-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 7 2009, 04:48 PM
[b] למה לי להגן עליו עם אני מאפיונר ואיך ג'ולטיאון מישתנה לאדם כמו שהיה ברמז הראשון אתה מאפייונר [/b][/quote]
כי כולם יודעים שהוא אזרח. בגלל זה זה יראה חשוד אם תסיט את העיר נגדו. אתה לא רוצה להסתבך עם העיר כי אתה יודע שברגע שתצביע לטנדר אתה תחשוף את עצמך.
ותאמין לי, אם הייתי מאפיונר, שאר המאפיונרים היו קופצים להגן עלי. בינתיים חוץ ממני, אף אחד לא בא להגנתי.
בנוסף- מאפיונרים אמרוים להובי מהלכים ללינצ'ים. איזה מהלך הובלתי עד עכשיו? אף אחד מאלו שהצבעתי לו לא הודח.
-
קיצר אתה עכשיו מיתנהג כמו מאפיונריודע מה כולם תצביעו לי אל תיבכו כשתיראו שאני לא מאפיונר
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 7 2009, 04:55 PM
[b] קיצר אתה עכשיו מיתנהג כמו מאפיונריודע מה כולם תצביעו לי אל תיבכו כשתיראו שאני לא מאפיונר [/b][/quote]
כמו שבסבב הראשון "התנהגתי כמו מאפיונר"? מה זה "להתנהג כמו מאפיונר"? זה אומר להסיט את החשדות ממני? אם כן, כולם מתנהגים כמו מאפיונרים ובאיחוד אתה, מורקרו ועידו פוטר.
מצביע לרומה.
-
אני מצביע לדרגונייט בואו נחסל אותו
-
לאאא רומה על תתאבד תשאר במשחק עם אתה מתאבד אתה דופק את כולם כי אנחנו מפסידים עוד מישהוא וגם הזדמנות להרוג מאפיונר בבקשה תשהר בשביל העיר
-
רומה תישאר! ורומה תישאר! רומה תישאר ורומה תישאר!
-
מצביע לדרגונייט זה בגלל שהוא ממשיך להאשים אותי בחשדות למרות שאני מראה לו בכל פעם שהוא טועה
-
[quote][i]Originally posted by עידו פוטר[/i]@Sep 7 2009, 05:18 PM
[b] מצביע לדרגונייט זה בגלל שהוא ממשיך להאשים אותי בחשדות למרות שאני מראה לו בכל פעם שהוא טועה [/b][/quote]
הפעם האשמתי אותך על סמך החשדות של אלכס -.-
-
אם רומה מתאבד אנחנו מפסידים את המשחק..
זה לא כיף שמתאמדים!
ובבקשה אחת- רומה אל תתאבד!
-
רומה ברצינות אל תתאבד. המשחק נהרס...
אל תתאבד...
-
כן מה זה שווה עם כולם מתאבדים?? גם עם הוא מאפיונר(ואני לא ממש חושב ככה) עדייף שהוא ישאר כי זה לא כיף עם כולם יתאבדו
-
מי מיתאבד מה יש לכם שמישהו יצטט תהודעה שאני יראה?
מצביא לדרגונייט כולם לעשות כמוני~~!!~~!!
-
-
לא פשוט ערכתי אותה ואני חושד יותר יותר בדרגונייט כי הוא מיתנהג במוזר=\
-
אני לא אפרוש כדי שאחרי שתחסלו אותי אוכל להצביע לכם בנושא המתים.
נ.ב.- עוד יש לי סיכוי, אז כולם שימו לב שרומה הוביל את רוב המהלכים.
אני נשאר בהצבעה נגדו