-
[QUOTE=שלושה מחוזות;957156][COLOR=Teal][B]סטיבן
המוכר אומר לך"אוקי זה יעלה לך 2000$ מזומן.אני מקווה שיש לך את הסכום הזה.עדיף לך לקנות פחות זה יותר זול.טוב תביא לי את האלפיים המזומן שלך"אתה רואה בשבעון שתלוי על הקיר השעה 8:26 יש לך עוד4 דקות עד שהסיור יתחיל[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]לוק
פאנפי מסתחחר במקום וכך יוצא מהיפנוזה .פאנפי רץ אל רלסט במתקפת הורדה חזקה במיוחד.רלסט לא מצליח להתחמק מן ההורדה של פאנפי ומובס בקרב.ריין מחזיר את רלסט לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת אותי"[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]
לוקאס
אתה מחייך חיוך זדוני אל חן.צ'ימצ'אר משתמש בשריטות על העלי הטער ומפרק אותם לחתיכות קטנות.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ומדליק את העלי הטער ומחזיר אותם אל ויפנבול.ויפנול מתחמק מהעלי הטערשל עצמו פלוסהגחלת.וינפל שולח אבקת רעל אל צ'ימצ'אר[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה ושלגון הולכים על העיר רוקר.כעבור 5 שניות אתם מגיעים לעיר.אתה מחזיר את אטרקניין לפוכדור שלו והולך עם שלגון לחנות של העיר.אתה נינכס עם שלגון ורואה שאין בחנות שומר ומצלמות הבטחה.המוכר אומר לך"כן יש לי עלית מפלים וצלילה.כול אחת מהם עולה 300$"[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני לוחש לשלגון באוזן: "שמור על הדלת ואל תתן לאף אחד להכנס."
אני מוציא את כל האנשים בחנות לא בכוח, וסוגר את הדלת.
אני הולך אל המוכר ואומר לו: "אפס, אפס." בהידהוד.
אני מסתכל על האורלוגין ומנסה לחשב כמה זמן האנשים יכולו לחכות.
אני מוציא את סטיליקס ומנצ'לקס, ואז אני אומר למוכר:
"אתה אוהב סוכר?, אני אוהב סוכר. אם כן, אתה אוהב מרשמלו? אתה רוצה שאני יעשה לך מרשמלו על האש?.
סטיליקס, ניב אש." אני מוציא את הסכין שלי וחותך את האיש המת לחתיכות, ואומר למנצ'לקס:
"ארוחת צהריים!" אני נותן למנצ'לקס את הגופה לאכילה.
לאחר זאת אני לוקח במהירות את כל הTM שאני יכול להחזיק בתיק ובורח מהצד השני של האזור, אני מחליף בגדים.
-
[quote=שלושה מחוזות;957156]
[COLOR=DarkRed][B]
לוקאס
אתה מחייך חיוך זדוני אל חן.צ'ימצ'אר משתמש בשריטות על העלי הטער ומפרק אותם לחתיכות קטנות.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ומדליק את העלי הטער ומחזיר אותם אל ויפנבול.ויפנול מתחמק מהעלי הטערשל עצמו פלוסהגחלת.וינפל שולח אבקת רעל אל צ'ימצ'אר[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][/COLOR][/quote]
"רעל זה דליק,מיותר" אומר ואז אפקוד על צימצאר:"גחלת ואז תצמד אל ויפנבול ואל תעזוב א ותו!" אומר בחיוך
-
[quote]ברוס
אתה חושב להתקדם למרכז הפוקימונים אתה ניגש אל הכניסה.ונכנס למרכז הפוקימונים.שם אתה הולך לדלפק.האחות ג'וי אומרת לך"כן מה תרצה שאני ירפא לך את הפוקימונים?אם כן תגיש לי אותם ואני ארפא לך אותם.[/quote]
"אוקיי,הינה הם!" אני מגיש לאחות ג'וי את הפוכדור של מגבי "אושווט חזור" אומר ואגיש לה את הפוכדור גם של אושווט.
-
[quote=שלושה מחוזות;957156][COLOR=teal][B]סטיבן[/B][/COLOR]
[B][COLOR=teal]המוכר אומר לך"אוקי זה יעלה לך 2000$ מזומן.אני מקווה שיש לך את הסכום הזה.עדיף לך לקנות פחות זה יותר זול.טוב תביא לי את האלפיים המזומן שלך"אתה רואה בשבעון שתלוי על הקיר השעה 8:26 יש לך עוד4 דקות עד שהסיור יתחיל[/COLOR][/B]
[/quote]
אני אביא לו את הכסף במהירות ואקח את החפצים שקניתי.
לאחר מכן ארוץ במהירות למגדל כדי להגיע לתחילת הסיור.
-
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה מוציא מתוך הכיס שלך את הסכום ומביא למוכר.המוכר מביא לך את התרופות שביקשת.אתה לוקח את התרופות ויוצא מן החנות ורץ אל המקדש במהירות.אתה מגיע למקדש ואתה רואה שכבר 8 ןחצי.אתה נינכנס אל המקדש.שם יש [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr006.png[/IMG]שמסבירה לאנשים.היא המדריכה.אתה נכנכס לקבוצה"אוקי אנשים בואו אחרי אנו עומדים לראות את קראודון בתרדמת"האישה מובילה אותכם לחדר ענק ובמרכזו יושן גראודון."עכשיו תוכלו להצטלם לגעת בו מה שתרצו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]עמית
אתה מחזיר את אושואט לפוכדור שלו ומגיש את הפוכדור של מגבי ואשוואט לאחות ג'וי..האחות ג'וי לוקחת את 2 הפוכדורים ושמה במכונה שמראפת את הפוקימונים שלך.היא מחזירה לך את הפוכדורים ואומרת לך"הפוקימונים שלך בראים ושלמים"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
צ'ימצ'אר יורה גחלת אל ענן הרעל שנשלך אל צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר נתפס חזק בויפנבל.הענן הרעל הדליק פוגע בופינבל וגם בצ'ימצ'אר שלך.ולפתע נגרם פיצוץ חזק.ויש רק ענן שמסתיר את צ'ימצ'אר ואת ויפנבל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
האנשים שנמצאים בחנות יוצאים בלי לשאול שאלה ושלגון סוגר ונועל את דלת החנות.אתה מוציא את סטיליקיס ואת מנצ'לקאס לחנות.סטיליקיס כמעט שובר את החנות.סטיליקיס משתמש בניב אש ושורף למוות את האיש.אתה חותף את מה שנשאר מהאיש לחתיכות ונותן אותן למנצ'לקאס.מנצ'לקאס אוכל את זה כאיו זה אוכל לפוקימונים.אתה בינתים לוקח רק 2 TM.אתה מחזיר את מנצ'לקאס ואת סיליקיס לפוכדורים.אתה ושלגון רצים עד סוף העיר ושם נחים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
ריין אומר לך"כן אתה רוצח.אם אתה רוצה לרצוח כמה אנשים.אז שמעתי שיש פה ארקטיקונו.וצוות ניוטק מחפש את הארטיקונו הזה.אם נמצא את הארטיקונו הזה נמצא גם חילי צות ניוטק שתוכל לרצוח להנתך.אז בה למצוא ארטיקונו או צוות ניוטק?"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;957385][B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה מוציא מתוך הכיס שלך את הסכום ומביא למוכר.המוכר מביא לך את התרופות שביקשת.אתה לוקח את התרופות ויוצא מן החנות ורץ אל המקדש במהירות.אתה מגיע למקדש ואתה רואה שכבר 8 ןחצי.אתה נינכנס אל המקדש.שם יש [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr006.png[/IMG]שמסבירה לאנשים.היא המדריכה.אתה נכנכס לקבוצה"אוקי אנשים בואו אחרי אנו עומדים לראות את קראודון בתרדמת"האישה מובילה אותכם לחדר ענק ובמרכזו יושן גראודון."עכשיו תוכלו להצטלם לגעת בו מה שתרצו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]עמית
אתה מחזיר את אושואט לפוכדור שלו ומגיש את הפוכדור של מגבי ואשוואט לאחות ג'וי..האחות ג'וי לוקחת את 2 הפוכדורים ושמה במכונה שמראפת את הפוקימונים שלך.היא מחזירה לך את הפוכדורים ואומרת לך"הפוקימונים שלך בראים ושלמים"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
צ'ימצ'אר יורה גחלת אל ענן הרעל שנשלך אל צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר נתפס חזק בויפנבל.הענן הרעל הדליק פוגע בופינבל וגם בצ'ימצ'אר שלך.ולפתע נגרם פיצוץ חזק.ויש רק ענן שמסתיר את צ'ימצ'אר ואת ויפנבל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
האנשים שנמצאים בחנות יוצאים בלי לשאול שאלה ושלגון סוגר ונועל את דלת החנות.אתה מוציא את סטיליקיס ואת מנצ'לקאס לחנות.סטיליקיס כמעט שובר את החנות.סטיליקיס משתמש בניב אש ושורף למוות את האיש.אתה חותף את מה שנשאר מהאיש לחתיכות ונותן אותן למנצ'לקאס.מנצ'לקאס אוכל את זה כאיו זה אוכל לפוקימונים.אתה בינתים לוקח רק 2 TM.אתה מחזיר את מנצ'לקאס ואת סיליקיס לפוכדורים.אתה ושלגון רצים עד סוף העיר ושם נחים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
ריין אומר לך"כן אתה רוצח.אם אתה רוצה לרצוח כמה אנשים.אז שמעתי שיש פה ארקטיקונו.וצוות ניוטק מחפש את הארטיקונו הזה.אם נמצא את הארטיקונו הזה נמצא גם חילי צות ניוטק שתוכל לרצוח להנתך.אז בה למצוא ארטיקונו או צוות ניוטק?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"בו נחפש אותם" אומר לו וארוץ כשארגיש את הרוח על פני ואז אוציא את כל הפוקימונים שלי " סניזסל פאנפי וסינדקוויל תשתמשו בכוחות הפוקימוניים שלכם ונראה אם תנצחו אותי בקרב אימון שלושתכם נגדי!" אומר להם ואתכונן לקרב עם אגרופים קפוצים ונעולים.
-
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה וריין רצים ומחפשים את צוות ניוטק.אתה מוציא את פאנפי,סינדקוויל וסניזל לקרב נגדך.אתה שולח אליהם אגרופים אך הם מתחמקים מזה.סינדקויל משתמש בלהביור פאנפי גילגול.סניזל שיסוע לילה.למזלך אתה מתחמק מכול התקפות האלו."תסתכל הנה צוות ניוטק"ריין אומר לך.אתה מסתכל ורואה כ5 -10 חילי צוות ניטק פשוטים עם האנטרים[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;957437][B][COLOR="Red"]לוק
אתה וריין רצים ומחפשים את צוות ניוטק.אתה מוציא את פאנפי,סינדקוויל וסניזל לקרב נגדך.אתה שולח אליהם אגרופים אך הם מתחמקים מזה.סינדקויל משתמש בלהביור פאנפי גילגול.סניזל שיסוע לילה.למזלך אתה מתחמק מכול התקפות האלו."תסתכל הנה צוות ניוטק"ריין אומר לך.אתה מסתכל ורואה כ5 -10 חילי צוות ניטק פשוטים עם האנטרים[/COLOR][/B][/QUOTE]
"האנטרים אה?" אני אומר ומסתכל בפוקדור של ההאנטר שגנבתי "טוב פאנפי בוא איתי כל השאר תישארו פה עם ריין!" אומר להם "פאנפי חפירה לעבר האנשים!" אצווה אליו ושהוא יחפור אעקוב אחריו ושנהיה מתחת לכל איש אני אחטוף אותם לאדמה אחד אחד ואהרוג אותם ואז אוציא את ההאנטרים מכל הפוקדורים שאמצע חוץ מאחד לתת לריין ואקח את הפוקדורים הריקים לעצמי
-
[quote=שלושה מחוזות;956679][B][COLOR=olive]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה מתחיל לרוץ בספרינט וגם סאלי.שאתה מחזיק בידיך את פוליואג הפצוע.תוך חצי דקה אתם מגיעים לסוף דרך 1.ומולכם נמצא מרכז לפוקימונים.אתם נכנסים למרכז הפוקימונים.האחות ג'וי רואה את פוליואג הפצוע ומיד לוקחת אותו לריפוי.אתם מחכים כמה דקות ואז האחות ג'וי מביאה את פולויאג בריא ושלם.היא אומרת לכם"הפולויאג הזה הוא של אחד מכם?" [/COLOR][/B][/quote]
"לא" אענה לה "מצאנו אותו פצוע בדרך אחד"
אלך הצידה עם סאלי "רוצה לתפוס אותו?"
אם תענה כן אגיד לה "בכיף"
אם לא אגיד לה "אז אני אתפוס אותו" ואז רוק עליו פוקדור
-
[quote]
ניר
האנשים שנמצאים בחנות יוצאים בלי לשאול שאלה ושלגון סוגר ונועל את דלת החנות.אתה מוציא את סטיליקיס ואת מנצ'לקאס לחנות.סטיליקיס כמעט שובר את החנות.סטיליקיס משתמש בניב אש ושורף למוות את האיש.אתה חותף את מה שנשאר מהאיש לחתיכות ונותן אותן למנצ'לקאס.מנצ'לקאס אוכל את זה כאיו זה אוכל לפוקימונים.אתה בינתים לוקח רק 2 Tm.אתה מחזיר את מנצ'לקאס ואת סיליקיס לפוכדורים.אתה ושלגון רצים עד סוף העיר ושם נחים.[/quote]
אני מבקש משלגון: "אפשר בבקשה את החפץ למכון הראשון?" לאחר מכן אני מוציא את הtm ונותן אותו למדקיפ-אני נותן לו להתאמן ועוזר לו. לאחר מכן אני הולך לחדר המכון ואני צועק: "מנהיג המכון רורק, אני מזמין אותך לקרב פוקימונים נגדי!"
-
[quote=שלושה מחוזות;957385]
[B][COLOR=Red]לוקאס
[B][COLOR=Red][/COLOR][/B][/quote]
"צימצאר את מסוג אש,הפיצוץ לא יפגע בך באופן קריטי" אצעק לעבר העשן ואז אצעק לחן:"אתה רוצה לנסות להוציא אותם?,זה יכול להיות מסוכן!" אומר לו בדאגה ואחכה לתשובה
-
[COLOR=Red][B]לוקאס
חן אומר לך"לא אני יחכה לראות את תוצאות הקרב.אני לא רוצה להסתכן בפגיעה בגוף שלי".לאחר כמה שניות העשן נעלם ואתה רואה את ויפנבל מעולף על האדמה ולידו צ'ימצ'אר גם הוא מעולף.חן נדהם מזה שוינפבול הפסיד.הוא מחזיר אותו לפוכדדור שלו.1 1[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
שלגון אומר" אוקי אבל רק עם אל תכעס עלי יותר או משהו כזה"הוא מגיש לך את החפץ ואתה לוקח אותו.אתה מוציא את הTM שגנבת ואתה רואה שזה צלילה ועלית מפלים.אתה נותן למדקיפ שלך לבלוע את שני הTM האלו.מדקיפ מנסה להשתמשבצלילה והוא מצליח ללמוד צלילה.מדקיפ מנסה ללמוד עלית מפלים והוא מצליח.לבסוף אתה מדקיפ ושלגון הולכים למכון האבן.אתם נכנסים למכון .אתה רואה שהזירה עשוי מאבנים.לפתע מן החשכה את [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr124.png[/IMG]רוקר מנהיג המכון.הוא אומר לך"אני רוקר מנהיג מכון האבן.הקרב היה 1 על 1.אם תנצח תזכה בתג המכון."[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]אייס
אתה וסאלי הולכים לאחת הפינות שבמרכז הפוקימונים.סאלי אומרת לך"תביא לי לחשוב על זה"סאלי חושבת על הצעה שלך כמה שניות ואז אומרת"אני אתן לך לתפוס את הפולויאג הזה.לך יש בינתים רק פוקימון 1 ולי 3.תתחדש על הפוליואג".אתם חוזרים אל האחות ג'וי.אתה זורק על הפולויאג פוכדור.הפוכדור מכניס אליו את פוליואג ומתחיל להבהב ואז נעצר.לכדת פוליואג.האחות ג'וי אומרת לך"תתחדש על הפוליואג שלך"[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]לוק
אתה משאיר את כול הפוקימונים שלך לידראין .ובבדרך לצצות יוטק אתה נזעכר בהאנטר שלקחת.פאנפי משתמש בחפירה.הוא חופרבור שאתה והוא נכנכסים.אתה הולך בבור שפאנפי חפר וחוטף את אחד מהחיילים.ואז משפד אותו עם הסכין שלך.אתה עושה את זה גם ל4 החילים האחרים.שאתה מגיעה ל6 האנטר שלידו תופס את פאנפי בהיפנוזה.פאנפי רדום עכשיו.כול 10 האנטרים תווקפים אותך בהיפנוזה [/B][/COLOR]
-
[quote=שלושה מחוזות;957619][COLOR=Red][B]לוקאס
חן אומר לך"לא אני יחכה לראות את תוצאות הקרב.אני לא רוצה להסתכן בפגיעה בגוף שלי".לאחר כמה שניות העשן נעלם ואתה רואה את ויפנבל מעולף על האדמה ולידו צ'ימצ'אר גם הוא מעולף.חן נדהם מזה שוינפבול הפסיד.הוא מחזיר אותו לפוכדדור שלו.1 1[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][/COLOR][/quote]
"טוב מאוד צימצאר!" אומר לעבר הפוקדור בזמן שאזרוק אותו על צימצאר שיחזור ואז אומר לחן:"רקב טוב,עכשיו תורי לנצח! צא דודו!" אחייך ואזרוק את הפוקדור של דודו לאוויר ואצעק לו:"בהצלחה"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;957619][COLOR=Red][B]לוקאס
[COLOR=Blue][B]ניר
שלגון אומר" אוקי אבל רק עם אל תכעס עלי יותר או משהו כזה"הוא מגיש לך את החפץ ואתה לוקח אותו.אתה מוציא את הTM שגנבת ואתה רואה שזה צלילה ועלית מפלים.אתה נותן למדקיפ שלך לבלוע את שני הTM האלו.מדקיפ מנסה להשתמשבצלילה והוא מצליח ללמוד צלילה.מדקיפ מנסה ללמוד עלית מפלים והוא מצליח.לבסוף אתה מדקיפ ושלגון הולכים למכון האבן.אתם נכנסים למכון .אתה רואה שהזירה עשוי מאבנים.לפתע מן החשכה את [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr124.png[/IMG]רוקר מנהיג המכון.הוא אומר לך"אני רוקר מנהיג מכון האבן.הקרב היה 1 על 1.אם תנצח תזכה בתג המכון."[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]אייס
אתה וסאלי הולכים לאחת הפינות שבמרכז הפוקימונים.סאלי אומרת לך"תביא לי לחשוב על זה"סאלי חושבת על הצעה שלך כמה שניות ואז אומרת"אני אתן לך לתפוס את הפולויאג הזה.לך יש בינתים רק פוקימון 1 ולי 3.תתחדש על הפוליואג".אתם חוזרים אל האחות ג'וי.אתה זורק על הפולויאג פוכדור.הפוכדור מכניס אליו את פוליואג ומתחיל להבהב ואז נעצר.לכדת פוליואג.האחות ג'וי אומרת לך"תתחדש על הפוליואג שלך"[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]לוק
אתה משאיר את כול הפוקימונים שלך לידראין .ובבדרך לצצות יוטק אתה נזעכר בהאנטר שלקחת.פאנפי משתמש בחפירה.הוא חופרבור שאתה והוא נכנכסים.אתה הולך בבור שפאנפי חפר וחוטף את אחד מהחיילים.ואז משפד אותו עם הסכין שלך.אתה עושה את זה גם ל4 החילים האחרים.שאתה מגיעה ל6 האנטר שלידו תופס את פאנפי בהיפנוזה.פאנפי רדום עכשיו.כול 10 האנטרים תווקפים אותך בהיפנוזה [/B][/COLOR][/QUOTE]
אני מתגלגל הצידה עם הסכין בפה של ותופס את פאנפי לאחר מכן אניח מוציא את האנטר שיעסיק אותם וקורא ריין עם כל הפוקימונים שלו ושלי שייחסלו גם את האנשים וגם את הפוקימונים שלהם.
אני צועק:" סינדקוויל תשתמש בלהביור על ההאנטרים האלה ואז על האנשים גם!"
"סניזל תשתמש ברסיס קרח על הרגליים של האנשים שסינדקוויל שרף ואז תשסע בהם עם שיסוע לילה!"
אני מעיר את פאנפי ואומר לו "תעזור לסינדקוויל עם העפת חול על ההאנטרים!"
"האנטר תשתמש בכדור צל על ההאנטרים ובהיפנוזה על האנשים אם הם לא מתו עד עכשיו!"
"ריין תעזור לי תוציא את הפוקימונים שלך!"
-
[quote]ניר
שלגון אומר" אוקי אבל רק עם אל תכעס עלי יותר או משהו כזה"הוא מגיש לך את החפץ ואתה לוקח אותו.אתה מוציא את הtm שגנבת ואתה רואה שזה צלילה ועלית מפלים.אתה נותן למדקיפ שלך לבלוע את שני הtm האלו.מדקיפ מנסה להשתמשבצלילה והוא מצליח ללמוד צלילה.מדקיפ מנסה ללמוד עלית מפלים והוא מצליח.לבסוף אתה מדקיפ ושלגון הולכים למכון האבן.אתם נכנסים למכון .אתה רואה שהזירה עשוי מאבנים.לפתע מן החשכה את רוקר מנהיג המכון.הוא אומר לך"אני רוקר מנהיג מכון האבן.הקרב היה 1 על 1.אם תנצח תזכה בתג המכון."[/quote]
אני מחייך לשלגון ואומר לו: "מקובל, רק תלוי מה אתה תעשה.."
אני לוקח את החפפץ, מלטף את מדקיפ ובלי שרורק רואה אני שם לו את החפץ.
אני אומר לרורק: "קדימה, מתחילים. זוכר את החוקים? קרב 1 על 1, אסור להחליף פוקימונים ואני מתחיל. אם אני מנצח אני מקבל את תג האבן."
אני אומר למדקיפ: "ברגע שהוא מוציא את הפוקימון, תעשה עליית מפלים שהיה בכל האזור, הכל יציף ואז תכנס מאחור (וגם בתוך המפל) עם צלילה.