-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;653936][COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסי-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה הולך לישון ונרדם...
אהת קם בבוקר ומוצא את עצמך זרוק באמצע מדבר ומבסיסך מלא נחשים ועקרבים D:LOL
[/SPOILER][/QUOTE]
"מה לעזאזל?" אני אומר,אני קם מהר ומתחיל לעוף,ומנסה להסתכל מסביב כדי לראות אם יש מישהו[/SPOILER]
-
[COLOR=DeepSkyBlue][U][I][B]אלכסי-[/B][/I][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה עולה לשמיים במהירות כשלפתע משו ענק בגודל של מטוס מתנגש בך .. אתה נדבק אליו והוא ממשיך לעוף אתה מרגיש את החום של עורו הקשקשי והקשיח.
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;653936][COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסי-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה הולך לישון ונרדם...
אהת קם בבוקר ומוצא את עצמך זרוק באמצע מדבר ומבסיסך מלא נחשים ועקרבים D:LOL
[/SPOILER][/QUOTE]
[QUOTE=DouBle R;653948][COLOR=DeepSkyBlue][U][I][B]אלכסי-[/B][/I][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה עולה לשמיים במהירות כשלפתע משו ענק בגודל של מטוס מתנגש בך .. אתה נדבק אליו והוא ממשיך לעוף אתה מרגיש את החום של עורו הקשקשי והקשיח.
[/SPOILER][/QUOTE]
אני מנסה להוציא את החרב שלי כדי לכחתוך את החלק שאליו אני דבוק[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=DouBle R;653835][COLOR=DarkSlateBlue][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"אז אתה חצי דמון , ועדיף שלא ניצור מגע בינינו , טוב תיקח את המשקה הזה ותשתה אותו" אומר אייס ומוציא מתוך המעיל שלו בקבוקון קטן ונותן אותו לך.
[/spoiler][/quote]
"מה זה?"אני שואל אותו ומסתכל על הבקבוק.[/SPOILER]
-
[COLOR=DarkSlateBlue][U][B]יובל-
[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
זה שיקוי שנקרא:"רצח פנימי .. הא הורג את תאי השד שלך ואתה חוזר לדמות אדם.. לפעמים יכול ליקרות שאתה תשתנה למלאך במקום לאדם וזאת מכיוון שיש בני אדם אשר הדם שלהם הוא מקבוצה מיודחת-AD והקבוצה מחזקת קשרים עם תאים מסוגי A וD שהם כמו שאתה מבין תאים של שדים-D ומלאכים-A" אומר לך אייס.
[/SPOILER]
[COLOR=DeepSkyBlue][U][I][B]אלכסי-[/B][/I][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה מוציא את החרב שלך אך היא נופלת לך בגלל מהירות הטיסה...
אתה מנסה להיסתכל למעלה וקולט פרצוף של דינוזאורXD..
[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=DouBle R;654527][COLOR=DarkSlateBlue][U][B]יובל-
[/B][/U][/COLOR][spoiler]
זה שיקוי שנקרא:"רצח פנימי .. הא הורג את תאי השד שלך ואתה חוזר לדמות אדם.. לפעמים יכול ליקרות שאתה תשתנה למלאך במקום לאדם וזאת מכיוון שיש בני אדם אשר הדם שלהם הוא מקבוצה מיודחת-AD והקבוצה מחזקת קשרים עם תאים מסוגי A וD שהם כמו שאתה מבין תאים של שדים-D ומלאכים-A" אומר לך אייס.
[/spoiler][/quote]
"יש לך עוד שיקוי כזה עליך?"אני שואל אותו בתקווה שכן.[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=DouBle R;654527]
[COLOR=DeepSkyBlue][U][I][B]אלכסי-[/B][/I][/U][/COLOR][spoiler]
אתה מוציא את החרב שלך אך היא נופלת לך בגלל מהירות הטיסה...
אתה מנסה להיסתכל למעלה וקולט פרצוף של דינוזאורXD..
[/spoiler][/quote]
O:
אני מנסה עם הציפורנים ברגלי לפצוע את הדינוזאור XD[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=DouBle R;650710][COLOR=orange][U][B]דניס-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"כי אני שיניתי אותך אז אתה כאילו חלק ממיני עד שתקבל את חפץ הקיבוע.. לבינתיים נחכה עד שתחלים ואז אני ואתה נלך למאט דרגו" היא אומרת לך ומסתכל לך בעיניים ואתה רואה שיש לה מבט חולמני נראה שהיא מאוהבת בך.
[/spoiler][/quote]
"כמה זמן ייקח לי להחלים?" אני שואל בחשש לתשובה
[/SPOILER]
-
[spoiler][quote=TheRealPimpRoma;630242][spoiler]אתה מנסה להזיז את הכנפיים אך כלום לא קורה...[/spoiler][/quote]
"מוזר, יש לי כנפיים אבל אני לא יכול לעוף" אני אומר לעצמי חלש.
'מה עכשיו אני יכול לבדוק?' אני חושב לעצמי ומסתובב בחוץ, מחפש משהו לעשות.[/spoiler]