[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 9 2009, 09:40 PM
[b] ברנדון וסטיב-
אתם עוזרים לו לקום, הוא כולו פצוע ומסוחרר.
לפתע אתם רואים את ליאו ורוני מבזיקים לאחוזה. [/b][/quote]
" ליאו המקור היה פה !, הוא תקף את ברנדון ומפייר ! "
Printable View
[b] ברנדון וסטיב-
אתם עוזרים לו לקום, הוא כולו פצוע ומסוחרר.
לפתע אתם רואים את ליאו ורוני מבזיקים לאחוזה. [/b][/quote]
" ליאו המקור היה פה !, הוא תקף את ברנדון ומפייר ! "
[b]
רוני-
''הבכירים הודיעו לי שהוא הלך, אך בוא נלך בכל זאת לאחוזה.''
אומר ליאו, אתם סוגרים את המקום ומבזיקים לאחוזה במהירות, אתה רואה שהמדרגות שבורות, וברנדון וסטיב עוזרים לשד שראית אצל קלדרון לקום. [/b][/quote]
"אהה מי זה? ולמה אתם עוזרים לשד?" אשאל
ברנדון, סטיב ורוני-
''למה אתם עוזרים לשד?!'' אומר ליאו המבוהל.
אתם מנסים להסביר שהוא נחשב שד טוב, ושהוא עזב את המקור.
אתם מסבירים לליאו מה קרה כאן, קלדרון חוסל והמקור היה כאן, ליאו אומר, ''טוב, הוא יכול להישאר, אבל בתנאי שיהיה איתנו ולא יהיה מרגל עלוב של המקור.''
אומר ליאו, לפתע הוא מזיז את ראשו, ''קיבלתי הודעה מהבכירים, המקור שוב בעולם הרגיל! תתכוננו!'' אומר ליאו.
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 9 2009, 10:51 PM
[b] ברנדון, סטיב ורוני-
אתם מסבירים לליאו מה קרה כאן, קלדרון חוסל והמקור היה כאן, ליאו אומר, ''טוב, הוא יכול להישאר, אבל בתנאי שיהיה איתנו ולא יהיה מרגל עלוב של המקור.''
אומר ליאו, לפתע הוא מזיז את ראשו, ''קיבלתי הודעה מהבכירים, המקור שוב בעולם הרגיל! תתכוננו!'' אומר ליאו. [/b][/quote]
"אתה צוחק עלינו?" אשאל "איך אנחנו אמורים לחסל את המקור? קיבלנו את הכוחות שלנו רק לפני כמה שעות!"
רוני-
''לא אמרתי שתחסלו את המקור, פשוט תתכוננו לכל דבר.'' אומר ליאו, אך שוב מזיז את ראשו ואומר סופית שהמקור נעלם מן העולם הרגיל.
''נו רוני, אז מה בקשר למועדון?'' שואל אותך ליאו.
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 9 2009, 11:32 PM
[b] רוני-
''לא אמרתי שתחסלו את המקור, פשוט תתכוננו לכל דבר.'' אומר ליאו, אך שוב מזיז את ראשו ואומר סופית שהמקור נעלם מן העולם הרגיל.
''נו רוני, אז מה בקשר למועדון?'' שואל אותך ליאו. [/b][/quote]
"אוי נכון אני צריך להתחיל להזמין דברים" אומר ואלך לטלפון ואתקשר ליבואניים לחדש את ההזמנות.
רוני-
אתה מתקשר ועונה לך גבר צעיר, ''כן? במה אוכל לעזור לך?'' הוא אומר.
[b] ברנדון, סטיב ורוני-
אומר ליאו, לפתע הוא מזיז את ראשו, ''קיבלתי הודעה מהבכירים, המקור שוב בעולם הרגיל! תתכוננו!'' אומר ליאו. [/b][/quote]
" מה צריך לעשות ? " אני שואל
[b] ברנדון, סטיב ורוני-
אני אמור להגיב להמשך הזה נכון?
~~~
"ליאו,אני צריך עזרה,המקור רוצה להשמיד את הורי כי עזבתי את השדים,תוכל לעזור לי להחביא את הורי?ולעזור לי להפוך להיות כמותכם?" אשאל אותו.
[b] ברנדון, סטיב ורוני-
"ליאו , להפך , דווקא ברנדון ומפייר יכול לשמש לנו כמרגל , אין לו סיבה לרגל אחרינו.."
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 10 2009, 09:50 AM
[b] רוני-
אתה מתקשר ועונה לך גבר צעיר, ''כן? במה אוכל לעזור לך?'' הוא אומר. [/b][/quote]
"אההה קנית מועדון שפעם סיפקתם להם אספקה. הייתי רוצה לחדש את הקשר"
ברנדון, סטיב וברנדון ומפייר-
רוני ניגש לטלפון ומדבר, בנתיים ליאו מדבר עם ברנדון, סטיב וברנדון ומפייר.
''טוב, מכיוון שאני המאיר הלבן שלכם, אני תומך בכל החלטה שלכם.
אבל, איך נדע שלא יקרה אותו מצב כמו שקרה עם קול?'' אומר ליאו, ''ברנדון ומפייר, אני בוטח בך, אל תבגוד בנו.
דרך-אגב, מוסרים לי ששני בני-אדם תמימים נהרגו בידיי המקור, אני חושש שאלה ההורים שלך.'' אומר ליאו ומשפיל את פניו.
רוני-
רוני אתה מדבר בטלפון, והם עונים לך, ''כמה אספקה אתה רוצה? שלוש מאות בקבוקי שתיה חריפה/לא חריפה? מזון אנחנו לא מספקים, רק שתיה.'' הוא אומר.
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 10 2009, 07:44 PM
[b] ברנדון, סטיב וברנדון ומפייר-
אבל, איך נדע שלא יקרה אותו מצב כמו שקרה עם קול?'' אומר ליאו, ''ברנדון ומפייר, אני בוטח בך, אל תבגוד בנו.
דרך-אגב, מוסרים לי ששני בני-אדם תמימים נהרגו בידיי המקור, אני חושש שאלה ההורים שלך.'' אומר ליאו ומשפיל את פניו. [/b][/quote]
" מצתער " אני אומר לברנדון ומפייר
[b]
רוני-
רוני אתה מדבר בטלפון, והם עונים לך, ''כמה אספקה אתה רוצה? שלוש מאות בקבוקי שתיה חריפה/לא חריפה? מזון אנחנו לא מספקים, רק שתיה.'' הוא אומר. [/b][/quote]
"אממ אני לא בדיוק יודע לכמה זמן זה בערך יחזיק?" אשאל "ויש סיכוי שאולי יש לך טלפון של ספק מזון?"
[b] ברנדון, סטיב וברנדון ומפייר-
דרך-אגב, מוסרים לי ששני בני-אדם תמימים נהרגו בידיי המקור, אני חושש שאלה ההורים שלך.'' אומר ליאו ומשפיל את פניו. [/b][/quote]
"מה ? ההורים של מי ?!?!"