[quote=ErWiN;624743]ספרות חבר'ס..[/quote]
לא עכשיו.
Printable View
לא עכשיו.
[URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=22584&page=2[/URL]
+1
נו אביעד, שקלת את זה בכובד ראשך הכבד-גם-ככה?
[quote=איש האבטיח;624750]נו אביעד, שקלת את זה בכובד ראשך הכבד-גם-ככה?[/quote]
אבל אני כבר יכול להכין יוזר בארים לבד.. למה אני צריך אותך?
[B][I][U][SIZE=4][COLOR=red]חידון אירוויזיון[/COLOR] [/SIZE][/U][/I][/B]
[B][I][U][SIZE=4][/SIZE][/U][/I][/B]
[B][I][U][SIZE=4][URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=22584&page=2[/URL][/SIZE][/U][/I][/B]
[B][I][U][SIZE=4][/SIZE][/U][/I][/B]
[B][I][U][SIZE=4]מי המשתמש שיזכה בדוז פאווה? [/SIZE][/U][/I][/B]
[quote=RockStar:D;624597]Я сказала היי!![/quote]
[quote=הראשון מהסוף;624609]מה?????!!!! מה?!!![/quote]
[quote=RockStar:D;624611]זהו עכשיו אתה לא התעלמת ממני :)
זה באוקראינית ספרטן[/quote]
זה ברוסית אוקראינית בלרוסית והאחים [U][B]ממין נקבה[/B][/U]
[quote=הראשון מהסוף;624752]אבל אני כבר יכול להכין יוזר בארים לבד.. למה אני צריך אותך?[/quote]
טוב לא צריך יא שמן @:
[quote=ErWiN;624754][B][I][U][SIZE=4][COLOR=red]חידון אירוויזיון[/COLOR] [/SIZE][/U][/I][/B]
[B][I][U][SIZE=4][URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=22584&page=2[/URL][/SIZE][/U][/I][/B]
[B][I][U][SIZE=4]מי המשתמש שיזכה בדוז פאווה? [/SIZE][/U][/I][/B][/quote]
קדימה כנסו!
[quote=איש האבטיח;624758]טוב לא צריך יא שמן @:[/quote]
בטוח?
[quote=הראשון מהסוף;624764]בטוח?[/quote]
מעולם לא הייתי כל כך בטוח (חוץ מהפעם שאמרתי שניתאי אידיוט).
[quote=הראשון מהסוף;624742]אתה אומר פה דברים מאוד קשים, במיוחד בהתחשב בעובדה שלא היית פה עד לפני יומיים. אני לא יכול להגיד שכל מה שכתבת לא נכון, אבל זה ממש לא הוגן שבגלל שאתה לא אובייקטיבי אתה תגיד עליהם דברים כאלה. כי אתה לא אובייקטיבי. אתה רוצה שניתאי יחזור, שזה לגיטימי. אבל להתנהג כאילו הוא קדוש מעונה זה לא נכון.[/quote]
אתה בהחלט טועה במה שאתה אומר, אני לא מנסה בשום דרך להוציא את ניתאי זכאי לחזור, אני מנסה להסביר לך את המערכת הפגומה שקיימת פה בפורום, המפלה משתמשים חדשים ודרגה נמוכה ומקנה זכויות יתר ופרוטקציות למי שבעמדה בכירה.. אני המון זמן פה וכל פעם שאני הולך וחוזר יש שוב עיות עם המנהלים הלקוים, יש פה שפיטה מאוד לא מוצדקת על כל דבר שקורה פה בפורום וגם הייתי פה בהתחלת הפורום ועוד אז בקום "האימפריה" היו שלטונות כאלה של יחס לא צודק ומוטעה, אתה מבין שמה שמנהלים פה עושים דפוק או לא? בלי לדבר איתו, בלי להבין למה ואפילו סתם כי בא להם מחלקים באנים..
[quote=Kratos;624768]אתה בהחלט טועה במה שאתה אומר, אני לא מנסה בשום דרך להוציא את ניתאי זכאי לחזור, אני מנסה להסביר לך את המערכת הפגומה שקיימת פה בפורום, המפלה משתמשים חדשים ודרגה נמוכה ומקנה זכויות יתר ופרוטקציות למי שבעמדה בכירה.. אני המון זמן פה וכל פעם שאני הולך וחוזר יש שוב עיות עם המנהלים הלקוים, יש פה שפיטה מאוד לא מוצדקת על כל דבר שקורה פה בפורום וגם הייתי פה בהתחלת הפורום ועוד אז בקום "האימפריה" היו שלטונות כאלה של יחס לא צודק ומוטעה, אתה מבין שמה שמנהלים פה עושים דפוקף או לא? בלי לדבר איתו, בלי להבין למה ואפילו סתם כי בא להם מחלקים באנים..[/quote]
על הדבר הראשון שאמרת, ממש ממש לא. הדוגמא הכי טובה היא אני. אפילו לא חצי שנה כאן וכבר פקח+מנהל חת"מ.
ואמרתי לך כבר, אם בנאדם רוצה שנתייחס אליו ברצינות ובבגרות, שיתנהג בהתאם. יש פניות גולשים, יש ה"פ, יש הרבה דרכים לעשות דברים. כשבנאדם משנה את הכינוי שלו ל"כל הפורום על הזין שלי" הוא בעצם אומר שלא איכפת לו מהדברים האלה, אלא רק לעשות פרובוקציות. אם הוא היה פונה אל ההנהלה במקום לעשות את השטות הזאת, אני בטוח שהיו עושים משהו חוץ מלתת לו באן
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=VkmncrAPILw[/YOUTUBE]
[quote=הראשון מהסוף;624775]על הדבר הראשון שאמרת, ממש ממש לא. הדוגמא הכי טובה היא אני. אפילו לא חצי שנה כאן וכבר פקח+מנהל חת"מ.
ואמרתי לך כבר, אם בנאדם רוצה שנתייחס אליו ברצינות ובבגרות, שיתנהג בהתאם. יש פניות גולשים, יש ה"פ, יש הרבה דרכים לעשות דברים. כשבנאדם משנה את הכינוי שלו ל"כל הפורום על הזין שלי" הוא בעצם אומר שלא איכפת לו מהדברים האלה, אלא רק לעשות פרובוקציות. אם הוא היה פונה אל ההנהלה במקום לעשות את השטות הזאת, אני בטוח שהיו עושים משהו חוץ מלתת לו באן[/quote]
מה הקשר לזה שאתה מנהל?! אני מדבר איתך על הפליות בנושא כזה, כמו שאנחנו מדברים עליו עכשיו, אם מנהל עובר על חוק זה בסדר אבל משתמש יכול לרק להגיד משהו קטן ולקבל באן בלי שום סיבה.. זה שהוא שינה את הכיוני שלו לדבר כזה לא בהכרח אומר שבאמת הוא שם של הכל ז** וילכו כולם להז****, זו כמו מחאה על הניהול הכושל של הצוות שלנו פה. ואתה באמת חושב שהם "צוות המלוכה" של הפורום בכלל [U]ניסה[/U] לדבר איתו, שוב דבר!! לפני שאתה מחלק באן למישהו בדוק למה הוא עשה, מה קרה לו, מה קרה באותו הזמן וכו'.. אבל לתת למישהו באן תמידי, עוד לפני שהוא שינה את הכינוי בלי לברר בכלל מה היה, זה ניהול כושל כשלעצמו.. המתשמש לא חייב לנקות עמדה על כזה דבר, אלא ההפך, המנהלים הם אלא שהיו אמורים לקחת פיקוד ושליטה על המקרה, ליצור קשר ולא ישר כמו, סליחה על הביטוי, מפגרים חסרי עמוד שידרה..