-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1044208][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
[b]אתה יושב על המיטה של נועם, היא מלטפת אותך ומתחילה לנשק אותך,[/b]
[b]אתה שלא ממש אכפת לך ממשיך ואתם מתנשקים," אז.. אתה באמת רוצה את זה?" שואלת אותך נועם בחיוך,[/b]
[b]"אני רוצה,ואם תרצה נוכל לגור אצלך, אני אמכור את הבית שלי, נרוויח מזה הרבה, נחיה את החיים הטובים" אומרת לך נועם, "ו... שחכתי להגיד לך, אני בהריון רובוטי, הייתי צריכה רק לנשק אותך בשביל לקלוט את האלקטרונים שלך, אהיה לנו ילד!" אומרת לך נועם.[/b]
[b]מה תעשה?[/b]
[/QUOTE]
"סוף סוף יש משהו מועיל בחיים אבל אני מעדיף לחיות כאן איתך נועם"אומר לנועם ואחכה לתשובתה.
-
[quote]לוקאס
אתה עף אחרי 27 אבל הוא נעלם לך, הוא הלך עם נועם לבית שלה,
אתה מוותר ומסתובב חזרה, אתה עף לך קצת במצב של סופר סאיין אבל לאט לאט נמאס לך,
' בעיה שלו! ' אתה חושב לעצמך ועף על ריינו לאכול משהו,
"וואפ..וואפ!" נובח רינו ואתה רואה מתחתייך קסוצב של ארבעה נערים מרביצים לאיזה ילד קטן,
"הצילו!" צועק הילד.
מה תעשה?[/quote]
"ריינו המבחן הראשון שלך תעלף את הילדים האלה עם כדורי אנרגייה!" אומר לריינו מלמעלה, אתכונן לכל מצב.
"ריינו תחכה במחשבה שנייה אני אעזור לך!" אומר לו וארד למטה בין כל הנערים ולצד הילד הקטן
"ריינו תקפוץ מעל הילד הזה ובו לידי" אומר לריינו בעודי נותן לילד בעיטה חלשה (יחסית אליי) בביצים כדי שלרינו יהיה קל יותר לעבור. כשריינו לידי אני אתן לילד שנתתי לו בעיטה בביצים פליק (לא חלש) במצח שיעיף אותו על קיר ויעלף אותו.
"עכשיו תעזבו את הילד הזה!" אומר לשאר הנערים ואעזור לילד לקום
"אתה בסדר? אם הם יציקו לך שוב תקרא לי אני אראה להם מה זה!" אומר לו ואתן לו ביטחון
-
[b][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
"טוב... בחירה שלך" אומרת לך נועם, " אבל חבל... הבית שלי הרבה יותר קטן ושלך גם מקום יפה ונוח לגדל ילדים.." היא מוסיפה ומסתכלת לשמיים,
"יקח לילד שלנו עוד שבועיים עד שהוא יצא, עד אז... בוא נבלה!" אומרת נועם בחיוך וקמה מהמיטה,
"מה תרצה לעשות? אני לא אוכל להתאמן או משהו בזמן הקרוב אבל אין לי בעיה לצאת או לבלות,אז.. מה אתה רוצה לעשות?" שואלת אותך נועם בתמימות.
[b][u]לוקאס[/u][/b]
כל הכבוד על התגובות! אתה צןבר נקודות זכות שיעזרו לך בסוף להילחם נגד השאר, המשך כך!
!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
"תו...תוד... תודה!" אומר לך הילד והוא נראה קצת חבול,
מולך עומדים שלושה נערים שמסתכלים עליך כאילו נפלת מהשמיים " מי אתה בכלל?!" שואל בעצבים אחד הנערים ומוציא סכין מהכיס,
"עזוב דן!" אומר אחד החברים לזה עם הסכין ותופס את ידו,
"עזוב את תיסתבך! אתה יכול ללכת! אני לא רוצה לסבך אותך בזה.." אומר בפחד הילד,
"אז.... אתה עף או לא!?" שואל אותך בעצבים זה עם הסכין,
'כאילו שהוא באמת יכול לעשות לי משהו עם זה...' אתה חושב לעצמך,
מה תעשה?[/b]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1046474][b][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
"טוב... בחירה שלך" אומרת לך נועם, " אבל חבל... הבית שלי הרבה יותר קטן ושלך גם מקום יפה ונוח לגדל ילדים.." היא מוסיפה ומסתכלת לשמיים,
"יקח לילד שלנו עוד שבועיים עד שהוא יצא, עד אז... בוא נבלה!" אומרת נועם בחיוך וקמה מהמיטה,
"מה תרצה לעשות? אני לא אוכל להתאמן או משהו בזמן הקרוב אבל אין לי בעיה לצאת או לבלות,אז.. מה אתה רוצה לעשות?" שואלת אותך נועם בתמימות.
[/QUOTE]
"אבל אני לא רוצה לגור עם לוקאס בגלל שהוא מעצבן לפעמים, מרושע וחושב על עצמו אז בגלל זה אני מעדיף להישאר כאן איתך!"אומר לנועם בשמחה.
"טוב רוצה ללכת לקניון לקנות דברים לתינוק ולבית שלנו?"אשאל את נועם תוך כדי התכוננות לעוף איתה לקניון הקרוב.
-
[b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
[b]"אה... אני לא בטוחה שאני יכולה.." אומרת לך בצער נועם,[/b]
[b]"אין לי הרבה כסף וגם אין לי מאיפה להוציא, את הדירה הזו קיבלתי בירושה ולכן אני יכולה לגור פה, " מוסיפה נועם ומרכינה את ראשה,[/b]
[b]'מעניין למה היא לא סיפרה לי...? ' אתה חושב לעצמך ומסתכל על נועם,[/b]
[b]"אם תרצה נוכל ללכת לקנות אבל השאלה היא אם יש לך מספיק כסף?" שואלת נועם ומסתכלת לך בעיינים.
מה תעשה?[/b]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1046479][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
[b]"אה... אני לא בטוחה שאני יכולה.." אומרת לך בצער נועם,[/b]
[b]"אין לי הרבה כסף וגם אין לי מאיפה להוציא, את הדירה הזו קיבלתי בירושה ולכן אני יכולה לגור פה, " מוסיפה נועם ומרכינה את ראשה,[/b]
[b]'מעניין למה היא לא סיפרה לי...? ' אתה חושב לעצמך ומסתכל על נועם,[/b]
[b]"אם תרצה נוכל ללכת לקנות אבל השאלה היא אם יש לך מספיק כסף?" שואלת נועם ומסתכלת לך בעיינים.
מה תעשה?[/b][/QUOTE]
"למה לא סיםרת לי עד עכשיו נועם שקיבלת את הדירה בירושה?!"אשאל את נועם בכעס ואז אוסיף:"יש לי 900$ זה מספיק?!"
-
"כן ברור, אין לנו יותר מידי מה לקנות, יש לנו רק להביא לו מיטה קטנה שנשים פה על יד המיטה שלנו ואיזה מוצץ או שניים.." אומרת לך נועם,
"ו... בקשר לדירה, לא חשבתי שזה ישנה לך אם היא בירשוה, בהשכרה או שגנבתי אותה, אז לא סיפרתי..." מוסיפה נועם בחיוך מתוסכל,
"אז.... אנחנו הולכים?" היא אומרת ומתחילה ללכת לכיוון הדלת.[/b]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1046490][b][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
"כן ברור, אין לנו יותר מידי מה לקנות, יש לנו רק להביא לו מיטה קטנה שנשים פה על יד המיטה שלנו ואיזה מוצץ או שניים.." אומרת לך נועם,
"ו... בקשר לדירה, לא חשבתי שזה ישנה לך אם היא בירשוה, בהשכרה או שגנבתי אותה, אז לא סיפרתי..." מוסיפה נועם בחיוך מתוסכל,
"אז.... אנחנו הולכים?" היא אומרת ומתחילה ללכת לכיוון הדלת.[/b][/QUOTE]
"טוב...אז אנחנו הולכים!"אומר לנועם ואז אלך איתה לקניון כדי לקנות מיטה קטנה ועוד כמה דברים לתינוק שיהיה לנו.
-
[quote]לוקאס
כל הכבוד על התגובות! אתה צןבר נקודות זכות שיעזרו לך בסוף להילחם נגד השאר, המשך כך!
!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
"תו...תוד... תודה!" אומר לך הילד והוא נראה קצת חבול,
מולך עומדים שלושה נערים שמסתכלים עליך כאילו נפלת מהשמיים " מי אתה בכלל?!" שואל בעצבים אחד הנערים ומוציא סכין מהכיס,
"עזוב דן!" אומר אחד החברים לזה עם הסכין ותופס את ידו,
"עזוב את תיסתבך! אתה יכול ללכת! אני לא רוצה לסבך אותך בזה.." אומר בפחד הילד,
"אז.... אתה עף או לא!?" שואל אותך בעצבים זה עם הסכין,
'כאילו שהוא באמת יכול לעשות לי משהו עם זה...' אתה חושב לעצמך,
מה תעשה?[/quote]
"אל תדאג ילד, הם לא יעשו לי כלום" אומר לו וארים אותו על הגב שלי, גם את ריינו
"ביי ביי מפגרים" אומר לילדים האלה ואעוף הרחק משם ואז אחשוב על משהו 'הממפ... הם לא יצאו מזה בחינם'
ואעלם ליד הילד עם הסכין, אתפוס את הסכין שלו "לא הייתי מציע לך להסתובב עם דברים כאלה, זה מסוכן בשבילך" אומר ואמעך את הסכין ביד שלי
"עכשיו, תתחפפו מפה מופרעים לפני שאני באמת אתחיל לכסח אותכם" אומר לילדים הנכים ואחכה לתקיפה של הילד חמום המוח עם הסכין
"ריינו, ילד אתם אל תדאגו לי אני יכול לחבל אותם אחד אחד" אומר להם ואפחיד את הנערים כשאני אוגר כוח בצורת הילה כחולה מסביבי
-
אתה ונועם הולכים לקניון ולאחר כמה דקות מגיעים,
אתם מתחילים לחפש מיטות לילדים ומוצאים כמה באמת יפות,
"שלום לכם, תרצו עזרה?" שואל מישהו שכנראה עובד בחנות " כן בשימחה!" עונה לו נועם,
"אנחנו מחפשים מיטה לתינוק שקרוב להגיע, אל מה אתה ממליץ?" היא מוסיפה,
"אה.. אוקיי. יש לכם כמה אפשרויות, אני אמליץ לכם על השלוש הכי טובות" אומרלכם האיש,
"יש את זו" הוא אומר ומצביע על מיטה אחת,"היא נוחה,יפה,מתאימה לילד וגם שומרת על צורת הגב,והיא עולה 200$" אומר העובד,
"יש את המיטה הזו" הוא מוסיף ומצביע על מיטה אחרת "שהיא כבר קצת יותר טובה, היא נוחה מאוד, יפה, לא גדולה במיוחד,בעלת מזרן אורטופדי ומגיעה עם מצעים ושלוש כריות! היא כבר עולה 500$" אומר המוכר,
"ויש את זו! פסגת כל המיטות לתינוקות " הוא אומר בחיוך גדול "היא מיטה יפה מאוד, נוחה,לא תופסת הרבה מקום, בעלת מזרן אורטופדי,בעלת מכשיר למדידת הנשימות של הילד בשביל שלא יחנק, בעלת מחזיק לבקבוק, על גלגלים,ומגיעה עם שתי כריות וסדינים מכותנה מלאה, התענוג הזה עולה 850$ אז.... איזו מיטה תרצו?" הוא שואל ומסתכל עליך.
מה תעשה?
[b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה הולך לילדים ושובר להם את הסכינים,
"אה..!! צועקים הילדים ומתחילים לברוח,
"תודה לך, אני כבר אחזור מכאן ברגל..." אומר הילד שהרביצו לו ומתחיל ללכת,
"ביי!!" אתה צועק לילד וממשיך בשלך, "וואפ..וואפ..." נובח ריינו ומסתכל עליך,
מה תרצה לעשות?[/b]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1047664][b][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
אתה ונועם הולכים לקניון ולאחר כמה דקות מגיעים,
אתם מתחילים לחפש מיטות לילדים ומוצאים כמה באמת יפות,
"שלום לכם, תרצו עזרה?" שואל מישהו שכנראה עובד בחנות " כן בשימחה!" עונה לו נועם,
"אנחנו מחפשים מיטה לתינוק שקרוב להגיע, אל מה אתה ממליץ?" היא מוסיפה,
"אה.. אוקיי. יש לכם כמה אפשרויות, אני אמליץ לכם על השלוש הכי טובות" אומרלכם האיש,
"יש את זו" הוא אומר ומצביע על מיטה אחת,"היא נוחה,יפה,מתאימה לילד וגם שומרת על צורת הגב,והיא עולה 200$" אומר העובד,
"יש את המיטה הזו" הוא מוסיף ומצביע על מיטה אחרת "שהיא כבר קצת יותר טובה, היא נוחה מאוד, יפה, לא גדולה במיוחד,בעלת מזרן אורטופדי ומגיעה עם מצעים ושלוש כריות! היא כבר עולה 500$" אומר המוכר,
"ויש את זו! פסגת כל המיטות לתינוקות " הוא אומר בחיוך גדול "היא מיטה יפה מאוד, נוחה,לא תופסת הרבה מקום, בעלת מזרן אורטופדי,בעלת מכשיר למדידת הנשימות של הילד בשביל שלא יחנק, בעלת מחזיק לבקבוק, על גלגלים,ומגיעה עם שתי כריות וסדינים מכותנה מלאה, התענוג הזה עולה 850$ אז.... איזו מיטה תרצו?" הוא שואל ומסתכל עליך.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"אני בוחר ב500$ בגלל שאין לי יותר מ800$..."אומר למוכר ואז אחכה למיטה.
-
[quote]לוקאס
אתה הולך לילדים ושובר להם את הסכינים,
"אה..!! צועקים הילדים ומתחילים לברוח,
"תודה לך, אני כבר אחזור מכאן ברגל..." אומר הילד שהרביצו לו ומתחיל ללכת,
"ביי!!" אתה צועק לילד וממשיך בשלך, "וואפ..וואפ..." נובח ריינו ומסתכל עליך,
מה תרצה לעשות?[/quote]
"כדאי שאני אחזיר ל27 את המפתח" אומר לעצמי ואז אתנגד "לא, לא משנה כבר, בו ריינו" אומר לריינו ואלך להסתובב בעיר לחפש דברים לעשות
"חבל שאין כאן מישהו ברמה שלי כדי שאוכל להתאמן נגדו..." אומר לריינו
-
[b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה מסתובב בעיר די משועמם, אתה מתחיל לחפש איזו אנרגייה של מישהו שאהיה שווה להילחם נגדו,
אתה מתקדם ומתקדם ופתאום אתה רואה בניין גדול " ♣מחנה אימונים♣ " כתוב בשלט הבניין,
"שלום ילד!" אתה שומע צעקה מאחוריך, אתה מסתובב ורואה איש גדול שמחזיק כמה סלים מסתכל עליך,
"אני האחראי של המקום פה.... תרצה לנסות את מחנה?" שואל אותך האיש.
מה תעשה?
למה סגרת את המשחק שלך?
!~~~~~~~~~~~~~~~~!
"אין בעיה!" אומר לך המוכר והולך להביא לך את המיטה,
"לכו לקבלה ביינתיים תשלמו, אני יביא את המיטה!" אומר המוכר והולך...
אתם מחכים כמה דקות והאיש מגיע עם המיטה,"תרצו שאני ידאג שיובילו אותה לביתכם?" שואל המוכר.
ביינתיים אתה משלם לקופאית...
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1049398]
למה סגרת את המשחק שלך?
!~~~~~~~~~~~~~~~~!
"אין בעיה!" אומר לך המוכר והולך להביא לך את המיטה,
"לכו לקבלה ביינתיים תשלמו, אני יביא את המיטה!" אומר המוכר והולך...
אתם מחכים כמה דקות והאיש מגיע עם המיטה,"תרצו שאני ידאג שיובילו אותה לביתכם?" שואל המוכר.
ביינתיים אתה משלם לקופאית...[/QUOTE]
"כן אנחנו רוצים!"אומר לאיש ואז אלך לקנות צעצועים עם נועם לתינוק הקרב.
-
[B][SIZE=4][COLOR=darkred][U]מחוסר תגובות יוצאים מהמשחק ניר ובארני שלא הגיבו כבר יותר משבוע, סליחה והמשך יום נעים.[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=darkred][U]למשחק מצטרף שחקן חדש, מור15 בתור בו, ברוך הבא![/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=darkorange]בו[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]אתה מרחף לך במדבר ליד באבידי, אתה מסתכל עליו והוא כבר נראה די מתוסכל ממך,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]"לחסל...לחסל..." אתה מזמזם לעצמך תוך כדי תעופה," אל תדאג בו... בקרוב אתה תחסל הרבה אנשים!" אומר לך באבידי,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]"ועכשיו אתה רוצה לעוף לעיר? יש שם הרבה אנשים להרוג!" אומר באבידי בחיוך ערמומי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=royalblue][U]אנדרואיד27[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=#4169e1]אתה הולך עם נועם לחנות הצעצוים הקרובה, אתה נכנס לחנות ורואה שם מלא צעצועים, בכל הגדלים ובכל הסוגים,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4169e1]"שלום לכם!" אומר מישהו שנראה כמו המוכר,"לפי הבטן שלך אני רואה שאתם בטח מחפשים צעעצועים לתינוק שתכף נולד,לא ככה?" אומר המוכר ומסתכל על הבטן של נועם,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4169e1]"אז.... יש משהו מיוחדד שאתם מחפשים?" שואל המוכר,"יש לנו בחנות צעצועים שמחברים לעגלה של תינוק ועוזרים להיתפתחות שלו, צעצועי חשיבה, קוביות, לגו,ועוד כל מיני משחקים של תינוקות כמו בובות ענקיות ובובות של בעלי חיים" מוסיף המוכר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4169e1]מה תעשה?[/COLOR][/B]