חכו שהיה עוד רעיונות,יש לנו זמן לא צריך להוציא להורג במהירות כזו.
Printable View
חכו שהיה עוד רעיונות,יש לנו זמן לא צריך להוציא להורג במהירות כזו.
[QUOTE=buizel שולט;716393]זה מה שהתכוונתי..... אתם ישר מצביעים! אתם לא קולטים שזה אולי תיהיה ההצבעה האחרונה במשחק![/QUOTE]
אתה ישר קפצת עליו "אזרח לא היה מאשים סתם..." אולי אתה מאפיונר?
[QUOTE=killerbee;716400]אתה ישר קפצת עליו "אזרח לא היה מאשים סתם..." אולי אתה מאפיונר?[/QUOTE]
יואו אתה וניר אותו דבר..
"לא מגיב הרבה זה הוא!!!!"
" הוא אומר מה לעשות זה הוא"
"הוא מאשים אחרים זה הוא"
חלאס עם זה! הטיעונים הכי מפגרים ודפוקים ששמעתי בחיים שלי.
[QUOTE=killerbee;716400]אתה ישר קפצת עליו "אזרח לא היה מאשים סתם..." אולי אתה מאפיונר?[/QUOTE]
תלך קצת תגובות אחורה ותבין.....
אני אמרתי שהם ממהרים להצביע ואותו אחד שכתבתי לו את זה כתב אחרי זה שאין ברירה וחייב להמר אז אני כתבתי לו שאזרח רגיל לא היה ישר קופץ להדיח סתם מישהו.......
בסוף העפתם את ניר והוא לא היה מאפיונר ועשינו טעויות שטוטיות מאד...
[QUOTE=killerbee;716403]בסוף העפתם את ניר והוא לא היה מאפיונר ועשינו טעויות שטוטיות מאד...[/QUOTE]
אז אל תיהיו פזיזים ותחשבו.
ואני אפילו לא רוצה לראות תגובות: " הוא מאשים אחרים זה הוא" מבינים?
יואו הצלחתם כל כך לעצבן אותי אחושילינג.
ואגב זה היה "אזרח לא מצביע למישהו בלי מחשבה" פעםהבאה תדייק!
אוקיי , אז אנחנו לא יכולים לאבד אזרח נוסף נכון?
בא לכם שנעשה בריינסטורמינג?
[QUOTE=buizel שולט;716407]ואגב זה היה "אזרח לא מצביע למישהו בלי מחשבה" פעםהבאה תדייק![/QUOTE]
לא אכפת לי מה זה היה מה אתה בא לי עכשיו בקטנות??? אני חושד בך עכשיו כדי לך להוריד פרופיל עידן!
גם לך כדאי.....
טוב שתקו שניכם!
אל תעצבנו אותי! עכשיו שניכם חשודים שלי ואם אתם לא רוצים לעוף אז שתקו!
יש לכם רמזים כלשהם?
[QUOTE=buizel שולט;716413]גם לך כדאי.....[/QUOTE]
למה אני לא עשיתי פה משהו שמחשיד מישהו חוץ ממך אתה מאפיונר אבל אני אחכה לראות מה אחרים מגיבים יש לי שני חשודים זה אתה ועוד מישהו ועומר מאפיונר 1000%
אוקיי אתה יודע מה אם אני מאפיונר תדיח אותי נראה אותך.......
רק שתדע אם אתה מדיח אותי נגמר המשחק כי זה יהיה תיקו עם המאפיונרים והם ינצחו.....
בוויזל דבר ראשון אני לא יכול להעיף אותך לבד אני צריך עזרה של כמב וכמב אנשים ודבר שני תפסיק להיות תינוק כל מאפיונר יגיד תדיח אותי ותראה...
[QUOTE=killerbee;716428]בוויזל דבר ראשון אני לא יכול להעיף אותך לבד אני צריך עזרה של כמב וכמב אנשים ודבר שני תפסיק להיות תינוק כל מאפיונר יגיד תדיח אותי ותראה...[/QUOTE]
יש משהו בדבריו..
מה אתה אומר להגנתך עידן?