-
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]וולקנר אומר לך:"אני נלחם רק קרבות אחד על אחד אם אתה רוצה שניים על שניים זה בסדר רק שנילחם מאז שנלחמתי מול הילד הארור הזה עומר לא היה לי קרב טוב אני באתי לפה והקמתי בעזרת ברור נחמד סמל סרג' את העיר ברק".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;836167][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]וולקנר אומר לך:"אני נלחם רק קרבות אחד על אחד אם אתה רוצה שניים על שניים זה בסדר רק שנילחם מאז שנלחמתי מול הילד הארור הזה עומר לא היה לי קרב טוב אני באתי לפה והקמתי בעזרת ברור נחמד סמל סרג' את העיר ברק".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אשאל את וולקנר: "יש לך עוד פוקימונים חוץ מ פיקאצ'ו להילחם מולי? אם כן אשמח קרב 2 נגד 2." ובנוסף אגיד לו: "ולגביי העיר אשמח אם יצא לי לבקר בעיר במשך המסע שלי , יש בעיר מכון?"
-
[COLOR=#003366][FONT=Arial]וולקנר אומר לך בחיוך:"כמובן ברור שיש לי עוד פוקימוני חשמל וברור שאתה תהיה בעיר ברק כי שמה התג האחרון של מחוז האורטלון לפי סדר המפה אם התחלת מהעיר מרופי".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;836050][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"מי אמר שאני רוצה להילחם נגד ג'פרי אני רוצה להילחם מול מאמן חדש כמוך ליאור כמה פוקימונים יש לך,והתיק שלך אמור לזרוח ככה",אתה רואה שבאמת התיק שלך מתחיל לזהור באור מוזר.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"יש לי את צ'ימצ'אר וביצה.אני חושב שהביצה בוקעת לי." אני מוציא את הביצה מתיקי כדי לראות מה קורה לה
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;836282][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]וולקנר אומר לך בחיוך:"כמובן ברור שיש לי עוד פוקימוני חשמל וברור שאתה תהיה בעיר ברק כי שמה התג האחרון של מחוז האורטלון לפי סדר המפה אם התחלת מהעיר מרופי".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לו: "אוקי אז אני יעבור במכון שם, וקדימה לקרב" והתארגן לקרב.
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]עומר אומר לך:"מאיפה לך לדעת שהם הזוג המושלם חשמל ומים לעולם לא יסתדרו,רוצה קרב חוזר ילד",אש אומר:"לא עומר אני אלחם מולך ומול הזרקום שלך ברור".[/FONT][/COLOR][/quote]
"אש אתה נלחמתה נגדי בקרב וברחתה אתה הייתה הגיבור שלי אבל עכשיו אני מבין שאתה סתם פחדן" אומר לו עם דמעה ואז ארוץ לכיוון גול רוי בוכה ומחזיר את הפוקימונים שלי בלי להיסתכל אחוורה אני חושב לעצמי:"הוא היה הגיבור שלי אבל הוא סתם פחדן, פחדן פחדן פחדן!" אני אעצור למנוחה והוציא את מיגמרו ואלקיד ואגיד להם:"אני מצטער שאני כזה כישלון" אני רכון על הברכיים ואבכה על הריצפה "אני כישלון כישלון כישלון!" אני אצעק ואז אומר להם:".. אני יודע שאני המאמן שלכם אבל אם אתם לא אוהבים אותי אז אני נותן לכם רשות ללכת זו החלטה שלכם.. אם אתם אוהבים אותי או לא ואני מצטער שהפסדתם בגללי" אני אמשיך ליבכות ואחכה לתגובה מהפוקימונים שלי
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*עומר התערב בזה אש לא ברח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע קול שחצני למדי והוא אומר:"נו אז פגשת באשי נואשי אני מבין שהוא אכזב אותך הוא אכזב גם את החברים הכי טובים שלו בעבר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"כן זה בוקע",אתה רואה את זירת הביצה שלך ואחרי זה אתה רואה לפניך תינוק של שיימין,עומר אומר לך:"וואו זה שיימין קול מאיפה לך".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]מין ביצת הפוקימון יצא שיימין שיודע להבת זרעים ועלי תער![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]וולקנר אומר לפיקאצ'ו שלו:"מוכן לקרב",אתה שומע "פיק פי!",אתה רואה את פיקאצ'ו קופץ לזירה והוא מוכן לקרב יותר מתמיד לפי שאתה רואה את פניו.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;837052][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"כן זה בוקע",אתה רואה את זירת הביצה שלך ואחרי זה אתה רואה לפניך תינוק של שיימין,עומר אומר לך:"וואו זה שיימין קול מאיפה לך".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]מין ביצת הפוקימון יצא שיימין שיודע להבת זרעים ועלי תער![/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"נלחמתי מול שימין בעולם הפוך הפסדתי לו אך הוא נתן לי ביצה"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"אני רואה שהוא מחזיק פרח גריסינה חבל שלילה באור יום הוא משתנה לצורת שמיים שיש לו את הפרח הזה,טוב צא לירון אני בוחר בך!",אתה רואה לפניך לירון אדיר מימדים.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;837052][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*עומר התערב בזה אש לא ברח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע קול שחצני למדי והוא אומר:"נו אז פגשת באשי נואשי אני מבין שהוא אכזב אותך הוא אכזב גם את החברים הכי טובים שלו בעבר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]וולקנר אומר לפיקאצ'ו שלו:"מוכן לקרב",אתה שומע "פיק פי!",אתה רואה את פיקאצ'ו קופץ לזירה והוא מוכן לקרב יותר מתמיד לפי שאתה רואה את פניו.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
הוציא אתה הפוקדע והכוון על פיק'אצו שתגיד לי מה המתקפות והסבר על פיקאצ'ו. לאחרמכן אזרוק את הפוכדור של דבורן באוויר ואגיד: "צא דבורן!!!"ואגיד לוולקנר: "קדימה נראה אותך מול הדבורן שלי קדימה תתחיל אתה".
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;837369][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"אני רואה שהוא מחזיק פרח גריסינה חבל שלילה באור יום הוא משתנה לצורת שמיים שיש לו את הפרח הזה,טוב צא לירון אני בוחר בך!",אתה רואה לפניך לירון אדיר מימדים.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא לקרב את צ'ימצ'אר ואומר לו"תקוף את לירון בגחלת אדירה"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה משהו מוזר בעיניים של לירון של עומר שהם מתחילים לנצוץ באור כחול מוזר אתה רואה שהגחלת שצ'ימצ'אר שלח נלכדה במתקפת על-חושי שלירון שלח אתה רואה שעכשיו לירון משתמש באש רפאים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"פיקאצ'ו פוקימון העכבר החשמלי פיקאצ'ו הוא הפוקימון הכי מהיר שאפשר למצוא בקנטו הוא חזק והוא יודע להשתמש במגוון סוגים,המתקפות של הפיקאצ'ו של וולקנר הם:מכת וולט,מכת ברק,על חושי וסופה חשמלית".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;837468][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה משהו מוזר בעיניים של לירון של עומר שהם מתחילים לנצוץ באור כחול מוזר אתה רואה שהגחלת שצ'ימצ'אר שלח נלכדה במתקפת על-חושי שלירון שלח אתה רואה שעכשיו לירון משתמש באש רפאים.[/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תתחמק מאש הרפאים של לירון ותשתמש עליו בגחלת"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"אני משתמש באש רפאים כמהלך הגנה למקרה שמישהו ינסה להתקיף פוקימון שלי,אז לירון אש רפאים על הגחלת",אתה רואה את אש הרפאים ואת הגחלת מתנגשות זו בזו ומתפוגגות באוויר הלילה של דרך מספר אחד.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;837489][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"אני משתמש באש רפאים כמהלך הגנה למקרה שמישהו ינסה להתקיף פוקימון שלי,אז לירון אש רפאים על הגחלת",אתה רואה את אש הרפאים ואת הגחלת מתנגשות זו בזו ומתפוגגות באוויר הלילה של דרך מספר אחד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אי אומר לצ'ימצ'אר"אל תתור שלח שוב אל לירון גחלת"