[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 22 2009, 02:28 PM
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי תוקף בזדון ופוגע חזק בצ'יקוריטה, צ'יקוריטה חוטפת מן סחרור מוזר.[/i] [/b][/quote]
"יפה גסטלי!עכשיו נסה לגמור אותה בליקוק שוב!"
Printable View
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי תוקף בזדון ופוגע חזק בצ'יקוריטה, צ'יקוריטה חוטפת מן סחרור מוזר.[/i] [/b][/quote]
"יפה גסטלי!עכשיו נסה לגמור אותה בליקוק שוב!"
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"שלום לך ירין, רציתה לשאול משהו?" שאל הפרופסור.[/i] [/b][/quote]
"כן, מה אתה מציע לעשות בעיר? וכדאי לי להילחם במאמנים אחרים עכשיו?" אני שואל
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה רואה שהשעה מאוחרת ואתה צריך לחזור למלון כי עוד חצי שעה יש מסדר.[/i] [/b][/quote]
אני לא ממשיך בתחרות?
-----------------
אני חוזר למלון ותוהה בדרך מה לעשות עם הפרס שקיבלתי
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 21 2009, 04:27 AM
[b] [i][b]Ori-Kun[/b][/i]
[i]גיבל תוקף במכת חול וגורם ללאקסיו למן חסימה חשמלית, לאקסיו לא יכול לתקוף במכות חשמל, לאקסיו לא מוותר הוא תוקף בחבטה ופוגע בגיבל חזק[/i].
[/b][/quote]
"אם ככה, תחזיר לו בחבטה ואז זעם דרקון!"
[quote][b]
Gliscor
לפתע אתה רואה שהם משנים כיוון והולכים לכיוון מגרש הקרבות, אתה רץ אחריהם, לפתע אתה מביט בפיצ'ו שלך היא ניראת נילהבת מאוד מהקרבות גם היא רוצה מאוד להלחם באחד המאמנים.
[/b][/quote]
אני אומר לה טוב ומנסה לימצוא מאמן ברמה שלי .
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 21 2009, 06:51 PM
[b]
[i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]"תקשיב עם תתקב לשם אתה תמות במקום, זו מפלצת לא פוקימון, הוא הרס כבר אלפי איים לפני מליוני שנים ואז הוא נכנס לתרדמת, עכשיו הוא התעורר והוא עצבני במיוחד, עם זו היד שלו אז אני לא רוצה לדמיין את הגוף שלו, פשוט תשארו פה" אמר פרופסור גרי ורץ במהירות אל העיר, לפתע אתם רואים שאחת הבניינים הגדולים בעיר פתאום נופל, ומתפוצץ.[/i] [/b][/quote]
"אולי כדאי שגם אנחנו נברח, אני אומר ללני ולילדה, ואז נזכר שאני לא יודע מה השם שלה.
"רגע, מה השם שלך?" אני שואל אותה.
[b]תזכרו מי שפותח את עמוד 25 יקבל את הפוקדור הראשון ויוכל לתפוס פוקימון.[/b]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]בסדר עידכנתי
~~~~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל תקוף בבועות ללא הפסקה, וגלייגר תוקף בחיתוך זעם ללא הפסקה לפתע הוא קופץ לגובה ותוקף גיליוטינה ופוגע בסקווירטל חזק מאודף סקווירטל ניראה גמור, הוא בקושי יכול לעמוד או לזוז.[/i]
[b][i]joker[/i][/b]
גסטלי תוקף בליקוק, אבל צ'יקוריטה חומקץ במהירות, היא תוקפת בעלי תער ללא פהסקה ופוגעת חזק בגסטלי.
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"אני ממליץ לך להתחבר על הפוקימון שלך, למאמן אותו קצת להסתובב בעיר, ובערב ניפגש למסדר." אמר גרי [/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה ניצחתה בתחרות, זה היה רק אתה נגד המאמנת עם הסקיטי.
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך למלון רואה שכל המאמנים נימצאים שם כבר, לפתע אוגי עובר ביניכם ומביא לכם פתקים שבהם כתוב באיזה קבוצה אתה.
אתה רואה שאתה בקבוצת צ'ארמנדר, לפתע אתה שומע שמשהי קוראת לאנשים שבקבוצת צ'ארמנדר לבוא אליה, אתה לא רואה מי זו.[/i]
[i][b]Ori-Kun[/b][/i]
[i]גיבל תוקף בחבטה ופוגע בלאקסיו העצבני, שמתחיל לברוח במורד המדרגות, לפתע אתה שומע את הרעש של המעלית היא כניראה הגיעה.[/i]
[i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]לפתע אתה רואה מאמנת אחת שהגיע איתך בספינה, היא ניראת די מפוחדת אבל המריפ שלה ניראת חזקה מאוד ומוכנה להלחם בכל פוקימון אפשרי.[/i]
[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/171.png[/img][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f0/Spr_4h_179.png[/img]
[i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]"השם שלי הוא שרון" אומר הנערה, לפתע אתה שומע את אוגי מדבר עם משהו בפלאפון זה כניראה פרופסור גרי, לפתע אתם שומעים את הפלאפון מקוטע ואז לפתע לא שומעים את גרי יותר, לפתע אוגי מתחיל לרוץ אל העיר.[/i]
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 22 2009, 08:36 PM
[b] [b]תזכרו מי שפותח את עמוד 25 יקבל את הפוקדור הראשון ויוכל לתפוס פוקימון.[/b]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]בסדר עידכנתי
~~~~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל תקוף בבועות ללא הפסקה, וגלייגר תוקף בחיתוך זעם ללא הפסקה לפתע הוא קופץ לגובה ותוקף גיליוטינה ופוגע בסקווירטל חזק מאודף סקווירטל ניראה גמור, הוא בקושי יכול לעמוד או לזוז.[/i]
[/b][/quote]
"סקווירטל תשתשמש בנסיגה ואז בחבטה!" אני צועק לו.
---------
אתה רשמת סקווירטל במקום נסיגה חחחחחחחחח :lol:
[b]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]גיבל רדוף אחריך הוא רץ אחרי השקית והוא ניראה מורעב, לפתע גיבל רץ במהירות עוקף אותך בריצה וחוטף את השקית ואיתה הוא רץ לחדר המדרגות במהירות.[/i]
[/b][/quote]
"קדימה סווינאב אנחנו לא נוותר לגיבל הזה!" אני לוקח את סווינאב בידיים ומתחיל לרוץ לחדר מדרגות.
"גיבל? גיבל?!" אני קורא בעודי עולה במדרגות~
[b] [b][i]joker[/i][/b]
גסטלי תוקף בליקוק, אבל צ'יקוריטה חומקץ במהירות, היא תוקפת בעלי תער ללא פהסקה ופוגעת חזק בגסטלי. [/b][/quote]
"אוי לא גסטלי!"אני אומר בדאגה
"נסה להתאושש ולהשתמש בהיפנוזה!"אני אומר מיד אחרי זה
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]איפה כתבתי ככה?
~~~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל מתקשה לקום מהריצפה אבל הוא לא מוותר, "קדימה גלייגר גיליוטינה גמור את בסקווירטל הגרוע הזה" אמר המאמן, גלייגר שלא ניראה בטוח בעצמו תקף שוב בגיליוטינה הוא התקרב במהירות אל סקווירטל שתקף בנסיגה בשניה האחרונה וחמק בעזרתה מגלייגר, גלייגר לא וותר הוא תקף שוב בגיליוטינה אבל סקווירטל חמק שוב, הוא ניצל את עייפותו של גלייגר ותקף אותו בחבטה, גלייגר נפל על האדמה וניראה מסחרור, "גלייגר עם אתה רוצה להתפתח בזמן הקרוב אני ממליץ לך לנצח" אמר המאמן, גלייגר התרומם מהאדמה, ועף לעברו של סקווירטל.[/i]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]אתה רואה שגיבל יורד במדרגות, הוא משאיר אחריו פרורים של החטיף, אתה עוכב אחרי הפרורים, ויורד כמה קומות עד שאתה מגיע לקומה הראשונה, הפרורים מובילים אל חדר האוכל, לפתע אתה רואה שהאנשים בוחרים מחדר האוכל, אתה שומע רעש של כלים שנישברים.[/i]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי תוקף בהיפנוזה אבל צ'יקוריטה מהירה מספיק בשביל לחמוק, "קדימה צ'יקוריטה תתקפי באבקת רעל" אמרה המאמנת, צ'יקוריטה רצה לעברו של גסטלי ותקפה אותו באבקת רעל שגרמה לגסטלי להרעלה, גסטלי נחלש מאוד.[/i]
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 22 2009, 09:15 PM
[b] [i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]איפה כתבתי ככה?
~~~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל מתקשה לקום מהריצפה אבל הוא לא מוותר, "קדימה גלייגר גיליוטינה גמור את בסקווירטל הגרוע הזה" אמר המאמן, גלייגר שלא ניראה בטוח בעצמו תקף שוב בגיליוטינה הוא התקרב במהירות אל סקווירטל שתקף בנסיגה בשניה האחרונה וחמק בעזרתה מגלייגר, גלייגר לא וותר הוא תקף שוב בגיליוטינה אבל סקווירטל חמק שוב, הוא ניצל את עייפותו של גלייגר ותקף אותו בחבטה, גלייגר נפל על האדמה וניראה מסחרור, "גלייגר עם אתה רוצה להתפתח בזמן הקרוב אני ממליץ לך לנצח" אמר המאמן, גלייגר התרומם מהאדמה, ועף לעברו של סקווירטל.[/i]
[/b][/quote]
"סקווירטל תשתמש שוב בנסיגה ואז בהצלפת זנב!"אני צועק לו.
------------
איפה שרשום המתקפות של סקווירטל במקום נסיגה רשמת סקווירטל.
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 22 2009, 09:15 PM
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי תוקף בהיפנוזה אבל צ'יקוריטה מהירה מספיק בשביל לחמוק, "קדימה צ'יקוריטה תתקפי באבקת רעל" אמרה המאמנת, צ'יקוריטה רצה לעברו של גסטלי ותקפה אותו באבקת רעל שגרמה לגסטלי להרעלה, גסטלי נחלש מאוד.[/i] [/b][/quote]
"גסטלי אתה חייב לנסות בכל המהירות!היפנוזה!"
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה ניצחתה בתחרות, זה היה רק אתה נגד המאמנת עם הסקיטי.
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך למלון רואה שכל המאמנים נימצאים שם כבר, לפתע אוגי עובר ביניכם ומביא לכם פתקים שבהם כתוב באיזה קבוצה אתה.
אתה רואה שאתה בקבוצת צ'ארמנדר, לפתע אתה שומע שמשהי קוראת לאנשים שבקבוצת צ'ארמנדר לבוא אליה, אתה לא רואה מי זו.[/i] [/b][/quote]
"בוא נלך" אגיד לטוטודייל ואלך איתו לכיוון הקול
[b] [i][b]Ori-Kun[/b][/i]
[i]גיבל תוקף בחבטה ופוגע בלאקסיו העצבני, שמתחיל לברוח במורד המדרגות, לפתע אתה שומע את הרעש של המעלית היא כניראה הגיעה.[/i]
[/b][/quote]
"מעולה!" אני אומר לגייבל. "בוא נרוץ אל המעלית!"