-
[COLOR=green][FONT=Arial]GUYLAMED[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*ירד לך כוכב אדום בגלל שאתה דואג למשחק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"אגב שמי וויל ואתה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה והמאמן ששמו וויל מגיעים לחדר ענק עם ארבעה מקרני הולוגרמות האחות ג'וי אומרת :"מאמנים גשו לעמדות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;730955][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מייקי אומר :"מארלי פשוט רוצה שאני יהיה מאמן חזק יותר בעזרתה השגתי את השותף שלי פיג'י".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה מאמן בעל שכמייה כתומה מתקרב אל עבר מארלי והוא אומר לה :"מארלי,בתור שומרת העיר פאלט אני מצפה ליותר ערנות!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת לאיש הזה:"מה כבר קרה!?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]האיש אומר :"[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]RE[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial] פרץ למעבדה של הפרופסור והוא מאיים על חייו ועל חיי הפוקימונים שנמצאים שם!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת למייקי :"תחזור הביתה עכשיו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי והאיש רצים אל עבר פאלט.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל
לאנס אומר לך :"קח את זה,זה יעזור לצ'רמנדר שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הוא מושיט לך אבן מחודדת צהובה לאנס אומר לך :"תיתן את זה לצ'רמנדר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]GUYLAMED[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן שלידך אומר לך :"תגיד לי מה לא בסדר איתך אתה לא רואה את כול השוטרים שנמצאים שם?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שמגג המכון קופץ מישהו בעל שיער לבן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]Ranrevah[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"אתה לא יכול לתפוס אותו בגלל שהוא רובוט!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שני מאמנים בעלי חצי מסכה מתקרבים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=#666699][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן השמאלי אומר לך :"הרטטה שלנו והם נלחמים אז נראה לי צריך לעודד אותם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו בסדר ואני נותן אותה לצ'רמנדר
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=blue]ברגע ש אוכל את האבן הצהובה המוזרה הזו הוא מתעורר והוא נראה טוב כמו שהוא נראה ברגע שקיבלת אותו.[/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רד אומר לך :"טוב הוא בסדר אבל אתה לא נלחם!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]לאנס אומר :"טוב הגיע הזמן שלך סלאמנס!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה[IMG]http://veekun.com/dex/media/heartgold-soulsilver/shiny/frame2/373.png[/IMG] [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]ענקי ומפחיד.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;734229][COLOR=green][FONT=Arial]GUYLAMED[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*ירד לך כוכב אדום בגלל שאתה דואג למשחק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"אגב שמי וויל ואתה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה והמאמן ששמו וויל מגיעים לחדר ענק עם ארבעה מקרני הולוגרמות האחות ג'וי אומרת :"מאמנים גשו לעמדות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
(יש!)
בוא ניגש לקרב!
מאדקיפ צא והסתער בחבטה!
-
[COLOR=green][FONT=Arial]GUYLAMED[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial]
האחות ג'וי אומרת:"הזירה של היום היא: זירה העל-חושי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שזירה להחשיך וקוביות הולוגרמה קופצות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]וויל אומר :"אברא צא!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/63.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;734251][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=blue]ברגע ש אוכל את האבן הצהובה המוזרה הזו הוא מתעורר והוא נראה טוב כמו שהוא נראה ברגע שקיבלת אותו.[/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רד אומר לך :"טוב הוא בסדר אבל אתה לא נלחם!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]לאנס אומר :"טוב הגיע הזמן שלך סלאמנס!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה[IMG]http://veekun.com/dex/media/heartgold-soulsilver/shiny/frame2/373.png[/IMG] [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]ענקי ומפחיד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להם בסדר אבל כאשר אני רואה שאתם בצרה אני עוזר לכם בסדר
-
מין המרכז מופיעה דמות בעלת שכמייה כחולה והיא אומרת :"נו רד אתה צריך עזרה כי אני מוכנה לעזור לך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רד אומר העצבנות :"אקווה רדי ממני עכשיו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]המאמנת ששמה אקווה אומרת :"אני שומרת סרולין ואני רוצה לעזור!".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;734286][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל
מין המרכז מופיעה דמות בעלת שכמייה כחולה והיא אומרת :"נו רד אתה צריך עזרה כי אני מוכנה לעזור לך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רד אומר העצבנות :"אקווה רדי ממני עכשיו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]המאמנת ששמה אקווה אומרת :"אני שומרת סרולין ואני רוצה לעזור!".[/FONT][/COLOR]
אני שואל אותה מי היא?
ולמה רד עצבני הלה?
-
המאמנת ששמה אקווה אומרת :"אני אקווה לשעבר מנהיגת מכון בהווה חברה במחתרת ושומרת על העיר שלי,רד עצבני בגלל שפעם ניצחתי אותו בקרב אחד על אחד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רד אומר :"זה לא היה הוגן בגלל שהשתמשת בפוקימון מים ואדמה ואני השתמשתי בפיקאצ'ו שלי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אקווה אומרת :"לא ידעתי שזה מנוגד לחוקים לנצל את חולשות היריב".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה? [/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;734298][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל
המאמנת ששמה אקווה אומרת :"אני אקווה לשעבר מנהיגת מכון בהווה חברה במחתרת ושומרת על העיר שלי,רד עצבני בגלל שפעם ניצחתי אותו בקרב אחד על אחד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רד אומר :"זה לא היה הוגן בגלל שהשתמשת בפוקימון מים ואדמה ואני השתמשתי בפיקאצ'ו שלי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אקווה אומרת :"לא ידעתי שזה מנוגד לחוקים לנצל את חולשות היריב".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה? [/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לשניהם שעכשיו יש להם אויב משותף אז כדי שהיתקפו אותו ולא אחד את השני
-
אקווה אומרת :"זה שאנחנו כועסים זה על זו לא אומר שאנחנו שונאים זה את זו אנחנו חברים די טובים,אבל רד הוא צודק צריך להילחם בהם לאנס לא נראה לי הסתדר לבד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רד אומר :"מסכת הקרח לא איתם זה אומר שהוא יכול לנצח אותם די בקלות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אך אתה רואה שמין גג המרכז יורד מישהו עם מסכה כחולה תכלת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה? [/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;734312][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל
אקווה אומרת :"זה שאנחנו כועסים זה על זו לא אומר שאנחנו שונאים זה את זו אנחנו חברים די טובים,אבל רד הוא צודק צריך להילחם בהם לאנס לא נראה לי הסתדר לבד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רד אומר :"מסכת הקרח לא איתם זה אומר שהוא יכול לנצח אותם די בקלות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אך אתה רואה שמין גג המרכז יורד מישהו עם מסכה כחולה תכלת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה? [/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל אותם מי זה??
-
רד אומר לך :"זה מסכת הקרח,אקווה מוכנה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אקווה עושה כן עם ראשה הם זורקים פוכדורים לאוויר ומשל רד יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/444.png[/IMG] ומשל אקווה יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/55.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;734332][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל
רד אומר לך :"זה מסכת הקרח,אקווה מוכנה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אקווה עושה כן עם ראשה הם זורקים פוכדורים לאוויר ומשל רד יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/444.png[/IMG] ומשל אקווה יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/55.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
אני בודק בפוקידע מה הפוקימונים האלו
-
אתה מכוון את הפוקדע אל עבר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/444.png[/IMG]והפוקדע אומר :"גבייט פוקימון דרקון החולות וההתפתחות של גיבל,גבייט מתחפר באדמה ולוכד את הטרף שלו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה מכוון את הפוקדע אל עבר[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/55.png[/IMG] והפוקדע אומר :"גולדק פוקימון הברווז העל חושי והצורה המפותחת של פסיידק,גולדק נמצא לרוב באזורי מים מתוקים ולעיתים נדירות בימות מלוחים".[/FONT][/COLOR]