-
[QUOTE=הארי פוטר;990200][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שלדמות אין דופק,אתה רואה שהיא חיוורת כמו המתים,אתה מבין שמי שזה לא יהיה הוא מת,אתה רואה שלולית דם סיבובו,אתה מבין שהוא לא מת בגלל זקנה או מחלה,הוא מת מרצח או מתאונה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפוקאבו"תחפרי בור" לאחר שהיא חופרת בור אני שם את הגופה בבור ואז אומר לה"אל תדאג אני אקום את מותך" אני הולך עם איווי ופוקאבו למקום ששמנו בא האש לבבר איך הוא מת ומי עשה לו זאת
-
[quote=הארי פוטר;990200]
[SIZE=3][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]דור_ת[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]*3?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהצ'ימצ'אר משתמש במתקפת שריטות על כול הפנים שלך,אתה שומע את הפוקדע אומר לך:"תרגום הפוקימונים מתחיל:צ'ימצ'אר,זכר שייך למאמן דור טנצר,התרגום מתחיל:'תעשה שזה יפסיק!תעשה שזה יפסיק בבקשה!אני רוצה למות!אני רוצה למות!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
טעות הקלדה
-------
[SIZE=2][COLOR=green]אומר לצ'ימצ'אר:"צ'יממצ'אר! תרגע! זה עוד רגע יפסיק, אל תסתכל אל הירח ותנסה להירגע, הכל יהייה בסדר, תאמין לי!" ואוציא את הפוקדור ואומר "צימצ'אר, תחזור לפוקדור!!"ו אגע עם הפקדור בצ'ימצ'אר[/COLOR][/SIZE].
-
[QUOTE=הארי פוטר;990200][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שדסדוקס משתמש במתקפת קרן על חושי שלא פוגעת בשילדון,אתה רואה ששילדון משתמש במתקפת צוות כפול וכעת יש כעוד תשעה או עשרה שילדונים זוהרים ומפחידים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"דסדוקס על-חושי על כול המקום!"אני אומר בתקווה שזה יצליח לפגוע בשילדון.
-
[QUOTE=הארי פוטר;988954][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את אוניקס משתמש בזנבו כדי להדוף את מתקפת כדור הצל לכיוון הקיר,אתה רואה את אוניקס משתמש במתקפת נשיכה ואיווי מנסה להתחמק אך לא מצליח,אתה שומע את הדלת נפתחת ואתה שומע קול עצבני אומר:"מה אתה חושב שאתה עושה!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדורים ומחזירה לך אותם כעבור מספר שניות,היא אומרת לך:"יוליוס הוא מנהיג מכון העיר שלנו,הפוקימונים שלך מוכנים לקרב נגד מנהיג המכון,בהצלחה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הילד מוציא פוכדור ואומר לך:"טוב,אני מוכן לקרב מולך,אבל האוניקס שלי זקוק למנוחה קטנה,אך אני מוכן להילחם בעזרת פוקימון אבן אחר,אתה תמצא אותו יריב עוצמתי,אתה רואה להילחם פה או במכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=3]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שכול פוקימוני החרק האלה מקיפים אותך ואתה אל יכול להימלט,אתה רואה צ'ריזארד מעופף מתקרב אליך והוא מסלק את כול פוקימוני החרק המעצבנים האלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמנהיג המכון מראה לך סמל,סמל עגול ומוזהב,אתה רואה מבין שזה הוא תג המכון הוא אומר לך:"מה שאתה רואה פה זה תג החירות,אם אתה תנצח אותי תקבל את התג הזה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=3]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]*איזה פוקימון שלך אתה רוצה לפתח,שלח בה''פ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שבאלבזור לא מוכן לקרב נגדם אך בכול זאת הם מתקיפים אותך ואת באלבזור,אתה רואה דמות מסתורית מוציאה פוקימון מסוג חשמל והוא מביס את שני פוקימוני המים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני לא מהסס וזורק שני פוכדורים על שנהים ואחרי שאני זורק אני אומר לדמות ''תודה אני חייב לך''
-
[QUOTE=הארי פוטר;989071][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את שילדון משתמש בהגנת פלדה חזקה מאוד שלא מאפשרת לבוויזל לפגוע בשילדון,אתה רואה שהוא משתמש במתקפת ניגוח ראש עוצמתי במיוחד,אתה רואה שהוא טוען את המתקפה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Poke chef[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]*שכחתי הוא אולי למד את המתקפה הזו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את שניהם מתמוטטים על הרצפה של הזירה,אתה מבין שזה הסימן שאתה יכול לתפוס את וולפיקס ולצרף אותו לשישה שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני צועק לבויזל "תתחיל לזוז מהר מצד לצד כדי שהוא יתבלבל ואז תשתמש בכוח המיוחד שלך להוציא מים מהאויר ותרק אותם הכי חזק שאתה יכול על שילדון!"תוך כדי אני נזכר שלא בדקתי מידע על שילדון ואני מוציא תפוקדע
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שעל הגופה המסתורית יש פתק שבו כתוב בכתב קטן וצפוף:[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=maroon][FONT=Arial]"[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=1]אני,מנדגו לור כותב את מכתב ההתאבדות הזה בשביל להסביר את מעשי,בכיסי יש אקדח לבן,איתו מתתי,הוא רודף אחרי,אני מבקש למי שאיכפת לו ש...[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial]" שאר המכתב מלא בדם ולא קראי.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקדע אומר לך:"שילדון,פוקימון שריון הפלדה,שילדון הוא פוקימון הגנתי חזק,מתפתח לבסטיודון,שילדון משתמש בשריון ראשו בשביל להשתמש במתקפת פיזיות כגון:ראש פלדה,חבטה ועוד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ששילדון מגן על עצמו מפני המתקפה שלך,אתה רואה את דסדוקס המעוצבן יוצא למתקפה חזיתית חזקה במיוחד,אתה רואה פלאש קצר ומהיר ואת דסדוקס נופל ומובס,אתה שומע את הזקן לוחש:"תותח פלאש,נחמד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][COLOR=olive][FONT=Arial]הפסדת בקרב המכון שלך![/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהפוכדור אינו נפתח ואינו מצליח לעזור לצ'ימצ'אר,אתה רואה שלושה מאמנים עם אותה בעיה,אתה רואה כעשרה אנשים עם חליפות אדומות אומרים:"אל דאגה,הריינג'ר פה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Poke chef[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה מנידה את ראשה בשלילה והיא אומרת לך:"אני באתי ממחוז אישו או אונובה איך שתרצה,אני התחלתי את המסע שלי לפני כחצי שנה,אחרי שלושה חודשים שמה הגעתי לפה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את דיימונד מהנהנת בשמחה היא מוציאה את טריקו שלה מהפוכדור,אתה רואה את יוליוס מוציא את האוניקס שלו,אתה רואה את שניהם מביטים זה בזה באימה חזקה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הדמות שולפת פוכדורים ומחזירה אליו את הפוקימונים האלה,הוא אומר לך:"מצטער אבל הפוקימונים האלה שייכים כבר לי מלפני המון זמן,עוד שהייתי במסע שלי בג'וטו הם היו שלי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=הארי פוטר;991065][SIZE=3][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]דור_ת[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהפוכדור אינו נפתח ואינו מצליח לעזור לצ'ימצ'אר,אתה רואה שלושה מאמנים עם אותה בעיה,אתה רואה כעשרה אנשים עם חליפות אדומות אומרים:"אל דאגה,הריינג'ר פה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=green]אומר לאנשים:"הריינג'ר, מה זאת אומרת , מה הכוונה?" ואנסה לחשוב לעצמי מה הם מנסים להגיד תוך שאני חושש לצ'ימצ'אר. אחכה לתגובה של האנשים בגלימות שחורות.[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=הארי פוטר;991065][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Tsubasa[/SIZE][/FONT
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הדמות שולפת פוכדורים ומחזירה אליו את הפוקימונים האלה,הוא אומר לך:"מצטער אבל הפוקימונים האלה שייכים כבר לי מלפני המון זמן,עוד שהייתי במסע שלי בג'וטו הם היו שלי".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''בסדר'' והמשיך בדרכי והחשוב לעצמי ''חבל שהם שלו הייתי יכול להאמן אותם טוב'' והמשיך לחפש פוקימונים
-
[quote=הארי פוטר;991065]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה מנידה את ראשה בשלילה והיא אומרת לך:"אני באתי ממחוז אישו או אונובה איך שתרצה,אני התחלתי את המסע שלי לפני כחצי שנה,אחרי שלושה חודשים שמה הגעתי לפה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"אהה.. טוב אני אמשיך בדרכי" אומר לה בחיוך ,הוציא את וולפיקס ומאדקיפ ואמשיך בדרכי בזמן שאסרוק את הסביבה לפוקימונים פראים או לעיר
-
[QUOTE=הארי פוטר;991065][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ששילדון מגן על עצמו מפני המתקפה שלך,אתה רואה את דסדוקס המעוצבן יוצא למתקפה חזיתית חזקה במיוחד,אתה רואה פלאש קצר ומהיר ואת דסדוקס נופל ומובס,אתה שומע את הזקן לוחש:"תותח פלאש,נחמד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][COLOR=olive][FONT=Arial]הפסדת בקרב המכון שלך![/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]
אני אחזיר את דסדוקס ואגיד ליוליוס:"אני אשמח עכשיו אם תלחם נגד פיפלאפ שלי"
ובינתיים אני אתכונן לאוציא את פיפלאפ שלי
-
[quote=הארי פוטר;991065][B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את דיימונד מהנהנת בשמחה היא מוציאה את טריקו שלה מהפוכדור,אתה רואה את יוליוס מוציא את האוניקס שלו,אתה רואה את שניהם מביטים זה בזה באימה חזקה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני מביט בקרב,מנסה לחפש דברים שאפששר ללמוד מהם ובעיקר נהנה מהקרב.
-
[quote=הארי פוטר;991065][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שעל הגופה המסתורית יש פתק שבו כתוב בכתב קטן וצפוף:[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=maroon][FONT=Arial]"[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=1]אני,מנדגו לור כותב את מכתב ההתאבדות הזה בשביל להסביר את מעשי,בכיסי יש אקדח לבן,איתו מתתי,הוא רודף אחרי,אני מבקש למי שאיכפת לו ש...[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial]" שאר המכתב מלא בדם ולא קראי.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני לוקח את האקדח הלבן מהכיס שלו ושם בתיק שלי ואז את פוקאבו ואיויו מחזיר לפוכדורשלהם והולך למרכז הפוקיימונים לרפא אותם
-
[QUOTE=הארי פוטר;991065][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקדע אומר לך:"שילדון,פוקימון שריון הפלדה,שילדון הוא פוקימון הגנתי חזק,מתפתח לבסטיודון,שילדון משתמש בשריון ראשו בשביל להשתמש במתקפת פיזיות כגון:ראש פלדה,חבטה ועוד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הדמות שולפת פוכדורים ומחזירה אליו את הפוקימונים האלה,הוא אומר לך:"מצטער אבל הפוקימונים האלה שייכים כבר לי מלפני המון זמן,עוד שהייתי במסע שלי בג'וטו הם היו שלי".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"משתמש בראשו אה? אנחנו נראה לו מזה בויזל אני רוצה שתנסה או לקפוץ מעליו או לבוא מאחוריו במהירות ואZ להשתמש בסילון אקוה!"אני צועק לבויזל וחושב לעצמי 'חבל שהוא לא למד להשתמש בעוד מתקפות היה עוזר לי לגוון'
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הגופה נעלמת באוויר,אחרי זה אתה רואה ערפל אפור-לבן בוהק,אתה רואה שאחרי זה כול העיר נעלמת,אתה רואה דמות כחולה-שחורה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ששילדון הודף בוויזל בעזרת מתקפת מכת ברק חזקה מאוד שמפילה את בוויזל מהשמיים ארצה,אתה רואה שהוא מובס תוך שניות מספר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הפסדת למנהיג המכון.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יוליוס אומר לך:"מצטער ילד,מחר,מחר אני אלחם איתך בקרב שלוש על שלוש,תמצא עוד פוקימון אחד,אחד ויחיד,עם השלישייה הזו נוכל להילחם זה נגד זה,שלושה פוקימוני אבן,שלושה פוקימונים שלך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=3]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]*גלימות שחורות?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שחבורה שקוראת לעצמה "הריינג'ר" נושאים כול אחד סביבון מתכת כחול-שחור,אתה רואה שהגדול מביניהם אומר לאחרים בקול עמוק:"קדימה,תרגיעו אותם,בעזרת הסטיילר,ג'ונס,ליאה תשתמשו בסטיילר וטונז' בשביל להציל אותם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=3]Pika Food[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה פוקימון שחור ואדום בעל שריטה על פניו,אתה רואה אותו משתנה במהירות לרטטה ואחרי זה לצ'ימצ'אר בסוף הוא חוזר לצורתו המקורית.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=4]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את האוניקס של יוליוס משתמש בקצה-כפול אך הטריקו של דיימונד מתחמקת במהירות רבה,אתה רואה אותה משתמשת באגרוף שאיבה עוצמתי במיוחד,אך אוניקס הודף את זה בעזרת קרן העל שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Itai[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה את המאמן שהוא הבעלים של טוטודייל וסקווירטל,הוא נלחם נגד מאמן חום שיער וחצי מסכה על פניו שהוא משתמש עם נוקטול זוהר חזק מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;991968][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יוליוס אומר לך:"מצטער ילד,מחר,מחר אני אלחם איתך בקרב שלוש על שלוש,תמצא עוד פוקימון אחד,אחד ויחיד,עם השלישייה הזו נוכל להילחם זה נגד זה,שלושה פוקימוני אבן,שלושה פוקימונים שלך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
"אוקיי"אני אומר ליוליוס ואלך עם פיפלאפ שלי למרכז הפוקימונים בשביל לרפא את פיפלאפ ואת דסדוקס.
אחרי שירפאו לי את הפוקימונים אני אלך לחפש פוקימון לשישיה שלי.