירת הלבנים של מוננפרו של קיל.מונפרו רץ אל מונפרו של קייל ושורט אותו בפרצוף.מונפרו של ממתרגז מזה.קייל אומר"מונפרו אגורפי מאך"מונפרו של קייל משתמש באגרופי אך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
צ'יקי משתמש בעלי טער שמצליחים לפגוע בסטריו ולמנוע ממנו להשתמש במשאבת הידרו.לפתע סטריו נופל ומתעלף.קיין מחזיר את סטריו ואומר לך"קרב טוב צי'קי שלך נתן.אתה מאמן חזק.ביי"קיין הולך לדרכו.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גרוויל , קפוץ גבוה לשמים וכך תתחמק מהחפירה! ברגע שאתה רואה את דיגליט תשתמש בכדור אנרגיה!" אני אומר.
-
[QUOTE=monster;743057][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר ומונפרו חוזרים לפוכדירם שלהם.אתהמוציא את הפוכדור של לפרס.לפרס משתמשת בגלישה ואתם גולשים ונהנהים מזה.לפתע אתם משגים את קייל .קייל רןואה זאת ומגביר את המהירות שלהאפנוע ים.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר ללפרס לתקוף את האופנוע בקרן קרח
-
[quote]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה וכך מתחמק מהריקוד הגשם של אלכקטויר.צ'ימצ'אר משתמש בלהט וזה מחזק את כוח האש.צ'ימצ'אר מתגלגל בגלגל אש על אבר אלקטויר.אלקטויר לא מצליח להיםגעו נפגע קשה מהנפגיעה של צ'ימצ'אר.לפתע אלקטויר נופל על האדמה ומתעלף לו.רקס מחזיר את אלקטויר ואומר לך"כול הכבוד ניצחת אותי.אז כמו שסיכמנו אני היה השותף שלךך עדסוף המסע.התחזקת לוקאס."מה תעשה[/quote]
"כן רקס גם אתה... תגיד היית רוצה לאמן את פאנפי שלי אין לי הרבה זמן לאמן אותו ואני חושב שאתה תהיה מושלם בשבילו..." ואח"כ מוסיף "אני רוצה לחפש פוקימונים חזקים כדי לחזק תצוות"
-
[quote=monster;743010][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]צ'יקי משתמש בעלי טער שמצליחים לפגוע בסטריו ולמנוע ממנו להשתמש במשאבת הידרו.לפתע סטריו נופל ומתעלף.קיין מחזיר את סטריו ואומר לך"קרב טוב צי'קי שלך נתן.אתה מאמן חזק.ביי"קיין הולך לדרכו.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"בוא נלך לרפא אותכם" אומר לצ'יקו לפוקדור של ארון בחיבה
-
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה הולך אל מרכז הפוקימונים עם צי'קו.כעבור 5 דקות אתה מוצא את המרכז.אתה עומד לפני.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
רקס אומר לך"כן בטח אני יפתח אותו לדונפן.אזבוא למרכז הפםוקימונים שאני יקבל אותו.אני מבין שהוא לאבשישיה שלך".מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR RED"]יגאל
חפרס תוקפת בקרן קרחאת האופנועים של קייל.החלקהאחורי של האופנוע קפו.קייל מוציא את מונפרו שמשתמש בלהביור שממיס את הקרח שעל האופנוע.ותוקף בלהביור את לפרס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="blue"]דיפ
גרוויל קופץ לאויר וכך מתחמק מהחפירה שלדיגלט.גרווןיל משתמש בכדור אנרגיה.דיגלט מתחמק מהכדור האנרגיה של דיגלט בכך משתמש שוב בחפירה.תום אומר לך"יש לך פוקימון חזק דיפ.עם המתקפות שרוויל יודע תוך דקות הקרב יגמר".מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;743057]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את פיג'יוט לקרב נגד ספירו.ספירו מבין אותך.ספירו רץ אל פיג'יוטו ומשתמש בניקור.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפיג'יוט: "תתחמק מהניקור של ספירו ואז תשתמש באס אווירי ואז במכת כנף על ספירו בכל הכוח".
-
[QUOTE=monster;743179][B][COLOR="Green"]דניס
אתה הולך אל מרכז הפוקימונים עם צי'קו.כעבור 5 דקות אתה מוצא את המרכז.אתה עומד לפני.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
רקס אומר לך"כן בטח אני יפתח אותו לדונפן.אזבוא למרכז הפםוקימונים שאני יקבל אותו.אני מבין שהוא לאבשישיה שלך".מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR RED"]יגאל
חפרס תוקפת בקרן קרחאת האופנועים של קייל.החלקהאחורי של האופנוע קפו.קייל מוציא את מונפרו שמשתמש בלהביור שממיס את הקרח שעל האופנוע.ותוקף בלהביור את לפרס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="blue"]דיפ
גרוויל קופץ לאויר וכך מתחמק מהחפירה שלדיגלט.גרווןיל משתמש בכדור אנרגיה.דיגלט מתחמק מהכדור האנרגיה של דיגלט בכך משתמש שוב בחפירה.תום אומר לך"יש לך פוקימון חזק דיפ.עם המתקפות שרוויל יודע תוך דקות הקרב יגמר".מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אתה צודק בו נלך אני חושב שהוא יאהב אותך אבל קצת קשה לי לוותר על הפוקימון הראשון שלכדתי..."
-
[QUOTE=monster;743179][B][COLOR="Green"]דניס
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR RED"]יגאל
[B][COLOR="blue"]דיפ
גרוויל קופץ לאויר וכך מתחמק מהחפירה שלדיגלט.גרווןיל משתמש בכדור אנרגיה.דיגלט מתחמק מהכדור האנרגיה של דיגלט בכך משתמש שוב בחפירה.תום אומר לך"יש לך פוקימון חזק דיפ.עם המתקפות שרוויל יודע תוך דקות הקרב יגמר".מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר ללפרס לתקוף באקדח מים ואחר כך בקרן קרח
-
[quote=monster;743179][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה הולך אל מרכז הפוקימונים עם צי'קו.כעבור 5 דקות אתה מוצא את המרכז.אתה עומד לפני.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אחפש פוקימון להלחם מולו
-
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מחפש פוקימון שתילחם נגדו.כעבורדקהשל חיפוש אתה רואה בידריל פראי שבא לכינונך במהירות.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפרס תוקפת באקדח מים את הלהביור של מופרו.האקדח מים מביס ופוגע במונפרו של קייל.לפרס משתמשת בקרן קרח חזקה.מוונפרו מתחמק מהקרן הקרח של לפרס.קייל אומר למונפרו"גיצים על הילדים זה יעכב אותם ויתן לנוזמן לברוח מהם."מונפרו משגר גיצים לעבר מיל ולעברך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
רקס אומר לך"נכון שזה כואב להיפרד מהפוקימון ה1 שתפסת אך אל תידאג אני יהפוך אותו לפאנפי חזק.וגגם יפתח אותו לדונפן.אז אל תדאג."בזמן השיחה שלכם אתם מגיעים למרכז הפוקימונים של העיר ג'קס.אתם נכנכסים למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי אומרת לכם"שלום,מה תרצו?"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
פיגוטו מתמק מהניקור של ספירו.פיג'יוט משתמש באס אוירי.ספירו לא מצליח להתחמק ולכן נפגע מהאס אוירי של פיג'יוטו.פיג'יוט משתמש במכת כנף.ספירו מתחמק ממנה הקלות.ספירו משתמש ברוח חזקה.מה תעשה[/COLOR][/B]