-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 03:14 PM
[b]
ירין
ג'יגליפף לא התחמק מכל זרעי העלוקה, ואחד מהם נדבר אליו, כלומר ג'יגליפף יאבד מהכח שלו כל כמה זמן. ג'יגליפף מנסה לבלבל, אך אתה לא בדיוק יכול לראות אם זה הצליח או לא. ג'יגליפף עושה פרצוץ די מפחיד מה שגורם לבלספרואוט להרתע, והוא בהיסוס קל מנסה לתפוס את ג'יגליפף ברגליים שלו. [/b][/quote]
"תעוף כמה שיותר גבוה ותעיף אותו לאוויר! ואז ביעיטת אוויר!" אני אומר
-
ערכתי. ארסיאוס לא קשור לאירוע (למיטב ידיעתינו), נכון?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 03:19 PM
[b]
תמיר
עקשנות!
--
גיבל מנסה שוב, הוא מתרכז קופץ ושורט את העץ, והשריטות בערך באותו עומק כמו קודם. ולפני שתנסה לאמר לו שוב, תזכור שהוא רק כמה שעות מחוץ למרתף של המעבדה של פרופ' רוזנשיין. [/b][/quote]
*נו ו?
אז מה עם הוא רק כמה שעות מחוץ למעבדה?
אבל בסדר,אם אתה מתעקש...*
-----------------------------------
"טוב גיבל,לא משנה...נמשיך אחר כך" אני אומר וקם,מניח את הופיפ על כתפי,לוקח את גיבל בזרועותי והולך לעיר הבאה
----------------------------------
*אפשר להיות מתאם במשחק שלך?*
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 02:47 PM
[b] איקי
אתה ממשיך ואתה פוגש בשדה מיאו (אני מאמין שזה חסר תועלת, אבל לכל זה לכל, [img]http://pokemonelite2000.com/pkfrlg052.png[/img]) [/b][/quote]
כפרות על מיאו.
--
"צא קרבי!נסה להשתמש במתקפת צבט שחזקה יותר מהרגיל!"(על מנת אימון של קרבי במתקפה זו שילמד צבט ברזל).
-
דודי
אתה יוצא לשדה, ואתה רואה שבשיח אחד יש איזה משהו שזז, וזה גורם לשיח לרעוד.
ירין
ג'יגליפף מתנפח ומתחיל לרחף, ובלספרוט בלית ברירה נסחף אחריו. לאחר מכן ג'יגליפף בועט בו בזמן התעופה ובלספרוט ניתק מג'יגליפף ונופל על האדמה. בלספרוט קורא לעלוקה שעל ג'יגליפף והוא משחזר חלק מכוחותיו על חשבון ג'יגליפף.
לורן
רשום... בקושי רב מאוד. אני מיד אערוך את הודעת הרשומים.
תמיר
הקטע הוא, תחשוב שרק למדת ללכת, ומתחילים לאמן אותך לריצות מ100 מ'. אני מניח שזה טירוף. כמו כן, להתחיל לבקש מפוקימונים שמהתלכים בטבע בצורה חופשית בפעם הראשונה בחייהם ללמוד כל מיני מתקפות זה טירוף.
בעקרון לא, כי יש רק עיר אחת עם תחרויות הסרט, וכל תחרויות הסרט מתבצעות בה. אם תרצה תוכל להשתתף באחת כשתגיע לשם, אך כאמור בהסבר על המחוז, שהן לא חלק מהעלילה.
--
אתה הולך ומתקדם, ואתה רואה את הסלקות' המנומנם שדודי פגש ממקודם, אם עקבת.
איקי
קרבי תוקף עם מתקפת צבט, והוא מתאמץ להקשיח את הצבט, וזה פוגע מביאו. מיאו מתעצבן ומשתמש במתקפת זעם.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 05:53 PM
[b]
תמיר
הקטע הוא, תחשוב שרק למדת ללכת, ומתחילים לאמן אותך לריצות מ100 מ'. אני מניח שזה טירוף. כמו כן, להתחיל לבקש מפוקימונים שמהתלכים בטבע בצורה חופשית בפעם הראשונה בחייהם ללמוד כל מיני מתקפות זה טירוף.
בעקרון לא, כי יש רק עיר אחת עם תחרויות הסרט, וכל תחרויות הסרט מתבצעות בה. אם תרצה תוכל להשתתף באחת כשתגיע לשם, אך כאמור בהסבר על המחוז, שהן לא חלק מהעלילה.
--
אתה הולך ומתקדם, ואתה רואה את הסלקות' המנומנם שדודי פגש ממקודם, אם עקבת.
[/b][/quote]
*אוקיי,אם אתה אומר...
---------------------
ולא,אני לא עוקב אחרי המשכי עלילה של אחרים...*
-------------------------------------------------
אני ממשיך בדרכי לכיוון העיר.......
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 04:53 PM
[b] איקי-
קרבי תוקף עם מתקפת צבט, והוא מתאמץ להקשיח את הצבט, וזה פוגע מביאו. מיאו מתעצבן ומשתמש במתקפת זעם. [/b][/quote]
"מעולה קרבי עשה זאת שוב!" אומר לקרבי ומאוד מרוצה ממנו ^^
-
תמיר
אתה מתקדם ואתה רואה את סוף השביל ואת העיר מרוול. אתה נכנסת לעיר מרוול, מה תעשה כעת?
איקי
קרבי תחילה נשרט פעם אחת ממיאו, ואז הוא מתחמק מהשריטה השנייה, והוא תופס את מיאו. מיאו תופס את הצבט של קרבי, ובועט בפנים שלו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 05:49 PM
[b] איקי
קרבי תחילה נשרט פעם אחת ממיאו, ואז הוא מתחמק מהשריטה השנייה, והוא תופס את מיאו. מיאו תופס את הצבט של קרבי, ובועט בפנים שלו. [/b][/quote]
"קרבי דחוף אותו! נסה להשתמש בבועות!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 10:55 AM
[b] מקס
[img]http://pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr161.png[/img]
ירין
זיגזגון אכן מתחמק, ונפגע מחבטת הגוף, ואחר כך נאטו מבצע בלבול (שבמשחק שלי משבש את מה שהפוקימון רואה, ולכן גורם לו לראות דברים שלא קיימים, או לא לראות דברים שקיימים).
תמיר
הופיפ מנסה שוב, אך אין שיפור משמעותי בין שני הנסיונות, הכדור מתפוגג בזמן התנועה שלו. [/b][/quote]
"כדאי שארפא את הפוקימונים שלי" אני אומר
-
[b]
ירין
ג'יגליפף מתנפח ומתחיל לרחף, ובלספרוט בלית ברירה נסחף אחריו. לאחר מכן ג'יגליפף בועט בו בזמן התעופה ובלספרוט ניתק מג'יגליפף ונופל על האדמה. בלספרוט קורא לעלוקה שעל ג'יגליפף והוא משחזר חלק מכוחותיו על חשבון ג'יגליפף.
[/b][/quote]
"בעיטה אווירית ואז שילוב של גילגול ודחיפה באוויר!" אני אומר
-
איקי
קרבי אכן דוחף את מיאו, אך הוא לא מבין את ההוראה 'בועות' (עוד מתקפה לא בסיסית), ובזמן שהוא מנסה להבין למה התכוונת, מיאו חובט בקרבי עם הזנב שלו.
מקס
אתה עובר את סנטרט, ואתה רואה את העיר מרוול. נכנסת לעיר, מה תעשה כעת?
ירין
ג'יגליפף פוגע עם הבעיטה האווירית, אך אז הוא נוחת ומתחיל להתנשף, הריחוף שלו נובע מכך שהוא מחזיק את האוויר בתוכו, אבל הוא לא יכול לעשות את זה יותר מדי זמן. בלספרוט רץ להשתמש בדחיפה, אך אז ג'יגליפף משתמש בגלגול ופוגע בבלספרוט, שנראה כבר עייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 07:15 PM
[b] מקס
אתה עובר את סנטרט, ואתה רואה את העיר מרוול. נכנסת לעיר, מה תעשה כעת? [/b][/quote]
אני מחפש את מרכז הפוקימונים
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 07:15 PM
[b]
ירין
ג'יגליפף פוגע עם הבעיטה האווירית, אך אז הוא נוחת ומתחיל להתנשף, הריחוף שלו נובע מכך שהוא מחזיק את האוויר בתוכו, אבל הוא לא יכול לעשות את זה יותר מדי זמן. בלספרוט רץ להשתמש בדחיפה, אך אז ג'יגליפף משתמש בגלגול ופוגע בבלספרוט, שנראה כבר עייף. [/b][/quote]
למה את לא מוסיף את המתקפות שאני מלמד אותם? את הקפוארה וה מכת קארטהה, את הריחוף ובעיטה אווירית?
---------
"ג'יגי חזור! אני מוכן לקרב המכון!" אני אומר
-
[b] דודי
אתה יוצא לשדה, ואתה רואה שבשיח אחד יש איזה משהו שזז, וזה גורם לשיח לרעוד.
[/b][/quote]
אני הולך ליבדוק מה זה