[quote=LordAbizi;1019588]שאלה מכשילה:
איך לחיות יעזור לך בחיים?
אם תענה על זה, בצורה מתקבלת על הדעת (שלי), אטרח לחפש ברצינות תשובה לשאלה שלך.[/quote]
התגעגעתי...
Printable View
[quote=LordAbizi;1019588]שאלה מכשילה:
אם תענה על זה, בצורה מתקבלת על הדעת (שלי), אטרח לחפש ברצינות תשובה לשאלה שלך.[/quote]
התגעגעתי...
גם אני הולך ביי
[QUOTE=LordAbizi;1019588]שאלה מכשילה:
אם תענה על זה, בצורה מתקבלת על הדעת (שלי), אטרח לחפש ברצינות תשובה לשאלה שלך.[/QUOTE]
כשאתה חי אתה יכול ללמוד בע"פ נוסחות של חומצות, כמו חומצה גופרתית למשל (H2SO4), ואז כשתתכנן בעתיד רובוט שישלשל חומצות כאלה אתה תצטרך להיות חי, אחרת לא תוכל לבנות אותו מלכתחילה, והרי כולם יודעים שרובוט שמשלשל חומצות זאת משמעות החיים האמתית, ככה שלחיות עוזר לך לגלות את משמעות החיים ולהגשים אותה.
[quote=יאיר לפיד מלך;1019594]כשאתה חי אתה יכול ללמוד בע"פ נוסחות של חומצות, כמו חומצה גופרתית למשל (H2SO4), ואז כשתתכנן בעתיד רובוט שישלשל חומצות כאלה אתה תצטרך להיות חי, אחרת לא תוכל לבנות אותו מלכתחילה, והרי כולם יודעים שרובוט שמשלשל חומצות זאת משמעות החיים האמתית, ככה שלחיות עוזר לך לגלות את משמעות החיים ולהגשים אותה.[/quote]
לך לך תלמד חקלאות....
[QUOTE=SexStyle;1019596]לך לך תלמד חקלאות....[/QUOTE]
אוי, זה לא כזה נורא
שעתיים פעם בשבועיים. ביג דיל.
ואפילו לא כותבים בשיעור הזה!
[quote=יאיר לפיד מלך;1019594]כשאתה חי אתה יכול ללמוד בע"פ נוסחות של חומצות, כמו חומצה גופרתית למשל (H2SO4), ואז כשתתכנן בעתיד רובוט שישלשל חומצות כאלה אתה תצטרך להיות חי, אחרת לא תוכל לבנות אותו מלכתחילה, והרי כולם יודעים שרובוט שמשלשל חומצות זאת משמעות החיים האמתית, ככה שלחיות עוזר לך לגלות את משמעות החיים ולהגשים אותה.[/quote]
אני מתקשה לקבל את נכונות הטענות שלך, וספק רב אופף אותן. להמנע מביטויים כמו "והרי כולם יודעים ש-", או "ידוע לכל דרדק", או "כל בר-בי-רב יודע ש-", יכול לעזור בפיזור הספקות.
[quote=יאיר לפיד מלך;1019598]אוי, זה לא כזה נורא
שעתיים פעם בשבועיים. ביג דיל.
ואפילו לא כותבים בשיעור הזה![/quote]
לך,לך תגדל בננות
[QUOTE=SexStyle;1019601]לך,לך תגדל בננות[/QUOTE]
אני מגדל בנות לא יודע מה איתך
[QUOTE=LordAbizi;1019600]אני מתקשה לקבל את נכונות הטענות שלך, וספק רב אופף אותן. להמנע מביטויים כמו "והרי כולם יודעים ש-", או "ידוע לכל דרדק", או "כל בר-בי-רב יודע ש-", יכול לעזור בפיזור הספקות.[/QUOTE]
אוקיי
אז לא והרי כולם יודעים ש...
כשאתה חי אתה יכול ללמוד בע"פ נוסחות של חומצות, כמו חומצה גופרתית למשל (H2SO4), ואז כשתתכנן בעתיד רובוט שישלשל חומצות כאלה אתה תצטרך להיות חי, אחרת לא תוכל לבנות אותו מלכתחילה, ולפי מה שמחברת הספר "בסביבת הכימיה", ד"ר דבורה יעקבי, רכזת הוראת הכימיה בחמד"ע שמשמשת גם כעורכת מדעית בכתב העת "סיינטיפיק אמריקן ישראל", ממקימי האוניברסיטה הפתוחה ושותפה בכתיבת הקורסים הראשונים של האוניברסיטה הזו, בעלת תואר שני בכימיה פיזיקלית, תואר שלישי בביוכימיה ותואר שני בייעוץ חינוכי שהיא גם מטפלת זוגית ומשפחתית מוסמכת בנוסף לכל כתבה בספרה הלימודי בפרק י"ג, "סריגים סריגים", בעמוד 226 בתת-נושא "הסריג המתכתי", "רובוט שמשלשל חומצות זאת משמעות החיים האמתית", ככה שלחיות עוזר לך לגלות את משמעות החיים ולהגשים אותה.
ועכשיו? D:
[quote=יאיר לפיד מלך;1019604]אוקיי
אז לא והרי כולם יודעים ש...
כשאתה חי אתה יכול ללמוד בע"פ נוסחות של חומצות, כמו חומצה גופרתית למשל (H2SO4), ואז כשתתכנן בעתיד רובוט שישלשל חומצות כאלה אתה תצטרך להיות חי, אחרת לא תוכל לבנות אותו מלכתחילה, ולפי מה שמחברת הספר "בסביבת הכימיה", ד"ר דבורה יעקבי, רכזת הוראת הכימיה בחמד"ע שמשמשת גם כעורכת מדעית בכתב העת "סיינטיפיק אמריקן ישראל", ממקימי האוניברסיטה הפתוחה ושותפה בכתיבת הקורסים הראשונים של האוניברסיטה הזו, בעלת תואר שני בכימיה פיזיקלית, תואר שלישי בביוכימיה ותואר שני בייעוץ חינוכי שהיא גם מטפלת זוגית ומשפחתית מוסמכת בנוסף לכל כתבה בספרה הלימודי בפרק י"ג, "סריגים סריגים", בעמוד 226 בתת-נושא "הסריג המתכתי", "רובוט שמשלשל חומצות זאת משמעות החיים האמתית", ככה שלחיות עוזר לך לגלות את משמעות החיים ולהגשים אותה.
ועכשיו? D:[/quote]
מכך שיש יצור אחד שטוען משהו, לא נובע שזה נכון.
יתר על כן, גם אם כל היצורים עלי אדמות יטענו משהו, זה עדיין לא יהווה עילה לנכונות הטענה.
אני הולך ביי
MAMAAAAAAAAA,,,,,UUUUuuouuu
i dont wanna die
:D
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=36550[/url]
[quote=Hit Man;1019102]יש בי ריקנות שכזו. כאילו אני נמצא במקום שהוא אלטרנטיבי משלי. אני עדיין לא מעכל שאלכס החליט לרדת.[/quote]
+100
[QUOTE=TheChosenOne;1019609]MAMAAAAAAAAA,,,,,UUUUuuouuu
i dont wanna die
:D[/QUOTE]
I sometimes wish I'd never been born at all!