-
[quote=שלושה מחוזות 2;925939][B][COLOR=Blue]לוקאס
פיקאצ'ו משגר מכת ברק אל סטריו.סטריו לא מצליח להתחמק ממכת הברק של פיקאצ'ו ונפגע קשה.לפתע סטריו נופל על האדמה ומתעלף עליה.ריין מוציא פוכדור ומחזיר אליו את סטריו שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Red][/COLOR][/B][/quote]
"קדימה תוציא את הפוקימון הבא שלך,זה היה קרב טוב" אחייך אליו ואחכה שימשיך את הקרב
-
[COLOR=Blue][B]לוקאס
ריין אומר לך"אוקי אז תתכונן צא וטרטל שלי.תשתמש בזנב אקוה על פיקאצ'ו שלו"[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/8d.png[/IMG]יוצא לקרב.ורטל מפעיל זנבאקוה.ורטל תוקף בזנב אקוה את פייקאצ'ו שלך.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;925939][B][COLOR="Blue"]לוקאס
פיקאצ'ו משגר מכת ברק אל סטריו.סטריו לא מצליח להתחמק ממכת הברק של פיקאצ'ו ונפגע קשה.לפתע סטריו נופל על האדמה ומתעלף עליה.ריין מוציא פוכדור ומחזיר אליו את סטריו שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]איס
איוי אומר לך בקול שמחה"איוי איוי" הוא עושה צעד אחד קדימה אל דודו.אתה מבין מזה שאיוי רוצה להילחם לבד מול דודו.דודו לא מחכה אף רגע ומשתמש במתקפת ניקור על איווי.איווי מתחמק מזה בקלות.איוי מחכה להוראות שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]איתי
אתה מחזיר לפוכדור את גייר שלך.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ובשריטה על שני הבלספורט.שני הלבספורט לא מצליחים להתחחמק ונפגעים קשה.הבלספורט הימי מפסיד בקרב.נשאר בלספורט 1.אלן אומר"בלספורט הצלפת גפן על צ'ימצ'אר"אלן מחזיר את בלספורט המעולף לפוכדור שלו.בלספורט תוקף בהצלפת גפן את צ'ימצ'אר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר לחמוק ולתקוף בגחלת שוב אבל הפעם בכל הכוח
-
[quote=שלושה מחוזות 2;926005][COLOR=Blue][B]לוקאס
ריין אומר לך"אוקי אז תתכונן צא וטרטל שלי.תשתמש בזנב אקוה על פיקאצ'ו שלו"[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/8d.png[/IMG]יוצא לקרב.ורטל מפעיל זנבאקוה.ורטל תוקף בזנב אקוה את פייקאצ'ו שלך.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה[/B][/COLOR][/quote]
"פיקאצו ניצוץ על עצמך בשביל להיטען ואז מכת ברק" אומר לו בחיוך ואסתכל על וטרטל של ריין בבחינה
-
[quote=שלושה מחוזות 2;925939][B][COLOR=green]איס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]איוי אומר לך בקול שמחה"איוי איוי" הוא עושה צעד אחד קדימה אל דודו.אתה מבין מזה שאיוי רוצה להילחם לבד מול דודו.דודו לא מחכה אף רגע ומשתמש במתקפת ניקור על איווי.איווי מתחמק מזה בקלות.איוי מחכה להוראות שלך[/COLOR][/B][/quote]
"כדור צל!" אני מורה לו "תשתמש בסופת חול כדי לגרום לכדור להגביר תעוצה וגם כדי להפריע לדודריו לראות ולפגוע בו!"
-