-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 11:28 PM
[b] [color=blue]אריאל- אתה מהרהר בדבר המוזר שקרה לך. אתה מרגיש גם כאבים מאוד חזקים בגב, אולי בגלל השינה על הרצפה. האיש השני נוחר חזק, ולא נראה שהוא רוצה לקום.[/color]
[/b][/quote]
'לא משנהק אחשוב לעצמי ואזכר בסיבה האמיתי שאני פה, סיכול אירוע הטירור.
"היי, מקועקע!" אקרא ואענע אותו בשביל להעירו.
~~~
תוסיף אותו לדמויות D:
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 11:28 PM
[b] [color=gray]מייקל- היא מגלגלת עיניים. "מתת היום כשהמכונית שלך מולכדה. הצמיד שלך הפסיק לפעול כשזה קרה."[/color] [/b][/quote]
"הא לא "אומר בזמן שהצחק קצת.
"עוד אל הסברת לי למה התכוונת שאמרת אותנו"אומר לה.
-
[color=blue]אריאל- נדרשים לך כמה נסיונות, אבל בסוף הוא מתעורר. הוא מסתכל על היד החדשה שלך, וארשת פניו נראית דוקא מאוכזבת. "אוף, מתת הבריאות." הוא אומר. הוא שוב מוציא את החרב שלו, וחותך לעצמו את כף היד. הרבה דם נשפך אך לאחר כמה שניות צומחת לו כף יד חדשה. "כבר יש לי" הוא אומר. הוא מתחיל ללכת לכיוון אחר בלי לומר מילה.[/color]
[color=gray]מייקל- היא ממשיכה ללכת מהר ואתה בעקבותיה "אני לא יכולה להסביר, לא כאן." היא אומרת. "עכשיו קדימה! בוא נלך"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 11:05 AM
[b] [color=gray]מייקל- היא ממשיכה ללכת מהר ואתה בעקבותיה "אני לא יכולה להסביר, לא כאן." היא אומרת. "עכשיו קדימה! בוא נלך"[/color] [/b][/quote]
"אוקיי "אומר בחוסר ברירה,והלך אחריה.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 11:05 AM
[b] [color=blue]אריאל- נדרשים לך כמה נסיונות, אבל בסוף הוא מתעורר. הוא מסתכל על היד החדשה שלך, וארשת פניו נראית דוקא מאוכזבת. "אוף, מתת הבריאות." הוא אומר. הוא שוב מוציא את החרב שלו, וחותך לעצמו את כף היד. הרבה דם נשפך אך לאחר כמה שניות צומחת לו כף יד חדשה. "כבר יש לי" הוא אומר. הוא מתחיל ללכת לכיוון אחר בלי לומר מילה.[/color]
[/b][/quote]
"היי חכה רגע!" אומר ואשתדל לעצור אותו.
"אמרת שהצדק מת, נכון? מדוע?" אשאלו.
-
[color=gray]מייקל- היא מובילה אותך דרך סמטה חשוכה, וכול הזמן מסתכלת אחורה, כאילו היא מפחדת שעוקבים אחריכם. אתם ממשיכים ללכת זמן מה, עד שאתם מגיעים להתפצלות דרכים. אתה שומע צעדים מאחוריכם. האיש שבא גבוה כמעט כמוך, אבל בחושך קשה לזהות מי זה. עם זאת, הבחורה מזהה אותו מהר. "סטנלי וורן" היא אומרת בבוז. כשהוא מתקרב לאור אתה רואה שזה אכן סטן. "מייקי!" הוא אומר. "קצת נעלמת לנו! והאוטו שלי!"[/color]
[color=blue]אריאל- הוא מסתכל עליך, והוא סופסוף נראה רציני. "הוא לא מת. משהו שמעולם לא היה קיים לא יכול למות" בליטה מוזרה גודלת בגב שלו בקצב מהיר מאוד. בשלב מסויים החולה נקרעת ושני גושים גדולים ולבנים יוצאים לו מהגב. כשהם מפסיקים לגדול, אתה רואה מולך שתי כנפיים לבנות וענקיות. הוא פורש אותן ועף משם, במהירות עצומה.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 11:23 AM
[b] [color=gray]מייקל- היא מובילה אותך דרך סמטה חשוכה, וכול הזמן מסתכלת אחורה, כאילו היא מפחדת שעוקבים אחריכם. אתם ממשיכים ללכת זמן מה, עד שאתם מגיעים להתפצלות דרכים. אתה שומע צעדים מאחוריכם. האיש שבא גבוה כמעט כמוך, אבל בחושך קשה לזהות מי זה. עם זאת, הבחורה מזהה אותו מהר. "סטנלי וורן" היא אומרת בבוז. כשהוא מתקרב לאור אתה רואה שזה אכן סטן. "מייקי!" הוא אומר. "קצת נעלמת לנו! והאוטו שלי!"[/color] [/b][/quote]
'מה לעזאזל אני צריך לעשות 'אחשוב לעצמי.
אחר כך הלחש לחזאצע שהובילה אותי יש לך הזדמנות להראות לי שאפשר לסמוך עליך'.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 11:23 AM
[b]
[color=blue]אריאל- הוא מסתכל עליך, והוא סופסוף נראה רציני. "הוא לא מת. משהו שמעולם לא היה קיים לא יכול למות" בליטה מוזרה גודלת בגב שלו בקצב מהיר מאוד. בשלב מסויים החולה נקרעת ושני גושים גדולים ולבנים יוצאים לו מהגב. כשהם מפסיקים לגדול, אתה רואה מולך שתי כנפיים לבנות וענקיות. הוא פורש אותן ועף משם, במהירות עצומה.[/color] [/b][/quote]
"לעזאזל!" אומר בזעם ואכה באחד הכסאות באגרופי.
'טוב נו כדאי שאשאר פה עד שיגמר המצור' אחשוב לעצמי ואנוח קצת.
-
[color=gray]מייקל- "מה אני צריכה לעשות?" היא לוחשת לך. "מייקל מייקל מייקל..." אומר סטן בזלזול. "מקווה שאישה תוציא אותך מהבוץ. התפקיד של האישה הוא להכניס אותך לשם."[/color]
[color=blue]אריאל- אתה מחכה כמה שעות. הכאבים בגב שלך ממש חזקים. זיעה חמה נוזלת לך על הגב.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 11:35 AM
[b]
[color=blue]אריאל- אתה מחכה כמה שעות. הכאבים בגב שלך ממש חזקים. זיעה חמה נוזלת לך על הגב.[/color] [/b][/quote]
"נו באמת!" אקרא בזעם ובזעף ואכה שוב בכסא.
לאחר מכן אצא מאיצטדיון שיי ואעמוד בשער אבדוק מה קורה בחוץ.
-
[color=blue]אריאל- השעה עוד מוקדמת יחסית. אין אף אחד בחוץ. נשארת לבד עם הכאבים בגב.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 11:45 AM
[b] [color=blue]אריאל- השעה עוד מוקדמת יחסית. אין אף אחד בחוץ. נשארת לבד עם הכאבים בגב.[/color] [/b][/quote]
"אוף לא משנה!" אומר בזעם ואשב לעצמי, מאעורער במקצת מן המקרה אתמול.
-
[color=blue]אריאל- אתה יושב לבד באיצטדיון הריק, בזמן שהכאבים בגב רק מחמירים, ומהרהר במה שהאיש המכונף אמר לך. אין צדק בעולם? הוא לא קיים? לא יכול להיות, אתה חושב. אתה מנסה לשכב, אבל אתה מרגיש כאב חד בגב, עם הנגיעה בקרקע, כאילו יש לך שם פצע.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 11:58 AM
[b] [color=blue]אריאל- אתה יושב לבד באיצטדיון הריק, בזמן שהכאבים בגב רק מחמירים, ומהרהר במה שהאיש המכונף אמר לך. אין צדק בעולם? הוא לא קיים? לא יכול להיות, אתה חושב. אתה מנסה לשכב, אבל אתה מרגיש כאב חד בגב, עם הנגיעה בקרקע, כאילו יש לך שם פצע.[/color] [/b][/quote]
אוריד את חולצתי ואסובב את ראשי אחורה ככל שאוכל ואנסה לראות כמה שיותר מן הפצע.
-
[color=blue]אריאל- אתה מצליח לראות שמה שנוזל לך זה דם, ולא זיעה. בנוסף אתה רואה שני חתכים גדולים שמתחילים להוציא מעין חומר לבן:
[url=http://img695.imageshack.us/img695/9348/infernal2.png]http://img695.imageshack.us/img695/9348/infernal2.png[/url][/color]