-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 18 2009, 05:35 PM
[b] [b][i][u]ירין:[/u][/i][/b]
כיוון שדרטיני נפצע בקרב מול קרובאט, האחות ג'וי לקחה אותו ואת קרובאט כדי לטפל בהם.
בינתיים אתה יכול לאמן את סווינאב, לקרוא, להתקשר למישהו, ללכת לבדוק את זירת הקרב או ללכת לקנות משהו בחנות. [/b][/quote]
אני אלך לתפוס פוקמוני אש
-
[b][i][u]ירין:[/u][/i][/b]
אתה יוצא מהמכון ומטייל לכיוון השיחים כשלפתע אתה שומע קול תנועה מהעץ הקרוב.
אתה מסתכל על העץ ורואה שהוא משחיר מעט וממנו קופץ פוקימון קטן דמון קוף עם להבה בתור זנב ומין צורת להבה על הראש. אתה מזהה את צ'ימצ'אר אבל גון עורו של הצ'ימצ'אר הזה אדום ורוד והוא נראה זוהר ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa390.png[/img]). מצאת צ'ימצ'אר זוהר! הצ'ימצ'אר עושה סלטה ונראה שהוא נהנה מהחיים ואז הוא מביט בך והוא קופא. מיד הוא עובר למצב של היכון למתקפה והלהבה שלו שממוקמת במקום של הזנב גדלה ומתעצמת. כנראה צ'ימצ'אר רגיל להתקל בבני אדם שמנסים ללכוד אותו ולכן הוא משוטט רק בלילה ולא ביום כדי לא להתפס. צ'ימצ'אר נראה כאילו אם תעשה תנועה לא במקום אתה תיצלה היטב.
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 18 2009, 02:52 PM
[b] [i]<div align="Center">[font=Arial][SIZE=2][color=darkred][b]הודעה חשובה- כיוון שהחזרה בזמן שיבשה מעט את ההליך של המשחק, אני רוצה שכל אחד יכתוב לי באיזו נקודה במשחק הוא היה!
לאחר שלפחות 3-4 משתתפים ירשמו לי איפה הם עצרו אני אמשיך את המשחק!
תודה![/b][/font][/color][/SIZE]</div>[/i] [/b][/quote]
אני בדיוק סימתי את הקרב נגד המאמן שזרק את סטרמי ושאלתי את סטארמי עם הוא רוצה להיות בצוות שלי
-
[b][i][u]דודי:[/u][/i][/b]
המאמן מביט ך בתיעוב כה עמוק, עד שאתה מסב מבט. "אתה ממש לוזר, הא?" הוא שואל אותך "לא איכפת לי אם תיקח את סטארמי האפס הזה איתך! הוא חסר תועלת!" הוא אומר ובינתיים היהלום של סטארמי מתחיל להבהב בצורה מסוכנת שאומרת שהוא ממש עצוב וכאוב. המאמן ממשיך: "הסטארמי הפסיד לסידוט! הוא לא הפסיד לנוזליף, סידוט פצע אותו! נוזליף רק נתן את המכה הסופית! סידוט ניצח אותו, פוקימון כזה קטן ועלוב גבר על סטארמי. קח אותו! קח! אתם ראויים זה לזה, שניכם לוזרים!" מסיים המאמן ומפנה את גבו אליך והולך לדרכו. צברת לך יריב למסע שתיתקל בו כמה פעמים.
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 18 2009, 07:25 PM
[b] [b][i][u]דודי:[/u][/i][/b]
המאמן מביט ך בתיעוב כה עמוק, עד שאתה מסב מבט. "אתה ממש לוזר, הא?" הוא שואל אותך "לא איכפת לי אם תיקח את סטארמי האפס הזה איתך! הוא חסר תועלת!" הוא אומר ובינתיים היהלום של סטארמי מתחיל להבהב בצורה מסוכנת שאומרת שהוא ממש עצוב וכאוב. המאמן ממשיך: "הסטארמי הפסיד לסידוט! הוא לא הפסיד לנוזליף, סידוט פצע אותו! נוזליף רק נתן את המכה הסופית! סידוט ניצח אותו, פוקימון כזה קטן ועלוב גבר על סטארמי. קח אותו! קח! אתם ראויים זה לזה, שניכם לוזרים!" מסיים המאמן ומפנה את גבו אליך והולך לדרכו. צברת לך יריב למסע שתיתקל בו כמה פעמים. [/b][/quote]
"כן עם אתה כזה גבר אז ניראה אותך אני מקווא ליראות אותך כדי שאני נזליף וסטרמי נפוצץ לך את כול הפוקימונים"
"קדימה סטרלי נזליף בואו"
-
"נחיה ונראה, אפס" הוא אמר "ואפילו לא לכדת את סטארמי". סטארמי מביט בך ומהנהן. הוא מסכים שתלכוד אותו. לפתע יריבך מסתובב ואומר: "אתה יודע מה? מתחשק לי שתוכיח לי שאתה באמת מסוגל לנצח אותי". הוא אומר ושולף פוקדור "נראה אותך- הפוקימון ההתחלתי שלך, מול הפוקימון ההתחלתי שלי, כוחות לא?". אתה עומד להסכים ואז נזכר במה שהאחות ג'וי אמרה לך לפני שלקחת את איוי ממרכז הפוקימונים [i]'אני יודעת שאתה רוצה אמבראון, לכן הייתי מציעה לך להוציא את איוי מהפוקדור רק בערב'[/i] או משהו כזה. הבטת סביב ונוכחת לדעת שעכשיו ערב. בינתיים, יריבך צעק: "צא, גנגר!". מתוך הפוקדור של היריב יוצא פוקימון עם זנב קצר ועבה, רגליים וידיים קצרות ועבות, קרניים שמתמשכות מזנבו לראשו, עיניים מרושעות וחיוך מרושע. אתה מזהה את גנגר מסרט אימה שפעם ראית אבל אז הוא היה סגול והפעם הוא אפור ומנצנץ ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa094.png[/img]). זהו גנגר זוהר!
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 18 2009, 08:25 PM
"נחיה ונראה, אפס" הוא אמר "ואפילו לא לכדת את סטארמי". סטארמי מביט בך ומהנהן. הוא מסכים שתלכוד אותו. לפתע יריבך מסתובב ואומר: "אתה יודע מה? מתחשק לי שתוכיח לי שאתה באמת מסוגל לנצח אותי". הוא אומר ושולף פוקדור "נראה אותך- הפוקימון ההתחלתי שלך, מול הפוקימון ההתחלתי שלי, כוחות לא?". אתה עומד להסכים ואז נזכר במה שהאחות ג'וי אמרה לך לפני שלקחת את איוי ממרכז הפוקימונים [i]'אני יודעת שאתה רוצה אמבראון, לכן הייתי מציעה לך להוציא את איוי מהפוקדור רק בערב'[/i] או משהו כזה. הבטת סביב ונוכחת לדעת שעכשיו ערב. בינתיים, יריבך צעק: "צא, גנגר!". מתוך הפוקדור של היריב יוצא פוקימון עם זנב קצר ועבה, רגליים וידיים קצרות ועבות, קרניים שמתמשכות מזנבו לראשו, עיניים מרושעות וחיוך מרושע. אתה מזהה את גנגר מסרט אימה שפעם ראית אבל אז הוא היה סגול והפעם הוא אפור ומנצנץ ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa094.png[/img]). זהו גנגר זוהר! [/b][/quote]
אני מחיך חיוך אפל כזה ואומר:
"חעחעחעחעחע אתה חושב שתוכל לנצח אותי עם גנגר חחחעחחעחעחעחע קדימה איווי צא!"
חושב לעצמי:
"חחח אין לי סיכוי אבל ננסה למה לא"
-
בשנייה שאיוי יוצא מהפוקדור הוא מתחיל לזהור ולהשתנות. הוא גדל, אוזניו מתארכות, זנבו מתארך וכך גם רגליו. כשהוא מסיים לזהור ניצב מולך פוקימון חלומותייך- שחור עם עיתורים צהובים בחלקי הגוףועיניים אדמות אך חמודות ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa197.png[/img]). איוי התפתח לאמבראון! אמבראון למד כדור צל ושריטת צל!
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 18 2009, 08:56 PM
בשנייה שאיוי יוצא מהפוקדור הוא מתחיל לזהור ולהשתנות. הוא גדל, אוזניו מתארכות, זנבו מתארך וכך גם רגליו. כשהוא מסיים לזהור ניצב מולך פוקימון חלומותייך- שחור עם עיתורים צהובים בחלקי הגוףועיניים אדמות אך חמודות ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa197.png[/img]). איוי התפתח לאמבראון! אמבראון למד כדור צל ושריטת צל! [/b][/quote]
"אה אתה רואה עכשיו תישתמש בסריטת צל!"
-
זה אני. AsaFire.
בגלל שהמשתמש הקודם שלי היה משתמש אנונימי והקישור ששלחו לי למייל לא פעל,פתחתי משתמש חדש.
בבקשה תאמין לי שזה אני! =[
-----------------------------------------
אני הייתי במקום שהלכתי לחפש פוקימונים............
(אני רק קיבלתי את הפוקימון ההתחלתי שלי,נידורן התבייש וכתבתי שאני נותן לו אוכל בעדינות ואומר לו"אל תדאג,אתה יכול לסמוך עליי" ומאז לא הגבת לי.
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 18 2009, 04:16 PM
[b] [b][i][u]דניאל:[/u][/i][/b]
פוליווג עף אחורנית ממכת הקרטה. לאחר מכן מצ'ופ מטשטש את ראייתו בעזרת לייזר.פוליווג מתחיל לרוץ במעגלים ולבכות. לאר מכן מבט עצבני מתפשט על פניו ועיניו מחליפות גוון לסגול. לפתע מצ'ופ מוקף באור סגול ומתחיל לעוף באוויר ואז מוטח בעוצמה כה רבה באדמה עד שנפער בה מכתש. פוליוואג השתמש על מצ'ופ בעל חושי!
[/b][/quote]
"מצופ אני מקווה שלא נשברת
לייזר ואז מכת קרטה"
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 18 2009, 05:51 PM
[b] [b][i][u]ירין:[/u][/i][/b]
אתה יוצא מהמכון ומטייל לכיוון השיחים כשלפתע אתה שומע קול תנועה מהעץ הקרוב.
אתה מסתכל על העץ ורואה שהוא משחיר מעט וממנו קופץ פוקימון קטן דמון קוף עם להבה בתור זנב ומין צורת להבה על הראש. אתה מזהה את צ'ימצ'אר אבל גון עורו של הצ'ימצ'אר הזה אדום ורוד והוא נראה זוהר ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa390.png[/img]). מצאת צ'ימצ'אר זוהר! הצ'ימצ'אר עושה סלטה ונראה שהוא נהנה מהחיים ואז הוא מביט בך והוא קופא. מיד הוא עובר למצב של היכון למתקפה והלהבה שלו שממוקמת במקום של הזנב גדלה ומתעצמת. כנראה צ'ימצ'אר רגיל להתקל בבני אדם שמנסים ללכוד אותו ולכן הוא משוטט רק בלילה ולא ביום כדי לא להתפס. צ'ימצ'אר נראה כאילו אם תעשה תנועה לא במקום אתה תיצלה היטב. [/b][/quote]
"היי חמוד אני לא רוצה לפגוד בך.." אני אומר ומחכה לתגובתו
-
המאמן המופתע ממהתפתחות הבילתי צפויה לא נותן פקודה לגנגר. אמבראון רץ וכפתו מצמיחה ציפורניים שעשויות מאפלה ולאחר מכן שורט את גנגר אם אותן ציפורניים. גנגר עף אחורנית וזה מדרבן את יריבך לפעולה. "מספרי איקס!" הוא אומר לגנגר. גנגר מתחיל לרוץ לעבר אמבראון במהירות שיא.
[b][i][u]אסף:[/u][/i][/b]
אני הגבתי לך פשוט הייתה חזרה בזמן באתר :mellow: -_-
-----------------------------------------------------------------------------------------------
אתה ונידורן מתקדמים לאיתכם לכיוון העצים כשלפתע נידורן פולט מעיין צווחה ורץ להתחבא. אתה מביט לאן שהוא הביט ורואה שיח שרוף לחלוטין אבל אתה בטו ששניה לפני זה הוא היה ירוק ופורח. שנייה לאחר מכן כל העצים נשרפים ומתפוררים לעפר. אתה רואה משהו נע בצללים.
[b][i][u]דניאל:[/u][/i][/b]
מצ'ופ קם באיטיות ומביט בזעם גלוי בפוליוואג.הוא משתמש בלייזר כה מדוייק, שפוגע ישירות בעיניים של פוליוואג ומעיף אותו אחורנית ממהלם. פוליוואג מתחיל לבכות בכי עז עד כדי כך, שמצ'ופ מרחם עליו ולא תוקף אותו. מצ'ופ מביט בך ומסמן לך שתרגיע את פוליוואג ותשכנע אותו להצטרף אליך, בלי קרב.
צ'ימצ'אר מתרכח מעט ואתה מנסה להתקדם. לפתע את מרגיש כאילו מישהו צלה לך את הרגל שהזזת על גריל לוהט. רק שהרגל שלך נצלת על ידי להביור חזק מאוד של צ'ימצ'אר. אתה מתחיל לקפץ במעגלים ומהתיק שלך נופלת משחה נגד כוויות שאימך ארזה לך ליתר ביטחון. אתה מרים אותה ובשיא המהירות שופך מעט ממנה על הרגל שלך ומורח. הרגשתך מיד משתפרת. צ'ימצ'אר מבהיר לך במבטו- אל תיתקרב. אתה משיב לצ'ימצ'אר מבט מרגיע אבל אם קצת כעס על התקיפה. צ'ימצ'אר מביט ברגלך הפצועה, עיניו נפערות והוא מתיישב ומתחיל לבכות חלושות. אתה משפיל מבט לרגלך ורואה כוויות רבות, אדומות ואליולא המישחה היו בטח כואבות. צ'ימצ'אר לא התכוון לגרום לך כזה נזק, הוא פשוט נבהל ממך.
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 18 2009, 09:56 PM
[b]
צ'ימצ'אר מתרכח מעט ואתה מנסה להתקדם. לפתע את מרגיש כאילו מישהו צלה לך את הרגל שהזזת על גריל לוהט. רק שהרגל שלך נצלת על ידי להביור חזק מאוד של צ'ימצ'אר. אתה מתחיל לקפץ במעגלים ומהתיק שלך נופלת משחה נגד כוויות שאימך ארזה לך ליתר ביטחון. אתה מרים אותה ובשיא המהירות שופך מעט ממנה על הרגל שלך ומורח. הרגשתך מיד משתפרת. צ'ימצ'אר מבהיר לך במבטו- אל תיתקרב. אתה משיב לצ'ימצ'אר מבט מרגיע אבל אם קצת כעס על התקיפה. צ'ימצ'אר מביט ברגלך הפצועה, עיניו נפערות והוא מתיישב ומתחיל לבכות חלושות. אתה משפיל מבט לרגלך ורואה כוויות רבות, אדומות ואליולא המישחה היו בטח כואבות. צ'ימצ'אר לא התכוון לגרום לך כזה נזק, הוא פשוט נבהל ממך. [/b][/quote]
"לא נורא.. בוא שב לידי" אני קורא לו
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 18 2009, 09:56 PM
המאמן המופתע ממהתפתחות הבילתי צפויה לא נותן פקודה לגנגר. אמבראון רץ וכפתו מצמיחה ציפורניים שעשויות מאפלה ולאחר מכן שורט את גנגר אם אותן ציפורניים. גנגר עף אחורנית וזה מדרבן את יריבך לפעולה. "מספרי איקס!" הוא אומר לגנגר. גנגר מתחיל לרוץ לעבר אמבראון במהירות שיא.
[/b][/quote]
"כדור צל"