היטמן אמר שהוא עושה עוד מתיחה.זהו זה ,אין לי כוח עליו ..לא מתייחסת אליו ולתגובות שלו חוץ במשוב.
Printable View
היטמן אמר שהוא עושה עוד מתיחה.זהו זה ,אין לי כוח עליו ..לא מתייחסת אליו ולתגובות שלו חוץ במשוב.
היי כולם, אחלה של מתיחה חחח.
היי אבי.
המסן עובד?
[quote=Maor Melikson;900692]היי כולם, אחלה של מתיחה חחח.[/quote]
היי אבי
מתחיה מרשימה הלא כן
נהנתי לראות את האסטרטגיה ואת הטמטום במתיחהXD
[QUOTE=Spamer Girl;900687]היטמן אמר שהוא עושה עוד מתיחה.זהו זה ,אין לי כוח עליו ..לא מתייחסת אליו ולתגובות שלו חוץ במשוב.[/QUOTE]
במחשבה שנייה.אני אקשיב לאזהרות שלו ולדברים שהוא אומר,רק לא אחזיר תגובה.
עדיין לא הורדתי, חזרתי עכשיו מהתכוננות למבחן מחר, אני יוריד יום חמישי כי אז יהיה לי זמן כי יש לי מבחנים עד יום חמישי.
אני מרגיש עכשיו כמו בסוף של סרטי 'המסור', כשיש טוויסט של 5942 רדיאן, שמגלה שהכל כל הזמן היה הפוך והזוי לחלוטין.
תחושה נהדרת.
[quote=Spamer Girl;900702]במחשבה שנייה.אני אקשיב לאזהרות שלו ולדברים שהוא אומר,רק לא אחזיר תגובה.[/quote]
רעיון מצוין זה בערך מה שאני עשיתי.
אביזי הכן הלו היו רגיעים נפלאים,מותחים ומעניינים!
מצטער שלא הגבתי לא מצאתי את הנו''ד בכל הבלגן הזה..
[quote=אלמוגסי;900706]רעיון מצוין זה בערך מה שאני עשיתי.[/quote]
מקווה שבאמת לא אהיו מתיחות כאלה יותר.
[QUOTE=Maor Melikson;900704]עדיין לא הורדתי, חזרתי עכשיו מהתכוננות למבחן מחר, אני יוריד יום חמישי כי אז יהיה לי זמן כי יש לי מבחנים עד יום חמישי.[/QUOTE]
אני עושה עבודה לבית ספר-היא ממש מושקעת-בנתיים 17 עמודים.
[quote=HaWkEyE;900709]מצטער שלא הגבתי לא מצאתי את הנו''ד בכל הבלגן הזה..[/quote]
אתה אוהב את סרטי 'המסור', בטח יהיה לך מה להגיב על זה:
[quote=LordAbizi;900705]אני מרגיש עכשיו כמו בסוף של סרטי 'המסור', כשיש טוויסט של 5942 רדיאן, שמגלה שהכל כל הזמן היה הפוך והזוי לחלוטין.
תחושה נהדרת.[/quote]
ויכול להיות שמה ש~DaRk AnGeL~ אמר זה למעשה גם מתיחה?
[quote=Spamer Girl;900712]מקווה שבאמת לא אהיו מתיחות כאלה יותר.[/quote]
מצד מצד אחד אני מסכים
מצד שני לא
אני נמצא בסוג של פרדוקס פסיכולגי!
היי מור,
בהצלחה ניר.
[QUOTE=Maor Melikson;900719]היי מור,
בהצלחה ניר.[/QUOTE]
תודה..
בעמ' 20 גומר...